H συγκριση με το combat toy Ασσασσινς δεν υφισταται γιατι δεν εχει καμμια σχεση με αυτο. Με του Μπατμαν μοιαζει παρα πολυ, πρακτικα το ιδιο gameplay ειναι με ορισμενες παραλλαγες. Οπως λοιπον και στο Μπατμαν, ετσι και εδω υπαρχουν εχθροι που δεν μπορεις να τους κανεις counter, αλλοι οι οποιοι πρεπει να τους χτυπησεις μονο απο πισω για να πονεσουν, αλλοι που ειναι ranged κλπ.
Αυτα βεβαια για τους απλους εχθρους. Τωρα αν παμε στους Captains και στους Warchiefs, τοτε εκει οντως χρειαζεται διαφορετικη προσεγγιση καθε φορα, η οποια καθοριζεται αφου πρωτα εχεις μαζεψει πληροφοριες για τους εχθρους αυτους και συγκεκριμενα ποιες ειναι οι δυναμεις τους και ποιες οι αδυναμιες τους.
Το ωραιο στην ολη φαση ειναι ποσο απροβλεπτες μπορουν να καταληξουν να ειναι οι μαχες με αυτους τους εχθρους. Γιατι ειτε σας νικησουν , ειτε τους νικησετε, θα τους ξαναβρειτε μπρος σας αργοτερα στο παιχνιδι. Οι συνομιλιες δε ειναι ολες με βαση την εκαστοτε προιστορια που ειχατε με τον στοχο σας. Για πχ εαν καποιος Captain σας την επεσε κι εσεις το βαλατε στα ποδια, την επομενη φορα θα το σχολιασει αυτο και θα σου κανει και καζουρα οτι εισαι κοτα κλπ. Επισης οσους νικατε θα δειτε τις αναλογες αλλαγες στο προσωπο τους και την γενικοτερη εμφανιση τους. Για πχ εγω ειχα καψει εναν εχθρο και την επομενη φορα τον ειδα με μπανταρισμενη μουρη και μου σχολιασε κατι σε φαση οτι αυτην την φορα ειναι προετοιμασμενος καταλληλα, και οντως ηταν immune σε εκρηξεις και φωτια.
Αντιστοιχα αν σε εχει κερδισει ο εχθρος και τα ξαναβαλεις μαζι του και παλι θα ακουσεις ατακες του στυλ : " τι εγινε? δεν σου εφτανε μια φορα? θες κι αλλο? " και παρομοια.
Ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο εχει τρελο χαβαλε ωρες ωρες!
Το πιο κορυφαιο σκηνικο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ομως ηταν αυτο που μου ετυχε εχθες... εκει που κοπαναω κατι Ορκ εμφανιζεται ενα Ντουκι τρελο. Φυσικα εγω δεν ειχα ερευνησει τις αδυναμιες του κλπ γιατι τωρα τον εβλεπα πρωτη φορα. Αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου.
Ε παιδια αυτο που εγινε δεν λεγεται, ελιωσα στο γελιο... ο τυπος με πηδηξε στο ξυλο, σε φαση του ειχα κανει ελαχιστο damage και αυτος με ειχε κατεβασει στο μηδεν σχεδον... και τοτε ακουστε τι εγινε ρε παιδια...
ο τυπος ξαφνικα σταματαει την επιθεση του και πεταει την θεικη ατακα:
" Not like this... this is too easy..."
και σηκωνεται και φευγει!!! ΧΑΧΑΧΑ
Μου εκανε την ψυχολογια κουρελι, καλυτερα να με σκοτωνε παρα να μου ελεγε αυτο το πραγμα χαχαχα ενιωσα εντελως αχρηστος.
Βεβαια εγινε η προτεραιοτητα μου (εννοειται μετα απο κατι τετοιο, ελεος δεν μου εχει ξανατυχει αυτο σε game) εκανα την προετοιμασια μου και πηρα την εκδικηση μου!
Αλλα μιλαμε για γμω τα σκηνικα, εμεινα μλκς οταν συνεβη αυτο.