Δεν νομιζω οτι κανενας αμφισβηττει οτι αν εβγαινε το U4 στο PC θα ειχε καλυτερη αποδοση και αναλυση κλπ. Αυτο δεν ειναι «καλυτερα γραφικα» ειναι καλυτερος τεχνικος τομεας. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Το θεμα ειναι οτι συντριπτικα τις περισσοτερες φορες ο πηχης ανεβαινει λογω των exclusive τιτλων στις κονσολες και ιδιως αυτα της Σονυ που εχουν μαζεψει τα μεγαλυτερα ταλεντα της βιομηχανιας.
Οπως αμφοτεροι εχετε παραδεχθει αυτα που καταφερνουν με ενα απλο PS4 ειναι εντυπωσιακο. Αυτο απο μονο του σαν δηλωση γνωστοποιει οτι μερος του hardware στο PC μενει ανεκμεταλλευτο ως προς την δημιουργια πραγματικα next gen υλικου και ανταυτου αξιοποιειται περισσοτερο σε framerate και αναλυση. 2 πραγματα που ναι μεν εχουν σχεση με γραφικα αλλα δεν ειναι απαραιτητα τεχνολογια γραφικων. Και το outurn σε 16Κ να το παιξω δεν θα πω οτι ειναι next gen γραφικα σε σχεση με τo να το επαιζες στην amiga. Και ναι για να σας προλαβω ξερω εχουν καλυτερα textures και γενικοτερο ρετουσαρισμα οι εκδοσεις PC που τρεχουν στα ultra settings και οι κονσολες στα medium. Παραμενει ομως ρετουσαρισμα. Οχι αλμα.
Ενα αλλο παραδειγμα του οτι οντως περιμενουμε τις νεες κονσολες για να δουμε αλμα στα γραφικα. Δειτε τι εγινε την προηγουμενη γενια.
Με το ιδιο PC παιξατε το Assassins Creed Black Flag και το Unity... Η διαφορα μεταξυ των 2 ειναι ΧΑΩΔΗΣ οσον αφορα τον τεχνικο τομεα. Μπορουσε το black flag να ειχε την οδια τεχνολογια γραφικων/γεωμετρια/lighting κλπ. Ομως επρεπε να ερθουν οι νεες κονσολες για να το δειτε. Γιατι; Γιατι ολα τα multiplatform παιχνιδια φτιαχνονται με βαση τον πιο αδυναμο παρανομαστη καθε φορα. Και ειναι λογικο γιατι θελουν το παιχνιδι να μπορει να τρεξει παντου (αυτο με τη σειρα του δειχνει ποσο βαρος δινεται στις κονσολες πλεον σε τετοιες παραγωγες).
Οταν λοιπον ο πιο αδυναμος παρανομαστης ειναι τα PS360 λογικο ειναι να μην υπαρχει αλμα στα γραφικα. Το ιδιο και τωρα. Περιμενετε λιγακι μα παρει μπρος η νεα γενια και τα exclusives θα ειναι παλι που θα δειξουν τα πρωτα δειγματα του τι μπορει να συμβει σε σχεση με το παρελθον. Δεν θα αλλαξετε hardware (ή μαλλον θα αλλαξετε αργα η γρηγορα για να χτυπατε τις αναλυσεις και τα framerate που θελετε/εχετε συνηθισει) αλλα ειναι ξεκαθαρο δειγμα του οτι το hardware στα PC ειναι ανεκμεταλλευτο ως προς την τεχνολογια γραφικων εξαιτιας των κονσολων. Ακομα και οι ιδιοι (της PC κοινοτητας) το αναγνωριζουν αυτο.
ΥΓ: εχετε κολλησει με το U4 και δεν το καταλαβαινω να ειμαι ειλικρινεις. Υπαρχουν τουλαχιστον αλλα 2-3 Ps4 exclusives που εχουν παρει πολυ πιο διθυραμβικα σχολια για τα γραφικα της γενιας. Ενα απο αυτα ερχεται και στο PC...
Ryzenlake (05-04-2020)
Στους υπολογιστες πια δεν βλεπεις καλυτερα γραφικα
Αλλα μεγαλυτερη αποδοση.και υψηλοτερες αναλυσεις
Αλλα οταν προσπαθειτε να το παιξετε ελιτιστες εδω μεσα(εσεις τις πισι μαστερ ρεις σκηνης)
Να μας λετε και για ποια μηχανηματα μιλατε ε?
