Page 10 of 30 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast
Results 181 to 200 of 586

Thread: Assassin's Creed: Odyssey

Αλήτες ρε στο ubi store, ούτε εμένα έχει γίνει dispatch και πήγε μεσημέρι πρώτης Οκτωβρίου, και τα λεφτά τα πήραν μεν εδώ και μήνες και ούτε καν να το διώξουν για on time παράδοση, πόσο μάλλον για 5 μέρες νωρίτερα που έπρεπε... Στανταρακι θα έχω ξεκινήσει το red dead μέχρι να φτάσει στα χέρια μου. Καλύτερα, να βγουν και τα 'ubi open world patches'
    Last edited by Jim P; 01-10-2018 at 14:37.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Πωπωπω οι κριτικες που εχει παρει το παιχνιδι ειναι καταπληκτικες μεχρι στιγμης, χαλαρα οι καλυτερες απο εποχη ACII... τελικα το Ελληνικο στοιχειο τραβαει πολυ κοσμο

3. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Slay (03-10-2018)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Σκέφτομαι να ξεκινήσω πρώτα αυτό και μετά να πάω στο Origins... ο ψυχαναγκασμός μου δεν μ' αφήνει βέβαια, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά. Τι λέτε;

Ή να τ'αφήσω να τα παίξω με την σειρά και να περιμένουμε RDR2 που θα μας απασχολήσει για κανά τρίμηνο

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Σκέφτομαι να ξεκινήσω πρώτα αυτό και μετά να πάω στο Origins... ο ψυχαναγκασμός μου δεν μ' αφήνει βέβαια, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά. Τι λέτε;

Ή να τ'αφήσω να τα παίξω με την σειρά και να περιμένουμε RDR2 που θα μας απασχολήσει για κανά τρίμηνο
    Θα σου βγει πιο οικονομικα το δευτερο σεναριο

Tα παει οντως καλυτερα απο σχεδον ολα τα προηγουμενα(βεβαια λογικα θα πεσει κι αλλο η βαθμολογια).

Οσα ΑC εχω δοκιμασει τα εχω βαρεθει γρηγορα. Θελω να δωσω μια ευκαιρια στο συγκεκριμενο ομως. Αφου εχει και το Ελληνικο στοιχειο, τα παει και καλα.
    .

6. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

tonybsg (01-10-2018)

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Μην τα λες έτσι αυτά, γιατί οι κάτοχοι ενός κουτιού 500 ευρώ θα βγάλουν φλύκταινες...
    μπα,κοιταχτηκα μια χαρα ειμαι!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Μονη μου συμβουλη, μην παιξεις καπακι Origins και μετα Odyssey θα σε κουρασει και ειναι λογικο. Οσο καλυτερο και αν ειναι το Odyssey σιγουρα ειναι σε μεγαλο μερος Origins. Οποτε θα γινεις burned out απο την φαση.

Καλυτερα παιξε ή μονο το ενα, ή παιξτα με διαφορα χρονου το ενα με το αλλο.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (01-10-2018),tonybsg (01-10-2018)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

^^Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να τα συνεχίσω με την σειρά με την ησυχία μου, έτσι όπως τα λες... άλλωστε του χρόνου δεν θα βγει και AC αν δεν κάνω λάθος

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εγώ που πρέπει να παίξω Unity + Syndicate + Origins + Odyssey ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;

12. The Following 2 Users Say Thank You to enstikto For This Useful Post:

mtifosi (01-10-2018),tonybsg (01-10-2018)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Εγώ που πρέπει να παίξω Unity + Syndicate + Origins + Odyssey ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

14. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

mtifosi (01-10-2018)

Cool Member mtifosi's Avatar
    PSN ID
    M_tifosi

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Μια απο τα ιδια και εγω. Με ειχε κουρασει η σειρα αλλα το odyssey με εβαλε σε σκεψεις και αναγκαστικα πρεπει να ασχοληθουμε και με τα προηγουμενα καθως θα υπαρχει καποια συνδεση...
    Αλλα ετσι και αλλιως η σειρα θα κανει παυση οποτε υπαρχει αρκετος χρονος...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το χρηματικό το θέμα δεν με απασχολεί κ πολύ (μπορώ να τα δανειστώ και απο φίλο - αλλά και να μην τα δανειστώ έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους).
    Ο χρόνος είναι το θέμα... Που θα προλάβω;

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    μπα,κοιταχτηκα μια χαρα ειμαι!
    Έλα μου όμως που δεν εννοούσα εσένα!

