Τωρα... τι θες να πεις με το «ειδικα για την Σονυ θα ηταν αυτοκτονια»; Τι εννοεις οτι χωρις τα exclusive το brand name του playstation ειναι ενα σκουπιδι και οτι ολοι θα τρεξουν να παρουν το ΧΒΟΧ ή θα παιζουν στο PC; Κατι τετοια λες και με χανεις... αν καποιος αυτη τη στιγμη αγκομαχα να τα βγαλει περα και να κερδισει την αγορα ειναι το ΧΒΟΧ... οχι το Playstation... exclusive-ξε-exclusive... ο κοσμος ολος παιζει με το playstation. Και σκατα να ειναι μπροστα στο ΧΒΟΧ Χ ελαχιστοι θα αλλαξουν πλατφορμα που χρησιμοποιουν τοσο καιρο με τους φιλους τους.
Just saying.
Και ναι εξακολουθω να θελω το ΧΒΟΧ να αποκτησει σημαντικο κομματι της πιτας στη νεα γενια.
Αμ είδες?
Ούτε καν με πιάνεις - πόσο να συζητάμε στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε σε χάνω και εγώ.
Το XBOX βλέπε PC, βλέπε Microsoft, βλέπε WINDOWS είναι ένα ΤΡΙΣ εταιρεία από πίσω του.
Ναι αυτή που κατέφυγε η Sony για το PS Now της, streaming κλπ.
To ΧΒΟΧ δεν πάει πουθενά, έστω και ως App (ακόμα και αν εξαφανιστεί ως hardware).
Το Playstation φακός για κινητά ΔΕΝ γίνεται.
Νομίζω ότι έχω αναφερθεί εκτενώς για αυτό.
Καλός ο SSD αλλά αν είσαι ψίχουλο στην τυρόπιτα του gaming και δεν είσαι καν ένα model API (βλέπε DX12U), δεν πας μακριά.
Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τα Steam Machines.
Δες την εικόνα απομακρυσμένα.
Δεν λέω ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά αφού η underlying τεχνολογία είναι PC, resistance is futile.
Edit: Για να μην παρεξηγηθώ PDS, αυτό είναι κάτι που είχα προβλέψει/γράψει από το 2013 χωρίς καν να έχω κονσόλα τότε.
Και αν συμφωνώ με ένα μοντέλο είναι αυτό της Sony - exclusives/gens κτλ. Με τα δισκάκια δεν τρελαίνομαι αλλά αυτό υποκειμενικό. Με τα cartridge είμαι τρελαμένος.
Last edited by Sir_Teraflop; 15-04-2020 at 22:17.
Δεν ειναι μονο ο SSD, οτιδηποτε θα δουλευτει αποκλειστικα για την κονσολα που εχεις στο σαλονι σου, εκμεταλλευεται στο επακρο την κονσολα που εχεις στο σαλονι σου. Με τα γνωστα αποτελεσματα. Στο πρωτο Gears of Wars(για να το παω σε xbox και οχι σε playtation) μας ετρεχαν τα σαλια οταν βγηκε. Καμια σχεση με το impact(οπτικα) που εχει η σειρα σημερα. Χωρις να υποτιμω οτι δειχνει ομορφο το τελευταιο. Συγκριτικα με εκεινο το GeoW το παω, που οταν βγηκε ηταν το καλυτερο οπτικα game ανεξαρτητως πλατφορμας. Το κοιταζα και παθαινα πλακιτσα.
Εμενα οπως εγραψα παραπανω δεν μου αρεσει η λογικη ''steam machine''. Ειμαι με Sony και Νιντεντο σε αυτο το κομματι και δεν θα ηθελα να πετυχει το εγχειρημα της MS.
Δηλαδη και ''ιδεολογικα'' ας πουμε δεν προκειται να το στηριξω. Αν χασω εχασα.
.
Το playstation δε χρειαζεται να γινει φακος και η MS μπορει να εχει οσα λεφτα θελει, τοσα χρονια τα ειχε αυτα τα λεφτα και ακομα και οταν ηταν μπροστα με το 360 βρεθηκε και παλι στον πατο... οποτε ολα αυτα τα ομορφα για τα τρις κλπ δεν αναγαγονται απαραιτητα σε επιτυχια στο gaming department που μιλαμε...
