Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Oταν δεν έχεις επιχειραματα μη μου λες πως ειμαι σε console forum, λες και γραφουμε στο θεμα του ps5 και το χαλάμε για να μου πεις δικαιολογημενα "εδώ μη γράφεις τέτοια, εισαι off topic". Εγώ δεν εχω...
-
Απο οτι διαβαζω ειναι ιδιες εκδοσεις οσον αφορα το περιεχομενο τους, αλλα η Goty (Fire Fades Edition) εχει ολα τα dlc & updates on disc
και δεν χρειαζεται να τα κατεβασεις ξεχωριστα.
Τουλαχιστον...
-
Γκολάκι που έβαλα σήμερα παίζοντας σε ένα μαγαζί, Pogba ο "εκτελεστής"
https://www.youtube.com/watch?v=bvKd6ASVois
-
αυτη η έρευνα του steam δεν λεει ολη την αλήθεια
πχ στο καλο pc υπάρχει αλλο account και στο Laptop (768p) με τον διπύρηνο και μια mobile gpu αλλο, άλλοι παιζουν μονο σε laptop.
αλλα...
-
Παίρνεις κανονικά Xp αλλά αντί για level παίρνεις mote of light.απο κει και πέρα για να πάρεις level πρέπει να βρίσκεις armor που περιέχει light.
Κοινώς η ζωη ειναι ένα αγγούρι.
-
Μόνο αν δουλεύεις στην κονάμι λες τέτοια πράγματα, δεν εξηγείτε αλλιώς..
-
Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια Ιανουαρίου:
Entering PS Plus:
24th December: DmC Devil May Cry
24th December: Borderlands 2
24th December: Soul Sacrifice
24th December: Blazblue Continuum...
-
Από το Αμερικάνικο ps blog
+ GrayGargoyle on November 11th, 2013 at 8:56 am said:
If PlayStation Plus members are not able to acquire a sparkling hunk of PlayStation 4 product this Friday or any...
-
Καντε μια παυση, βαλτε τα μαχαιρια στις θηκες τους και κατεβαστε μερικα τσαμπα παιχνιδια απο το Plus της Ιαπωνιας
PlayStation Plus is Now Free for 15 Days on the Japanese PSN, Here’s How to Get it...
-
^^Ωραία τα λες και τώρα που άλλαξες avatar σου επιτρέπω να μπαίνεις πιο συχνά στο forum.