Page 13 of 20 FirstFirst ... 391011121314151617 ... LastLast
Results 241 to 260 of 391

Thread: Anthem

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Είμαι στο δίλημμα - αγοράζω δεν αγοράζω και περιμένω την αναπόφευκτη κυκλοφορία στο EA-ACCESS. Με τρώει - με τρώει πάρα πολύ το συγκεκριμένο game. Είναι το μόνο είδος game που δεν έχω....

Στο μεταξύ στο παραπάνω σχόλιό του ο Nek ήταν πολύ εύστοχος. Καλό είναι αυτά τα games να βγαίνουν F2P και να κερδίσουν τον κόσμο τους με το υλικό. Από την μια αυτό είναι δύσκολο αν δεν βασίζεται σε ένα "setting" γνωστό σε κάποιο κοινό - είτε αυτό λέγεται tabletop game (π.χ. Battletech-Magic the Gathering κτλ..) όπου ότι και να γίνει θα έχεις ένα hardcore κοινό το οποίο συνήθως είναι και οι λεγόμενες "whales" - "φάλαινες" (τα σκάνε δηλαδή) γιατί διαφορετικά πας από την αρχή να κάνεις ένα κόσμο - και από την άλλη κινδυνεύεις με το γεγονός ότι τελικά λίγοι θα ταυτιστούν με αυτό που έφτιαξες.

Εκεί στόχευσε η EA μέσω της Bioware.

Φανταστείτε δλδ. σε όρους playstation αντίστοιχους τίτλους... (ξέρω - ξέρω).

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

@Vegeance Από όσο ξέρω στο origin με την συνδρομή των 15€ στο δίνει κανονικά, δεν υπάρχει το αντίστοιχο στο Xbox;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    @Vegeance Από όσο ξέρω στο origin με την συνδρομή των 15€ στο δίνει κανονικά, δεν υπάρχει το αντίστοιχο στο Xbox;

Όχι δεν σου δίνει τα καινούργια νομίζω μπορείς να πάρεις δοκιμή 10 ώρες.
    Είναι 30 ο χρόνος στο xbox.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Όχι αυτό είναι το ORIGIN PREMIER. Δεν υπάρχει στο Xbox. PC only.

5. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

mihalis13 (26-02-2019)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Όχι δεν σου δίνει τα καινούργια νομίζω μπορείς να πάρεις δοκιμή 10 ώρες.
    Είναι 30 ο χρόνος στο xbox.

Υπάρχει η απλή συνδρομή 4€/μήνα 25€/χρόνος
    Αλλά υπάρχει και μια vip 15€ το μήνα.
    Είναι σίγουρα στα PC δεν ξέρω είναι και στο Xbox γιατί έχω να το ανοίξω και πολύ καιρό.

Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Είναι σίγουρα στα PC δεν ξέρω είναι και στο Xbox γιατί έχω να το ανοίξω και πολύ καιρό.

Λες να άλλαξε κάτι, δεν νομίζω αυτό που ήταν έχει στο xbox, μόνο στο δικό της site έχει την δυνατότητα έξτρα υπηρεσία

xbox:Christoforo7s

Δεν θα υπάρχει διαφορά πολύ σύντομα:

Και καλά θα κάνουν να το λύσουν σύντομα.

9. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

mihalis13 (26-02-2019)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Ειχα σημερα την τυχη να δοκιμασω το παιχνιδι σε ενα φιλο μου.Οι πρωτες εντυπωσεις θετικες.Το shooting και το animation κλασεις ανωτερα απο το mass effect andromeda.Και ειδικα ο τροπος που πετας θυμιζει iron man.Αλλα πραγματικα απορω γιατι κλειδωσανε τα φρειμς και στην εκδοση του ps4 pro.Το παιχνιδι εφτανε ανετα στα 60 φρειμς και επαιζε καλυτερα.Η λογικη παντως λεει οτι μελλοντικα θα βγαλουν εκ νεου πατς που θα το επαναφερει.Μελλοντικα ισως αγορααστει

11. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

mihalis13 (26-02-2019)

Όντως οι φήμες λένε ότι θα βγάλουν profile patches, δηλαδή τι φήμες οι devs τα δηλώσαν. Τα γνωστά resolution/performance.

13. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

spartan (26-02-2019)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Όντως οι φήμες λένε ότι θα βγάλουν profile patches, δηλαδή τι φήμες οι devs τα δηλώσαν. Τα γνωστά resolution/performance.
    Kαι η λογικη λεει οτι θα το κανουν.Προσωπικα πιστευω οτι το παιχνιδι θα στρωσει κατα πολυ μελλοντικα.Και αν στηριχθει εχει τα προσοντα να τα καταφερει.

Εάν δεν το αφήσουν στη μοίρα του θα πάει καλά. Έχει τα φόντα και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.
    Όμως πολύ φοβάμαι τη πιθανότητα η ea να το παρατήσει.
    Βλέποντας τη στασιμότητα του bf ανησυχώ. Όσο για το apex, όσο καλή δουλειά κι αν είναι, θεωρώ ότι είναι μια φούσκα που θα σπάσει πολύ γρήγορα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω ειδα το review του Angry Joe και παρολο που δεν παιζω τετοια παιχνιδια καταλαβαινω οτι το wasted potential του συγκεκριμενου ειναι μεγαλο...

Εχουν φτιαξει πολυ ωραιο κοσμο, το gameplay ειναι το καλυτερο που εχει κανει η Bioware ποτε (μιλαω για mechanics τωρα), τα γραφικα ειναι θαυμασια.... και.... κανανε κατι παιδαριωδη τελειως λαθη. Το mission design ειναι για τα μπαζα, τερμα βαρετο στορυ, κακιστο pacing, το loot ειναι σχεδον ανυπαρκτο (μιλαμε για loot game) το user interface προβληματικο, τεραστια loadings κλπ κλπ.

Κριμα γιατι οντως ειχε potential και καποιες γερες βασεις.

ΥΓ: Οπου ναναι ερχεται και η κηδεια της Bioware απο την ΕΑ...

17. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

spartan (27-02-2019)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εγω ειδα το review του Angry Joe και παρολο που δεν παιζω τετοια παιχνιδια καταλαβαινω οτι το wasted potential του συγκεκριμενου ειναι μεγαλο...

Εχουν φτιαξει πολυ ωραιο κοσμο, το gameplay ειναι το καλυτερο που εχει κανει η Bioware ποτε (μιλαω για mechanics τωρα), τα γραφικα ειναι θαυμασια.... και.... κανανε κατι παιδαριωδη τελειως λαθη. Το mission design ειναι για τα μπαζα, τερμα βαρετο στορυ, κακιστο pacing, το loot ειναι σχεδον ανυπαρκτο (μιλαμε για loot game) το user interface προβληματικο, τεραστια loadings κλπ κλπ.

Κριμα γιατι οντως ειχε potential και καποιες γερες βασεις.

ΥΓ: Οπου ναναι ερχεται και η κηδεια της Bioware απο την ΕΑ...
    Όταν λες loot δεν υπάρχει τι εννοείς?

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Oτι ενω μιλαμε στην ουσια για ενα loot oriented παιχνιδι, η εκτελεση εδω περα ειναι παρα πολυ κακη. Πολυ λιγα διαφορετικα skins σε οπλα, πρακτικα ενα common item εχει ακριβως το ιδιο look με ενα Masterwork, αλλα ακομα και αυτα τα Masterwork ειναι με randomized στατιστικα που μερικες φορες ειναι τραγικα κακα ή ανωφελα και διαφορα αλλα κουλα.

Το βασικο ειναι οτι υπαρχουν πολυ λιγα modifications που μπορεις να κανεις στο Javelin, οτι το loot περα απο την εμφανιση και τα στατιστικα που ειπα, τα drop rates ειναι σε μεγαλο βαθμο ξενερωτα και το οτι το crafting system ειναι broken απο την αποψη οτι ζηταει τονους βαρετης επαναλαμβανομενης δουλειας ωρων επι ωρων για 1 μονο masterwork αντικειμενο το οποιο οχι μονο θα ειναι ολοιδιο με καποιο common δεν ξερεις και τι στατιστικα θα σου κατσουν.

20. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

ScaryTerry (27-02-2019)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Oτι ενω μιλαμε στην ουσια για ενα loot oriented παιχνιδι, η εκτελεση εδω περα ειναι παρα πολυ κακη. Πολυ λιγα διαφορετικα skins σε οπλα, πρακτικα ενα common item εχει ακριβως το ιδιο look με ενα Masterwork, αλλα ακομα και αυτα τα Masterwork ειναι με randomized στατιστικα που μερικες φορες ειναι τραγικα κακα ή ανωφελα και διαφορα αλλα κουλα.
    Το βασικο ειναι οτι υπαρχουν πολυ λιγα modifications που μπορεις να κανεις στο Javelin, οτι το loot περα απο την εμφανιση και τα στατιστικα που ειπα, τα drop rates ειναι σε μεγαλο βαθμο ξενερωτα και το οτι το crafting system ειναι broken απο την αποψη οτι ζηταει τονους βαρετης επαναλαμβανομενης δουλειας ωρων επι ωρων για 1 μονο masterwork αντικειμενο το οποιο οχι μονο θα ειναι ολοιδιο με καποιο common δεν ξερεις και τι στατιστικα θα σου κατσουν.
    Δεν θεωρω ότι είναι broken.
    To craft στο παιχνίδι έχει την έννοια όμως όπως είναι στο Diablo που πληρώνεις το re-roll σε ένα item. Δεν είναι για early game θεωρώ. Όλα τα παίρνεις παίζοντας απλά το craftαρεις για να έρθει κ άλλο στα μέτρα σου .
    Συμφωνώ ότι είναι λίγα τα όπλα του αλλά πιστεύω ότι γίνεται η δουλεια .
    Παρόλα αυτά κ η ίδια η εταιρεία ψάχνεται γι'αυτο κ κάνει διάφορα tweak στο drop rate.

Το στορυ από την άλλη για τέτοιου είδους παιχνίδι παίζει να είναι κ το καλύτερο . Λέω παίζει γτ σε όλα αυτά είναι μάπα κ απλά υπάρχει ώστε να κάνεις replay τις αποστολές .
    Το ότι είναι bioware μπορεί να τους έχει γυρίσει κ μπούμερανγκ γτ ο κόσμος πίστευε θα έχει κανά στορυ γαμάτο ενώ είναι τέρμα generic. Προσωπικά που δεν παίζω αυτά τα παιχνίδια για το στορυ μου φάνηκε μια χαρα.
    Λέγοντας μια χαρά εννοείται ότι απλά κάνει την δουλειά του κ δεν περίμενα να δω κάτι ιδιαίτερο. Μην παρεξηγηθω.
    Last edited by ScaryTerry; 27-02-2019 at 18:18.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by ScaryTerry View Post
    Το στορυ από την άλλη για τέτοιου είδους παιχνίδι παίζει να είναι κ το καλύτερο.
    ειναι σαν να εχει γραψει ο αλλος Ηλιαδα και Οδυσσεια, και να βγαζει ενα τριτο φολα, και να λες σαν αρλεκιν ειναι το καλυτερο. Το οτι ειναι το καλυτερο σκουπιδι, δεν το κανει καλο. Επισης ολος ο ντορος γινεται γιατι πρωτον η εταιρια εχει δωσει εκπληκτικες ιστοριες στο παρελθον, και επειδη ελεγαν ξανα και ξανα οτι θα εχει το story telling που εχουν συνηθισει οι οπαδοι της εταιριας.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    ειναι σαν να εχει γραψει ο αλλος Ηλιαδα και Οδυσσεια, και να βγαζει ενα τριτο φολα, και να λες σαν αρλεκιν ειναι το καλυτερο. Το οτι ειναι το καλυτερο σκουπιδι, δεν το κανει καλο. Επισης ολος ο ντορος γινεται γιατι πρωτον η εταιρια εχει δωσει εκπληκτικες ιστοριες στο παρελθον, και επειδη ελεγαν ξανα και ξανα οτι θα εχει το story telling που εχουν συνηθισει οι οπαδοι της εταιριας.
    Τους single player οπαδούς θες να πεις. Γτ μόνο αυτοί γκρινιάζουν για την ιστορία. Οι άλλοι το ξέραμε ότι θα είναι φόλα. Το παιχνίδι έχει σίγουρα θέματα αλλά εξαρτάται κ από ποια σκοπιά το βλέπεις.
    Σίγουρα αν ήθελες στορυ έκανες λάθος που το πήρες. Όπως είχες κάνει λάθος με το destiny που το είχε η bungie κ λάθος όπως τότε με το division.

Εδώ έρχεται κ ο reviewer/YouTuber.
    Βλέπεις angry Joe κ φωνάζει για ην ιστορία. Βοηθάει κάπου το community να βελτιωθεί το game? Όχι. Κράζει κάνει αυτό που πουλάει κ πάει στο επόμενο παιχνίδι όπου μάλλον θα κάνει το ίδιο.
    Βλέπεις κάποιον άλλον ας πούμε Arekzz. Παίζει το παιχνίδι το λιώνει κ ξέρει από πρώτο χέρι τι πρέπει να γίνει. Βγάζει τα βιντεάκια του με τα build και την γνώμη του πάνω στο παιχνίδι. Ξέρει που έχει πρόβλημα το παιχνιδι κ το λέει. Αλλά συνεχίζει να παίζει γτ προφανώς κάτι υπάρχει εκεί μέσα κάτι που αξίζει ασχοληθεί κάποιος που του αρέσουν αυτά του είδους παιχνίδια.
    Εδώ έρχεται το ερώτημα ποιον παίρνεις εσύ στα σοβαρά?

