View Poll Results: Tι ομάδα υποστηρίζετε στη Formula 1?

Voters
83. You may not vote on this poll
  • Ferrari

43 51.81%
  • McLaren

26 31.33%
  • Renault

5 6.02%
  • BMW

3 3.61%
  • Άλλη

6 7.23%
Page 22 of 102 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 421 to 440 of 2039

Thread: Official Formula 1 Thread

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

O Mασσα πιστευω θα ελεγε , ειναι κλασικος βραζιλιανος εξωστρεφης αρκετα.Ο "παλιος Σουμι" σιγουρα δεν θα ελεγε.Ο "νεος" θα ελεγε παντως, οπως και το ειχε κανει τελευταια.

Ενατξει racing incidents ειναι αυτα , κανεις δεν θελει να χανει ποντους , αλλα ναι οταν κανεις τετοια βλακεια και σε εναν πιλοτο της force india που προσπαθει να φανει στην φορμουλα 1 , χρειαζεται να πεις ενα "σορρυ".

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

yeap......χρειάζεται

PS3forums Addict gavrosdr's Avatar
    PSN ID
    gavrosdr

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο Κίμι Ράικονεν θα κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή, λόγω του ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και φέτος, ωστόσο, ο Ισπανός πιλότος της Renaut προέβλεψε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του πως ο Λούις Χάμιλτον δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε φέτος.
    Οι δύο πιλότοι της Ferrari παραμένουν τα ξεκάθαρα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, σύμφωνα με τον Φερνάντο Αλόνσο. Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε σε ποιον θα πάει το πρωτάθλημα. Η κορυφή της κατάταξης στους οδηγούς αλλάζει από αγώνα σε αγώνα», είπε ο Αλόνσο και πρόσθεσε:

«Ακόμα και ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα που είναι στην τέταρτη θέση, απέχει μόλις λίγους βαθμούς από την πρώτη. Θεωρώ ότι τα φαβορί είναι ακόμα τα δύο Ferrari και με διαφορά. Δεν νομίζω ότι ο Χάμιλτον μπορεί να κερδίσει».

και γω με το φτωχο μου το μυαλο λεω, μηπως με τη διαφαινομενη φυγη του κιμι σε 2-3 χρονια ο αλονσο ειναι ο επομενος?

Tι θα έλεγε ο αχώνευτος ότι ένα από τα φαβορί είναι αυτός που αν και ήμουν teammate του έκανα ότι μπορούσα για να μην πάρει τον τίτλο;
    Άμα σε πάρει η κάτω βόλτα........

Name
    Δημήτρης

Mακρια απο την Φερραρι ο Αλονσο...

PS3forums Addict Katana's Avatar
    PSN ID
    Alexander_GR

Mε τον τεμπελοΚίμι, δύσκολο man...

PSN ID
    JorgeDept

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Mακρια απο την Φερραρι ο Αλονσο...

μακριά από την F1 επιτέλους ο απροσάρμοστος.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Katana View Post
    Mε τον τεμπελοΚίμι, δύσκολο man...
    Αλεξη προτιμω χιλιες φορες τον Κιμι απο τον Αλονσο.Ενταξει ειπαμε , πρωτος πρωτος εγω βγηκα και τον κατεκρινα τον Κιμι , οπως αλλωστε εκανα το ιδιο για τον Μασσα.Ομως ο Μασσα μου εκλεισε το στομα με τις επιδοσεις του.

Ας περιμενουμε λιγο να δουμε.Μετα τον Μασσα , πηραμε αν μη τι αλλο ενα μαθημα.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι περισυ ηταν πολυ καλυτερος ο Ραικκοννεν απο τον Μασσα (παρολο που ειχαν ατυχιες και οι δυο).

Οσο για το "σε 2 χρονια φευγω" και αλλοι τα ειχαν πει αυτα στο παρελθον και κατεληξαν να κανουν καρριερα 10+ ετων.Αλλωστε ο Κιμι το ειπε αυτο μια φορα σε μια απο τις δεκαδες συνεντευξεις που δινει και τονισε οτι θα το εκανε αυτο με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ οτι ολα θα πανε ετσι οπως τα θελει.

Κατι που σχεδον ποτε δεν γινεται...

