Page 12 of 30 FirstFirst ... 2891011121314151622 ... LastLast
Results 221 to 240 of 586

Thread: Assassin's Creed: Odyssey

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Μου ρθε και μενα!!! Μολις σχολασω προβλέπεται λιωσιμο!!

UPDATE:Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με την σειρα θα ηθελα να ρωτησω, το να κανουμε steal επηρεαζει σε κατι στην ιστορια η στην αντιμετωπιση του χαρακτηρα μας? Ρωταω επειδη το εχει με κοκκινο χρωμα.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by volyros; 04-10-2018 at 15:57.
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

2. The Following User Says Thank You to volyros For This Useful Post:

spartan (04-10-2018)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

The best Assassin's Creed games, ranked

https://www.gamesradar.com/best-assa...creed-games/2/

Το Odyssey πρώτο... Βρε μπράβο...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Μου ηρθαν σημερα και οι μικρες... με το βραδυδρομειο της DHL.

Επισυναπτω μια φωτο αφιερωμενη σε οσους παιζουν με Kassandra.
    Click image for larger version. 

Name:	20181004_185214.jpg 
Views:	201 
Size:	507.0 KB 
ID:	11325

Και 3 bonus φωτο με ολες τις φιγουρες του Odyssey.
    [SPOILER][Spoiler] Click image for larger version. 

Name:	20181004_185544.jpg 
Views:	201 
Size:	439.0 KB 
ID:	11326 Click image for larger version. 

Name:	20181004_185357.jpg 
Views:	200 
Size:	558.3 KB 
ID:	11328 Click image for larger version. 

Name:	20181004_185554.jpg 
Views:	202 
Size:	531.3 KB 
ID:	11327[SPOILER]
    Last edited by Peteoklis; 04-10-2018 at 19:31.

5. The Following 4 Users Say Thank You to Peteoklis For This Useful Post:

isildur83 (04-10-2018),Nikoladim (06-10-2018),ParanoidGR (14-10-2018),tonybsg (04-10-2018)

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Quote Originally Posted by volyros View Post
    Μου ρθε και μενα!!! Μολις σχολασω προβλέπεται λιωσιμο!! 

UPDATE:Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με την σειρα θα ηθελα να ρωτησω, το να κανουμε steal επηρεαζει σε κατι στην ιστορια η στην αντιμετωπιση του χαρακτηρα μας? Ρωταω επειδη το εχει με κοκκινο χρωμα.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Τα κόκκινα που λες τώρα μπήκαν πρώτη φορά. Αν κλέβεις και δε σε δει κανείς δεν έγινε και τίποτα... Αν σε δουν όμως σε κυνηγάνε κι αυτοί που δεν θα ήταν εχθρικοι καθώς ανεβάζεις και τ bounty σου αν το λεω καλά...

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Φαινόταν ότι το capture που έχουν κάνει οι παραπάνω ήταν τελείως λάθος στα χρώματα τελικά.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά αν δείτε στο DF. (Για τα χρώματα)

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Φαινόταν ότι το capture που έχουν κάνει οι παραπάνω ήταν τελείως λάθος στα χρώματα τελικά.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά αν δείτε στο DF. (Για τα χρώματα)

Called it!

Επιπλέον (copy paste από το era):

• Dynamic 4k

• XB1X's lowest dynamic resolution is higher than the PS4 Pro's highest dynamic resolution.

• PS4 Pro max: 2816x1584
    • PS4 Pro min: 2227x1242
    • PS4 Pro Average: 2560x1440

• XB1X max: 3840x2160 (native 4k)
    • XB1X min: 2944x1656
    • XB1X average: 3072x1728

• XB1X a 76% increase in output pixels vs PS4 Pro in opening battle, 44% on average.

• XB1X has better draw distances and shadows.

• XB1X has improved Ambient Occlusion

• Framerate is a fairly solid 30fps on both Xbox One X and PS4 Pro, but can be inconsistent.

Επίσης από τους ίδιους τους dev:

Displaying a denser and richer crowd

Improving the Depth of Field effect in dialogues.

Allowing higher resolution textures are loaded in a larger radius around the player.

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Μια ερώτηση παιδιά. Λειτουργεί κανονικά σε εσάς το Oikos of the Olympians? Γιατί σε εμένα δεν δείχνει καν τα Orichalcum Ore που είχα και μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το ubisoft store.

3 ωρες μεσα και εχω σχηματισει τις καλυτερες εντυπωσεις. πολυ καλοδουλεμενη δουλεια!

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    3 ωρες μεσα και εχω σχηματισει τις καλυτερες εντυπωσεις. πολυ καλοδουλεμενη δουλεια!
    Ακριβώς το ίδιο κι εγώ.
    Τώρα είμαι στις 17 ώρες και έχω μείνει μαμακας. Η ιστορία του δεν υπάρχει είναι απίστευτη ως τώρα και φαίνεται ότι πιο μετα θα είναι ακομαπιο συγκλονιστηκο. Έχω να νοιωσω έτσι, να βιωσω τέτοιο story πολλά χρόνια. Οι συνδιασμοι που έχουν κάνει αιναι απίστευτοι.

μπράβο πραγματικά. Δεν θα πω τίποτα άλλο για το παιχνίδι απλά θα περιμένω να πείτε κι εσείς πώς σας φαίνεται το story για να δω αν έχω εγώ πρόβλημα fanboism και τα μεγαλοποιω η όχι γιατί από παλιά όλο για τους αρχαίους άκουγα ( πατέρας τρελαμένος με αρχαία Ελλάδα ).

12. The Following User Says Thank You to Peteoklis For This Useful Post:

christos-sonyboy (06-10-2018)

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

3 φορές μεγαλύτερος από το Origins... Και του Origins μου φαινόταν απλά τεράστιος πραγματικά! Απορώ εδώ πως θα είναι.

Follow me!

14. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

euromaster (06-10-2018),spartan (06-10-2018)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Σκίζει το παιχνίδι στο Steam.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Καλημέρα παιδιά.

Θελα να πω κάτι για να το ξερετ μη την πατήσετε όπως εγώ.
    Έπαιξα 25 ώρες και level 21-22, μόλις πας εκεί που σου λεει η main mission χάνονται όλα τα quest όλα όμως ακόμα και αυτό που έχεις κάνει track.
    Προφανώς είναι τεράστιο bug και χρειάζομαι patch για να συνεχίσω το παιχνίδι.

Οπότε μη βιαστείτε με την ιστορία απολαύστε χαλαρά τα τοπία και τις τριγύρω δραστηριοτητες.
    Έτσι κι αλιως νομίζω ένα 3ωρο 4ωρο μετά τις 15 ώρες κάνει μια κοιλιά το story σε pacing κυρίως μέχρι να ξαναπάρει μπρος δυνατά και μετά πάρε το gamebraking bug.

17. The Following User Says Thank You to Peteoklis For This Useful Post:

jk_blue_tiger (07-10-2018)

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by Peteoklis View Post
    Καλημέρα παιδιά.

Θελα να πω κάτι για να το ξερετ μη την πατήσετε όπως εγώ.
    Έπαιξα 25 ώρες και level 21-22, μόλις πας εκεί που σου λεει η main mission χάνονται όλα τα quest όλα όμως ακόμα και αυτό που έχεις κάνει track.
    Προφανώς είναι τεράστιο bug και χρειάζομαι patch για να συνεχίσω το παιχνίδι.

Οπότε μη βιαστείτε με την ιστορία απολαύστε χαλαρά τα τοπία και τις τριγύρω δραστηριοτητες.
    Έτσι κι αλιως νομίζω ένα 3ωρο 4ωρο μετά τις 15 ώρες κάνει μια κοιλιά το story σε pacing κυρίως μέχρι να ξαναπάρει μπρος δυνατά και μετά πάρε το gamebraking bug.
    Μπορεις να γινει πιο συγκεκριμμενος (σε ποια αποστολη σου συνεβη αυτο);
    Γραψε την παντηση σου σε spoiler.
    Εγω ειμαι level 7,
    Spoiler!
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Λοιπόν λύθηκε το μυστήριο με την αποστολή.

Ως εξής έχει το θέμα

Spoiler!