Διοτι καμια σχεση δεν εχει ενας υπολογιστης σε perfomance 3 χρονων παλιος και βαλε
Με ενα καΙνουργιο bulid αυτης της εποχης,
Αυτη την στιγμη τα περισσοτερα μηχανηματα τους ειναι σαπακια)Λογω και του υψηλου οικονομικου κοστους αναβαθμισης.Και τα εχουν μονο για να παιζουν λολ-μαινκραφτ και forthnite ,για υψηλοτερα φρειμς
Slay (05-04-2020)
Θα εβαζα τους παρακατω λογους για τα exclusives:
- Το ταλεντο που ανεφερες (οτι πιο ταλαντουχο υπαρχει σε σχεδιασμο και προγραμματισμο θα αγοραστει απο τον leader)
- Tα production values παιζουν μεγαλυτερο ρολο απο ποτέ για να δημιουργηθει ενας detailed κοσμος σε ολα τα επιπεδα(απο σχεδιασμο/λεπτομερια textures μεχρι motion capture, εδω μεσα μπαινουν πολλα, θα μπορουσε και το ταλεντο ή να γινει μια καινουρια λιστα μονο για τα production values)
- Το ξεζουμισμα του κοινου παρονομαστη(ο developer θα δουλεψει κυριολεκτικα για την προσωπικη κονσολα που εχεις στο σαλονι σου, το κλειστο συστημα που λεει και ο Carmack)
To Hardware δεν το βαζω καθολου στην εξισωση. Ειναι το τελευταιο.
Παντα η κονσολα ειναι το δυνατοτερο δυνατο mainstream hardware για να εξυπηρετει την φιλοσοφια των generations. Λιγο πανω λιγο κατω.
Εδω ενας developer εξηγει καποια απο τα παραπανω με 2 tweets.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post671650
.
PDS μας ζάλησες με τον Carmack, που και να ισχύει αυτο που λεει, λεει πως μια κονσολα αποδιδει οσο ενα pc διπλάσιας ισχυος, δεν λεει πως μια κονσολα αποδιδει οσο ενα pc πενταπλάσιας, δεκαπλασιας και εικοσαπλασιας ισχυος. Γιατι εσυ ισως και να νομιζεις πως το ps4 ισουται με RTX 2080ti. Eπισης γιατι αναφέρεις μονο τον Carmack, αυτα που λενε αλλοι developers γιατι δεν τα αναφέρεις καθολου;
Crysis 3 developer Crytek on why it's impossible for next-gen consoles to match the power of gaming PCs
"Crytek boss Cevat Yerli, restricted by non-disclosure agreements with both Microsoft and Sony, told Eurogamer Crysis 3 running on a powerful PC looks better than next-generation games due to be announced. Indeed, he said it is "impossible" for consoles to match gaming PCs."'
https://www.eurogamer.net/articles/2013-02-18-crysis-3-developer-crytek-on-why-its-impossible-for-next-gen-consoles-to-match-the-power-of-gaming-pcs
A Way Out creator compares consoles to old PCs, says most of the work is getting games to run on them
"You want the honest truth? This machine is not so strong as you think," Fares told Engadget, pointing to a PS4 running the game. "This is like a five-year-old PC. If consoles were as powerful as PCs are today, you would see all different games. Most of the work developers put out there is to make them work on consoles."
https://www.gamesradar.com/a-way-out...o-run-on-them/
Έχεις κυριολεκτικα θεοποιήσει την sony και τα παιχνιδια της και δεν δέχεσαι ουτε κουβεντα και εκπλησεσσαι και απο πάνω απο αυτά που εγραψε ο Giannis1979
Eιτε το δέχεσαι ειτε δεν το δεχεσαι υπάρχουν παιχνιδια, τεχνολογικά ανώτερα απο τα 1st party της Sony, και δεν μιλώ μονο για pc exclusives αλλα και για multiplatform.
Και εγώ ουτε pc master race κολλημενος ειμαι ουτε graphic whore, εγώ games θελω να παιζω, το pc αυτη τη στιγμη ειναι το μέσο που με βολευει περισσοτερο, αυτο αύριο μπορει να αλλάξει και να παιζω σε μια κονσολα, αλλα ποτε δεν θα πω πως η κονσολα μου αποδιδει καλυτερα απο ένα καλο pc, οταν αυτο δεν ισχυει.