PSN ID
    Alexander_GR

Ως προς το θέμα της προτίμησης, σαφώς υπερτερεί ο Κίμι.Αλλά αν αποφασίσει να μας αφήσει για τη Φιλανδία, ο Αλόνσο είναι the next best thing.

Βέβαια, μπορεί σε 2 χρόνια να έχει βαρεθεί ο Αλόνσο, να έχει χάσει την όρεξη για αγώνες κτλ.Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται να επένδυσε εκεί η SF, πιο πιθανό το βλέπω να έχει κλείσει τον Vettel ή κάποιον μικρό γενικά.

Name
    Δημήτρης

Katana φιλε μου ειλικρινα σου μιλαω , προτιμω να τρεχουμε με ενα μονοθεσιο μονο , παρα να εχουμε τον Αλονσο οδηγο στη Φερραρι.

Σιγα το ταλεντο.Προτιμω ΧΙΛΙΕΣ φορες Κουμπιτσα (θεος) , Σουτιλ και οποιονδηποτε αλλο.

Οχι δεν θελω ενα καφρο , ξεφτυλα στην ομαδα.Και οχι δεν εχει τιποτα το σπουδαιο σαν οδηγος.

Ασε σου λεω θα κατεβω κατω στο Μαρανελλο να τον εκτελσω αλα Νικο Bellic ετσι και παρει μεταγραφη!

PSN ID
    Alexander_GR

Xαχα.

Κοίταξε, ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν ο Αλόνσο ανέστησε τη Ρενώ ή αν ήταν κάτι που έτσι και αλλιώς θα συνέβαινε.Δες πέρισυ, έφυγε και αμέσως κατέρρευσε η ομάδα.

Οταν όμως έφυγε ο Σουμάχερ από την SF, δεν κατέρρευσε γιατί είχαν προβλέψει πόσο έντονη θα είναι η έλλειψή του.Αρα, ο Αλόνσο σίγουρα έχει πηγαίο ταλέντο.

Εγώ είμαι ίσως από τους μεγαλύτερους αντι-φάν του, αλλά δεν ξέρω, αν και φέτος καταφέρει να ισιώσει για δεύτερη φορά τη Ρενώ, θα είναι το κάτι άλλο, έτσι?

Σαν team player είναι απαίσιος, δεν έχει υπομονή, δεν ξέρει να παίζει με τα media, δεν ξέρει να χάνει και δεν ξέρει να κερδίζει, έστω και με άσχημο αμάξι ή αποτελέσματα.Από πέρισυ πάντως, τον συμπαθώ λίγο περισσότερο.Ισως φταίει ο γαλαζοαίματος(για την ΜακΛάρεν) Χάμιλτον...

Δεν ξέρω αν θα κάνει κακό στην SF, η SF άλλωστε έχει μάθει να δουλεύει με έναν οδηγό .Αλλά από την άλλη, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει και ο Μάσσα, ο οποίος ίσως και να έχει ένα πρωτάθλημα μέχρι τότε.:cheers:

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Katana View Post
    Xαχα.

Κοίταξε, ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν ο Αλόνσο ανέστησε τη Ρενώ ή αν ήταν κάτι που έτσι και αλλιώς θα συνέβαινε.Δες πέρισυ, έφυγε και αμέσως κατέρρευσε η ομάδα.

Οταν όμως έφυγε ο Σουμάχερ από την SF, δεν κατέρρευσε γιατί είχαν προβλέψει πόσο έντονη θα είναι η έλλειψή του.Αρα, ο Αλόνσο σίγουρα έχει πηγαίο ταλέντο.

Εγώ είμαι ίσως από τους μεγαλύτερους αντι-φάν του, αλλά δεν ξέρω, αν και φέτος καταφέρει να ισιώσει για δεύτερη φορά τη Ρενώ, θα είναι το κάτι άλλο, έτσι?

Σαν team player είναι απαίσιος, δεν έχει υπομονή, δεν ξέρει να παίζει με τα media, δεν ξέρει να χάνει και δεν ξέρει να κερδίζει, έστω και με άσχημο αμάξι ή αποτελέσματα.Από πέρισυ πάντως, τον συμπαθώ λίγο περισσότερο.Ισως φταίει ο γαλαζοαίματος(για την ΜακΛάρεν) Χάμιλτον...