Μετά λοιπόν μόλις πάτε εκεί και φάτε το τρελό performance drop, ότι κάνετε φαίνεται περίεργο, και σα να μηφτανει αυτό διαπιστώνεις πως έχουν χαθεί όλες οι αποστολές όλα τα quest. Οπότε κάντε πριν από αυτό κάνα 2 manual saves.

Για εμένα τελικά ότι κι αν έκανα ήταν το ίδιο έφυγε και εμφανίστηκαν τα quest πάλι μετα από 2 σερί αποστολές.
    Spoiler!

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα γιατί εμένα με κοψοχολιασε και μου έφαγε ώρες σε μέτρα ασφαλείας, δοκιμε, loadings, rebuild database κλπ.

20. The Following User Says Thank You to Peteoklis For This Useful Post:

jk_blue_tiger (07-10-2018)

Διάβασα ότι δεν μπορείς να έχεις ασπίδα και κάποιο όπλο (σπαθί - κοντάρι κάτι), ισχύει παιδιά?

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Διάβασα ότι δεν μπορείς να έχεις ασπίδα και κάποιο όπλο (σπαθί - κοντάρι κάτι), ισχύει παιδιά?
    Ναι ισχύει... .. Δηλαδή δεν έχεις καθόλου ασπίδα στο παιχνίδι.
    Pary κάνεις με το μικρό spear και το επιλεγμένο όπλο η με το μεγάλο όπλο αν έχει δόρυ επιλεγμενο

Ναι ισχύει... .. Δηλαδή δεν έχεις καθόλου ασπίδα στο παιχνίδι.
    Pary κάνεις με το μικρό spear και το επιλεγμένο όπλο η με το μεγάλο όπλο αν έχει δόρυ επιλεγμενο

Δηλαδή οι έξυπνοι στην Ubisoft, φτιάξανε παιχνίδι με Σπαρτιάτες - βάλανε το cinematic kick από τους 300 στην εισαγωγή και την μάχη, στα βίντεο που είδα οι εχθροί έχουν ασπίδες και ο χαρακτήρας που έχεις έχει το tιp από το δόρυ του Λεωνίδα, έχει καταγωγή από την Σπάρτη αλλά πρέπει να παίζεις σαν λαγός?

Δεν ξέρω τι να πω....

Μετά κράζουμε το Eurogamer και τον ανιστόρητο reviewer. Οι άλλοι που κάνανε και research και γύρισαν την Ελλάδα δεν πήραν πρέφα πως ήταν το Warfare στην Ελλάδα (και όχι μόνο) από τότε?

Αλλά βέβαια όταν έχεις προτεραιότητα το diversity και το πως θα κρεμαστεί ο χαρακτήρας από το @@ του αγάλματος, από την ιστορική πραγματικότητα αυτό είναι πταίσμα.

Χ - ούτε καν θα το πλησιάσω το game αν δεν μπούνε ασπίδες.
    Last edited by Sir_Teraflop; 07-10-2018 at 20:03.

24. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

DJTaurus (07-10-2018)

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Δηλαδή οι έξυπνοι στην Ubisoft, φτιάξανε παιχνίδι με Σπαρτιάτες - βάλανε το cinematic kick από τους 300 στην εισαγωγή και την μάχη, στα βίντεο που είδα οι εχθροί έχουν ασπίδες και ο χαρακτήρας που έχεις έχει το tιp από το δόρυ του Λεωνίδα, έχει καταγωγή από την Σπάρτη αλλά πρέπει να παίζεις σαν λαγός?

Δεν ξέρω τι να πω....

Μετά κράζουμε το Eurogamer και τον ανιστόρητο reviewer. Οι άλλοι που κάνανε και research και γύρισαν την Ελλάδα δεν πήραν πρέφα πως ήταν το Warfare στην Ελλάδα (και όχι μόνο) από τότε?

Αλλά βέβαια όταν έχεις προτεραιότητα το diversity και το πως θα κρεμαστεί ο χαρακτήρας από το @@ του αγάλματος, από την ιστορική πραγματικότητα αυτό είναι πταίσμα.

