Page 83 of 169 FirstFirst ... 337379808182838485868793133 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Τίμιες εποχές:

Διαφήμιση Commodore Amiga (Commodore VS Apple) = σε μεγάλη φωτογραφία ένας Mac (ναι, Mac σε διαφήμιση Commodore Amiga!) και από κάτω λέει "και τα δύο μηχανήματα φοράνε την ίδια, εξαιρετική CPU: Motorola MC68000. Μόνο που εμείς έχουμε έξτρα 8 συνεπεξεργαστές για γραφικά, animation, ήχο".

Επίσης:

"It takes AGES to be SEGA" (αναγραμματισμός)

Και φυσικά το Nintendon't που είπε ο psx3!!!

Ωραίες οι αντιπαλότητες, αισχρές οι δήθεν πολιτικο-κορρεκτίλες.

Κάντε κόντρα ρε βλάκες, τι αγαπούλες και σούρου-μούρου είναι αυτά που λέτε; (όπως ο Φιλ Σπένσπερ, που έτρεξε να δώσει συγχαρητήρια στην ND για το LoU II.....άσε ρε μεγάλε, ή βούλωσέ το ή πες "μας τον φορέσατε κανονικά"......σιχτήρ, όλοι πλέον είναι υποκριτές).

2. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

psx3 (19-09-2020)

μια και αναφερθηκε, ειναι επιβεβαιωμενο οτι η υποστηριξη σε "ανιχνευση ακτινας" θα ειναι η ιδια στο series s με το series x? Γενικα προσωπικα δεν ειμαι καθολου σιγουρος, οτι περα απο τη gpu, κυριως απο τη διαφορα στη μνημη των 2 μηχανηματων, θα μιλαμε για διαφορα μονο στην αναλυση...Ποσο μάλλον συνυπολογιζοντας την ανιχνευση ακτινας, που θέλει αρκετους πορους...

Αναλογως με τις πωλησεις της κονσολας, υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να μπει στο περιθωριο, οπως εγινε και με το xos, απο τους developers

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    μια και αναφερθηκε, ειναι επιβεβαιωμενο οτι η υποστηριξη σε "ανιχνευση ακτινας" θα ειναι η ιδια στο series s με το series x? Γενικα προσωπικα δεν ειμαι καθολου σιγουρος, οτι περα απο τη gpu, κυριως απο τη διαφορα στη μνημη των 2 μηχανηματων, θα μιλαμε για διαφορα μονο στην αναλυση...Ποσο μάλλον συνυπολογιζοντας την ανιχνευση ακτινας, που θέλει αρκετους πορους...

Αναλογως με τις πωλησεις της κονσολας, υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να μπει στο περιθωριο, οπως εγινε και με το xos, απο τους developers
    Κοίτα να δεις, με βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής το RT raw power κάνει scale με τον αριθμό των RT cores και με την συχνότητα της GPU.

Σαν feature set τα S/X είναι πανομοιότυπα, αλλά προφανώς η ιπποδύναμη δεν είναι ίδια (ούτε και η RAM που σωστά αναφέρεις).

Με λίγα λόγια, το HW RT θα είναι ένα tickbox στο S μεν, αλλά όσον αφορά την ουσιαστική αξιοποίηση; Κρατήστε μικρό καλάθι καλύτερα. Εξάλλου και η MS το είπε ότι οι devs έχουν σαφή προτίμηση στο shader rasterization, άρα ίσως έχουν λόγους που το είπαν αυτό.

Το σίγουρο είναι ένα: αν το PS5 είναι «σαπάκι» σε HW RT, τότε το S είναι uber σαπάκι!

Welcoming the Talented Teams and Beloved Game Franchises of Bethesda to Xbox

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/...e-xbox-family/

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Μπουυυυυμμμμμ

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Τι βομβα μεγατόνων ήταν αυτή. Πόσα κορυφαια franchise θα πάρουν.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Φαντάζομαι το Gamepass πήρε τεράστια αξία πλέον,άσχετος αν πολλά παιχνίδια ήταν μέσα από τώρα.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Τεράστια κινηση.
    Πραγματικά οταν το ειδα δεν πίστευα στα ματια μου.
    Και καθολου τυχαίο οτι εγινε μια μερα πριν ανοίξουν τα preorders.

Sent from my iPhone using Tapatalk

προσωπικα δεν πιστευω οτι τα νεα παιχνιδια της zenimax θα παιζουν day one στο gamepass...Δεν εχει λογικη επιχειρηματικα...εδω θα ειμαστε και το συζηταμε...
    προσοχη δεν μιλαω για τα παλια παιχνιδια

Quote Originally Posted by tomic20 View Post
    προσωπικα δεν πιστευω οτι τα νεα παιχνιδια της zenimax θα παιζουν day one στο gamepass...Δεν εχει λογικη επιχειρηματικα...εδω θα ειμαστε και το συζηταμε...
    προσοχη δεν μιλαω για τα παλια παιχνιδια
    Open world RPG είναι τα Elder Scrolls/Fallout, δεν τους εμποδίζει κανείς να χώσουν αβέρτα MTX μέσα μπας και ρεφάρουν τίποτα.

