Page 38 of 67 FirstFirst ... 2834353637383940414248 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1338

Thread: Cyberpunk 2077

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

έχοντας κλείσει αισίως τις 30 ώρες στο παιχνίδι δηλώνω πως έχω απορροφηθεί πάρα πολύ από τα side missions.
    Ακόμα είμαι είμαι στο πρώτο Act
    Έχω απορροφηθεί τόσο που ενώ πήγαινα να συναντήσω έναν χαρακτήρα που δεν έχω γνωρίσει ακόμα, με το που φτάνω στο μαγαζί που είναι να γίνει η συνάντηση με παίρνει ένας φίλος και μου λέει είναι ανάγκη να σε συναντήσω τώρα.
    Ενώ σε πολλά παιχνίδια θα άφηνα απλά να πάρω το quest και να πάω μετά να τον συναντήσω, έτρεξα αμέσως να δω σε τι με χρειάζεται ο φίλος.
    Πάντως το παιχνίδι είναι massive, έχει παρά πολλά πράγματα να κάνεις και μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει καθόλου op. Είναι αρκετά balanced θεωρώ.

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

2. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (21-12-2020)

Default Cyberpunk 2077

Προσοχη λιγο εδω.
    Υπαρχει σοβαρο bug που καταστρέφει το save file και αν συμβεί δεν γινεται να ανακτηθεί, και χάνεται ολη η πρόοδος.

https://unboxholics.com/news/gaming/...6-pypBcMF0EYYA

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κ εδώ τα ίδια λέει
    Εάν ισχύει προσέξτε

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Μήπως αφορά pc το bug; Έχω σχεδόν 20 διαφορετικά saves (μαζί με τα quicksaves και τα autosaves) και όλα είναι 12,59ΜΒ το καθένα και σίγουρα στο inventory μου έχω ελάχιστα πράγματα.
    Αλλά το οτι είναι όλα 12.59ΜΒ υποθέτω πως είναι στάνταρ το μέγεθος στην κονσόλα. Ίσως στο PC να μεγαλώνει με την πρόοδο, δεν ξέρω....
    Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

CD Projekt Red boss likes tweets criticising Sony for removing Cyberpunk 2077

https://www.videogameschronicle.com/...yberpunk-2077/

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δοκίμασα λίγο το Cyberpunk στο PS4, κατά την γνώμη μου το παιχνίδι είναι unplayable.
    Έχει πολλά framedrops, τα γραφικά αργούν να φορτώσουν σε αρκετές περιπτώσεις (10 δευτερόλεπτα περίπου), η ΑΙ πραγματικά είναι τραγική, ούτε στο PS5 είναι καλή (ειδικά στο stealth) αλλά εδώ έβγαζα αποστολές για πλάκα.
    Όπως οδηγάς στην πόλη νιωθεις πως παίζεις PS2 παιχνίδι.
    Επίσης η πόλη είναι εντελώς άδεια...
    Πραγματικά δείχνει χάλια.. Οπότε όποιος σκεφτεί να το αγοράσει στο PS4 καλύτερα να περιμένει λίγους μήνες.
    Παραθέτω φωτό και βίντεο για να δείτε και εσείς πως μου έτρεχε το παιχνίδι. Ζήτημα να έπαιξα μισή ώρα και βρήκα πολλά προβλήματα, σε αντίθεση με το PS5 που πραγματικά το παιχνίδι τρέχει μια χαρά.
    Πραγματικά μιλάμε για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι...

Spoiler!
    Last edited by mihalis13; 21-12-2020 at 11:45.
    Spoiler!

