Σίγουρα κάτι συμβαίνει με τα πέναλντι φέτος.. Ειδικά αν είναι στα τελευταία λεπτά :D
https://www.youtube.com/watch?v=uJgidPds2Wc
Printable View
Σίγουρα κάτι συμβαίνει με τα πέναλντι φέτος.. Ειδικά αν είναι στα τελευταία λεπτά :D
https://www.youtube.com/watch?v=uJgidPds2Wc
Κολλημένος κι εγώ στην div4 μια βδομάδα τώρα. Τυχαίο?
Ανεβαίνω με τίτλο από την div5, πέφτω αμέσως μιας και το να πάρω 10 πόντους στην 4 είναι γολγοθάς για μένα, ξαναπαίρνω τον τίτλο αμέσως στην div5 με 7 νίκες (λες και η διαφορά δυναμικότητας σε συνεχόμενες κατηγορίες είναι η μέρα με την νύχτα) και από τότε οριακά παίρνω 13-14 πόντους για να μέινω στην div4.
Δεν ξέρω αν υπάρχει θεωρία συνωμοσίας, πείτε όπως θέλετε, αλλά είναι περίεργο ο ίδιος χρήστης με την ίδια ομάδα να έχει τόση μεγάλη διαφορά σε απόδοση.
Ξεκινάω στην division 4 με τέσσερις (4) νίκες σερί!!
12 βαθμοί αμέσως, άλλοι 4 και ανέβηκα, σιγά λέω 1 νίκη και μία ισοπαλία σε 6 παιχνίδια χρειάζομαι.
Το λοιπόν 5 ήττες σερί, ΠΕΝΤΕ ΗΤΤΕΣ ΣΕΡΙ, δεν θυμάμαι ποτέ ξανά από το Fifa 10 να έχω τέτοιο,αρνητικό σερί.
Ειδικά όταν έκανα το λάθος να προηγηθώ μετά κατηφόριζε το γήπεδο.... Ούτε πάσα δεν μπορούσα να αλλάξω...
Δεν πειράζει θα γυρίσει :D
Χθες έπαιξα με έναν στην πρεμιέρα της division 8,ενω έχανα 0-2 σε δύο λεπτά το έκανα 2-2 και ο αντίπαλος έκανε quit αλλά δεν μου χρεωσε ούτε ισοπαλία αλλά ούτε νίκη όπως κανονικά θα έπρεπε να κάνει. Μόνο coins έδωσε. Γνωρίζει κανείς γιατί ;
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι με μερικούς όταν έχω εγώ την μπάλα laggarei ενώ όταν την παίρνουν αυτοί πηγαίνει μια χαρά. Το έχω προσέξει να γίνετε αυτό μόνο όταν ο αντίπαλος χάνει.
Sent from my m1 note using Tapatalk
Ποσο καραγκιοζης πρεπει να εισαι για να κανεις τετοιες μ@λ@κιες. Ποσο........ Θα μου πεις αν στο ρετιρε αποθηκευεις βοδρολυματα μονο, αυτα κανεις.
- - - Updated - - -
Καλα βοδρολυματα δεν υπαρχουν. Βοθρολυματα ηθελα να γραψω.
Δεν μπορώ να καταλάβω στο pro club παίρνει ο.άλλος την μπάλα από το κέντρο κ πάει να ρ τους περάσει όλους
Ρε παπαρα αν θες να το κάνεις αυτό παίξε κανένα mode μόνος σου .Τι μας τύραννας εμάς
αυτα εχει το drop in,εχε ατομα που μπουσταρουν και ατομα που τρολαρουν,για να παιξεις βρισκεις μερικους φιλους φτιαχνεις ομαδα και εχεις το κεφαλι σου ηρεμο.
Mou espasan ta nevra kai to espasa! Den mporei sto FIFA 15 na exw parei 2 fores tin DIV1 kai oles tis online koupes me Olympiako, kai fetos na min mporw na anevw stin DIV2 kai na min pairnw oute to EA SHIELD... Ti diaolo, toso asxetos egina mesa se ligous mines??? Varethika pia me olous aftous pou den tous kleveis tin mpala me tipota, enw egw den mporw na allaxw oute dyo pases... Varethika tin amyna mou na me kremaei me geloia lathi, na trww asteia goals, tous paiktes mou pou den kanoun kiniseis kai menoun statikoi na perimenoun tin mpala, tin omada na min paizei symfwna me tis odigies pou tis dinw, tis sxedon panta lanthasmenes pases kai ta anyparkta penalty pou dinoun oi diaitites... GENIKA VARETHIKA TIN FETINI MALAKIA TIS EA, TO PIO UNPLAYABLE FIFA EVER!!! Tou xronou tha epistrepsw sto PRO meta apo 8 xronia...!!!
