ontos idi variete to atomo,an lei oti se 2 xronia ta paratai ,fab=ntastite ti orexi exei
ontos idi variete to atomo,an lei oti se 2 xronia ta paratai ,fab=ntastite ti orexi exei
Εγω εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Κίμι διακατέχεται από ''δημοσιουπαλληλική'' νοοτροπία και προσωπικά προτιμώ τον Αλόνσο στη Φερράρι, άσχετα αν είναι κ@λόπαιδο.
Ο Κίμι τσίμπησε από την Φερράρι τα 30 εκαττομύρια, πήρε και ένα πρωτάθλημα -στημμένο ή μη ποτέ δε θα μάθουμε- για να φτιάξει όνομα και αυτό είναι όλο.Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι πιο πολύ τον νοιάζει το πρωτάθλημα Χοκευ από τη δουλειά του.
Πάντως το Μονακό δεν προσφέρεται πολύ για κριτική σε σχέση με τη δυναμική των μονοθεσίων.
SQP εισαι απλα απαραδεκτος οπαδος Φορμουλα 1 και Μακλαρεν.Οποιαδηποτε αντικειμενικη συζητηση μαζι σου ειναι απλα ανυπαρκτη και ανουσια.
Ναι εκανε περιπατο η μακλαρεν ειναι η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων παντα αδικειται , ποτε δεν ειναι τυχερη , ο χαμιλτον ειναι τελειος και οποτε χανει η μακλαρεν φταινε ολοι οι αλλοι και ποτε η μακλαρεν.
Εαν θεωρεις τον εαυτο σου οπαδο της ομαδας σου , να εισαι σιγουρος οτι αντιστοιχοι οπαδοι της μακλαρεν θα σε κοροιδευαν.
Να μαθεις να κανεις κριτικη στην ομαδα σου φιλε.Αν θεωρεις οτι το να στουκαρεις στο μονακο απο την δευτερη θεση , να μην εγκαταλειπεις πρωτα απο ολα, να κανεις μισο γυρο με μεση ωριαια 80 χμω και να μπαινεις στα πιτ να φουλαρεις βενζινη και να βγαινεις μολις 4ος ,με ενα safety car να κανει την διαφορα χρονου μηδενικη ,ειναι φυσιολογικο τοτε πραγματικα τι να πω....
Οπως εγω κρινω την ομαδα μου να κρινεις και εσυ την δικη σου.
Ακου ελικοπτερο πουμα..."περιπατος"...
Last edited by Valkyre; 25-05-2008 at 20:33.
Προσπαθησαμε σημερα, για μια στιγμη νομιζα οτι θα κερδισουμε και τοτε επεσε το σημα στην τηλεοραση
Οταν ηρθε ειμασταν πισω απο τον Μασα.
Λιγο ακομα τυχη και θα κερδισουμε καποιον αγωνα μπραβο Κουμπιτσα εισαι μεγαλος οδηγος.
Κριμα για τον Σουτιλ στεναχωρεθηκα.
Αν καποιος ανεβασει τον αγωνα σε Rapid ή αν ξερει οτι υπαρχει καπου να γραψει το link για να τον δω και εγω.
Κακη στρατηγικη της φεραρι εχω να πω αλλα εξακολουθει παρ'ολα αυτα να ειναι ταχυτερη εστω και λιγακι απο μακλαρεν....αμα προσεξατε στις αρχες του αγωνα που ολοι ειχαν τα ιδια ελαστικα η φεραρι του μασσα ειχε φυγει ηδη πολυ μπροστα...Μετα ομως η δευτερη βροχη που δεν ηρθε ποτε στην ουσια κατεστρεψε τον μασσα...αααααααααααα και κουμπιτσα ελα στην φεραρι...![]()
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά όλα τα λεφτά πάλι στο Μονακό ήταν έξω από την πίστα.:frog:
giatio epidi ipa oti simera i maclaren petuse kai epidi i ferrari sernotan ,pirazi ,malon den xerete na xanete esis i ferarrakides.oso gia atixies mono tin maclaren stus teleyteus agones me ton kovalaine xtipane ,pu to palikari kai ayto perpato tha ekane an den pathene provlima stin ekinisi
den einai sosto a to xexasa einai ektos kanonismon signomi den tha xanagini ,tin epomeni fora pu tha vgi proti i ferarri tha mpo na po ,po ti dinati i ferarri simera ma katatropose ,
ma kala me 10 xrona exw na kano..