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by ScaryTerry View Post
    Τους single player οπαδούς θες να πεις. Γτ μόνο αυτοί γκρινιάζουν για την ιστορία. Οι άλλοι το ξέραμε ότι θα είναι φόλα. Το παιχνίδι έχει σίγουρα θέματα αλλά εξαρτάται κ από ποια σκοπιά το βλέπεις.
    Σίγουρα αν ήθελες στορυ έκανες λάθος που το πήρες. Όπως είχες κάνει λάθος με το destiny που το είχε η bungie κ λάθος όπως τότε με το division.
    Single player παιχνιδια με εκπληκτικες ιστοριες εφτιαχναν, γιαυτο τους ξεραμε, γιαυτο τους προτιμουσαμε. Δεν εφτιαχαν ουτε τετρις ουτε multi του κιλου. Εγω ειχα προβλεψει οτι δεν θα μου αρεσει απο την 1η ανακοινωση του, απλα δεν περιμενα να ειναι τοσο κακο σε ολους σχεδον τους τομεις. Και οχι εγω ποτε δεν πιστεψα οτι θα εχει εστω υποτυπωδες καλο story απο την στιγμη που θα ηταν Gaas. Μας επιτρεπεις πιστευω να θλιβομαστε για την καταντια μια αγαπημενης μας εταιριας ετσι?

Εδώ έρχεται κ ο reviewer/YouTuber.
    Βλέπεις angry Joe κ φωνάζει για ην ιστορία. Βοηθάει κάπου το community να βελτιωθεί το game? Όχι. Κράζει κάνει αυτό που πουλάει κ πάει στο επόμενο παιχνίδι όπου μάλλον θα κάνει το ίδιο.
    Το θεμα ειναι οτι το υποσχεθηκαν, ξανα, και ξανα, και ξανα, οποτε μια χαρα κανει και τους τα χωνει οποιοσδηποτε τους τα χωνει, και επειδη ετυχε και ειδα το review του (σχεδον 1 ωρα!!!!) το θεμα της ιστοριας καλυπτει μονο ενα μικρο μερος των προβληματων του παιχνιδιου, γιαυτο και του εβαλε 4/10, και δεν ειναι ο μονος που μιλαει για αυτα τα προβληματα, ή που εβαλε χαμηλη βαθμολογια.

EDIT: απο την πρωτη σελιδα του παροντος...

Ειδα χτες το τελος της παρουσιασης απο το Stream του ΙGN, και καθησα και ειδα λιγο μετα και τον σχολιασμο ολης της παρουσιασης. Βασικα το εχουν σαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα ειναι σαν το destiny, δεν το αντιμετωπισαν καν σαν φημη, απλα λενε πως ενα παιχνιδι που ειχε φολα ιστορια (δεν το ειπαν ετσι, αλλα ετσι ειναι) μπορει να παντρευτει με καποιους που γραφουν καποιες απο τις καλυτερες ιστοριες (Bioware).

Εγω απλα να θυμισω οτι τα ιδια λεγαμε και για την bungie (σχετικα με ιστορια) και ειδαμε τι πηραμε.

Το έχω ξαναπεί. Είναι το λιγότερο αστείο να θέλεις να πάρεις μια ιδέα, μια γνώμη για έναν τίτλο και να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου και εν τέλει να εμπιστεύεσαι την οπτική, την άθλια αισθητική και την ακατάσχετη πολυλογία του angry Joe. Ε όχι και βαρόμετρο ο καραγκιόζης!
    Τον αντέξατε και μια ώρα;! Ήρωες!

26. The Following User Says Thank You to Conjure7 For This Useful Post:

ScaryTerry (27-02-2019)

Προφανώς πρέπει να δικαιολογήσει το "Angry" στο "Joe". Κλασσικό κανάλι του "σωλήνα" το οποίο εξ'αρχής έχει σαν selling point να κάνει rage just because.

Τι κρίμα που είναι "average" περισσότερο από "angry". Γραφικός τουλάχιστον και τα chip/retrotunes που χρησιμοποιεί στην εισαγωγή είναι τουλάχιστον προσβολή για τους παλαιότερους.

28. The Following 3 Users Say Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Conjure7 (27-02-2019),DJTaurus (06-03-2019),ScaryTerry (27-02-2019)

Page 13 of 20 FirstFirst ... 391011121314151617 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks