Page 49 of 71 FirstFirst ... 3945464748495051525359 ... LastLast
Results 961 to 980 of 1416

Thread: Nintendo Switch

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Παντως το bubble ειναι πολυ ωραιο.
    Φοβερό new mode .
    Συν οτι αυτο το παλιό coin op game των ηλεκτρονικάδικών που σου δίνει μαζι με το νεο version του παιχνιδιού πέρα απο νοσταλγία και επιστροφή στις ρίζες εγινε η αιτία να ακούσω ξανά μετα απο 30 χρονια απο τη γυναικα μου τη μυθική ατάκα:
    «Δεν Θελω Παπουτσάκι εγω τρέχει πολυ και θα χάσω»
    Μιλαμε οταν το ειπε ένιωσα ενα απίστευτο deja vu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Αγαπώ Bubble Bobble. Παίζω μέχρι και σήμερα που και που.

Εννοείται ότι φτάνω στην 1η διαμαντόπιστα (20η πίστα χωρίς να χάσεις ούτε μια ζωή) πανεύκολα. Με σφίξιμο φτάνω στην 2η διαμαντόπιστα (30η πίστα χωρίς να χάσεις καθόλου).
    Και παλουκάκι να φτάσεις στην 3η διαμαντόπιστα (40η πίστα χωρίς να χάσεις καθόλου), που ΔΕΝ είναι διαμαντόπιστα αλλά η σούπερ-μοναδική-σε-όλο-το-παιχνίδι "ομπρέλα" που σε μεταφέρει απευθείας στην 70η πίστα.

Πανάθεμά τους, που δεν βγάζουν έκδοση του ΒΒ4 στο PS4.
    Σιχτήριιιιιιιιιιιιιιι!

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Αγαπώ Bubble Bobble. Παίζω μέχρι και σήμερα που και που.

Εννοείται ότι φτάνω στην 1η διαμαντόπιστα (20η πίστα χωρίς να χάσεις ούτε μια ζωή) πανεύκολα. Με σφίξιμο φτάνω στην 2η διαμαντόπιστα (30η πίστα χωρίς να χάσεις καθόλου).
    Και παλουκάκι να φτάσεις στην 3η διαμαντόπιστα (40η πίστα χωρίς να χάσεις καθόλου), που ΔΕΝ είναι διαμαντόπιστα αλλά η σούπερ-μοναδική-σε-όλο-το-παιχνίδι "ομπρέλα" που σε μεταφέρει απευθείας στην 70η πίστα.

Πανάθεμά τους, που δεν βγάζουν έκδοση του ΒΒ4 στο PS4.
    Σιχτήριιιιιιιιιιιιιιι!
    Ψιλόαπάτη ειναι.
    Το διαφημίζουν με 100 πίστες και τελικα ειναι 50 και σε βάζει να τις ξανά παίξεις σε hard mode.
    Την παράσταση σώζει το κλασσικη παιχνίδι που σου δίνει δώρο μαζι με το καινούριο.
    Αν δεν ηταν αυτο κλάφτα τα 40 ευρω που έδωσα.

3. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Sir_Teraflop (20-04-2020)

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Ναι κρίμα - το ήξερα από τα reviews.

Η καλύτερη έκδοση παραμένει σε κανένα ρετρό μηχάνημα π.χ. Amiga με το ανάλογο joystic (pacman/tomahawk) και όχι joycon.

Btw@Giannis μου έρχεται και εμένα το switch μου

(το 2ο).

Quote Originally Posted by Sir_Teraflop View Post
    Ναι κρίμα - το ήξερα από τα reviews.

Η καλύτερη έκδοση παραμένει σε κανένα ρετρό μηχάνημα π.χ. Amiga με το ανάλογο joystic (pacman/tomahawk) και όχι joycon.

Btw@Giannis μου έρχεται και εμένα το switch μου

(το 2ο).
    Καλορίζικο φιλε! Αντε να παίξουμε καμμια κόντρα στο mario kart

6. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Sir_Teraflop (20-04-2020)

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Καλορίζικο φιλε! Αντε να παίξουμε καμμια κόντρα στο mario kart

Θα φας πινέλο.

8. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Giannis1979 (21-04-2020)

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Κρίνετε απαραίτητη την αγορά έξτρα μνήμης? Δεδομένου ότι προσωπικά δεν έχω σκόπο να αγοράζω ψηφιακά (εκτός αν σκάσει κάποια προσφορά).

Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    Κρίνετε απαραίτητη την αγορά έξτρα μνήμης? Δεδομένου ότι προσωπικά δεν έχω σκόπο να αγοράζω ψηφιακά (εκτός αν σκάσει κάποια προσφορά).
    Δεδομένου ότι το cartridge είναι πολύ μικρό σε χωρητικότητα, σε κάποια παιχνίδια χρειάζεται να κατεβάσεις και το πρόσθετο υλικό που χρειάζεται για να παίξουν. Οπότε μπορεί να σου χρειαστεί.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

11. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

ilias78 (22-04-2020)

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

64 ή 128? Φαντάζομαι όταν μπει μνήμη στην κονσόλα θα σου δίνει επιλογή που να αποθηκεύεται το έξτρα υλικό, σωστά?