![]()
![]()
"Κάναμε λάθος με την στρατηγική"
Θοδωρής Κατσαρογιάννης | 25/5/2008 8:03:36 μμ
Στην απόφαση της Ferrari να αλλάξει την στρατηγική με τους ανεφοδιασμούς στα μισά της κούρσας, που δεν αποδείχτηκε σωστή λόγω των καιρικών συνθηκών, απέδωσε ο Φελίπε Μάσα το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Μονακό.
![]()
- Αποτελέσματα
- Βαθμολογία
- Αγώνας (25/5)
- Ο Μάσα στην pole
- 2ο σκέλος ελεύθερων (22/5)
- 1o σκέλος ελεύθερων (22/5)
- Ανάλυση - τελευταία νέα
- Παρουσίαση του αγώνα
- Ο αγώνας του 2007
- Επίσημο website
Ο βραζιλιάνος βρισκόταν στην πρωτοπορία στην αρχή της κούρσας, έχοντας εκκινήσει από την pole position, αλλά την έχασε από τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα μετά από οδηγικό λάθος.
Ο ρυθμός του ήταν πολύ καλός πίσω από την BMW Sauber του πολωνού, όμως οι άνθρωποι της Ferrari αποφάσισαν να αλλάξουν στρατηγική και να πάνε για ένα και μοναδικό ανεφοδιασμό.
Η αλλαγή αυτή όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αφού η αγωνιστική γραμμή άρχισε να στεγνώνει και έτσι ο Μάσα αναγκάστηκε να ξαναμπεί στα pits, απλά για να αλλάξει τα βρόχινα λάστιχα με στεγνά.
Το αποτέλεσμα ήταν να τερματίσει στην 3η θέση, πίσω από τον νικητή Λιούις Χάμιλτον και τον Κούμπιτσα.
"Ηταν δύσκολη κούρσα για μένα", είπε ο Μάσα. "Εχασα την ενδοεπικοινωνία πάνω από 20 γύρους πριν από το τέλος και έτσι δεν μπορούσα να μιλήσω στα pits. Αναγκάστηκα να κοιτάζω τις πινακίδες, οπότε δεν ήταν εύκολο να γνωρίζω τι συνέβαινε ακριβώς στην πίστα.
"Στο πρώτο μέρος του αγώνα ήμουν πολύ γρήγορος και ήξερα ότι η στρατηγική δούλευε πάρα πολύ καλά. Ξαφνικά, αλλάξαμε σε ένα pit-stop και βάλαμε καύσιμα για να πάω μέχρι το τέλος και αυτό ήταν λάθος μας, αφού η πίστα άρχισε να στεγνώνει.
"Περιμέναμε βροχή, η οποία δεν ήρθε και την ώρα που μπήκε ο Ρόμπερτ στα pits, ήθελα να μπω κι εγώ, αλλά δεν ήταν δύσκολο να συνεννοηθώ με την ομάδα μου. Αργήσαμε να αλλάξουμε λάστιχα και ήταν λάθος μας, αλλά αυτό σημαίνει ότι είχαμε εξαιρετικό μονοθέσιο, απλά δεν δούλεψε η στρατηγική".
ayto mpori na sas endiaferi
Nαι εγω ειμαι Φερρακιας που δεν κανει ποτε κριτικη στην ομαδα του.Αλλα ποτε μαλλον.
Δειξε μου ενα ποστ σου οπου κατηγορησες την ομαδα σου για κακη δουλεια και τους πιλοτους σου για λαθη.Ποτε δεν το εκανες , και γι αυτο ποτε δεν προκειται να θεωρηθεις αξιολογος συζητησης.
