Εγώ δεν είμαι ο όντι τσακ, ο νόρις τσακ είμαι
με το που πατάω download μου έρχεται συγχαρητήριο e-mail για το platinum
![]()
Christos33 (20-04-2021)
Last edited by WolfRathmA; 21-04-2021 at 16:54.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Βγήκε το patch για 60fps στο PS5
we know our community has been asking for an Enhanced Performance Patch for Horizon Zero Dawn played on PlayStation 5. That patch is NOW LIVE, letting PS5 players enjoy a targeted 60 FPS as a free update! If you already have a copy, this will be automatically updated, or for any first timers to Horizon, you can find it via the Horizon Zero Dawn product page or on our social channels.![]()
cocous (25-08-2021),Dimitris_ (26-08-2021),jk_blue_tiger (25-08-2021),Lefteris_X (25-08-2021),psx3 (25-08-2021),WolfRathmA (28-08-2021)
Ωραία, έσκασαν με διαφορά μιας μέρας 60 fps για horizon και odyssey. Ποιο ξεκινάνε τώρα??
Dimitris_ (26-08-2021)
Παιδιά καλησπέρα. Μία ερώτηση σε αυτούς που έχουν παίξει το παιχνίδι παραπάνω από μία φορά. Σκοπεύω να το ξεκινήσω πάλι από την αρχή ώστε να παίξω και το Frozen Wilds. Την πρώτη φορά το τελείωσα στις 54 ώρες οταν ειχε πρώτο βγεί και είμαι στο 74% στον κόσμο του. Όμως λιγάκι που το έβαλα σήμερα να δω και το patch δεν θυμάμαι τίποτα απο τις κινήσεις και γενικά από το παιχνίδι. Οπότε στην ουσία ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλύτερα ενα new game plus ώστε να έχω και τον εξοπλισμό ή εντελώς νέο παιχνίδι εξ αρχής? Εάν βάλω new game plus θα μου εξηγεί κινήσεις upgrades κτλ? Για να κρατούσα ότι έχω και να συνεχίσω να τα αναβαθμίζω?
Έχει στα options αν θυμάμαι καλά την κάθε κίνηση με tutorial.
Εγώ που το έπαιξα πάλι πριν λίγους μήνες δεν χρειάστηκε καν να τα δω. Με την μία άρχισα να θυμάμαι τον χειρισμό.
Πήγα αποκλειστικά με το story και δεν μου πήρε πολύ ώρα. Κανένα 20ωρο max.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
cocous (27-08-2021)
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
Μια ερώτηση για όποιον ξέρει.
Το παιχνίδι το 'χα τελειώσει όταν βγήκε και κατέβασα και την Complete Edition πρίν κάτι μήνες που την έδινε η Sony δωρέαν λόγω COVID.
Μιας και λέω να παίξω απο εκεί τα DLC που δεν τα έχω ακουμπήσει ποτέ, το Save που έχω θα είναι συμβατό?
Are save games from Horizon Zero Dawn compatible with Horizon Zero Dawn: Complete Edition?
Save games from Horizon Zero Dawn are compatible with Horizon Zero Dawn: Complete Edition, but only if both games are from the same region. The exception is Latin America – save games from the Latin American edition of Horizon Zero Dawn are not guaranteed to be compatible with Horizon Zero Dawn: Complete Edition in every Latin American country.
Below is a list of title IDs for the standard edition of Horizon Zero Dawn and the corresponding compatible title ID for Horizon Zero Dawn: Complete Edition, broken down by region. You can find the title ID on the disc or on the side of the packaging; it starts with ΅CUSAΆ followed by five numbers.
Europe:
Standard Edition: CUSA01021 > Complete Edition: CUSA10211
Standard Edition: CUSA07319 > Complete Edition: CUSA10212
Standard Edition: CUSA07320 > Complete Edition: CUSA10213
Asia:
Standard Edition: CUSA05682 (manufacturing ID: PCAS-02043, PCKS-92029, PCAS-02050, PCKS-92033) > Complete Edition: CUSA10218 (manufacturing ID: PCAS-05046 / PCKS-10029)
Japan:
Standard Edition: CUSA05661 (manufacturing ID: PCJS53022 or PCJS53019) > Complete Edition: CUSA10234 (manufacturing ID: PCJS66013)
America:
Standard Edition: CUSA01967 > Complete Edition: CUSA10237
Standard Edition: CUSA07326 > Complete Edition: CUSA10237*
(*Latin American title ID. May not work in every country.)
https://www.guerrilla-games.com/play/horizon/faq
nikosgnr (31-01-2022)
Τέλεια. Καλυμμένος είμαι.. Ευχαριστώ!
Έπαιξα αυτές της μέρες το Frozen Wilds DLC. Αρκετά καλό και θυμήθηκα ξανα το εξαιρετικό σύστημα μάχης του παιχνιδιού καθώς και την εξαιρετική ιστορία του κόσμου. Και εδώ ξίνισα λίγο με τους χαρακτήρες και τα μέτρια side quests.
Μακάρι στο forbidden west να κατάφεραν να κάνουν πιο ενδιαφέροντες τους χαρακτήρες και τα side quests.
Valkyre (01-02-2022)
Εμεις μπορει να κραζουμε εμεις μπορει να ριχνουμε καντηλες η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι το παιχνιδι εχει ολοκληρωτικο ρετουσαρισμα οσο ΕΛΑΧΙΣΤΑ remaster εκει εξω και για 10 ευρω το εν λογω upgrade το αξιζει -για οποιον το θελει- και με το παραπανω θα ελεγα.
Διθυραμβοι στον τεχνικο τομεα οσον αφορα το λιφτινγκ. Εχει πεσει παρα πολυ δουλεια και οπως λεει και ο Linemman το να ζηταει κανεις τσαμπα τοση δουλεια ειναι παραλογο.
Και γενικα δεν βρισκω παραλογο να μπορει την σημερινον ημερα - με τιμιο τροπο- η Σονυ να βγαλει λιγα φραγκα παραπανω απο εναν τιτλο που καποιοι μπορουν να απολαυσουν ειτε για πρωτη φορα σε ανανεωμενο τεχνικο τομεα, και καποιοι αλλοι να το ξαναβιωσουν σε upgraded μορφη για ενα μικρο κοστος. Ασε που η ομαδα αναπτυξης (Nixxes) βγαζει και εκεινη το ψωμι της. Win - win το βρισκω παιδια. Δεν ενοχλει κανεναν μια Nixxes να κανει τα πρωτα της βηματα και οσοι θελουν να το απολαυσουν ανανεωμενο. Ας μην γκρινιαζουμε τοσο βιαστικα next time.
Βασικα δεν θα επρεπε καν να λεγεται "remaster" ισως το remake του ταιριαζει περισσοτερο ή εστω κατι αναμεσα στα δυο...
Και καλά κάνουμε και κράζουμε!
Δεν κράξαμε την ποιότητα του ρεμάστερ, ούτε τη δουλειά που έχει πέσει.
Κράξαμε την κίνηση να γίνει ρεμάστερ.
¶μα δε κράξουμε και σε αυτές τις ανούσιες κινήσεις, τότε θα γινουν πολύ περισσότερες.
Δεν ειναι ανουσια κινηση. Αυτο λεει και στο analysis. Ανουσιο θα ηταν αν η Guerilla καθοταν και εχανε χρονο για να το φτιαξει, στεροντας πορους και development time σε ενα remaster ή αν το remaster ηταν απλα οπως τα περισσοτερα, δηλαδη απλα αναλυση και 60 καρε. Μια Nixxes ποιον ενοχλει να ασχολειται με τετοια projects, ποσο μαλλον αν κατσεις να διαβασεις ποσο κοντα εφτασε στο κλεισιμο την περιοδο της Πανδημιας? Ενχολει που η Σονυ προσπαθει -με τιμιο απο οτι φαινεται- τροπο να βγαλει κατι παραπανω απο τα Ips της?
Μερικες φορες δεν ξερω εαν ατο που θελουμε ειναι μια υγιη βιομηχανια ή να λεμε απλα οτι επειδη κραζουμε, αυτοματως αυτο μας δινει εξτρα ποντους gaming ηθικης or something. Στην προκειμενη περιπτωση και εχοντας δει τη δουλεια που εχει πεσει δεν βρισκω απολυτως τιποτα το μεμπτο.
Και ο John που κανει το review εκραζε οταν το ακουσε (οπως κι εγω και ψιλο-ολοι μας), οταν ομως το ειδε, καταλαβε οτι αυτο το πραγμα δεν θα επρεπε καν να λεγεται remaster.
Γιατί συγγνώμη η nixxes και η κάθε nixxes δε θα μπορούσε να ασχοληθεί με ένα νέο προτζεκτ και ίσως να βλέπαμε και ένα νέο ip? Έπρεπε να τη χώσουν να κάνει ρεμάστερ για το αγροτικό της?
Αν την αποκτήσανε για αυτό το λόγο, δηλαδή να κάνει ρεμάστερ, πρόκειται επίσης για ανούσια αγορά!
Τέλος σε ποια υγιή βιομηχανία που δε θέλουμε εμείς που κράζουμε αναφέρεσαι?
Δηλαδή για να είναι υγιής η βιομηχανία πρέπει να μας πήξει στο ρεμαστερ-ρεμακε ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ(που ούτως η άλλως η τεχνική ποιότητα ήταν εξαιρετική)?
Χάθηκε ο κόσμος να μας κάνουν ένα Α ή ΑΑ παιχνιδάκι με χαμηλό κόστος να γουστάρουμε? Τόσο καιρό λέμε ότι λείπουν τέτοια παιχνίδια (ακόμη και o Layden το λέει).
Ξαναλέω δεν κρίνω την ποιότητα του συγκεκριμένου ρεμαστερ. Κρίνω τη φιλοσοφία της εταιρείας.
mihalis13 (24-10-2024)
Καλώς η κακώς η εταιρεία αυτή χτίστηκε για αυτόν το σκοπό. Όχι από την Sony από τους ίδιους. Και αυτή είναι η δουλειά τους κι απΆ αυτό ζουν. Αν αυτό θεωρείται αγροτικό τότε μάλλον αυτό πρέπει να κάνουν αν θέλουν Να αποκτήσουν χρηματοδότηση για να φτιάξουν κάτι δικό τους. Αλλα το θελουν αυτο οι ιδιοι; Μπορουν; Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι έχουν την κατάρτιση για να φτιάξουν κάτι ολοκληρωτικά δικό τους και δεν το κάνουν; Μπορει να μην θελουν επισης; Και αν δεν θελουν το ερωτημα ειναι, δεν τους αξιζει να εχουν θεση σε αυτο τον χωρο κατα τη γνωμη σου;
Και αν τελικα το εβγαζαν το ΑΑ παιχνιδακι τους αλλα δεν μπορουν να το κανουν retail release μετα δεν θα το αγοραζαμε γιατι ειναι μονο digital? Δεν ξερω οι προυποθεσεις και τα στανταρτς νομιζω μερικες φορες ειναι στημμενα για lose-lose καταστασεις.
Σορρυ αλλα μερικες φορες τα πραγματα παρουσιαζονται πολυ βολικα αναλογα την περισταση εγω ετσι νιωθω..
Όσο καλό και να είναι το remaster και για εμένα παραμένει ανούσιο. Και το λέω επειδή το έχω ξαναπαίξει πριν 3 χρόνια με τα upgrades που είχε για το PS5. Και παραμένει ένα πανέμορφο παιχνίδι.
Αν είναι τίμια ή όχι η δουλειά που έγινε προσωπικά δεν με αφορά. Στα μάτια μου παραμένει ανούσιο. Θα προτιμούσα να βλέπω καινούρια παιχνίδια και όχι συνέχεια remasters.
Καλά τα remasters έρχονται κάποια παιχνίδια στο σήμερα και έχουμε την δυνατότητα να τα απολαύσουμε πάλι, αλλά εδώ νομίζω δεν χρειαζόταν.
Η Sony καλά κάνει και θέλει να βγάλει λεφτά, επίσης καλά θα κάνει και ο κάθε πελάτης που θέλει να το παίξει σε ακόμα καλύτερη μορφή και ξοδέψει 10 ή 50¤.
Τα ίδια ισχύουν και το TLOU2 remaster και το λέω παρόλο που το αγόρασα (δεν το έχω παίξει ακόμα). Παιχνίδια που δεν χρειαζόντουσαν remaster κατά τη γνώμη μου.
Και εμένα με χαλάει πλέον η φιλοσοφία της Sony σε πολλά πράγματα. Τουλάχιστον ακόμα ελπίζω πως ίσως δούμε καλά παιχνίδια σε αυτή την γενιά
Τώρα διάβασα τις δηλώσεις του ιδιαίτερα αγαπητού jim, ότι αυτή η εταιρεία αγοράστηκε για να βοηθήσει τα port στο pc. Και μέχρι τώρα αυτό έκανε.
Αυτός ο λόγος αγοράς, είναι ένας ξεκάθαρος στρατηγικός στόχος γιατί θέλουν να ανοιχτούμε στα pc. Κατανοητό.
Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι να πάρουν εντολή από τη sony να κάνουν ρεμάστερ ένα τεχνικώς άρτιο παιχνίδι προηγούμενης γενιάς, ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να γεμίσουν το άδειο πρόγραμμά κυκλοφοριών τους.
Δηλαδή έχω μπροστά μου το remake του silent hill 2 που είναι 3 γενιές πίσω και έχω αυτό, το last of us 2 remaster, το spiderman remaster κτλ. Τι να συγκρίνουμε τώρα?
Τα υπόλοιπα που λες δεκτά, φαίνεται η εταιρεία αυτή να αγοράστηκε για έναν και μοναδικό σκοπό.
Παρόλα αυτά, εφόσον η σονυ έχει και μία ιστορία οργανικής αναβάθμισης των δικών της στούντιο, έχει περισσότερο νοήμα να τους έστριβε προς μία άλλη κατεύθυνση όταν δεν έχουν δουλειά για τα ports του pc και όχι στην ανάπτυξη ανούσιων ρεμαστερ.
Bookmarks