και μην πουμε για frostbite γιατι αυτο μονο renato δεν το λες....
και μην πουμε για frostbite γιατι αυτο μονο renato δεν το λες....
Για τα δίχτυα παντα στα fifa έχει επιλογή στα options να ειναι πιο σφιχτά ή όχι. Απο default είναι νομίζω ανάλογα το γήπεδο όπως στην πραγματικότητα
Η μπαλα νομιζω οτι παει πιο φυσικα σε σχεση με το pro που εκεί είναι λίγο σαν να πηγαίνει αυτόματα, αλλα θα την ήθελα πιο βαριά γιατί πολλές φορές θυμίζει αερομπαλα
Γενικα μου αρεσε το demo αλλα δεν έχω αποφασίσει αν θα το πάρω γιατι ειναι σαν να παιζω το ιδιο πράγμα καθε χρονο. Ισως φέτος να είναι η μόνη χρονιά που δεν θα πάρω κανένα ποδοσφαιρακι
Γιατί έτσι έπρεπε να συμβεί σε εμένα που το περίμενα τόσο καιρό... 😂
Sent from my X9180 using Tapatalk
pankal6 (15-09-2016)
Έλα ρε συ, μη κάνεις έτσι. Για ενα κατούρημα πήγε. Θα γυρίσει αν κάνεις "close application".
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
De-lee_GR (15-09-2016)
djteov (15-09-2016)
Έπαιξα το ένα demo μετά το άλλο και κατά τη γνώμη μου το Φιφα είναι καλύτερο, αυτό θα πάρω. Το gameplay είναι πολύ δεμένο και δεν κάνεις επίθεση με 2 προωθημένες μπαλιές,
Fifa 17 φέτος τα σπάει!! 29 βγαίνει ε?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ενα μονο με ξενερωσε φετος δεν εχει πολλα καινουργια γηπεδα για να μην πω οτι ειναι και λιγοτερα χωρις το γηπεδο Λιον,Μπαρτσα και τελος για την νεα εξεδρα της λιβερπουλ δεν λενε τιποτα..
Όμορφα τα νέα finesse shots (R1+2 φορές το Ο) σε συνδυασμό με αλλαγή γωνίας
Και ενα στο ιδιο γηπεδο, εστια.
.
Ειναι η broadcast.
Εγω με αυτη παιζω απο τοτε που την εβαλαν. Την συνηθιζεις μια χαρα. Στην αρχη ειναι λιγο περιεργη, αλλα τωρα δεν μπορω να παιξω με τις αλλες.
Με αυτη νιωθεις οτι παιζεις πραγματικο αγωνα![]()
.
Χρειάζεται κ τύχη καμιά φορά 😉
PDS (20-09-2016)
Ανοιξε το fut web app
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app
Ολο χαζομαρες μου εδωσε στα bonus packs. Ο Mustafi και ο Barry οι πιο καλοι που μου έτυχαν. Επηξα και στους Ελληνες με Σαμαρη, Καπινο και 2 φορές τον Φορτουνη, χαθηκε ο κοσμος να μου τύχαινε κανένας Μανωλας![]()
Παταω στο λινκ, κανω login και μου πεταει αυτο...
Sorry you were not invited to participate in early web start in FUT 17. You will be able to use the Web App once FIFA 17 is released. You will need to have first logged in to FIFA 17 on your preferred platform, and created you FUT 17 Club.
Bookmarks