Δεν ξέρω αν θα κάνει κακό στην SF, η SF άλλωστε έχει μάθει να δουλεύει με έναν οδηγό .Αλλά από την άλλη, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει και ο Μάσσα, ο οποίος ίσως και να έχει ένα πρωτάθλημα μέχρι τότε.:cheers:
    Βρε Αλεξη , πραγματικα πιστευεις οτι ο Αλονσο ηταν τοσο φοβερος που μονο και μονο λογο του ταλεντου του η Ρενω πρωταγωνιστησε 2 χρονια?Αμα ειναι ετσι τοτε ο Αλονσο ειναι οχι απλα καλος , αλλα 10 φορες καλυτερος απο τον Σεννα.

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Θα σου εξηγησω γιατι η Ρενω κατερρευσε και γιατι η Φερραρι συντηρηθηκε.

Η Ρενω πρωτα απο ολα δεν εχει το κεφαλαιο που εχει η Φερραρι.Μια ομαδα σαν τη Ρενω με την σημερινη της μορφη , δεν μπορει να πρωταγωνηστει για περισσοτερο απο 2 με 3 χρονια σε ενα αθλημα οπως η φορμουλα 1.

Στην αρχη της προηγουμενης σεζον , η Ρενω εκανε καποια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ λαθη στην κατασκευη του μονοθεσιου.Ο Αλονσο δεν τους εφτιαχνε το μονοθεσιο οσο ηταν εκει!Οι αεροδυναμηστες της κυριως εκαναν λαθος επιλογες , οπως αλλωστε παραδεχθηκαν και οι ιδιοι , καθως και ο Μπριατορε.Προσπαθησαν να φερουν τα πραγματα σε ταξη , αλλα το λαθος ειχε γινει εξαρχης και ειχε χαθει πολυτιμος χρονος.

Τωρα η Φερραρι ειναι σαν οργανωση ετη φωτος μπροστα.Οπως αλλωστε και η ΜακΛαρεν.Μην ξεχνας οτι η Φερραρι επεζησε ευκολα και απο την απουσια του Ρος Μπρον καθως και μετεπειτα του Ζαν Τοντ , εξαιτιας αυτου του γεγονοτος, της οργανωσης.Η ομαδα Μπρον, Τοντ και Σουμαχερ εδωσαν κατι πολυ σημαντικο σε αυτη την ομαδα περα απο τις νικες.Της εδωσαν μια νεα , πολυ εγεληγμενη μορφη , η οποια δινει το ρυθμο και αποτελει το σημειο αναφορας στο θεμα οργανωση ομαδας φορμουλα 1.

Αεροδυναμικη συραγγα 1 προς 1 , εργοστασιο , πιστα , ολα σε αποσταση 1 χιλιομετρου μεταξυ τους.Η Φερραρι μπορει να τεσταρει οτιδηποτε θελει στο αυτοκινητο της μεσα σε λιγες ωρες και αν της αρεσει να το παραγει μαζικα την επομενη μολις μερα.

Αυτα τα πραγματα δεν μπορει να τα κανει η Ρενω.Ισως καμμια αλλη ομαδα στην φορμουλα 1 να εχει αυτη τη δυνατοτητα σε αυτο το βαθμο.

Ο Αλονσο δεν ανεστησε την Ρενω , η Ρενω επενδυσε τρελα για μια περιοδο 3-4 ετων και μετα ηρθε η αναποφευκτη καμψη.

Το 2005 μαλιστα η Ρενω πρωταγονηστησε σε αυτο το βαθμο γιατι η Φερραρι/ΜακΛαρεν ειχαν αρκετα προβληματα οικονομικης φυσεως (βλεπε Φιατ) και δεν μπορεσαν να κανουν κατι αξιολογο.

Advanced Member panelix's Avatar
    PSN ID
    panelix

Δεν καταλαβες...τωρα δικαιουσαι και βολτα!!

Η ιστορια παντως με τις Φερραρι μου εχει κατσει καλα , μιας και γνωστος και πολυ ξηγημενος οικογενειακος φιλος δεν δισταζει να μου εμπιστευτει ενα τετοιο αμαξι.Μαλιστα ειχε πριν F355 Berlinetta, Modena F1 και τωρα (περσυ) πηρε την F430 F1 φυσικα με φουλ κομπλε ολα τα εξτρα : τουτεστην ανθρακονηματινα/κεραμικα φρενα , αγωνιστικα φουλ καρμπον καθισματα κλπ κλπ...