Αλλά μην μου δίνεις σημασία, ένα περαστικό ποστ είμαι καθώς θεωρώ απείρως βαρετά όλα τα A.Creed. Εντελώς όλα. Για εμένα μέχρι κάποια εποχή η Ubisoft ήταν "όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Roxkstar".....στην πορεία είδε ότι δεν την παίρνει με ΤΙΠΟΤΑ, οπότε το γύρισε σε "τώρα που μεγάλωσα, έγινα τελικά RPG. Τι; Αυτό δεν έλεγα από μικρή που ήμουν ότι θα γίνω; Όχι; Ε, δεν πειράζει. Τώρα μεγάλωσα και προσφέρω loot-game-map-clearing RPG". Κοινώς δεν παλεύω με τίποτα την Ubisoft και το στυλ των A.C., και δεν το λέω για να μειώσω κανενός το ενδιαφέρον διότι περί ορέξεως και γούστων (τα γνωστά)...

(ένας φίλος μου "δάνεισε" το AC Origin's εδώ και 2,5 μήνες......ε, ασχολήθηκα για 30 λεπτά μαζί του, ξενέρωσα τη ζωή μου, πέθανα στα γέλια με την generic-ίλα και κατευθείαν το έκανα delete από το PS4, μαζί με το gamesave κιόλας. Μιλάμε για τέτοια απέχθεια!)
    Last edited by Lefteris_X; 01-10-2018 at 16:19.

18. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

christos-sonyboy (01-10-2018)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Τονυ αρχισε το origin καλυτερα πρωτα μιας και θα σε ξενισει το χειροτερο animation που εχει το παιχνιδι σε σχεση με το odyssey.
    Last edited by spartan; 01-10-2018 at 16:20.

20. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

tonybsg (01-10-2018)

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Έλα μου όμως που δεν εννοούσα εσένα!

Αλλά μην μου δίνεις σημασία, ένα περαστικό ποστ είμαι καθώς θεωρώ απείρως βαρετά όλα τα A.Creed. Εντελώς όλα. Για εμένα μέχρι κάποια εποχή η Ubisoft ήταν "όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Roxkstar".....στην πορεία είδε ότι δεν την παίρνει με ΤΙΠΟΤΑ, οπότε το γύρισε σε "τώρα που μεγάλωσα, έγινα τελικά RPG. Τι; Αυτό δεν έλεγα από μικρή που ήμουν ότι θα γίνω; Όχι; Ε, δεν πειράζει. Τώρα μεγάλωσα και προσφέρω loot-game-map-clearing RPG". Κοινώς δεν παλεύω με τίποτα την Ubisoft και το στυλ των A.C., και δεν το λέω για να μειώσω κανενός το ενδιαφέρον διότι περί ορέξεως και γούστων (τα γνωστά)...

(ένας φίλος μου "δάνεισε" το AC Origin's εδώ και 2,5 μήνες......ε, ασχολήθηκα για 30 λεπτά μαζί του, ξενέρωσα τη ζωή μου, πέθανα στα γέλια με την generic-ίλα και κατευθείαν το έκανα delete από το PS4, μαζί με το gamesave κιόλας. Μιλάμε για τέτοια απέχθεια!)
    παντως εγω κοιταχτηκα για φλυκταινες κ ειμαι οκ να ξερεις!
    καταλαβαινω τι λες! τι εννοω? δε γουσταρω με τιποτα το final fantasy,δεν εχει να μου λεει σαν παιχνιδι απολυτως τιποτα.την ωρα που καποιοι κοβουν φλεβες γι'αυτο το παιχνιδι και τους καταλαβαινω βεβαια.
    επι του θεματος τωρα
    το acod εχει παει τραινο στις κριτικες μεχρι τωρα κατι που περιμενα να πω την αληθεια.8αρια κ 9αρια βλεπω!

22. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Lefteris_X (01-10-2018)

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Πριν λιγο μου εστειλαν το tracking no απο το ubistore.
    Το στελνουν τελικα με ups (περυσι ειχαν στελει με dhl), αλλα το tracking no ενω αναγνωριζεται δεν δειχνει καποια κινηση, μονο οτι τους παραδοθηκε.
    Στο ubistore γραφουν οτι εχουν θεματα τα νουμερακια αυτη τη στιγμη και οτι θα δουλευουν αυριο κανονικα.
    Μια κ απο οτι βλεπω δεν το παραλαμβανω αυριο οπως επρεπε μια κ εχω κανει preorder απο Ιουνιο,
    ανοιξα case διοτι ουτε τον κωδικο του season pass εστειλαν (οπως γινοταν μεχρι περυσι).
    Δεν με πειραζει τοσο οτι δεν θα το παιξω αμεσα, απλα δεν γουσταρω την κοροιδια.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Έγραψε Κι εμένα dispached με Ups για την Pantheon κολημενο ότι απλά τους παραδόθηκε, αλλά για τη Medusa τίποτα ακόμα.

Σχετικά με το season pass, περισυ ήταν μέσα στο κουτάκι ο κωδικός δεν τον έστειλαν ξεχωριατα. Τομτσεκαρα και τώρα για σιγουριά.

Αναφορικά με το lore της σειράς που είπε κάποιος συνφορουμιτης το syndicate δε νομίζω πως υπάρχει κανένας λόγος να το παίξετε (το jack the reaper ήταν ωραίο) διότι δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα στις γνώσεις μας γύρω από την ιστορία. Το Unity συνδέει πράγματα και πιστεύω πως είναι παρεξηγημένο.
    Αλλά πραγματικά το origins ήταν μια τεράστια αναβάθμιση ποιοτικά θεωρω και είχε σύνδεση αφήνοντας και πράγματα για μετά.... και τώρα το Odyssey πιστεύω θα έχουν ψωμάκι στην ιστορία και για το πριν αλλά και για το μετά.

Τα γράφω αόριστα ώστε να μη σποιλεριασω την ιστορία σε κάποιον που δεν τα έχει παίξει.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    παντως εγω κοιταχτηκα για φλυκταινες κ ειμαι οκ να ξερεις!
    καταλαβαινω τι λες!
    Μην τσιμπάς ρε! Για εμένα πήγαινε - έριξε άδεια και έπιασε γεμάτα!

Εγώ πάντως έβγαλα κάτι μικρά σπυράκια.....

Spoiler!
    Last edited by Sir_Teraflop; 01-10-2018 at 19:56.

26. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

christos-sonyboy (01-10-2018)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Τσιμπάς ρε φούστη μου, τσιμπάς!

αχχααχχααχ πέραν πλάκας, MS κονσόλα (βασικά οτιδήποτε από MS) δεν ακουμπάω ούτε να μου τη χαρίσουν. Παλιό μίσος / δεν ξεπλένεται. Εδώ που τα λέμε και το PS4 πιάνει σκόνη εδώ και πολύυυυυ καιρό.....και μάλλον αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέχρι το PS5 (με 1 μοναδική εξαίρεση-παιχνίδι που θα παιχτεί έως τότε).

Ας αφήσουμε τα παιδιά όμως να συνεχίσουν τα περί A.Creed.

28. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

christos-sonyboy (01-10-2018),Sir_Teraflop (01-10-2018)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Mιας και στο Origins εριξα απειρες ωρες και εχω δει ολα τα videos του Οdyssey θεωρω οτι ειναι σχεδον τα ιδια προιοντα με κοινα mechanics, world building, παρομοιο συστημα μαχης κτλ. Οποτε θα σου προτεινα να παιξεις αυτο που σε τραβαει περισσοτερο σαν setting.

30. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

tonybsg (01-10-2018)

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Είδατε?
    https://www.engadget.com/2018/10/01/...ame-streaming/

Βάζουν το Odyssey σε beta βέβαια, σαν tester για μια νέα υπηρεσία της Google όπου και με σάπιο λαπτοπ θα μπορείς να το παίξεις από chrome.... Και καλά !
    Τι μανία είναι αυτή με το streaming ρε παιδί μου?

Τεσπα. Λέει πάντως ότι θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 25 mbps σταθερή σύνδεση.
    Εμπιστοσυνη δεν έχω καμία πάντως ειδικά με τις Ελληνικές συνδέσεις ... Άσε που μ αρεσει να έχω το κουτάκι μου....

Page 10 of 30 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks