Έχω περάσει και από το PC -μεταξύ άλλων-, δεν το βρίσκω καθόλου ψυχοφθόρο. Είναι μια επιλογή που, όπως λέει και το όνομα, ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ αν θες να την χρησιμοποιήσεις. Τα περισσότερα παιχνίδια κάνουν auto detect settings και δουλεύουν ταμάμ. Μόνο κάποιος με OCD θα ξοδέψει 5 ώρες να πειράζει settings ενώ δεν θέλει να πειράξει τα settings..
To 1998. Δεν διαφωνώ οτι κάποτε υπήρχαν μπόλικα θέματα στο PC gaming. Νομίζω αυτό έγραψα και εγώ μερικές σελίδες πίσω. Αυτό που λέω είναι πως σήμερα δεν υπάρχουν. Το να συζητάμε με όρους του τι συνέβαινε 20 χρόνια πριν δεν νομίζω να έχει νόημα
First world problems, αλήθεια![]()
Δεν χρειάζεται να ψάχνεις launchers μαν, έχεις το παιχνιδι σε shortcut, το κάνεις double click και VOILA.
Συγνώμη δηλαδή αλλά συνεχίζεται να βρίσκεται αρνητικά εκεί που απλά δεν υπάρχουν. Προφανώς από άγνοια, γιατί άμα έπαιζες και σε PC θα καταλάβαινες οτι αυτά που γράφεις δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Σίγα μην παίζεις και πέτρα μολύβι χαρτί για να βρείς τον σωστό launcher.
Kαι τα premade PC έτσι είναι, ρυθμιζμένα στην ενέλεια από το εργοστάσιο. Συγνώμη αλλά πάλι, κάνεις άκυρες συγκρίσεις. Προφανώς το PC που θα πάρεις κομμάτι κομμάτι και το συναρμολογήσεις θα πρέπει να το tunaris μόνος σου, αν βέβαια θες / ξέρεις. Αλλιώς παίρνεις premade.
Δεν βλέπω αλλόθρησκους. Φέρνω στον ίσιο δρόμο σαθρά επιχειρήματα, από όπου και αν προέρχονται. Αν γράψεις κάτι θετικό για τα PC που όμως δεν ισχύει, θα σε διορθώσω. Απλά προφανώς σε ένα PS4 forum το περισσότερο κράξιμο θα πέφτει στις αντίπαλες πλατφόρμες, και άρα λογικό είναι να φαίνεται οτι τις υπερασπίζομαι. Και στο δίπλα θέμα του xbox το επαινούσα, μήπως είμια και xboxακιας ας πούμε?
Όσον αφορά το k+m, προφανώς υπάρχουν games που παίζονται καλύτερα έτσι και άλλα games που παίζοντια καλύτερα με χειριστήριο. Το γεγονός οτι υπάρχει autoaim σε FPS (πχ. cod) για να μπορεί κάποιος με χειριστήριο να παίξει χωρίς να κάνει score 0/100 νομίζω είναι αυταπόδειξη αυτού που λέω.
Όσο για το χρηματικό, δεν είπα ποτέ οτι όποιος κράζει τα PC δεν έχει λεφτά να πάρει. Ίσα ίσα, εχώ διαβάσει (να σου πω και ποιός το έχει γράψει επαννειλημένα, και όχι δεν λέω εσένα PDS) οτι ζηλεύω τις κονσόλες. Και η απάντηση είναι η προφανής, αν ζήλευα δεν θα έδινα 2000€ για μια 3090, θα είχα πάρει 2 PS5 και 2 series X. Πιο πιθανό είναι να ζηλεύει κάποιος με κονσόλα γιατί αυτός όντως μπορεί να μην έχει να πάρει PC.

Reply With Quote
Bookmarks