Φαντασου οτι μονο τα ανθρακονηματινα με κεραμικη επιστρωση φρενα ειχαν σαν εξτρα 20000 ευρω... απλα ΛΟΛ!

Την εχω οδηγησει 1 φορα μεχρι στιγμης , αλλα την Modena μου την ειχε δωσει πολλες φορες , να την παω για service, και οτι αλλο φανταστεις.Αφου στην Genesis με ειχαν μαθει σχεδον ολοι.Στα εγκαινια της παραγγελλιας της 430 πηγαμε μαζι.Περιττο να πω οτι οταν μου την εχει δωσει για μια ολοκληρη βδομαδα περισυ το καλοκαιρι (modena) ειχα παει ΟΛΟΥΣ τους φιλους βολτα (και καποιες "φιλες") και ειχα χαλασει ολο μου το μισθο σε βενζινες...ασε...

αλλα φοβερη εμπειρια και γι αυτο ηθελα να την μοιραστω!
    Auto den einai filos... Autos einai o latsis metamorfomenos se filo lol...
    (zileuuuuuuuuuuuuuooooooooooooooooooooooooo)

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Katana φιλε μου ειλικρινα σου μιλαω , προτιμω να τρεχουμε με ενα μονοθεσιο μονο , παρα να εχουμε τον Αλονσο οδηγο στη Φερραρι.

Σιγα το ταλεντο.Προτιμω ΧΙΛΙΕΣ φορες Κουμπιτσα (θεος) , Σουτιλ και οποιονδηποτε αλλο.

Οχι δεν θελω ενα καφρο , ξεφτυλα στην ομαδα.Και οχι δεν εχει τιποτα το σπουδαιο σαν οδηγος.

Ασε σου λεω θα κατεβω κατω στο Μαρανελλο να τον εκτελσω αλα Νικο Bellic ετσι και παρει μεταγραφη!
    Ασε κατω τον Κουμπιτσα δεν τον δινουμε. Αυτος θα μας δωσει το πρωτο μας πρωταθλημα!!!
    Καλα αν παει Αλονσο στη Ferrari βλεπω διαδηλωση διαμαρτηριας εξω απο το Μαρανελλο:rofl:
    PSN ID OTAKON61078

Elite oddin's Avatar
    PSN ID
    oddin64

Φίλε Valkyre,ένω γραφείς σωστά,και δείχνεις να κατέχεις το θέμα,η αντιπάθεια σου για τον Alonso,σε κάνει να ξεφεύγεις λίγο,οκ για την αντιπάθεια σου στο πρόσωπο του,αλλα ας μην ξεχνάμε οτι είναι 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.Ακόμα,προσωπικά εμένα,μου φαίνετε η διαφόρα,που δεν το έχει η Mclaren,για να ετοιμάζει το αμάξι,και να το βρίσκει έτοιμο ο νεαρός....και να δείτε οτι και η ρενώ θα ξανανέβει..και μάλλον τυχαίο δεν θα είναι.

Oσο για senna και alonso...ok..καλός είπαμε ο Alonso,αλλα μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την....looool

Scripta Manent
    Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας...

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by oddin View Post
    Φίλε Valkyre,ένω γραφείς σωστά,και δείχνεις να κατέχεις το θέμα,η αντιπάθεια σου για τον Alonso,σε κάνει να ξεφεύγεις λίγο,οκ για την αντιπάθεια σου στο πρόσωπο του,αλλα ας μην ξεχνάμε οτι είναι 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.Ακόμα,προσωπικά εμένα,μου φαίνετε η διαφόρα,που δεν το έχει η Mclaren,για να ετοιμάζει το αμάξι,και να το βρίσκει έτοιμο ο νεαρός....και να δείτε οτι και η ρενώ θα ξανανέβει..και μάλλον τυχαίο δεν θα είναι.

Oσο για senna και alonso...ok..καλός είπαμε ο Alonso,αλλα μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την....looool
    Φιλε μου εχεις καποιο δικιο , δεν λεω , η αντιπαθεια μου στο προσωπο του μου στερει ισως καποια αντικειμενικοτητα , στις αποψεις μου.Το δεχομαι αυτο.

