Page 45 of 45 FirstFirst ... 354142434445
Results 881 to 885 of 885

Thread: Death Stranding

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Το μοναδικό παιχνίδι Kojima που έχω παίξει. Με είχε στοιχειώσει. Ερχόμουν στην δουλειά και σκεφτόμουν που να βάλω τροχαλίες. Παιχνιδάρα από τις λίγες

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Το τερματισα. Στις 54 ωρες. Τι επος θεε μου; Αγωνια, κλαμα, συναισθηματα απιστευτα. Μακαρι να εβγαινε και δευτερο! Ευχαριστω τον Hideo για αυτο που μας χαρισε. Οτι και να πω ειναι λιγο...
    Με 54 ώρες παιχνιδιού φαντάζομαι ότι έχεις αφήσει αρκετά που δεν έχεις κάνει. Δεν ξέρω αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς και άλλο αφού το τερμάτισες αλλά πιστεύω ότι θα χάσεις αν δεν το κάνεις.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Το μοναδικό παιχνίδι Kojima που έχω παίξει. Με είχε στοιχειώσει. Ερχόμουν στην δουλειά και σκεφτόμουν που να βάλω τροχαλίες. Παιχνιδάρα από τις λίγες

Με 54 ώρες παιχνιδιού φαντάζομαι ότι έχεις αφήσει αρκετά που δεν έχεις κάνει. Δεν ξέρω αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς και άλλο αφού το τερμάτισες αλλά πιστεύω ότι θα χάσεις αν δεν το κάνεις.
    Αξιζει να κανω και τα υπολοιπα; Ειμαι 250 λεβελ κουριερ και στα περισσοτερα εχω 5 αστερια. Τι παραπανω εχει να κανω; Τροχαλιες ειναι η αληθεια δεν εχω βαλει παρα πολλες χεχε.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Το αν αξίζει ή όχι το αποφασίζεις εσύ. Έχεις πάρει την πλατίνα; Έχει πολύ κουβάλημα

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Το αν αξίζει ή όχι το αποφασίζεις εσύ. Έχεις πάρει την πλατίνα; Έχει πολύ κουβάλημα
    Δεν εχω παρει πλατινα αλλα γενικα δεν κυνηγαω πλατινες στα παιχνιδια. Δεν με ενδιαφερει

PS4forums Addict geogoku's Avatar
    PSN ID
    geogokussj4
    Name
    Κώστας

Η γνωμη μου αφορα τηn εκδοση Death Stranding Director's Cut για το PS5

Μετα απο 70 ωριτσες που περασαν νερακι τελειωσα κ με αυτο το αριστουργημα.
    Τι εχει ακουσει αυτο το game πραγματικα...Οκ βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα κ καθε game δεν μπορει να αρεσει σε ολους αλλα θεωρω οτι επειδη φερει το ονομα του Kojima ο κοσμος θα ειναι κ πιο επικριτικος.

Η ιστορια του ειναι αρκετα μυστηρια σε σημειο που σκεφτεσαι μηπως κ Kojima εκατσε κ εκανε binge watching ολα τα εργα του David Lynch (R.I.P.) κ εφτιαξε οτι πιο mindfuck του ηρθε.
    Εγω προσωπικα γουσταρω τετοιες ιστοριες κ οπως κ να το κανουμε ο ανθρωπος αυτος το εχει.

Τα γραφικα του ειναι Chef's Kiss πραγματικα κ οταν πηρα την OLED αυτο το game καταλαβα το step up στην εικονα... 4Κ60 απροβληματιστα εκτος απο τα cutscenes που εχουν κατι λιγα drops αλλα μεχρι εκει.

Ο ηχος του εξαιρετικος με soundtrack πολυ ψαγμενο κ ιδανικο για ενα game σαν κ αυτο καθως σου κραταει συντροφια σε ολες της παραδοσεις που εχεις να κανεις.

Το gameplay του αν κ ξεκιναει πολυ απλο σου δινει τοσα εργαλεια που πραγματικα μπορεις να κανεις παπαδες αν το θελησεις κ ειναι ο ορισμος της δημιουργηκοτητας. Sky is the limit

Ο λογος που ξεκινησα αυτο το game ειναι γιατι ηθελα να παιξω κατι χαλαρο κ πραγματικα μου προσφερε αυτη την χαλαρη εμπειρια καθως σαν game δεν ειναι δυσκολο ουτε αγχωτικο παρ' ολο που εχει να κανει με παραδωσεις κλπ σου δινει απλετο χρονο κ δεν σε ζοριζει εκτος αν θελεις να ζορισεις εσυ τις ικανοτητες σου. Μια φορα εχασα σε ολο το game κ αυτο απο μαλακια δικια μου που θα μπορουσα να το εχω αποτρεψει.

Λατρεψα πραγματικα ολες τις ερμηνειες που ειναι μια προς μια . Εξαιρετικο το Casting

Θα προτεινα οποιος θελει να το ξεκινησει να το κανει με τερμα ανοιχτο μυαλο ως μια εμπειρια κ οχι με το μυαλο στο MGS αλλα με σκοπο να ζησει κατι πρωτογνωρο.
    Μονο μου παραπονο ειναι ισως ο χειρισμος των φορτηγων που σε καποια σημεια στα χιονια ειναι φουλ εκνευριστικος κ δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα αλλα δεν θα μου εκανε κ καμια εντυπωση να ειναι επιτηδευμενος ωστε να σου βγαζει την πιστη κ να σε αποτρεπει ωστε να πηγαινεις με τα ποδια...

Συνολικα μια εξαιρετικη εμπειρια που θα προτεινα σε ολους.
    Καποιες φορες οπως στην ζωη ετσι κ στο gaming καποια πραγματα ειναι κ θεμα timing.
    Θελω να πω πως μπορει να παιζουμε games απλα κ μονο για να τα παιξουμε αλλα να ειναι τετοια η φαση μας που να μη μας καθετε καλα εκεινη την στιγμη κ αν το αφησουμε κ το παιξουμε μια αλλη φορα να το δουμε με τελειως αλλο ματι.

Ευχαριστω πολυ τον Lefteris X για τις συμβουλες του που οταν με ειδε να παιζω το game online κατευθειαν προθυμοποιηθηκε να μου δωσει τα φωτα του!

10/10
    Last edited by geogoku; 27-01-2025 at 16:44.
    Add me !
    PSN : geogokussj4
    XBox Live : geogokussj4
    console and game hunter

6. The Following 3 Users Say Thank You to geogoku For This Useful Post:

Lefteris_X (27-01-2025),mihalis13 (01-02-2025),Valkyre (27-01-2025)

Page 45 of 45 FirstFirst ... 354142434445

Bookmarks

Bookmarks