Page 50 of 69 FirstFirst ... 4046474849505152535460 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1378

Thread: Pro Evolution Soccer 2014

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

apantisa. me epixirimata se kati pu ipes ke den steki. an den thes na sxoliazese na min kanis toso proxira post

oso gia to ps4-fifa, to theoro akiro na paris ps4 gia na peksis podosferaki. opote to "anagastika" pu les mu fenete astio

ektos autu ke mono pu ine sigrisimo se pola, gia mena, i eksdosi ps3 tu pro me tin ekdosi ps4 tu fifa auto lei pola

tha mu pis ine proti prospathia tis EA sto ps4. omos ine ke proti prospathia tis konami me olofreskia mixani
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Cool Member dismal's Avatar
    PSN ID
    dismal_gr

Σε τι ακριβώς είναι συγκρίσιμο;

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Κάποιοι αγοράσανε Ps4 και θέλανε να παίξουνε και next gen ποδοσφαιρακι οπότε ναι πήγαν αναγκαστικά σε fifa μερια.Τώρα κάποιος pes fan δύσκολα θα αγόρασε το ps4 για ποδοσφαιράκι αφού δεν έχει βγει στο Ps4 το pro(θα υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις που το έκαναν)
    Υπάρχουν παραδείγματα αν δεις στο φορουμ που πήγαν αναγκαστικά σε Fifa και είδαν επιτέλους φως(και εγώ αν δεν ήταν ΤΟΣΟ κακό το Pes2012 ακόμα προ θα έπαιζα και ευχαριστώ την ΚΟΝΑΜΙ που χάρις στο αθλιο προ που έβγαλε τότε αναγκάστηκα να δω και το Fifa Και πλέον χαίρομαι πραγματικό ποδόσφαιρο)
    Επίσης που λες ειναι συγκρίσιμα μάλλον μόνο εσύ βλέπεις κάτι συγκρίσιμο γιατί μιλάμε για άλλο πράγμα το Fifa 14 στο ps4.
    Spoiler!

4. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

FotisGRC (03-02-2014),psx3 (04-02-2014)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

georgios έχεις πρόβλημα στο να δεις τα δεδομένα. εμείς που το γυρίσαμε σε φιφα απο προ μετά απο τόσα χρόνια είμαστε οι μόνοι που μπορούν να εκφέρουν αντικειμενική άποψη άρα έχουμε και δίκιο και εσύ άδικο. ( αυτή η απάντηση ειναι στα μέτρα σου, κάπως έτσι απαντάς συνήθως )

6. The Following 3 Users Say Thank You to dlevel For This Useful Post:

FotisGRC (03-02-2014),mihalis13 (03-02-2014),psx3 (04-02-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

δεν παιρνεις ps4 για ποδοσφαιρακι ΑΛΛΑ αν θες ΚΑΙ ποδοσφαιρακι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ πας για φιφα και εκει ειναι που θα πεις δεν γουσταρω το φιφα κ παιζω μονο προ ή γουσταρω το φιφα και τερμα το προ

8. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

psx3 (04-02-2014)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Εδώ άλλοι παίρνουν PS4 για πίου-πίου (CoD), το ποδοσφαιράκι (FIFA) μας πείραξε; Σημασία έχει ότι όλοι συμβάλλουν στο να μεγαλώσει το install base.

PSN ID
    georgios78

ta pexnidia ine sigrisima sta kiria animation treksimatos. pu ine to proto prama pu kani asximi entiposi sto "next gen" fifa. eno exun vali pola frufru auto emine stasimo. ine sigrisimo sta grafika stis fatses. ine sigrisimo sta modes. ine sigrisimo sto rithmo ke tin esthisi tu pexnidiu. ine sigrisimo sto realismo...

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    georgios έχεις πρόβλημα στο να δεις τα δεδομένα. εμείς που το γυρίσαμε σε φιφα απο προ μετά απο τόσα χρόνια είμαστε οι μόνοι που μπορούν να εκφέρουν αντικειμενική άποψη άρα έχουμε και δίκιο και εσύ άδικο. ( αυτή η απάντηση ειναι στα μέτρα σου, κάπως έτσι απαντάς συνήθως )
    opos ipa, tu kathe enos i apopsi ftani os ena simio. os to simio pu o alos kseri perisotera. apo kapion pu den exi peksi pote pro kseris perisotera

apo kapion pu exi omos ke ta 2 pexnidia sta xeria tu ke bori na ta dokimasi ana pasa stigmi kseris ligotera

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

όχι κάνεις λάθος όπως σου είπα πιο πάνω έχω και τα δύο παιχνίδια (πήρα προ στη προσφοράς με 30 ευρώ ) άρα κάνεις πάλι λάθος και Άσε που έχω τόσα "thank you" άρα έχω δίκιο. καλημέρα

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by georgios View Post
    ine ligo asindetes oi protasis su ke den vgazo noima. thes na pis oti ine poli kaloi oi amintikoi? axristoi kapioi epithetikoi? anlise to ligo pio olokliromena auto pu les
    Ας το κάνουμε πιο ολοκληρωμένο. "Ένας παίκτης πρέπει να αποβάλλεται εάν εμποδίσει μία προφανή ευκαιρία για την σημείωση τέρματος κρατώντας έναν αντίπαλο."