Ομως επαναλαμβανω , οπως σου ειχα πει και αναλυσει και καποιες σελιδες πιο πισω οσον αφορα τα 2 πρωταθληματα που πηρε.Ηταν αρκετα τυχερος , πολυ περισσοτερο απο καποιους αλλους.Και ξαναλεω οτι και η τυχη ειναι μεσα στο παιχνιδι , αλλα πραγματικα δεν μπορω να θυμηθω εναν αγωνα οπου ο Αλονσο στιγματησε με την επιδοση του.Το τελευταιο αυτο το λεω αντικειμενικα.Δεν θυμαμαι ενα αγωνα οπου με αφησε αφωνο με την αποδοση του.

Στην ΜακΛαρεν ο Αλονσο εχασε ΚΑΘΑΡΑ απο τον Χαμιλτον , εναν πρωτοεμφανιζομενο οδηγο.

Η ρενω σιγουρα καποια στιγμη θα ξανανεβει.Αν και νομιζω οτι σιγα σιγα ερχεται η σειρα της BMW.Εκτος και αν κανει τα ιδια λαθη του παρελθοντος που ενω ηταν πολυ κοντα, εμεινε πισω παλι.

Οσο για το θεμα Αλονσο - Σεννα , ακριβως αυτο ηθελα να κανω , να δειξω την τεραστια , χαοτικη διαφορα που εχουν μεταξυ τους!

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Μόσλεϊ
    Μπορεί ο Μπέρνι Έκλεστοουν να ζήταγε επιμόνως την παραίτηση του μέχρι πρότινος στενού συνεργάτη και φίλου του, Μαξ Μόσλεϊ λόγω της εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο με ναζιστικές αναφορές, ωστόσο τα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητων Σπορ έχουν άλλη άποψη.

Την Τρίτη 3/6, στην έκτακτη συνέλευση της Ολομέλειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που έγινε στο Παρίσι, ο Μόσλεϊ πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε και έτσι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα ολοκληρώσει τη θητεία του που λήγει το 2009.

Η ψηφοφορία έλαβε χώρα στο Παρίσι και 103 μέλη της Ομοσπονδίας στήριξαν τον Μόσλεϊ. 55 ψήφισαν δεν του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, 7 απείχαν από την ψηφοφορία, ενώ υπήρχαν και τέσσερις άκυρες ψήφοι.

Mια από τις χώρες-μέλη που δεν έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία ήταν η Ελλάδα. Αυτό συνέβη λόγω του ότι η ΕΛΠΑ δεν κατάβαλε έγκαιρα την ετήσια συνδρομή στη FIA ύψους 300.000 ευρώ...

Ο Μόσλεϊ βρίσκεται στην προεδρία της FIA από το 1993. Μετά το ροζ βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα News of the World, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Μόσλεϊ, αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν την κεφαλή του επί πίνακι.

Ο ίδιος δεν ήταν διατεθειμένος να παραιτηθεί και για τον λόγο αυτό ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης την οποία και τελικά πήρε. Πρόκειται για μια τεράστια νίκη του Άγγλου παράγοντα αλλά και όσων υποστηρίζουν ότι «τα προσωπικά δεν έχουν καμία σχέση με τα επαγγελματικά»...

Aμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ομοσπονδία της Γερμανίας (ADAC) -το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κλαμπ- ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την FIA, αντιδρώντας στην παραμονή του Μόσλεϊ στην προεδρία.
    Πηγή

Name
    Δημήτρης

Tα επαγγελματικα με τα προσωπικα σιγουρα δεν εχουν σχεση απολυτη μεταξυ τους , αλλα ποιος θα αφηνε τον Μοσλευ να κανει babysitting στο παιδι του μετα τις αποκαλυψεις?

Σίγουρα δεν έχει σχέση το ενα με το άλλο αλλά πολλοί την έχουν πατήσει με τέτοια προσωπικά.

PSN ID
    JorgeDept

έπρεπε να τελειώσει την θητεία του και για αυτό πήρε την ψήφο

απλώς από το 2009 και μετά θα πάρει το πόδι που του αξίζει και έπρεπε να το πάρει εδώ και χρόνια!

Bookmarks

Bookmarks