Δεν διαφωνώ ιδιαίτερα με κάτι, απλά με το γενικότερο point οτι το PC δεν αξιοποιείται. Άλλο πράμα το δεν αξιοποιείται για να βγάλει "next gen γραφικά", το οποίο σε γενικές γραμμές με κάποιες εξαιρέσεις το δέχομαι, και αλλό το δεν αξιοποιείται γενικά. Σαν αξιοποίηση εσύ φαντάζομαι εννοείς να βγεί παιχνίδι που να γονατίζει μια 2080ti με το ανάλογο eye candy. Όντως τέτοιο παιχνίδι δεν υπάρχει, και ο λόγος είναι απλός. Δεν συμφέρει οικονομικά. Το target group θα είναι πολύ μικρό, μιας και δεν περιλαμβάνει καθόλου κονσόλες και mid - low end PC.
Από την άλλη όμως, όπως λες και εσύ, υπάρχουν παιχνίδια που στο PC τρέχουν είτε σε μεγαλύτερες αναλύσεις, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για όποιον παίζει σε μεγάλυτερη οθόνη / τηλεόραση, και με περισσότερα κάρε, πράγμα επίσης σημαντικό. Τα 2 παραπάνω τεντώνουν το PC hardware στα όρια του. Απλά δεν το τεντώνουν ετσί όπως θα θέλατε εσείς, δηλαδή τίγκα eye candy στα 30 fps.
Πάρε παράδειγμα το RDR2 στο one x. Παίζει 4k / 30 fps medium. Στα εν λόγω settings, μια 1080ti που είναι χοντρικά 2x πιο γρήγορη του One X βγάζει 60 frames, δηλαδή τα διπλάσια. Αυτό δεν είναι αξιοποίηση και ξεζούμισμα? Η παιχνίδια τύπου total war που γονατίζουν σύγχρονα CPU, που δύσκολα θα μπορούσαν να γίνουν port σε κονσόλα. Αυτό δεν είναι ξεζούμισμα?
Δεν χρειάζεται να εχει ενα παιχνιδι τοσο εκθαμβωτικά γραφικά που να να γονατιζουν και μια RTX 2080ti, αυτο ειναι εντελώς ανοητο και δεν το θέλει κανένας. Ας πουμε το Half Life Alyx ειναι εντυπωσιακοτατο και τρέχει πολύ καλά και σε mid range hardware του 2015-2016, και δεν χρειάστηκε να γονατισουν καμια RTX 2080ti.
Μη μου ταραζεσαι για κομματια hardware. Και βρισκεσαι σε console forum, το εχεις ξεχασει μου φαινεται. Μας λες οτι σε ζαλισα κιολας...(ειπαμε τους λογους πριν που εισαι εδω, οσα facepalm και να βαλεις ξερεις γιατι βρισκεσαι εδω),
Θα σου απαντησω σε ενα ενα.
Δεν εχω θεοποιησει την Sony, μιλαω για κονσολες. Εσυ καποτε ειχες θεοποιησει την Σονυ και σε κραζαμε και οι Sony fans... Τωρα κανεις το ιδιο απο την PC μερια. Φαντασου να πηγαινα σε pc φορουμς να κανω αυτα που κανεις...
μη μας συγκρινεις σε παρακαλω...
Επειδη σε ξερω και απο τις δυο μεριες, ξερω σε τι επιπεδα fanboyσμου φτανεις.
Αυτα ειναι τα επι προσωπικου. Υπομονη και θα εχεις τις απαντησεις σου.
.
Oταν δεν έχεις επιχειραματα μη μου λες πως ειμαι σε console forum, λες και γραφουμε στο θεμα του ps5 και το χαλάμε για να μου πεις δικαιολογημενα "εδώ μη γράφεις τέτοια, εισαι off topic". Εγώ δεν εχω γράψει σχεδον τιποτα για το ps5 ουτε χάλασα το θεμα, εσυ τι μπαινεις και γραφεις εδώ αφου δεν παιζεις games στο pc; Γιατι ολα αυτα που γραφονται εδω και μερικες σελιδες ειναι off topic.
Απαντησε οτι θελεις, εγώ οτι ειχα να πω το ειπα πανω σε αυτο το θεμα.