Εδώ το κάνει η Ubisoft (Helix points, time-saver packs) στα AC... δεν μιλάω για story DLC.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Πλάκα πλάκα τώρα που λέμε για gamepass κάπου πήρε το μάτι μου ότι έφτασε τα 15 εκ τον Μάιο ήταν δέκα οπότε έχει αρχίσει κ πιάνει λίγο λίγο.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Πλάκα πλάκα τώρα που λέμε για gamepass κάπου πήρε το μάτι μου ότι έφτασε τα 15 εκ τον Μάιο ήταν δέκα οπότε έχει αρχίσει κ πιάνει λίγο λίγο.

Απέχει πααααρα πολύ από το να βγάζει κέρδος όμως... Ειδικά τώρα μετά την εξαγορά της Bethesda...
    Εδώ το Spotify με 130 εκατομμύρια συνδρομητές, τώρα νομίζω άρχισε να βγάζει ένα μικρό κέρδος
    Spoiler!

14. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

psx3 (21-09-2020)

Ναι, τα ξερά νούμερα συνδρομητών δεν λένε κάτι. Η κερδοφορία του Game Pass είναι το θέμα και αυτή δεν συζητιέται ανοιχτά.

15 μύρια συνδρομητές και το 90% δεν παίζει να έχει δώσει πάνω από 1$/€...

Προς το παρόν η MS την έχει δει «δημόσιο» με επιδότηση «ΕΣΠΑ». Να δούμε για πόσο θα κρατήσει όλο αυτό το πανηγύρι. Enjoy it while it lasts!

16. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

mihalis13 (21-09-2020)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Από μια εταιρεία που πέρυσι δεν είχε τίποτα ρε άμα πέφτει χρήμα όλα γίνονται

19. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

psx3 (21-09-2020)

Από μια εταιρεία που πέρυσι δεν είχε τίποτα ρε άμα πέφτει χρήμα όλα γίνονται
    Γνωστή τακτική της MS (aka ρίχνω λεφτά στο πρόβλημα).

Έτσι αγόρασε DOS, Flight Simulator, DirectX/3D και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα (συμπληρώστε ελεύθερα)...

21. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

Christos33 (21-09-2020)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Γνωστή τακτική της MS (aka ρίχνω λεφτά στο πρόβλημα).

Έτσι αγόρασε DOS, Flight Simulator, DirectX/3D και άλλα που δεν θυμάμαι τώρα (συμπληρώστε ελεύθερα)...
    Μπορεί να το γελάμε αλλά αν αυτά τα studio δουλέψουν κ αγοράσει κ κάποιο ακόμα μπορεί σε δύο χρόνια να βγάλει περισσότερα αποκλειστικά από την Sony.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Μπορεί να το γελάμε αλλά αν αυτά τα studio δουλέψουν κ αγοράσει κ κάποιο ακόμα μπορεί σε δύο χρόνια να βγάλει περισσότερα αποκλειστικά από την Sony.

Ναι νομίζω ότι πλέον έχει περισσότερα studios. Μένει να δούμε πως θα τα μεταχειριστεί. Αν τους δώσει χρήματα και τα αφήσει να δημιουργήσουν, μπορούμε να δούμε παπάδες (μακάρι!!)!! Αν τους πει "σκεφτείτε GaaS και το θέλουμε άμεσα", καλά κρασιά.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Θα προτιμούσα να έδινε λεφτά και να έφτιαχνε δικά της νέα ips.
    Τώρα φοβάμαι πως θα ρίξει την ποιότητα για να βγάζει συχνά τίτλους, ώστε κάθε 1-2 μήνες να υπάρχει ένα δικό της παιχνίδι στο Gamepass
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Θα προτιμούσα να έδινε λεφτά και να έφτιαχνε δικά της νέα ips.
    Τώρα φοβάμαι πως θα ρίξει την ποιότητα για να βγάζει συχνά τίτλους, ώστε κάθε 1-2 μήνες να υπάρχει ένα δικό της παιχνίδι στο Gamepass
    Κάποια από αυτά μπορούν να τις βγάλουν κ νέα γιατί όχι, υπάρχουν ταλαντούχα studio στην λίστα τις.

Λέμε όλοι για gamepass, κάτσε να δούμε πως θα λειτουργεί, μπορεί να αγοράζουν κ τα παιχνίδια, θα έχουν όλοι μόνιμα gamepass στην κονσόλα για ένα παιχνίδι, εγώ είχα κατά καιρούς αλλά το sea of thieves το αγόρασα γιατί δεν παίζεις όταν το κόψεις.

Last edited by Christos33; 21-09-2020 at 22:31.

Bookmarks

Bookmarks