Τα δε με πιανεις κλπ δεν εντυπωσιαζουν. Δε χρειαζεται να σε πιασω καπου. Εισαι λαθος. Απλα. Απο την μια βγαζεις κατι φημες που δεν πραδεχεσαι οτι ειναι μπαρουφες ακομα και οταν υπαρχουν confirmed αποδειξεις, απο την αλλη κανεις κατι μπακαλιστικες προσωπικες εκτιμησεις οτι το μουλτι του Last of Us ειναι 100% (!) και απο την αλλη μου λες «δεν με πιανεις». Τι να πιασω ρε συ...
ΥΓ: Χωρις να θελω να το γενικευσω και χωρις να καταω να το ψαξω γιατι εγω δεν εχω ουτε θελω να φαινομαι οτι εχω τις σουπερ τεχνικες γνωσεις, αλλα αν ο τροπος που επιχειρηματολογεις και στα θρεντ του Ps5 xbox ειναι με τετοια ισχυρογνωμοσυνη και τοσο καλες πηγες, ε... καταλβαινεις...
gRim (16-04-2020)
Κοίταξε να δεις - όπως έγραψα και παραπάνω ούτε εγώ είμαι φανατικός με το εγχείρημα της MS.
Δεν μου αρέσει καθόλου να τρολλάρει ο καθένας -Α! γιατί να πάρω xbox αφού βγαίνουν και τα games του σε PC, άλλο αν ο μαλακάκος που το γράφει, καλή ώρα εγώ, διαπιστώσει ότι με το Game Pass Ultimate μπορώ να παίξω π.χ στο σκουπίδι που έχω με intel intergrated graphics, ένα adventure κάτι και όταν κοιμηθεί επιτέλους η οικογένεια Gears 5.
Από την άλλη, δεν νομίζω να μου άρεσε επίσης να έχω ένα μηχάνημα, με διαπιστωμένα προβλήματα θορύβου και 1 χρόνο εγγύηση και system seller(s και μετρημένα στα δάκτυλα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά) να κάνει skip gen.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει μια ειλικρινής συζήτηση, του τι ζητάει ο καθένας.
Προφανώς τα θέλω μου τώρα είναι πολύ διαφορετικά από ότι ήταν 20~30 χρόνια πριν και αυτό δεν το γράφω για να το παίξω "παλιός".
Ακριβώς επειδή είμαι παλιός, μιλάω ειλικρινώς. Δεν έχω να κρύψω κάτι ή να προσποιηθώ.
- - - Updated - - -
Εγώ πρώτα PS5 θα αγοράσω και μετά Series.
Οι λόγοι απλοί:
Δεν παίζω τόσο πολύ πλέον.
Θα πάρω ένα game και θα μου πάρει μήνα
Μου αρέσουν οι αλλαγές (αυτό είναι perk pc)
Από εκεί και πέρα, πολλά μπορούν να συζητηθούν για το ποιος θα πάρει στο τέλος πιο πολλά φράγκα....
Προφανως και αλλαζουν πραγματα. Και θα ακολουθησουμε θελουμε δεν θελουμε(φανταζομαι). Απλα οπως σου πα, εγω θελω αυτα τα 12 τεραφλοπια του Series να κανουν οργια. Πρωτος εγω το θελω. Δεν με ενδιαφερει αν θα μου βγαλει ενα last gen game στα 120fps. Με εχει χασει εκει. Θελω να βγαλει κατι που θα με εντυπωσιασει και οπτικα και σε gameplay. Οπως εκανε με το πρωτο GeoW που εκει ελεγες οκ αυτο δεν θα μπορουσαν να το παιξουμε στην προηγουμενη γενια.
Ειναι τι επιθυμει και ο καθενας βεβαια.
.
Εγω -φιλικα εντελως- σου λεω οτι μου βγαζεις μια «ισχυρογνωμοσυνη». Αν καποιος παρουσιαζει κατι σαν «σκουπιδι» (σε εισαγωγικα δε μου ερχεται πιο σωστη εκφραση) εισαι εσυ και το κανεις με εμμεσο τροπο για το PS5 ουκ ολιγες φορες. Δεν εχω τοσο προβλημα με αυτο. Και φυσικα ποτε δεν προκειται να σου πω «μα καλα γιατι διαλεξες ΧΒΟΧ». Για εμενα ειναι απολυτως λογικη αγορα και δεν ειμαι ο κολλημενος που θα σου πει οτι ντε και καλα πρεπει να θελεις τα exclusives της Sony για να θεωρησω valid την οποια αγορα σου.