8. The Following 6 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Nikoladim (22-12-2020),nikosgnr (21-12-2020),panos74gr (21-12-2020),Snk (21-12-2020),tutuyo (21-12-2020),Valkyre (21-12-2020)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Μήπως αφορά pc το bug; Έχω σχεδόν 20 διαφορετικά saves (μαζί με τα quicksaves και τα autosaves) και όλα είναι 12,59ΜΒ το καθένα και σίγουρα στο inventory μου έχω ελάχιστα πράγματα.
    Αλλά το οτι είναι όλα 12.59ΜΒ υποθέτω πως είναι στάνταρ το μέγεθος στην κονσόλα. Ίσως στο PC να μεγαλώνει με την πρόοδο, δεν ξέρω....
    Nαι αφορα το PC το συγκεκριμενο Bug.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    έχοντας κλείσει αισίως τις 30 ώρες στο παιχνίδι δηλώνω πως έχω απορροφηθεί πάρα πολύ από τα side missions.
    Ακόμα είμαι είμαι στο πρώτο Act
    Έχω απορροφηθεί τόσο που ενώ πήγαινα να συναντήσω έναν χαρακτήρα που δεν έχω γνωρίσει ακόμα, με το που φτάνω στο μαγαζί που είναι να γίνει η συνάντηση με παίρνει ένας φίλος και μου λέει είναι ανάγκη να σε συναντήσω τώρα.
    Ενώ σε πολλά παιχνίδια θα άφηνα απλά να πάρω το quest και να πάω μετά να τον συναντήσω, έτρεξα αμέσως να δω σε τι με χρειάζεται ο φίλος.
    Πάντως το παιχνίδι είναι massive, έχει παρά πολλά πράγματα να κάνεις και μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει καθόλου op. Είναι αρκετά balanced θεωρώ.

Ρε συ Μιχαλη το ιδιο επαθα εχθες... και ελεγα θα το γραψω τη Δευτερα στο φορουμ!

Παιδια τα side missions πραγματικα δινουν και παιρνουν στο παιχνιδι... Ειμαι στις 50 ωρες και νιωθω οτι δεν εχω δει ουτε το 25% αυτων που εχει να προσφερει το παιχνιδι... και δεν εχω βαρεθει ουτε και νιωθω οτι ασχολουμαι με κατι ανουσιο.

Το gameplay οσο προχωρας γινεται ολο και καλυτερο, τα shooting mechanics ειναι απολαυστικοτατα και τα abilities που παιρνεις αλλαζουν αρδην τις δυνατοτητες σου... και το driving... παιδια το driving ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Το εχω ξαναπει αλλα αληθεια ειναι τοσο καλο (παντα για εμενα) που πραγματικα δεν το χορταινω. Κανενα μα κανενα open world παιχνιδι δεν εχω παιξει που να με εχει αφησει πληρως ικανοποιημενο το driving...και εχω παιξει πολλα... Ή θα ειναι η σαχλαμαρα του GTAIV που προσπαθουσε να το κανει simulation ή θα ειναι ο αχαρος χειρισμος των αυτοκινητων στο GTAV που μοιαζουν λες και ειναι χαρτοκουτα. Αναθεμα και αν ποτε καταφερα να απολαυσω ενα drift σε αυτα τα παιχνιδια ή γενικοτερα ενα απλα αναθεματισμενο αναποδο τιμονι... στο Cyberpunk... omg... οδηγαω υπεραυτοκινητο το οποιο στριγγλιζει, βαραει κοφτες, βλεπω διασταυρωση τσιμπαω μια χειροφρενο, τεζα γκαζι και αναποδο τιμονι και τα λαστιχα ζωγραφιζουν το οδοστρωμα μεχρι να βγω με αψογη τροχια... δηλαδη συγνωμη αλλα respect. Απολαυστικοτατο. Δεν με νοιαζει ποσο arcade ειναι, ειναι αυτο που πρεπει να ειναι για να σε κανει να βαζεις στο ραδιοφωνο το κομματι που θες και να οργωνεις την πολη ασταματητα. Πηρα και απο ενα side quest το αυτοκινητο απο τα τρεηλερ το οποιο ειναι ερωτας.

Οσα main quest εχω παιξει ειναι παρα πολυ ωραια με πολλη ποικιλια στα σκηνικα που ριχνουν τον παιχτη και πολυ καλοδουλεμενο pacing. Εχθες επαιξα ενα φοβερο main quest και μετα μου ξεφυτρωσε ενα side quest related με το τι εκανα στο main quest. Και λεω οκ εδω ειμαι ας παω να το κανω. Το αποτελεσμα ηταν να παιζω για κανα 3ωρο μια σειρα απο quests που ξεκινησαν απο αυτο το πραγμα. Και με βυθισε τελειως το παιχνιδι στον κοσμο του. Δηλαδη κοιτας τα side quests εδω και κοιτας αυτα στο Odyssey (το οποιο μου αρεσει) και πραγματικα μιλαμε για ΧΑΣΜΑ μεταξυ τους.

Ειναι ΚΡΙΜΑ... κριμα το state στο οποιο κυκλοφορησε το παιχνιδι... φαινεται να ειναι ενα εκπληκτικο παιχνιδι, με εναν φανταστηκο κοσμο και τοσο καλοδουλεμενο υλικο σε quests που παει στραφι για τοσο κοσμο. Πιανω τον εαυτο μου απο την μια να εξυμνει το παιχνιδι που εχω στα χερια μου και απο την αλλη να βλαστιμαει.

Στη δικη μου περιπτωση δεν εχω συναντησει καν πολλα glitches και quest bugs. Πολυ λιγα. Και ιδιως απο το 1.05 και μετα σχεδον τιποτα σχετικο με αυτα. Ομως το μεγαλο μου προβλημα απο την αρχη ειναι τα crashes, τα οποια δυστυχως ακομα βιωνω. Εχω πλεον καταλαβει και ποτε θα κρασαρει το παιχνιδι. Αρχιζει και ριχνει τα frames την ωρα που οδηγεις για αρκετο διαστημα απο area σε area και μετα μπουμ, lights out. Μονο τοτε μου κρασαρει. Και αυτο μονο αν εχω οδηγησει σχετικα αρκετα οπως ειπα. Εκει που ειμαι βυθισμενος με διωχνει το game. Ειναι σουπερ μαλακια αλλα τουλαχιστον η συχνοτητα παλευεται (μου συμβαινει 2 φορες σε καθε session).

Δε ξερω. Το παιχνιδι απο καποιες αποψεις πολυ σημαντικες εχει ξεπερασει κατα πολυ τις προσδοκιες μου. Το shooting το περιμενα στην καλυτερη μετριο, και το βρισκω εξαιρετικο. Για το driving περιμενα να ειναι οχι μετριο... αθλιο... και τα ειπα πιο πανω. Τα quests περιμενα να ειναι καλα και ειναι καλυτερα απο πολλες αποψεις. Μια τρομερη πολη και τοσα πραγματα που δεν εχω εξερευνησει ακομα (το παιχνιδι εχει πολλες τοποθεσιες και εκτος πολης...)

Αν ευχομαι κατι ειναι να λυθουν συντομα τα προβληματα για ολους και το παθημα να γινει μαθημα για την CDPR αλλα σε καμμια περιπτωση να μην διαλυθει το στουντιο. Δεν θελω ουτε να την σκαπουλαρουν γιατι ειναι σοβαρο αυτο που εγινε με το release, αλλα ουτε και να καταστραφουν. Υπαρχει ενα εκπληκτικο παιχνιδι εδω περα.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Leon_DiZ (21-12-2020),mihalis13 (21-12-2020),Nikoladim (22-12-2020)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

και εγώ το ξεκίνησα και έπαιξα κάνα 5ωρο το ΣΚ στο ps5. Δεν μου λετυχε καποιο τρομερό bug και ειχα ένα freeze μέσα σε 5 ώρες που επαιξα.

Το παιχνίδι είναι ήδη πολύ όμορφο, ειδικά την νύχτα, αν και θα ήθελα κάποιο 30fps mode με ποιο δυνατά γραφικά και πιο πολύ κόσμο στον δρόμο κλπ.

Κατά τα άλλα, το πάω πάρα πολύ αργά για να μην με κάνει overwhelm όλη αυτή η πολυπλοκότητα (μενού, συστήματα, ακόμα και η οπτική πολυπλοκότητα).

Δυστυχώς όμως, έχωντας δει πως δείχνει το παιχνίδι σε ένα καλό PC, πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου μήπως έπρεπε να περιμένω για την next gen έκδοση ώστε να βιώσω το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο.

12. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

mihalis13 (21-12-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πάνο το ίδιο είχα και εγώ στο μυαλό μου και έλεγα έχω πως δεν θα το ξεκινήσω πριν το update.
    Λίγο η περιέργεια για το πώς τρέχει το παιχνίδι, λίγο ότι επειδή είμαι σε αναστολή οπότε έχω άπλετο χρόνο συν ότι δεν είχα κάποιο άλλο παιχνίδι τώρα να παίξω λέω ας το δω λίγο.
    Τελικά με κέρδισε το παιχνίδι και αποφάσισα να το παίξω κανονικά.
    Ήδη όμως με έχει κερδίσει τόσο που σκέφτομαι για δεύτερο playthrough με διαφορετικό lifepath και διαφορετικό build.
    Οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνω δεύτερο playthrough όταν βγει το next gen upgrade.

Spoiler!

14. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (21-12-2020),Valkyre (21-12-2020)

Name
    Δημήτρης

^^ Aκριβως αυτο σκεφτομαι κι εγω Μιχαλη. Ενα playthrough τωρα και ενα με την ελευση του next gen patch. Βεβαια τοσο μεγαλο που ειναι ποιος ξερει ισως με προλαβει το πατς (σχημα λογου, δεν παιζει!)! χαχα!

16. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (21-12-2020),panos74gr (21-12-2020)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Έχει κυκλοφορήσει κάποιο υλικό για το πως θα δείχνει η next gen patched έκδοση αν θα έχει RT κλπ? Έχω αρχίσει και σκέφτομαι να το πάρω στο PC, λογικά θα το παίζω Ultra ή close to Ultra χωρίς RT. Αλλά αν στο ps5 θα δείχνει καλύτερα όταν πάρει το patch, ίσως περιμένω μέχρι τότε. Ημερομηνία φαντάζομαι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ακριβώς αλλά έχουν πει για φέτος Q2, Q3?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by muku View Post
    Έχει κυκλοφορήσει κάποιο υλικό για το πως θα δείχνει η next gen patched έκδοση αν θα έχει RT κλπ? Έχω αρχίσει και σκέφτομαι να το πάρω στο PC, λογικά θα το παίζω Ultra ή close to Ultra χωρίς RT. Αλλά αν στο ps5 θα δείχνει καλύτερα όταν πάρει το patch, ίσως περιμένω μέχρι τότε. Ημερομηνία φαντάζομαι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ακριβώς αλλά έχουν πει για φέτος Q2, Q3?
    Eιλικρινα δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως θα ειναι το "next gen" patch και μαλιστα δεν ξερω καν αν αυτο περιλαμβανει μονο κονσολες ή και PC εκδοση.

Προφανως και θα εχει RT, αυτο ειναι σιγουρο, ομως το παιχνιδι ειναι "last gen" σε πολλα πραγματα και στο PC αυτη τη στιγμη και ειλικρινα εχει αρχισει και με εκνευριζει ποσο αβαβα το κανουν ολοι οσοι μιλουν για το παιχνιδι στο PC.

Ας ξεκινησω απο την γεωμετρια η οποια προφανως ειναι ιδια σε ολες τις εκδοσεις και ειναι σε πολλα σημεια αρκετα χαμηλη. Ας κοιταξουν στα ultra settings τους οι PC gamers τις γωνιες στο δρομο και τις λωριδες στην ασφαλτο... ενα απλο, πασιφανες και αμεσα αντιληπτο πραγμα. Μετα ειναι το pop in/LOD. Τα εχω πει πολλες φορες. Στα 20-30 μετρα απο τον χαρακτηρα αναβουν τα φωτα... και βαλτε τα settings στο uber awesome ultra with extra sauce... δειτε τα κτιρια στο βαθος και θα ειναι τα ιδια τετραγωνα κουτια με PS2 textures, ειτε εισαι στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ ειτε στο uber PC...

Αυτα τα λεω για να γινει αντιληπτο οτι το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι next gen πουθενα. Αν απλα το raytracing αρκει για να πουμε κατι "next gen" ε οκ διαφωνω εντελως.

Πιστευω λοιπον οτι οταν λενε "next gen" patch δεν αναφερονται μονο στα PS5/XSX αλλα και στο PC. Προφανως και δεν πιστευω οτι θα αλλαξουν την γεωμετρια, δεν γινονται ευκολα τετοια πραγματα (αν και το remaster του Spiderman στο PS5 ειναι μια παρα πολυ ευχαριστη εκπληξη που μακαρι να μην ειναι η εξαιρεση), αλλα μπορουν σε πολλα πραγματα να βελτιωσουν την εμπειρια.

Να φυγει το pop in, να μπει καλυτερο Α.Ι., να αυξηθει το density (ελεω SSDs) και διαφορα τετοια. Εγω αυτο θα ηθελα να ειναι το next gen patch. Αν απλα ειναι "παρτε λιγο ανεβασμενα υπαρχοντα PC settings και raytracing options", τοτε πραγματικα δεν με νοιαζει ιδιαιτερως. Ελπιζω λοιπον να γινει ενα μινι "remaster" ας το πουμε. Αλλιως τι σκατα θελουν τοσους μηνες απλα για να ανεβασουν μερικα settings του PC... (βεβαια ετσι που ειναι η κατασταση τους τωρα καταλαβαινεις γιατι θελουν τοσο χρονο, αλλα απο την αλλη αυτο το λενε μηνες τωρα, πριν γινει ολο αυτο το φιασκο)

19. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (22-12-2020),psx3 (22-12-2020),Slay (22-12-2020)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Eιλικρινα δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως θα ειναι το "next gen" patch και μαλιστα δεν ξερω καν αν αυτο περιλαμβανει μονο κονσολες ή και PC εκδοση.

Προφανως και θα εχει RT, αυτο ειναι σιγουρο, ομως το παιχνιδι ειναι "last gen" σε πολλα πραγματα και στο PC αυτη τη στιγμη και ειλικρινα εχει αρχισει και με εκνευριζει ποσο αβαβα το κανουν ολοι οσοι μιλουν για το παιχνιδι στο PC.

Ας ξεκινησω απο την γεωμετρια η οποια προφανως ειναι ιδια σε ολες τις εκδοσεις και ειναι σε πολλα σημεια αρκετα χαμηλη. Ας κοιταξουν στα ultra settings τους οι PC gamers τις γωνιες στο δρομο και τις λωριδες στην ασφαλτο... ενα απλο, πασιφανες και αμεσα αντιληπτο πραγμα. Μετα ειναι το pop in/LOD. Τα εχω πει πολλες φορες. Στα 20-30 μετρα απο τον χαρακτηρα αναβουν τα φωτα... και βαλτε τα settings στο uber awesome ultra with extra sauce... δειτε τα κτιρια στο βαθος και θα ειναι τα ιδια τετραγωνα κουτια με PS2 textures, ειτε εισαι στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ ειτε στο uber PC...

Αυτα τα λεω για να γινει αντιληπτο οτι το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι next gen πουθενα. Αν απλα το raytracing αρκει για να πουμε κατι "next gen" ε οκ διαφωνω εντελως.

Πιστευω λοιπον οτι οταν λενε "next gen" patch δεν αναφερονται μονο στα PS5/XSX αλλα και στο PC. Προφανως και δεν πιστευω οτι θα αλλαξουν την γεωμετρια, δεν γινονται ευκολα τετοια πραγματα (αν και το remaster του Spiderman στο PS5 ειναι μια παρα πολυ ευχαριστη εκπληξη που μακαρι να μην ειναι η εξαιρεση), αλλα μπορουν σε πολλα πραγματα να βελτιωσουν την εμπειρια.

Να φυγει το pop in, να μπει καλυτερο Α.Ι., να αυξηθει το density (ελεω SSDs) και διαφορα τετοια. Εγω αυτο θα ηθελα να ειναι το next gen patch. Αν απλα ειναι "παρτε λιγο ανεβασμενα υπαρχοντα PC settings και raytracing options", τοτε πραγματικα δεν με νοιαζει ιδιαιτερως. Ελπιζω λοιπον να γινει ενα μινι "remaster" ας το πουμε. Αλλιως τι σκατα θελουν τοσους μηνες απλα για να ανεβασουν μερικα settings του PC... (βεβαια ετσι που ειναι η κατασταση τους τωρα καταλαβαινεις γιατι θελουν τοσο χρονο, αλλα απο την αλλη αυτο το λενε μηνες τωρα, πριν γινει ολο αυτο το φιασκο)

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται να έχει αρκετή διαφορά στην εικόνα, ειδικά έξω στην έρημο. Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι αυτά τα προβλήματα που λες όπως το ΑΙ ή το pop in, θα βελτιώνονται σταδιακά με διάφορα patches τους επόμενους μήνες. Το next gen patch, θεωρώ ότι θα είναι για τις κονσόλες μόνο, να τις κάνουν να το τρέχουν όπως τρέχει στο PC σε ultra τώρα + RT. Δεν θα κρατούσα μεγάλο καλάθι ελπίζοντας σε κάποιο μίνι remaster κρίνοντας από το φιάσκο της κυκλοφορίας. Δεν τους έχω ικανούς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν μεγάλες αλλαγές.

Name
    Δημήτρης

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται να έχει αρκετή διαφορά στην εικόνα, ειδικά έξω στην έρημο. Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι αυτά τα προβλήματα που λες όπως το ΑΙ ή το pop in, θα βελτιώνονται σταδιακά με διάφορα patches τους επόμενους μήνες. Το next gen patch, θεωρώ ότι θα είναι για τις κονσόλες μόνο, να τις κάνουν να το τρέχουν όπως τρέχει στο PC σε ultra τώρα + RT. Δεν θα κρατούσα μεγάλο καλάθι ελπίζοντας σε κάποιο μίνι remaster κρίνοντας από το φιάσκο της κυκλοφορίας. Δεν τους έχω ικανούς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν μεγάλες αλλαγές.
    Δεν λεει το βιντεο κατι ιδιαιτερα διαφορετικο απο αυτα που εγραψα. Η βασικη διαφορα ειναι στην αναλυση και στα settings (δηλ. textures κλπ). Βαλε και το RT δεν λεω οχι. Αλλα η γεωμετρια/lod/pop in ειναι καρμπον. Δεν ξερω αν σου φαινεται το δεξι μερος της εικονας next gen και το αριστερο last gen, εμενα σε καμμια περιπτωση. Βλεπω αυτο που εβλεπα μια ζωη. Το ιδιο παιχνιδι σε higher settings. Δε βλεπω τιποτα τραγικες διαφορες που με κανουν να χαζευω στη μια μερια της οθονης και στην αλλη να μου φαινεται αλλο παιχνιδι. Σε πολλα δε σημεια, Ι literally have to squint για να δω τη διαφορα ακομα και στα textures, δηλαδη θελω ζουμ πως το λενε, μαλλον μεγαλωνω! Οκ στα προσωπα φαινεται καθαρα δε λεω αλλα επι της ουσιας, η εικονα ειναι η μεγαλη αλλαγη. Επισης αυτος το επαιζε στα 30 καρε στο πισι του.

Επισης να σημειωσω το παιχνιδι εχει παρει patch απο τοτε που εγινε αυτο το συγκριτικο και εχει πιο καθαρη εικονα στο PS5 (βασικα σε ολες τις κονσολες).