Εγω οταν χανει η ομαδα μου δεν θα γυρισω να πω οτι φταινε οι αλλοι που εχασα.Οταν θα χασει η ομαδα μου θα τους τα χωσω.Δεν εχω τετοια υπαρξιακα κομπλεξ οπως μερικοι , που να θελω να δικαιολογω τα αδικαιολογητα.
Αν επεφτα στο επιπεδο οπαδων οπως εσυ , τοτε οταν ελεγες για την Ισπανια και το ποσο φοβερη και καλη ειναι η ΜακΛαρεν (εν τω μεταξυ καλα σου λεει ο jorge , αν θες να λες οτι εισαι ΜακΛαρεν , ξεκινα απο τα βασικα , οπως ας πουμε το spelling του ονοματος της.Δεν σε ρωταω για την ιστορια της ομαδας σου γιατι και στο παρελθον ασχετος αποδειχθηκες), που εκει η Φερραρι εκανε ενα ανετο 1-2 θα εβγαινα και θα εκανα δηλωση του στυλ
"Πωπω πως σερνονται ετσι τα ΜακΛαρεν , τετοιο ξεφτυλικι στο ιδιο τους το σπιτι καιρο ειχαν να το παθουν, και ο αλλος ο βλακας παραλιγο να σκοτωθει με το ΜακΛαρεν"
Αλλα επειδη δεν ειμαι καφρος αλλα οπαδος , και πανω απο ολα του αθληματος , ακομα και σε αυτο το 1-2 εγω εκανα αρνητικη κριτικη στην ομαδα μου.
ΥΓ1: Το quote σου στο πιο πανω ποστ αποδεικνυει οχι μονο ποσο ασχετος εισαι , αλλα ταυτοχρονα και το γεγονος οτι δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις το αρχικο μου ποστ οπου το πρωτο πραγμα που ειπα ειναι το ποσο λαθος ηταν η στρατηγικη της φερραρι.Στο εβαλα σε αυτο το ποστ να ξεστραβωθεις.
ΥΓ2 : Οχι μαλλον εγω εχω να κανω με δεκαχρονο και στην ηλικια που ειμαι δεν υπαρχει λογος πραγματικα να ασχολουμαι , ιδιως στο βαθμο που το εκανα.
Last edited by Valkyre; 26-05-2008 at 01:10.
Το απόλυτο highlight για την καριέρα του, αλλά και για την υπόλοιπη ζωής του, πιστεύει ο Λιούις Χάμιλτον ότι ήταν η πρώτη νίκη του στο Μονακό ως πιλότος της F1.
![]()
- Αποτελέσματα
- Βαθμολογία
- Αγώνας (25/5)
- Ο Μάσα στην pole
- 2ο σκέλος ελεύθερων (22/5)
- 1o σκέλος ελεύθερων (22/5)
- Ανάλυση - τελευταία νέα
- Παρουσίαση του αγώνα
- Ο αγώνας του 2007
- Επίσημο website
Ο πιλότος της McLaren ευνοήθηκε από την δραματική εξέλιξη της κούρσας και κατάφερε να αντικρύσει πρώτος το πέσιμο της καρό σημαίας, σπάζοντας την κυριαρχία των Ferrari στα 4 προηγούμενα GP.
"Αυτό πρέπει να είναι το highlight της καριέρας μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι και το highlight της υπόλοιπης ζωής μου", τόνισε ο Χάμιλτον και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο είδωλό του, τον θρυλικό Αϊρτον Σένα, 6 φορές νικητή στο Πριγκιπάτο.
"Στους τελευταίους γύρους είχα στο μυαλό μου τον Αϊρτον. Είναι φανταστικό να κερδίζεις στο Μονακό. Θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα, αλλά και στην οικογένειά μου και τους φίλους μου".
Ο 22χρονος πιλότος ξεπέρασε μια άτυχη στιγμή που είχε στον 6ο γύρο όταν κλάταρε το πίσω δεξί ελαστικό του και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τα παιχνίδια του καιρού για να φτάσει τελικά σε μια άνετη επικράτηση.
"Οταν ο καιρός αλλάζει πολύ γρήγορα μεταξύ βρεγμένου και στεγνού, το πιο σημαντικό είναι να κρατήσεις το μονοθέσιο στον δρόμο. Είναι δύσκολο λόγω της υδρολίσθησης. Ευτυχώς, αλλάξαμε την στρατηγική μας και αυτό δούλεψε υπέρ μας.