Πηγή Σελίδα 114. Κανόνας 12 - Παραβάσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά. Πειθαρχικές κυρώσεις.

Edit:
    Last edited by pictorino; 04-02-2014 at 11:29.

13. The Following User Says Thank You to pictorino For This Useful Post:

djpar (04-02-2014)

Cool Member dismal's Avatar
    PSN ID
    dismal_gr

Μόνο αν δουλεύεις στην κονάμι λες τέτοια πράγματα, δεν εξηγείτε αλλιώς..

alexteo's Avatar
    PSN ID
    roky1lila2

Παιδιά καλησπέρα , είμαι ο admin απο proevofans κολλημένος με το pro απο τότε που ξεκίνησε , αντιφιφακιας στο έπακρο , όμως φέτος το pro ειναι χάλια κολλάει και σε offline και σε online σε σχέση με το fifa14 που πραγματικά ειναι άλλο game, ευχαριστιέμαι μπάλα το χαίρεστε το παιχνίδι , το pro φέτος στην Ελλάδα μόνο για διαφημιστικούς λόγους επιβιώνει λόγο των offline πρωταθλημάτων λουξ, κωτσοβολος, εύχομαι του χρόνου στο ps4 να βγάλουν ένα καλό pro γιατι φέτος η Konami μας έστειλε όλους στο fifa ,

16. The Following 2 Users Say Thank You to alexteo For This Useful Post:

djpar (04-02-2014),nickolas82 (04-02-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

δωσεεεεεεε γιατι οταν τα λεω εγω ειμαι κολλημενος

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    όχι κάνεις λάθος όπως σου είπα πιο πάνω έχω και τα δύο παιχνίδια (πήρα προ στη προσφοράς με 30 ευρώ ) άρα κάνεις πάλι λάθος και Άσε που έχω τόσα "thank you" άρα έχω δίκιο. καλημέρα
    den se exo di omos na kanis sigekrimeno sxolio gia kapio komati tu pexnidiu. mono eksipnades... an ta exis valta peksta ke kane kana sxolio tis prokopis entos thematos ke pio sigekrimeno. "thank you" sti mideniki apopsi ine midenika. kalispera!

Quote Originally Posted by pictorino View Post
    Ας το κάνουμε πιο ολοκληρωμένο. "Ένας παίκτης πρέπει να αποβάλλεται εάν εμποδίσει μία προφανή ευκαιρία για την σημείωση τέρματος κρατώντας έναν αντίπαλο."

Πηγή Σελίδα 114. Κανόνας 12 - Παραβάσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά. Πειθαρχικές κυρώσεις.
    kara lol. auto to tzatzarisma ine gia sfirigma? milame gia videogame pedia. fisika ute ke sto fifa ta sfirizi auta. epikroti ke o alos o paris sto telios akiro... pazi na min to de to video. lol. oti na ne

Quote Originally Posted by alexteo View Post
    είμαι ο admin απο proevofans
    ti ine auto?!
    Last edited by georgios; 04-02-2014 at 17:26.

alexteo's Avatar
    PSN ID
    roky1lila2

Proevofans .forum7.net το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα σε online modeμε στήριξη παικτών απο pesleague μόνο για proevolution soccer

20. The Following User Says Thank You to alexteo For This Useful Post:

djpar (04-02-2014)

PSN ID
    georgios78

me olo to sevasmo ala ute to papagalisma tu pari gia to wehellas den perno sta sovara. i anafora su se ena forum7 trexagireve den lei kati. pes kati sigekrimeni gia to pexnidi an thes na se parume sovara

alexteo's Avatar
    PSN ID
    roky1lila2

Κοιτά, και μα μην θες να με πάρεις στα σοβαρά δεν τρέχει τίποτα , το φόρουμ μας έχει παιδιά απο pesleague Που το καίνε το pro στην κυριολεξία και δεν σου μεταφέρω προσωπικές μου μόνο απόψεις όλοι που παίζουμε pro το ξέρουμε ότι φέτος ειναι το χειρότερο pro όλων των εποχών , και συγκεκριμένα πες μου το μην μπορείς μα κανείς ένα αουτ τις προκοπής έξω απο την περιοχή σου αρέσει; Το να κολλάει το παιχνίδι όταν η μπάλα παει δοκάρι η αποκρούει ο τερματοφύλακας σε φτιάχνει;; Τα υπολείπο τα έχουν πει οι άλλοι φίλοι εδω, όλοι θελουμε το pro να ειναι παιχνιδιάρα δυστυχώς φέτος η Konami μας έκλεψε τα χρήματα μας δίνοντας μας ένα παιχνίδι ανέτοιμο και μας θύμισε πως ειναι σε ηλεκτρονική μορφή το λεγόμενο κλοτσοσκουφι στις αλάνες που παίζαμε πιτσιρικάδες