Spoiler!

Εγώ με 128 ήμουν (και θα είμαι θεωρώ) τούμπανο.

Αλλά τα 1st party τα αγοράζω card και όλα τα άλλα digital.

Αν μπορείς να πας και σε 256 γιατί όχι.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Και εγώ με 128 είμαι, αλλά θα ήθελα παραπάνω καθώς τα κατεβάζω όλα σπασμένα. LOOOOOL

Με 128 όμως πιστεύω θα είσαι μια χαρά. Αλλά έχουν πέσει πολύ οι τιμές, οπότε αν είναι μικρή η διαφορά go for it (256).
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

15. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

Sir_Teraflop (23-04-2020)

Για.... ενεργοποιήστε το 2FA(Google Authenticator), μάγκες....

Από το redit - το πράγμα έγινε escalated από την ίδια την Nintendo πλέον.

https://www.enternity.gr/Article/Gam...%BD/59378.html

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Έχω το lite εδώ κ 6 μέρες. Παρατήρησα ότι αργεί να μπει στο wifi του σπιτιού μου, παρόλο που το έχω ρυθμίσει να συνδέεται αμέσως. Μπορεί να πατήσω να κάνει εκ νέου σύνδεση Κ να μην συνδεθεί αμέσως.
    Αντίθετα άλλες συσκευές ( κινητά, ps4) συνδέονται αμέσως. Να έχει θέμα το lite μου ή γενικά αργούν να πιάσουν?

Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Καλημερα Ηλία και καλορίζικο!

Γενικα το Switch έχει τρελό θέμα με το wi-fi. Εκτός του οτι συμβαίνει αυτο που λες, πρέπει το ρουτερ να ειναι κυριολεκτικά διπλα για να πιάσει καλό σήμα. Δε ξέρω με το lite αν ισχύει, αλλα απο αυτο που περιγράφεις, μάλλον ναι.

19. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

ilias78 (27-04-2020)

PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Ευχαριστώ Παύλο. Με ηρέμησες.

Edit: Η αλήθεια είναι ότι googlara λίγο το θέμα κ είδα ότι είναι γενικό το φαινόμενο. Κάποιοι παίζουν με το θέμα της ασφάλειας (wpa κ wpa2) κ λένε πως στρώνει. Ίσως το δοκιμάσω.
    Last edited by ilias78; 27-04-2020 at 08:37.

Spoiler!

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Δεδομένου ότι το cartridge είναι πολύ μικρό σε χωρητικότητα, σε κάποια παιχνίδια χρειάζεται να κατεβάσεις και το πρόσθετο υλικό που χρειάζεται για να παίξουν. Οπότε μπορεί να σου χρειαστεί.
    Aγαπω Nintendo, ΑΛΛΑ αυτο που μας κανεις, χωρις δλδ σκληρο, και που μας αναγκαζει να αγοραζουμε επιπλεον μνημη (δλδ επιπλεον χρηματα) με κανει λιγο εξω φρενων. Να πεις οτι η κονσολα της κοστιζε 250 να το δεχτω. Οταν μου ζητας 350 για μια κονσολα, το θεωρω καπως αδικο. Δεν ξερω ποιοι συμφωνειτε

PSN ID
    Lefteris_X

Για πες μου έναν σκληρό που δεν θα μεγάλωνε τον όγκο + δεν θα άλλαζε σχήμα της κονσόλας + δεν θα μεγάλωνε το βάρος της + δεν θα επιβάρυνε την μπαταρία;

Μακάρι να υπήρχαν "μαγικά" στην τεχνολογία, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν!

Εκεί που συμφωνώ είναι στην τιμή της κονσόλας, ότι δηλαδή στα 280-300 ευρώ θα ήταν πιο εύπεπτη.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Θα μπορούσε να δίνει κάποια κάρτα δωρεάν στο πακέτο εφόσον χρειάζεται. Νομίζω είναι πια πάμφθηνες σε κάποια αποδεκτά basic μεγέθη (32/64 τουλάχιστον) που θα μπορούσαν να γλιτώσουν από την αναστάτωση κάποιους χρήστες, ενώ για μαζική προμήθεια από την ίδια θα ήταν εξευτελιστική η τιμή... but wait, η Nintendo δεν είναι αυτή που δεν έβαζε καν φορτιστή σε φορητή της με την δικαιολογία ότι είναι ίδιος με την προηγούμενη της και ότι το κάνει για να μειώσει την τιμή αγοράς σε ήδη πελάτες της (σε μία καθαρά ακριβή φορητή) ενώ φυσικά πωλείται και ξεχωριστά για όποιον τον χρειάζεται; Η Nintendo νομίζω πάντα χρεώνει παραπάνω τις κονσόλες της από όσα άλλες εταιρείες θα χρέωναν για τα ίδια συστατικά αλλά είναι ένα είδος μονοπώλιου, αφού όποιος αγαπάει Ninty και τα παιχνίδια της φυσικά, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Δεν θεωρώ καν ότι τα 280-300 είναι τιμή εύπεπτη για το συγκεκριμένο προϊόν (νομίζω είναι ουσιαστικά 100% κέρδος για την Ninty ακόμη και σε αυτή η τιμή).