Αλλα αδερφε κρατα και λιγο μικρο καλαθι. Δηλαδη οκ προφανως δε σου λεω τι να πεις και πως να το πεις αλλα να υποτιμας τοοοσο πολυ το Playstation και να εχεις προκαταβαλει σε τετοιο βαθμο καποια πραγματα ειναι ολιγον... arrogant. Με κανεις να νιωθω οτι περιμενεις πως και πως τα πρωτα mtiplayer next gen games για να δωσεις πονο... αυτο tbh δεν το καταλαβαινω. Ισως ειναι επειδη κατι τετοια εκαναν lAst gen με τα One/ps4 αλλα οκ τα ιδια ισχυουν και γι αυτους.
Τεσπα. No biggie.
Last edited by Sir_Teraflop; 15-04-2020 at 22:43.
Απλα επειδη ισως δεν το ειδες το edit και δεν αισθανομαι καλα που το διατυπωσα ετσι απλα ειλικρινα δεν μου ερχεται πιο σωστη εκφραση, το σκουπιδι το εβαλα σε εισαγωγικα. Δηλαδη το διαβαζω και ο ιδιος και δεν μου αρεσει οποτε ελοιζω να το καταλαβαινεις οτι δεν ειναι αυτο που θελω να πω στα αληθεια.
Τωρα οκ τι να σου πω πολυ πιθανον να σε παρεξηγω καποιες φορες. Δεν λεω οχι. Αλλα οτι μου το βγαζεις μου το βγαζεις. Ξαναλεω ομως δεν εχω λογο να εχω καποια προκαταληψη απεναντι σου επειδη η φιλοσοφια της MS στην νεα γενια σε εκφραζει περισσοτερο. Εγω χαιρομαι γιατι η MS πεταει την μπαλα στην Σονυ και περιμενω να δω αντιδρασεις.
Και 32 τεραφλόπια να είχε το series αν το προγραμματίζουν σαν nintendo switch (shots fired) δεν κάνει τίποτα.
Σε αυτήν την γενιά με τα bottlenecks της σε hardware αυτό έγινε ηλίου φαεινότερο.
Εδώ μπουκάλα φάγανε οι προσκυνητές του "πέτσινου" για να είμαστε και on-topic
Το πρόβλημα είναι τα production values και το time to ship, που αν κάποια games είναι ενδεικτικά, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα.
- - - Updated - - -
Np.
My fault.
btw sir αυτο το system seller που κανει skip gen, παει στο last of us 2? το γραφεις αυτο, οταν η ms σκιπαρε ολοκληρη κονσολα αυτη τη γενια?
Για πάσα Νόσο/πανάκεια κλπ
Λοιπόν. Τα έχουμε πει γιατί όχι άλλη μια φορά.
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΩΕΟ?
The making of Gears 5: how the Coalition hit 60fps - and improved visual quality+Software RT(Sir_Teraflop)
https://www.eurogamer.net/articles/d...tech-interview
To χιονάκι καλό tesselation στις Navi με τις λακούβες?
Ρε συ 500 pdf μπορουν να σου πουν οτι κανει παπαδες. Εγω ειπα οτι σε σχεση με το πρωτο GeoW δεν εντυπωσιαζει. Αν το GeoW του Series ειναι αυτο σε 120fps και RT, θα εντυπωσιαστεις? Προσωπικα καθολου.
.
Ερχονται και αλλα;;
Amazon France lists PS4-exclusive Days Gone for the PC
https://www.dsogaming.com/news/amazo...ne-for-the-pc/
Sony says Amazon listings for PC versions of Days Gone, Gran Turismo ‘not accurate’
8
After Horizon Zero Dawn and Death Stranding, rumors of more PC releases
https://www.polygon.com/2020/4/15/21...n-france-rumor
Last edited by BigBOSS; 16-04-2020 at 11:26.
Bookmarks