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω μπηκα στο site του φιλου και ειδα τον σωτηρη που βγηκε 2ος στο loux cup(ή οπως αλλιως λεγεται, post 965) να ειναι μεσα στα μελοι αρα το παλικαρι φιλε γιωργο τα λεει σωστα, στο forum αυτο ασχολουνται οι καλυτεροι λογικα απο τα πρωταθληματα pesleague.

ΥΓ. το ξερω οτι θα πεις παλι τα δικα σου και οτι τσαμπα ερχομαι και ποσταρω ΑΛΛΑ ποσταρω για να πω οτι ο alexteo δεν λεει λογια του αερα ΟΝΤΩΣ το forum του διοργανωνοι πρωταθληματα

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by alexteo View Post
    Κοιτά, και μα μην θες να με πάρεις στα σοβαρά δεν τρέχει τίποτα , το φόρουμ μας έχει παιδιά απο pesleague Που το καίνε το pro στην κυριολεξία και δεν σου μεταφέρω προσωπικές μου μόνο απόψεις όλοι που παίζουμε pro το ξέρουμε ότι φέτος ειναι το χειρότερο pro όλων των εποχών , και συγκεκριμένα πες μου το μην μπορείς μα κανείς ένα αουτ τις προκοπής έξω απο την περιοχή σου αρέσει; Το να κολλάει το παιχνίδι όταν η μπάλα παει δοκάρι η αποκρούει ο τερματοφύλακας σε φτιάχνει;; Τα υπολείπο τα έχουν πει οι άλλοι φίλοι εδω, όλοι θελουμε το pro να ειναι παιχνιδιάρα δυστυχώς φέτος η Konami μας έκλεψε τα χρήματα μας δίνοντας μας ένα παιχνίδι ανέτοιμο και μας θύμισε πως ειναι σε ηλεκτρονική μορφή το λεγόμενο κλοτσοσκουφι στις αλάνες που παίζαμε πιτσιρικάδες

1. epidi imaste hardcore forum prospathise na milas me pio sigekrimenus texnikus orus. otan les kolai enois to framedrop? an ne, simfono oti iparxi. den ine omos sixno ke den ine tragiko. den epireazi to pexnidi. idika meta to update
    2. gia to out pio to provlima? afu exi manual pasa se opio pexti thes stis stimenes?
    3. prospathise na parathetis epixirimata ke oxi frasis entiposiasmu. to pexnidi itan xirotero sto release. me to update to eftiaksan. pragma pu simveni se pola gnosta games stis meres mas. gia nea mixani pleon dulevi poli poli kala

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by djpar View Post
    εγω μπηκα στο site του φιλου και ειδα τον σωτηρη που βγηκε 2ος στο loux cup(ή οπως αλλιως λεγεται, post 965) να ειναι μεσα στα μελοι αρα το παλικαρι φιλε γιωργο τα λεει σωστα, στο forum αυτο ασχολουνται οι καλυτεροι λογικα απο τα πρωταθληματα pesleague.

ΥΓ. το ξερω οτι θα πεις παλι τα δικα σου και οτι τσαμπα ερχομαι και ποσταρω ΑΛΛΑ ποσταρω για να πω οτι ο alexteo δεν λεει λογια του αερα ΟΝΤΩΣ το forum του διοργανωνοι πρωταθληματα
    an exis apopsi pes tin. papagalaki den thelume. benume ke monoi mas sta forum. esi omos pleon exis na peksis to pro mines. ise lipon o teleuteos pu exis na pis kati

alexteo's Avatar
    PSN ID
    roky1lila2

Κοιτά, εγώ δεν θελω να έρθω σε αντιπαράθεση εδω με κάποιο μέλος ,οκ μπορεί εσύ να είσαι ψαγμένος γενικά και να έχεις γνώσεις πάνω σταgame , μπράβο σου εγώ απλά είπα την γνώμη μου σε σχέση με το φετινό pro και μαζί με την δική γνώμη εχω δει ότι ταυτίζονται εκατομμύρια κόσμος σε όλο τον κόσμο που ήταν φανατικοί με το συγκεκριμένο παιχνίδι , πάντως δικαίωμα του καθενός ειναι να παίζει οποίο game του αρέσει, εγώ παίζω και τα δυο για ενημέρωση , ευχαριστω

PSN ID
    georgios78

borume na kanume dialogo. apla gine pio sigekrimenos. ena aplo "to fifa ine kalitero ke simfonun ke ekatomiria aloi" den ine poli sovari thesi

Bookmarks

Bookmarks