"Ο ρυθμός που είχα ήταν... γελοίος. Ημουν 1" πιο γρήγορος από τους υπόλοιπους στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας, οπότε ήταν αρκετά εύκολο να κερδίσω. Μάλιστα είχα ρωτήσει την ομάδα για να πάω ακόμα πιο γρήγορα, αλλά μου είπαν όχι. Οπότε είχα 40" διαφορά όταν μπήκε το αυτοκίνητο ασφαλείας".
Χάρη στην 2η νίκη του στην σεζόν, μετά την Αυστραλία, ο Χάμιλτον πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τον Κίμι Ράικονεν και 4 από τον Φελίπε Μάσα.
re ti kolimata trote giati na katigoriso ti mia i tin ali omada .ti na po diladi oti den pigame kala stin turkia px i otan ekinuse xalia o hamilton,den to psirizo toso to pragma .poli komplexismos edw mesa re.kai giayto den mpeno sinexia giati den eimai komplexikos san esena val ,kai ute asxolithika pote gia kapio post su ,apo ta osa exw tixi na diavaso asxeto an se merika apo ayta les arlumpes ,kai den vgika vevea na ta sxoliaso kai na se krino legontas oti eisai asxetos i otidipote.o kathena exei tin gnomi tu kai ton tropo pu grafi ,an den aresi se kapion den apantai,a kai den to epexa sxetikos re file ,esi prepi na eisai malon o arximixanikos ti ferarri kai pios se piani paixtaramu
yg kai min me prixete allo sas parakalo mixaniki tis ferarri enas tapinos ps3 user eimai
Last edited by SQP_GR; 26-05-2008 at 01:16.
πάμε jamaica που τα προβλήματα μας θα περνάνε στο φλου
γιατί εδώ δεν βγάζουμε άκρη
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/...es-kovalainen/
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/...er-speechless/
Mήπως να χαμηλώσουν λίγο τους τόνους στη ΜακΛάρεν, γιατί θα φουσκώσουν και άλλο τα ήδη φουσκωμένα(δικαίως) μυαλά του μικρού Χάμιλτον?
Σούτιλ: Μου ζήτησε συγγνώμη ο Ράικονεν
Ο Φινλανδός ζήτησε συγγνώμη από τον Σούτιλ: «Μου ζήτησε συγγνώμη και αυτή η πράξη του δείχνει ότι είναι σπουδαίος αθλητής. Είναι πολύ καλός οδηγός και εγώ πρέπει να το δεχτώ. Δεν είχε σκοπό, σε όλους μας μπορεί να συμβεί. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό και να πάω μπροστά στον επόμενο αγώνα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ηταν καταπληκτικός αγώνας. Ηταν όπως πέρυσι, αλλά σίγουρα πολύ καλύτερος. Συναγωνιζόμουν με τα άλλα αυτοκίνητα και έκανα γρήγορους γύρους. Ηταν ένας από τους καλύτερους μου αγώνες».
Ο πιλότος της ινδικής ομάδας δεν περιμένει την ίδια απόδοση και στον Καναδά: «Θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε πάλι στους κανονικούς όρους (ξηρούς). Δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουμε αυτή τη στιγμή αλλαγές και χρειάζεται να κάνουμε κάποιες αναπροσαρμογές στο αυτοκίνητο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Να ξεχάσουμε το GP του Μονακό. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε να πάμε ακόμη πιο μπροστά».
Tι μπραβο...σκατα τα εχει κανει!Αυτο του ελειπε να μην ελεγε και συγνωμη!
Ελπιζω να σοβαρευτει συντομα.(τελικα στη Φερραρι μια ο ενας θα κανει βλακειες , μια ο αλλος , και που και που θα βαζει και το "χερακι" της η στρατηγικη της ομαδας.
well είπα μπράβο διότι άμα το έκανε ο Μάσα h o Schumi δεν θα έλεγαν συγγνώμη![]()
Bookmarks