YG1. Sorry gia ta greeklish, alla grafw apo to ps4
YG2. ANTE GAMHSOU EA
Πάντως γενικά παιδιά βλέπω στη αυτή τη γενιά τα ποδοσφαιράκια λίγο κάπως...
Και τι θέλω να πω με αυτό. Και από τον κύκλο μου δεν βλέπω παιδιά να ασχολούνται όπως παλαιότερα αλλά και γενικά σε διάφορα φόρουμ μου φαίνονται πεσμένα τα πράγματα. (βεβαια θα μου πετάξει κάποιος τις πωλήσεις και θα μου τι λες ρε φίλε) Εμένα πάντως αυτή την εντύπωση μου δίνει.
Επίσης τα ποδοσφαιράκια κατά τη γνώμη μου δεν κάνανε το αναμενόμενο άλμα σε αυτή τη γενιά. Πιο πολύ σαν remasters φαίνονται παρά σαν current gen games.
Αντίθετα βλέπουμε το ΝΒΑ 2Κ να γίνεται πολύ καλύτερο χρόνο με το χρόνο...
Αυτό που λέει ο Μάνος για τους αντιπάλους που δεν μπορείς να τους πάρεις την μπάλα είναι το πιο τραγικό. Δεν μπορεί ο άλλος να με κάνει ιεροδουλη με τον origi με την bugia μετά την σέντρα να τρεχει ευθεία και οι δικοί σου να μην μαρκάρουν και να κάνουν στην άκρη. Πιο πολύ αυτό με έχει ξενερώσει που εκεί που προσπαθώ να βάλω γκολ, βάζω και καπάκι τρώω έτσι.
Καλά, δεν υπάρχει τελικά τρόπος να γίνεται save το adjust screen; Κάθε φορά πρέπει να κάνουμε τη ρύθμιση;
Και εγώ αν και πολυ μέτριος παίχτης (πάντα έφτανα μέχρι div 5) φέτος δεν μπορω να περάσω την 7 ΑΛΛΑ πρώτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ το παιχνίδι !! Πες οτι ειναι απο default πιο semi παρα auto , πες οτι αυτήν την φορά με προδίδουν τα δικα μου λάθη κ οχι συγκεκριμένα bugs πες οτι θες ...
Πρώτη φορά πάντως χανω κ δεν νευριαζω αλλα χαζευω κ τα replays.
Επίσης εχει τρομερή βελτίωση στους servers, αφού φέτος παίζει πολυ καλύτερα απο θέμα lag (δοκιμασμένο με 2 διαφορετικές συνδέσεις αφού μετακομισα πρόσφατα )
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο lag, έχω πολύ φέτος (πάντα σε σχέση με προηγούμενα fifa) και σίγουρα και τσεκαρισμένα δεν φταίει η γραμμή μου.
Στα άλλα , συνηθώς βρίσκομαι από division 1 -3 , ήδη φέτος έχω φτάσει στη 3, ναι θεωρώ και εγώ ότι είναι το καλύτερο fifa, αλλά όσο καταλαγιάζει ο ενθουσιασμός τόσο πιο εκνευριστικά είναι τα πέναλτι και η άνεση με την οποία οι αντίπαλοι κρατάνε την μπάλα και κάνουν ντρίμπλες.
Ειδικά ( αυτο κάνω και εγώ) αν μπεις στην περιοχή από το πλάι με γρήγορο και ευέλικτο παίκτη ή θα βάλεις γκολ ή θα πάρεις πέναλτι.
Παίζω παιχνίδια που τα ευχαριστιέμαι απίστευτα και άλλα που είναι τσίρκο... Εκνευριστικά και καθόλου ρεαλιστικά
https://www.youtube.com/watch?v=lYXN1Yl6_h8
ΣΕ WORLD CLASS ΕΠΙΠΕΔΟ.
^^
Το πρωτο του Gabi ηταν πολυ καλο.
Εχει κυκλοφορήσει το νέο patch απο το πρωι.
Εκτος απο τις τρίτες εμφανίσεις των Barcelona,inter και Roma, εχει διορθωθεί το online match making, κάποια πρόσωπα στις νεοφωτιστες της premier league και πολλές διορθώσεις στο FUT
Καλημέρα.
Έχω δει κάτι event που έχει στο ps4 και επαιξα ενα και εχασα βέβαια. Αν κερδίσω μου δίνει τον παιχτη που διάλεξα; η απλά πιθανότητα αν ανοίξω πακέτο να τον κερδίσω;
Το patch άλλαξε και το gameplay του παιχνιδιού και το οποίο έχει γίνει καταπληκτικό!