Για εμενα μιλουσα. Σου φανηκε παραξενο και εξηγησα για ποιο λογο εγω δεν θελω να περιμενω 4 χρονια για πραγματα οπως ultrawide, 60fps κλπ. Δεν με αγγιζει να περιμενω για τεχνικες προδιαγραφες. Επισης κατι που συνεχιζεις να προσπερνας... κανεις δεν σου εγγυηθηκε ποτε οτι το παιχνιδι αυτο θα κυκλοφορουσε στο PC ουτε και κανενας σου εγγυαται οτι θα γινει το ιδιο και με το δευτερο μερος. Οποτε να περιμενω με την ελπιδα οτι καποια στιγμη ισως ερθει στο PC και ολα αυτα για 60 fps και ultrawide , αστο... βγαινει εντελως εκτος απο την δικη μου φιλοσοφια gaming μιας και αυτο δεν μου θυμιζει σκεπτικο gamer αλλα σκεπτικο purist. 3 χρονια ηταν στα αγραφα για την PCMR το παιχνιδι και το μονο που εκαναν ηταν να βγαινουν και να λενε "κλαην σιγα το παιχνιδι κλπ" και τωρα πολυ απο αυτους cant fucking wait...
Επισης παιζει και λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια στο PC το παιχνιδι που εχω ηδη στο PS4 να λαβει μερος των αναβαθμισεων για το PS5 ... οχι οτι προκειται να το παιξω ακομα και αν γινει αυτο, μιας και το παιχνιδι αυτη τη στιγμη ειναι "old news" για μενα. Τη συνεχεια σκεφτομαι.
Τελος, το ποστ μου εγινε μετα απο πειραγμα του Big Boss σε φαση "οριστε ρε να τη η καλυτερη εκδοση", οποτε αποτελει πειραγμα πανω στο πειραγμα...ασχετα αν αυτα που ειπα πιο πανω ισχυουν 100% για μενα.
Bookmarks