Last edited by BigBOSS; 05-04-2020 at 16:25.
pictorino (05-04-2020)
Ειπα οτι ετοιμαζω απαντηση. Σου εχω απαντησει στα παντα. Εσυ εχεις ξεφυγει καμια 10ρια φορες χωρις απαντηση. Το console φορουμ το ανεφερα γιατι το εχεις δει ως λαικη αγορα. Να πουλησω την πραματια μου. Εχει μια θεματολογια που δεν σε ενδιαφερει. Οποτε μη πουλας τρελιτσα.
Υπομονη.
Δεν θα σε αφησω παραπονεμενο. Απλα δεν θα υπολογισεις τιποτα απο οτι θα γραψω κλασικα. Οποτε ξερω οτι εν μερη χανω τον χρονο μου. Δεν πειραζει.
Γιατι μπαινει ο φιλος σου που τον καλεσες στο φορουμ για PS5 για να τρολλαρει ισως? Eιδες να ειχαμε προβλημα πριν? Και απο το insomnia δεν σας διωξανε? Τον εναν σιγουρα.
Ξαναλεω, εχεις καταλαβει σε ποιο φορουμ βρισκεσαι? Ζητας να κανεις το κουτοπονηρο/διακριτικο flame σου στο Playstation forum, και να μην απανταμε κιολας?
.
Λοιπον εχω κανει πολυ υπομονη με σενα BigBOSS, οποτε θα αρχισω να σε παιρνω στα σοβαρα απο δω και περα. Περισσοτερο ως mod παρα ως ενας τυπος που σε ξερει.
Ισχυει αυτο που λεει Ο Carmack. Το ιδιο λεει και ο Developer του Metro(και αυτος PC developer κατα βαση)
Βρες μου που ειπα οτι το PS4 αποδιδει οσο ενα pc πενταπλασιας,/δεκαπλασιας ισχυς.
Αν δεν βρεις ζητα συγνωμη, αλλιως υπαρχει warning απο μενα για trolling/δημιουργια flame απο το πουθενα.
Λοιπον εγω απο την μια σου εδωσα εναν PC developer(οχι ND, oχι Guerrilla) διακεκριμενο(τον τυπο που εχει τον μεγαλυτερο σεβασμο απο ολους ever) που μιλαει για τις κονσολες χωρις καποια bias αφορμη(απλα σε μια συζητηση) και εσυ μου δινεις μια συνεντευξη PR για το Crysis 3 απο developer του Crysis 3 λιγες μερες πριν την κυκλοφορια του Crysis 3, χωρις να εχει δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ next gen game καθως αυτα παρουσιαστηκαν μετα την κυκλοφορια του Crysis 3. Και χωρις να δουλευει στις next gen κονσολες.
(Μα για αυτο πιστευες οτι το ps3 εκτοξευει πυραυλους...)
Eιναι η ιδιας ποιοτητας πηγη?
Θελω ειλικρινη απαντηση.
(ο τιτλος του αρθρου ειναι σωστος παντως και συμφωνω σε αυτο)
Σωστος.
Που ακριβως διαφωνησα σε αυτο? Iσα ισα το εχω γραψει πολλες φορες αυτο απο μονος μου(το bold ειδικα). Πραγμα που θα το δουμε στην νεα γενια αυτο που λεει. Diffent games.
Αν δεν το βρεις που διαφωνησα περιμενω μια συγνωμη. Αλλιως το παιρνω ως trolling γιατι δεν διαβαζεις τι γραφω. Και ισχυει το warning.
Για την ακριβεια ενα ποστ πριν απο σενα εγραψα:
Originally Posted by PDS
Ο Giannis παραδεχτηκε οτι δεν εχει επαφη με το PC gaming και επισης δεν ξερω γιατι τον χρησιμοποιεις. Αφου τελικα συμφωνησα μαζι του οταν μου εδωσε να καταλαβω τι ''ειδικα'' εννοει. Γιατι το αρχισε ''γενικα'' και το πηγε ''ειδικα''.
Ακυρο εντελως αυτο που γραφεις λοιπον.
Αν ειναι να βασιστεις σε πλατες αλλων κανε το σωστα.
Υπαρχουν 2.Originally Posted by BigBOSS
Το Alyx για τo VR Gaming που πραγματι ειναι πολυ ανωτερο απο oτι υπαρχει στο Console VR και το RDR2 που ειναι στα ιδια επιπεδα με τα 1st party. Αυτα.
Ενταξει εδω τρολλαρεις κανονικα, αλλα ειναι απλα αστειο, οχι για warning. Οταν ειχες PS3 ελεγες ακριβως τα αναποδα, οτι η κονσολα αποδιδει καλυτερα απο PC και σε κραζαμε.Originally Posted by BigBOSS
Φυσικα και εισαι κολλημενος με το PC,οσο ησουν κολλημενος με το PS παλιοτερα. Σε ''διαστρικα'' επιπεδα. Ευχομαι απλα να προσπαθεις να το κρυψεις, και οχι να μην το καταλαβαινεις για τον εαυτο σου.
Εγω δεν εχω προβλημα με αυτο καθολου, μου αρεσει ομως ο αλλος να ειναι τιμιος για τον λογο που λειτουργει με εναν τροπο ή που βρισκεται εδω. Απλα μου την δινει οταν προσπαθεις να το κανεις στα μουλωχτα(Δες το βιντεο για το W2 κτλ) Ειναι σαν να υποτιμας την νοημοσυνη μου. Προτιμω να με βρισεις στην μουρη.
Μπορει να φας μπαν, γιατι θα ''πρεπει'' τυπικα, αλλα θα το θεωρησω τιμιο και θα ανεβεις στα ματια μου.
Περιμενω απαντησεις ακριβως πανω σε αυτα που ειπα, οχι ''πεταμε χαρταετο''. Οπως εγω απαντησα σε καθε τι που ειπες ακριβεστατα. Παρε οσο χρονο θες.
Αλλιως ισχυει το warning. Αρκετα παιξαμε.
.
Επειδή ίσως δεν γνωρίζεις πάντως, ο Cevat (CEO της Crytek) που έκανε την δήλωση είναι biased υπέρ των κονσόλων. Η τουλάχιστον ήτανε εκείνο το διάστημα. Μέτα το Crysis 1 έκανε επίσημα δηλώσεις περί πειρατείας στο PC και γιαυτό το παρατάει και το γυρίζει στο console developing. Ήταν πολύ επικριτικός για την πλατφόρμα. Αλλό που όταν το γύρισε στις κονσόλες πούλησε ακόμα χειρότερα. Επίσης δεν ισχύει πως δεν είχε δεί ούτε ενα next gen game μιας και ο ίδιος δούλευε πάνω στο Ryse. Οι δηλώσεις του αυτές μάλιστα γίνανε λίγους μήνες πριν κάνει launch το Ryse, το παιχνίδι στο οποίο η Crytek τα πόνταρε όλα για να μην χρεωκοπήσει. Θεωρείς ότι είχε κάτι να κερδίσει θάβωντας τις κονσόλες? Και μαλίστα τις κονσόλες τις οποίες ο ίδιο θεωρούσε ώς την μοναδική λύση για να σωθεί η εταιρία του, μιας και από το PC όπως ο ίδιος είπε δεν περίμενε να κάνει πωλήσεις. Δηλαδη οικονμικά καθε άλλο παρά συμφέρον είχε να πει αυτα που ειπε.
Δεν λέω βέβαια ότι είναι σωστές οι δηλώσεις του. Εγώ όλες αυτες τις δηλώσεις, και του ίδιου και του Carmack τις θεωρώ όλες ανούσιες. Πάντα για λόγους PR γίνονται. Αλλά σαν ποιότητας πήγη, ναι, ισοδύναμες τις θεωρώ. Μην ξεχνάμε οτι η Crytek εκείνη την περίοδο ήταν TOP εταιρία όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι.
Last edited by Ryzenlake; 05-04-2020 at 17:41.
BigBOSS (05-04-2020)
Και για να ειμαι ακριβης στα παραπανω. Επειδη μιλησα για τον Metro developer. Mιλαγε για το PS4 και το ΧΒΟΧ ΟNE σε μια συνεντευξη που αφορουσε τεχνολογια:
Digital Foundry: Do you think that the relatively low-power CPUs in the next-gen consoles (compared to PC, at least) will see a more concerted push to getting more out of GPU Compute?
Oles Shishkovstov: No, you just cannot compare consoles to PC directly. Consoles could do at least 2x what a comparable PC can due to the fixed platform and low-level access to hardware.
at least..