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Για πες μου έναν σκληρό που δεν θα μεγάλωνε τον όγκο + δεν θα άλλαζε σχήμα της κονσόλας + δεν θα μεγάλωνε το βάρος της + δεν θα επιβάρυνε την μπαταρία;

Μακάρι να υπήρχαν "μαγικά" στην τεχνολογία, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν!

Εκεί που συμφωνώ είναι στην τιμή της κονσόλας, ότι δηλαδή στα 280-300 ευρώ θα ήταν πιο εύπεπτη.
    Ναι πανω κατω το ιδιο λεμε. Απο τη στιγμη π οντως ειναι σχεδον αδυνατον να μπει σκληρος στη συγκεκριμμενη κονσολα. ριξε την τιμη. Αλλα θα μου πεις, εδω φερνει ολα τα WiiU διαμαντια και μου τα πουλαει 70!? πλακα κανουμε τωρα. Πρεπει κατι να γινει λιγο να ταρακουνηθει γιατι το παρακανε. Αλλα τωρα με το Switch γινεται χαμος. Λιγο δυσκολο να συμβει κατι τετοιο.

Quote Originally Posted by Obiwan88 View Post
    Aγαπω Nintendo, ΑΛΛΑ αυτο που μας κανεις, χωρις δλδ σκληρο, και που μας αναγκαζει να αγοραζουμε επιπλεον μνημη (δλδ επιπλεον χρηματα) με κανει λιγο εξω φρενων. Να πεις οτι η κονσολα της κοστιζε 250 να το δεχτω. Οταν μου ζητας 350 για μια κονσολα, το θεωρω καπως αδικο. Δεν ξερω ποιοι συμφωνειτε

Η nintendo δεν ζητα 350ευρω για μια κονσολα. Το φθηνοτερο Switch(lite)εχει παιξει ιστορικα χαμηλο στα 170περιπου ευρω,και το κανονικο Switch εχει επισης παιξει ιστορικα χαμηλο στα 230περιπου ευρω παλιοτερα.

Ασε που εαν παιζεις κυριως με κουτατα παιχνιδια,με μια 128αρα microSd εισαι παραπανω απο οκ,που βρισκεις τετοιες καρτες σε προσφορες ανα καιρους να ξεκινανε απο τα 10-12ευρω(προφανως οχι Samsung/Sandisk που ειναι ακριβοτερες).
    Βασικα για την πλειοψηφια του κοσμου που θα αγορασει 4-5παιχνιδια στο Switch ολα και ολα κουτατα(κανενα mario,zelda,AC κλπ),παιζει να μην χρειαζεται καν MicroSD και να αρκουν τα 25GB περιπου εσωτερικου χωρου. Εχω πετυχει δηλαδη αρκετους στο internet οι οποιοι δεν εχουν αγορασει καθολου microSD,ή αλλοι που πχ εχουν μια μικρη που τους εχει μεινει απο το Ανδροιδ κινητο τους.

Εαν παλι εισαι απο αυτους που αγοραζει παρα πολλα παιχνιδια και κυριως ψηφιακα,με τοσα χρηματα που θα εχεις δωσει συνολικα,δεν θα σκεφτεις την ακριβοτερη microSD καρτα.

Χειροτερο προβλημα εχουν οι κατοχοι ps4 που ειδικα τα base μοντελα των 400περιπου(ελευθερων)GB δεν φτανουν ουτε για ζητω σε πολλα νεα παιχνιδια που ζητανε το καθενα 100+GB,σε σημειο για πολλους ουτε το 1TB να μην φτανει. Και αυτο αρχικη τιμη 400ευρω ειχε αλλα δεν σε ειδα να κανεις παραπονο για τον σκληρο του δισκο και τα επιπλεον εξοδα
    Εχει βεβαια και η nintendo τα κουσουρια της για κραξιμο οπως η τιμολογηση παιχνιδιων.
    Last edited by Fulgore; 27-04-2020 at 15:03.

PSN ID
    Lefteris_X

Η Nintendo ανέκαθεν ήταν η πιο ακριβή εταιρεία με διαφορά κιόλας.
    Μόνο στο NES έδινε μαζί με τη κονσόλα τα κέρατά της. Σε όλες τις άλλες όχι.

Ανέκαθεν τα παιχνίδια ήταν πανάκριβα αρχής γενομένης από την SNES εποχή (ξεχνάμε πόσο κόστιζε το Street Fighter 2 σε SNES; Είχε ξεσκιστεί η τιμή για την εποχή).

Θέλει και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Το "θέμα" είναι ότι το καταφέρνει, κρίνοντας από τις πωλήσεις.

Η μοναδική "φάπα" που έφαγε ήταν στην περίπτωση του Wii U από τους καταναλωτές. Η εξαίρεση δηλαδή που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Άρα; Οι καταναλωτές "φταίνε" και όχι η Nintendo αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Bookmarks

Bookmarks