Χ - ούτε καν θα το πλησιάσω το game αν δεν μπούνε ασπίδες.
    Σε πληροφορώ πως το στορυ είναι απίστευτο και έχει υπερβολικά ψαγμενα πράγματα μέσα από τα αρκετά ιστορικά που ξέρω και συηκεκριμενα αυτό για τις Ασπιδεν των σπαρτιατων το αναφέρει πάνω από μια φορά. Δεν θα σου αποκαλύψω περισσότερα για την ιστορία αλλά πραγματικά παιξτο αξίζει.

Αν έχει δει έστω και κάτι. .. Δεν λέω σποιολερ. Αλλά ο χαρκτηρας μας είναι μισθοφορος .... Παίξε λίγο και θα καταλάβεις δεν κολαει να έχει ασπίδα δεν είναι μέρος στρατού. Στο λέω όντως... Και θα το παραδεχτεις αυτό που λέω μόλις παίξεις λίγες ώρες.

Σε πληροφορώ πως το στορυ είναι απίστευτο και έχει υπερβολικά ψαγμενα πράγματα μέσα από τα αρκετά ιστορικά που ξέρω και συηκεκριμενα αυτό για τις Ασπιδεν των σπαρτιατων το αναφέρει πάνω από μια φορά. Δεν θα σου αποκαλύψω περισσότερα για την ιστορία αλλά πραγματικά παιξτο αξίζει.

Αν έχει δει έστω και κάτι. .. Δεν λέω σποιολερ. Αλλά ο χαρκτηρας μας είναι μισθοφορος .... Παίξε λίγο και θα καταλάβεις δεν κολαει να έχει ασπίδα δεν είναι μέρος στρατού. Στο λέω όντως... Και θα το παραδεχτεις αυτό που λέω μόλις παίξεις λίγες ώρες.

Peteokli - σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά το παιχνίδι δεν είναι stealth/climb όπως τα προηγούμενα - είναι στην Ελλάδα - είναι open world RPG και οι Έλληνες τότε πολεμούσαν με ασπίδα και κοντάρι και ειδικά οι Σπαρτιάτες γυρίζαν με την ασπίδα ή πάνω σε αυτή.

Δεν θα είχα πρόβλημα να είναι προαιρετικό αλλά όχι εκτός game. Όπως στο origins τουλάχιστον.

Εγώ προσωπικά ξενέρωσα.

Δεν με νοιάζουν οι ιστοριούλες. Η μάχη μετράει.

PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Peteokli - σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά το παιχνίδι δεν είναι stealth/climb όπως τα προηγούμενα - είναι στην Ελλάδα - είναι open world RPG και οι Έλληνες τότε πολεμούσαν με ασπίδα και κοντάρι και ειδικά οι Σπαρτιάτες γυρίζαν με την ασπίδα ή πάνω σε αυτή.

Δεν θα είχα πρόβλημα να είναι προαιρετικό αλλά όχι εκτός game. Όπως στο origins τουλάχιστον.

Εγώ προσωπικά ξενέρωσα.

Δεν με νοιάζουν οι ιστοριούλες. Η μάχη μετράει.
    Καλά τα λες .... Πόσο το έχεις παίξει?

Είμαι σίγουρος πως καθόλου και δεν είναι πρόβλημα αυτό. Πρόβλημα είναι ότι σου εξηγώ πώς δεν είσαι Σπαρτιάτης σε στρατό αλλά ένας μισθοφορος που θα μπορούσε να κατάγεται από το Μπουρνάζι. Το ότι είναι από Σπάρτη κολαει αλλου.

Επίσης έχοντας τερματίσει όλα τα assassins και πλατιναρει τα μισά, σου λέω πως είναι το πιο stealthy assassin από όλα αντικειμενικα. Επίσης υποκειμενικα είναι και το καλύτερο από όλα.
    Αν δε με πιστεύεις είναι δικό σου θέμα. Αλλά πώς λέγαμε παλιότερα αν δεν έχεις παίξει τριλογία ezio δεν έχεις παιξει τιποτα.
    Πλέον μπορώ να πω με ασφάλεια, μετά από 30 ώρες, πως αν δεν έχεις παίξει οdyssey δεν έχεις παίξει τίποτα από όλα όσα μπορεί να είναι και να γίνει το Assassins Creed.

Αυτά. Κάνε ένα κόπο και νοίκιασε το το άλλο Σκ....

Bookmarks

Bookmarks