Results 1 to 20 of 969

Thread: God of War

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Θα τρελαθώ. Έτσι όπως έπαιζα κόπηκε το Ίντερνετ και έχασα ότι αρμορ φορούσα! Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά; Κανένα bug μήπως; Το Ίντερνετ ακόμα δεν έχει επανέλθει για να το τσεκάρω. Έχω τρελαθεί!!

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Θα τρελαθώ. Έτσι όπως έπαιζα κόπηκε το Ίντερνετ και έχασα ότι αρμορ φορούσα! Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά; Κανένα bug μήπως; Το Ίντερνετ ακόμα δεν έχει επανέλθει για να το τσεκάρω. Έχω τρελαθεί!!
    Χρειάζεται να εισαι online για να εχεις τα οπλα σου.Δεν ξέρω πως και γιατι αλλα οταν θα επανέλθει, θα εχεις τα παντα κανονικα!!

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by obione View Post
    Χρειάζεται να εισαι online για να εχεις τα οπλα σου.Δεν ξέρω πως και γιατι αλλα οταν θα επανέλθει, θα εχεις τα παντα κανονικα!!
    WTF δηλαδή. Μόλις βγαίνεις offline σου βγάζει όλο σου το αρμορ και σε αφήνει με το «μαμά». Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!

Anyway. Αλλά 3-4 trophies έμειναν για την πλατίνα από εμένα. Έλιωσα πραγματικά. Έχω γράψει σίγουρα πάνω από 50ωρες και δεν το έχω ευχαριστηθεί ακόμα.

Υπάρχουν σημεία στη λίμνη που δεν φαίνεται ότι έχει κάποιο πέρασμα. Όσο το ψάχνω τόσο ανακαλύπτω και διαφορά αλλά μέρη.

Δε θα πω κάποιο σπόιλερ για την ιστορία, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το συγκεκριμένο GOW εκτός από ένα ΕΠΙΚΟ reboot, έβαλε και τα θεμέλια για να συνεχίσει δυναμικά η σειρά, με τρομερή ακόμα πορεία στο story του παιχνιδιού. Όταν το τελειώνεις απλά κάθεσαι και σκέφτεσαι τι θα γίνει στα επόμενα. Γιατί στη πραγματικότητα σε αφήνει και με κάποιες απορίες.

Καλό θα ήταν να φτιάξουμε και ένα spoiler thread για να μπορέσουμε και εκεί να μιλάμε ελεύθερα και να εκφράσουμε και άλλες απόψεις για την ιστορία και το τι θα γίνει στο μεθεπόμενα GOW της σειράς.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Spoiler!
    Spoiler!

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Spoiler!
    Spoiler!

Follow me!

6. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

tonybsg (03-05-2018)

Bookmarks

Bookmarks