Originally Posted by
toninio
Άντε, τα κατάφερα κι εγώ, με μεγαααλη καθυστέρηση, λόγω έλλειψης χρόνου, να το ξεκινήσω. Όταν πρωτοβγήκε, δεν ήμουν πολύ φαν της θεματολογίας του, δεν ξέρω γιατί, αλλά θα το έπαιζα κάποια στιγμή σίγουρα, ειδικά όταν κατάλαβα ότι αξίζει. Πραγματικά, τί ΩΡΑΙΟ παιχνίδι είναι αυτό! Έχω προχωρήσει λιγάκι (εκεί που γίνεσαι Seeker) και πραγαμτικά έχω μείνει ικανοποιημένος από όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Καλά, από γραφικά, δεν συζητιέται, απλά χαζεύεις. Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι το ότι οι developers έχουν δώσει βάρος στους χαρακτήρες (ακόμα και η λεπτομέρεια στις εκφράσεις του προσώπου τους όταν μιλάνε, είναι κάτι που παρατηρείς αμέσως), έχει ωραίους διαλόγους και χαρακτήρες, κι αυτό και μόνο εμένα με κερδίζει εξαρχής. Η ιστορία ως τώρα πολύ καλή, δηλ. σε κάνει να θες να δεις το παρακάτω. Όσο για το gameplay, απόλυτα ικανοποιητικό. Η μάχη, πάρα πολυ καλή, με την απαραίτητη ποικιλία. Τους βγάζω το καπέλο. Μόνο εναντίον ανθρώπινων αντιπάλων είναι εύκολο, αλλά ίσως πρέπει να το αλλάξω από Hard που το έχω, σε Very Hard (το Hard μάλλον είναι κάτι σαν Normal\Regular). Γενικά, όλα τα παιχνίδια μου αρέσει να τα παίζω με αρκετή δυσκολία, τόση, ώστε να είναι δύσκολο μεν, αλλά όχι μαζοχισμός, να προχωράμε κιόλας, απλά τώρα ήμουν λίγο σε φάση να παίξω λίγο πιο χαλαρά το οτιδήποτε. Μπορεί να το αλλάξω στην πορεία.
Τι να πω, είναι από τα παιχνίδια που μόλις το κλείνεις, ανυπομονείς να το συνεχίσεις πάλι την επόμενη ημέρα, κι αυτο΄τα λέει όλα. Δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο πολυ.......
Bookmarks