Οπως ειπα δεν με εξιταρει το next gen patch να κανει την αριστερη εικονα απλα να ειναι σαν την δεξια. Θελω αλλα, πιο next gen πραγματα.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Και εγώ περιμένω να γίνονται συνεχώς βελτιώσεις και στο PC με τα patches που θα βγαίνουν και οι next gen εκδόσεις (που απομακρύνονται χρονικά όσο τι παιχνίδι δεν τρέχει καλά στα ps4/xbox one) να είναι σαν να τρέχει το παιχνίδι σαν σε ένα καλό PC. Δεν περιμένω να δω στο ps5 γραφικά αντίστοιχα με Ultra high και full RTX με τίποτε από αυτό το studio.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δεν λεει το βιντεο κατι ιδιαιτερα διαφορετικο απο αυτα που εγραψα. Η βασικη διαφορα ειναι στην αναλυση και στα settings (δηλ. textures κλπ). Βαλε και το RT δεν λεω οχι. Αλλα η γεωμετρια/lod/pop in ειναι καρμπον. Δεν ξερω αν σου φαινεται το δεξι μερος της εικονας next gen και το αριστερο last gen, εμενα σε καμμια περιπτωση. Βλεπω αυτο που εβλεπα μια ζωη. Το ιδιο παιχνιδι σε higher settings. Δε βλεπω τιποτα τραγικες διαφορες που με κανουν να χαζευω στη μια μερια της οθονης και στην αλλη να μου φαινεται αλλο παιχνιδι. Σε πολλα δε σημεια, Ι literally have to squint για να δω τη διαφορα ακομα και στα textures, δηλαδη θελω ζουμ πως το λενε, μαλλον μεγαλωνω! Οκ στα προσωπα φαινεται καθαρα δε λεω αλλα επι της ουσιας, η εικονα ειναι η μεγαλη αλλαγη. Επισης αυτος το επαιζε στα 30 καρε στο πισι του.

Επισης να σημειωσω το παιχνιδι εχει παρει patch απο τοτε που εγινε αυτο το συγκριτικο και εχει πιο καθαρη εικονα στο PS5 (βασικα σε ολες τις κονσολες).

Οπως ειπα δεν με εξιταρει το next gen patch να κανει την αριστερη εικονα απλα να ειναι σαν την δεξια. Θελω αλλα, πιο next gen πραγματα.
    O τιτλος next gen patch νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με το ότι το παιχνίδι θα γίνει next gen ξαφνικά αλλά κυρίως ότι οι next gen κονσόλες θα παίζουν το παιχνίδι natively και όχι μέσω bc. Οπότε αυτό που περιμένω είναι αυτό που είπες δηλαδή να παίζει σε higher settings στις κονσόλες νέας γενιάς. Στο σημείο που κάνει rotate την κάμερα και δείχνει το αμάξι από μπροστά στο 1:53, έχει τεράστια διαφορά είναι η αλήθεια. Αν αποφασίσω να παίξω το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, τότε σίγουρα θα το προτιμήσω στο PC. Αλλά γενικά επειδή με βολεύει καλύτερα να παίζω σε κονσόλα, έκανα την ερώτηση αν έχει ανακοινωθεί τίποτα ή προς το παρόν τζίφος. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να περιμένω λίγους μήνες αλλά αν βγει σε κανά 10μηνο το patch, τότε μάλλον θα το πάρω στο PC.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Και εγώ περιμένω να γίνονται συνεχώς βελτιώσεις και στο PC με τα patches που θα βγαίνουν και οι next gen εκδόσεις (που απομακρύνονται χρονικά όσο τι παιχνίδι δεν τρέχει καλά στα ps4/xbox one) να είναι σαν να τρέχει το παιχνίδι σαν σε ένα καλό PC. Δεν περιμένω να δω στο ps5 γραφικά αντίστοιχα με Ultra high και full RTX με τίποτε από αυτό το studio.
    Nαι εννοειται αυτο. Δεν ειναι το studio που θα ξεζουμισει μια κονσολα σε καμμια περιπτωση. Ειναι και PC centric η φιλοσοφια τους, οποτε παντα η εκδοση του PC θα εχει προτερημα. Αν καποιος εχει καλο PC καλυτερα να επενδυσει εκει.

O τιτλος next gen patch νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με το ότι το παιχνίδι θα γίνει next gen ξαφνικά αλλά κυρίως ότι οι next gen κονσόλες θα παίζουν το παιχνίδι natively και όχι μέσω bc. Οπότε αυτό που περιμένω είναι αυτό που είπες δηλαδή να παίζει σε higher settings στις κονσόλες νέας γενιάς. Στο σημείο που κάνει rotate την κάμερα και δείχνει το αμάξι από μπροστά στο 1:53, έχει τεράστια διαφορά είναι η αλήθεια. Αν αποφασίσω να παίξω το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, τότε σίγουρα θα το προτιμήσω στο PC. Αλλά γενικά επειδή με βολεύει καλύτερα να παίζω σε κονσόλα, έκανα την ερώτηση αν έχει ανακοινωθεί τίποτα ή προς το παρόν τζίφος. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να περιμένω λίγους μήνες αλλά αν βγει σε κανά 10μηνο το patch, τότε μάλλον θα το πάρω στο PC.
    Εγω θα ελεγα αφου εχεις PC και πιο πολυ σε ενδιαφερει το πως δειχνει το παιχνιδι (και εισαι οκ με τα bugs/glitches) να το παρεις τωρα. Δε νομιζω να γινει καλυτερο ποτε στο PS5 απο οτι στο PC και φοβαμαι οτι θα αργησει πολυ.

Για το 01:53 στο βιντεο... πιστεψε με... το παιχνιδι δεν δειχνει ετσι στο PS5... δεν θεωρω οτι το συγκριτικο ειναι πλεον αντιπροσωπευτικο.

Θα βαλω ενα offscreen video που ειναι απο το PS4 Pro και θα δεις οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι. (βεβαια να σημειωσω... παιζει μεγαλο ρολο και η τηλεοραση ετσι...γι αυτο βαζω offscreen video)

Kαι σημειωσε οτι παιζει και με chromatic aberation που ΙΜΟ ειναι μεγα λαθος.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Όντως, εδώ φαίνεται αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με την έκδοση στο βίντεο που πόσταρα. Δεν ξέρω πραγματικά είμαι μπερδεμένος. Απλά με τρώει αυτές τις μέρες να πάρω το παιχνίδι απλά με όλα αυτά που ακούω και βλέπω δεν ξέρω τι να κάνω. Θα προσπαθήσω να κρατηθώ λίγο ακόμα, να δω τι θα δώσουν με το επόμενο patch και ίσως αποφασίσω τότε.

Και όντως ισχύει αυτό για την CD Projekt. Κατά τύχη έγιναν developers αν διαβάσεις την ιστορία τους. Δεν έχουν και την τρομερή εμπειρία γενικότερα, πόσο μάλλον σε κονσόλες.
    Last edited by muku; 22-12-2020 at 15:11.

26. The Following User Says Thank You to muku For This Useful Post:

Valkyre (22-12-2020)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εγω θα περιμενα παντως να δωσουν ολοκληρωμενο και σωστα το παιχνιδι. Υπαρχουν τοσα παιχνιδια να παιξει καποιος μεχρι τοτε.
    .

28. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Kane (23-12-2020),nikosgnr (24-12-2020)

Name
    Δημήτρης

H σοφη επιλογη ειναι να περιμενεις δεν υπαρχει αμφιβολλια γι αυτο.

Απο την αλλη κατι αλλο να με τραβηξει τωρα εμενα προσωπικα δεν υπαρχει. Δεν ειμαι σε mood για assassins και δεν νομιζω οτι θα εχει καποια τρελη διαφορα απο τα 2 τελευταια σε υφος και στησιμο. Γενικα δεν εχω προβλημα με το πως δειχνει το παιχνιδι. Τα crashes μου τη σπανε. Αλλα ευτυχως παλευεται.

Δυστυχως ο ελευθερος χρονος των γιορτων ειναι πολυ πιο σημαντικος για εμενα απο οποιοδηποτε wait για καποιο πατς ποσους μηνες μετα. Οποτε με πληρη επιγνωση της καταστασης τραβαω κουπι και οτι γινει εγινε.

Αλλωστε παρα πολλα παιχνιδια που επαιξα day 1 ειχαν πολυ βελτιωμενες editions 3-4 μηνες μετα. Αυτο δεν με κανει να μετανιωνω που δεν περιμενα.

30. The Following 5 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

gonzalez (22-12-2020),isildur83 (22-12-2020),Leon_DiZ (22-12-2020),panos74gr (22-12-2020),psx3 (22-12-2020)

Bookmarks

Bookmarks