ΥΓ. Ryzenlake δεν θα μπω σε φαση κουτσομπολιου. Δεν εχω να προσθεσω κατι περισσοτερο απο αυτο που ειπα.
ΥΓ2. Λεει και κατι ωραια για PS3, θυμηθηκα την κουβεντα που ειχα με τον Giannis. Μια αλλη φορα ισως.
.
Μα τι κουτσομπόλιο, μας λές οτι ο Yarli δεν είχε δεί εκείνη την περίοδο next gen game ενώ δούλευε στον πιο σημαντικό launch τίτλο του xbox...
Επίσης το 2x performance, δεν έχει σημασία και έχουμε ηδη εξηγήσει το γιατί. Και αλήθεια να είναι, δεν υπήρχε CPU το 2014 ας πούμε που να μην είνια αρκετά δυνατότερος της κονσόλας. Ο φτηνότερος επεξεργαστής εκείνης της περιόδου ήταν ο fx4100, ο οποίο είναι 2 φορές δυνατότερος από τα jaguar cores της κονσόλας.
Tα αποτελέσματα άλλωστε φάνηκαν στο DF. ¨Ολα τα παιχνίδια τα πρώτα 3 χρόνια δούλευαν από λίγο έως πολύ καλύτερα σε έναν ποταπό i3 + 750ti. Αστείος συνδυασμός, μιλάμε για κάρτα που βγήκε να μπεί σε SFF PC με ενσωματωμένα τροφοδοτικά της πλάκας.
Σε αυτο εχεις δικιο σορρυ. Αλλαξε το σε PS4 μονο. Αλλα οχι και τον πιο σημαντικο τιτλο. Το χρυσο βατομουρο πηρε....
Τα υπολοιπα ειναι κουτσομπολιο η μυθιστορηματα ομως και δεν θα μπω στην διαδικασια. Ολοι αυτοι που δινω σαν πηγη ηταν κατα βαση PC devs και ξεκινησαν ως pc gamers/fans. Δεν μπηκα καν στην διαδικασια να σου δωσω first party Sony.
Για σενα πολλα μπορει να μην εχουν σημασια. Για τον developer ομως εχει και απο οτι ειδες ηταν καθετος.Originally Posted by Ryzenlake
Στα multiplatform δεν ισχυει τοσο αυτο το 2X. Το εχουμε πει χιλιαδες φορες. Απανταω σε αυτο ''Tα αποτελέσματα άλλωστε φάνηκαν στο DF''
.
Αυτο λεει πολλα για τα απιστευτα αποτελεσματα που ειδαμε. To κανει ακομα πιο σπουδαιο. Φαντασου το PS5. Πως πανε οι απαντησεις?
YΓ. Και κατι τελευταιο, εχετε να προσφερετε κατι στο φορουμ για PS4/PS5/PSVR/PSVITA? Εχει να σας προσφερει κατι το ιδιο για αυτα?
Αν οχι, το κοινή συναίνεση διαζυγιο θα μας εκανε ολους πιο ευτυχισμενους(η λογικη λεει, εκτος αν εξυπηρετει κατι αλλο η παρουσια σας).
Για να μην παρεξηγηθω ολοι ειναι καλοδεχουμενοι εδω, αλλα να εχει και καποιο νοημα.
.
Αντί να το κάνουμε vs που δεν οδηγεί κάπου, για δε πιάνουμε κάτι πιο ενδιαφερον? Καμία πρόβλεψη ας πούμε πως θα αλλάξουν οι νέες κονσόλες το τοπίο στο pc gaming?
Εγώ βλέπω με τα cpu που θα διαθέτουν τα νέα κονσόλια, αν κάνουν target τα 30 fps θα πέσει μεγάλη ήττα στους PC gamers. Ουσιαστικά θα είναι αδύνατο να κλειδώσεις 60αρι ακόμα και με ultra high end cpu. Αυτό βέβαια με δεδομένο να ξεζουμισουν τα cpu των κονσολών. Ενδεικτικά ας πούμε, οι κονσόλες θα έχουν cpu επίπεδου 3600x. Ο πιο γρήγορος cpu Κλοκαρισμενος στα άντερα του αποδίδει 20-30% πάνω σε κάποια gaming σενάρια από τον 3600. Δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση με cpu των 300+ ευρώ να πιάνεις.... 40fps.
PDS (06-04-2020)
Bookmarks