Page 22 of 49 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast
Results 421 to 440 of 969

Thread: God of War

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Η αντιδραση σου(ερχομενος φορτωμενος απο το resetera γιατι ασχολουνται με το...god of war) δειχνει με εμφατικο τροπο και το ποια πλευρα απο τις 2 ειναι η φανατισμενη.
    Είναι φανατισμένο το ResetEra επειδή ασχολείται (= του άρεσε) με το God of War;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ε προφανως οχι.
    .

3. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Leon_DiZ (23-04-2018)

οποιος τσαντιζεται με κατι τετοια,μαλλον εχει λυσει ολα τα προβληματα κ τα αγχη της ζωης του κ ασχολειται πλεον με πταισματα,αν συμβαινει κατι τετοιο σε καποιον απλα τον ζηλευω.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    οποιος τσαντιζεται με κατι τετοια,μαλλον εχει λυσει ολα τα προβληματα κ τα αγχη της ζωης του κ ασχολειται πλεον με πταισματα,αν συμβαινει κατι τετοιο σε καποιον απλα τον ζηλευω.
    Αν θες κιόλας με την "επίμαχη" εικόνα έκλαψα στο γέλιο από το πρωί που την είδα στο era.

Όπως και με αυτή που πόσταρα.

Πάντως όχι - δεν εκνευρίστηκα καθόλου μα καθόλου με το Post του συμφορουμίτη.
    Last edited by Sir_Teraflop; 23-04-2018 at 23:38.

6. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

christos-sonyboy (23-04-2018)

τα πιανει ολα αυτο που λεω vengeance,ειναι πιο πολυ γενικο αυτο που εγραψα παρα για 'σενα.ας μην βγαινουμε αλλο off topic ομως. οτι θες πμ.

PS4forums Addict konstantinos's Avatar
    PSN ID
    kostantlnos

Κάτι μου έλειπε ακόμα.Ήθελα κάτι επιπλέον μέσα απλά δεν ξέρω τι.

My Youtube Channel 'Show me the stuff inside' unboxing collectors editions videogames movies and more.

9. The Following 3 Users Say Thank You to konstantinos For This Useful Post:

Nikoladim (24-04-2018),spartan (24-04-2018),tonybsg (24-04-2018)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Έπαιξα και εγώ εχτές το παιχνίδι για κανα τρίωρο.

Καταρχάς το παιχνίδι πρέπει να είναι πολύ μεγάλο. Τελείωσα ο πρώτο κεφάλαιο (εκεί που σκάει το πρώτο trophy) έχοντας ψάξει πολύ την περιοχή και έχοντας μαζέψει αρκετά collectibles και chests και το παιχνίδι που έδειχνε ότι έχω κάνει μόλις το 3%!!!

Φαίνεται από την αρχή παιχνιδαρα! Γραφικά, μουσική, ατμόσφαιρα, ιστορία, πορωτικη μάχη! Σε κάνει να αισθάνεσαι Kratos!

¶πειρη προσοχή στις λεπτομέρειες. Πολύ καλή απόδοση στο ps4 pro, πολύ καλό hud που μπορείς να το κλείσεις τελείως αλλά έχει και καλό automatic mode.

Το μόνο που μου την έσπασε αρκετά, είναι τα ηχητικά εφέ που έχει όταν πιάνεις αντικείμενα/collectibles που είναι διάσπαρτα συν κόσμο. Χρησιμοποιούν ένα ηχητικό εφέ (ένα ντονγκ) που δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του παιχνιδιού και μου σπάει αρκετά το immersion. Το ίδιο και κάθε φορά που ενημερωνεται το quest. Οποίος έχει παίξει τα νέα tomb raider θα ξέρει τι εννοώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαλαν έναν απλό ήχο τύπου “πιάνω κάτι από το εδαφος” όπως έχει το the last of us, το uncharted ή τα περισσότερα RPGs.

Αντίστοιχα θα προτιμούσα και κάποιο ui που να μπορείς να διαβάσεις το lore των αντικειμένων χωρίς να βγεις από το game.

Τέλος να πω ότι παρότι, από ότι διάβασα, έχει ελάχιστα framedrops το γύρισα σε performance mode στο ps4 pro και έχει αρκετά καλύτερη αίσθηση για μένα.
    Παρότι δεν έχω 4K tv, συνηθως παίζω τα παιχνίδια σε graphics quality/30fps/downsampled 4K mode για καλύτερο antialiasing. Παρόλα αυτά η επιλογή ήταν εύκολη για μένα μιας και το παιχνίδι έχει τέλειο antialiasing ακόμα και στο 1080p uncapped framerate performance mode.

11. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

PDS (24-04-2018)

Εχει παρα πολλα collectibles και αρκετα απο τα οποια δυστηχως(ή ευτυχως)δεν γινεται να τα παρεις οταν τα πρωτοβρισκεις επειδη δεν εχεις το αναλογο ability(ειτε ο Kratos,ειτε ο Ατρεας),γιαυτο και προτεινεται απο πολλους πρωτα να παιξεις το κεντρικο story και μετα να ασχοληθεις με αυτα.Ειδικα αυτες οι ρημαδο Valkyries δεν αστιευονται με τιποτα.

Τωρα το performance του παιχνιδιου εχει αρκετα θεματα,γιαυτο και τα μπαλωματα με τα πολλα patch.Επισης η τελευταια μαχη ηταν λιγο κουραστικη.

Στα του god of war ας γραψω και εγω με την σειρα μου την δικη μου αποψη για το παιχνιδι.
    Spoiler!
    Last edited by Fulgore; 24-04-2018 at 20:56.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Fulgore For This Useful Post:

Kane (25-04-2018),PDS (24-04-2018)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Ρε συ βάλε σε σποιλερ τις αναφορές στους χαρακτήρες, μην το ξεχνάς! Λίγες γραμμές έκανα σκάνινγκ και φοβάμαι ότι μας είπες και το τελικό boss (?)

15. The Following 3 Users Say Thank You to tonybsg For This Useful Post:

mihalis13 (24-04-2018),panos74gr (24-04-2018),spartan (24-04-2018)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ναι παιδιά. Βάλτε σε spoilers ονόματα κλπ. Δεν το έχουμε τερματίσει όλοι το παιχνίδι και δεν θέλουμε να ξέρουμε χαρακτήρες κλπ...
    Λίγο προσοχή με τα spoilers...
    Δεν έχω φάει από πουθενά spoiler και τελικά το έφαγα από αυτό το forum....
    Spoiler!

17. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (24-04-2018),Snk (24-04-2018)

Το διορθωσα αλλα ρε παιδια ελεος χαλαρωστε και λιγο ,ουτε καν ολοκληρο το ονομα δεν ανεφερα για αυτο το λογο,αλλα ουτε εγραψα καπου ''η τελευταια μαχη του παιχνιδιου γενικα με αυτον''....

PSN ID
    tonybsg

Βάζε εσύ tags οπουδήποτε, και θα είμαστε χαλαροί εμείς, μην ανησυχείς!

20. The Following 2 Users Say Thank You to tonybsg For This Useful Post:

chronohill (24-04-2018),panos74gr (24-04-2018)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

@fulgore ακριβώς όπως σου λέει ο Αντώνης.
    Εγώ προσωπικά έχω μεγάλο θέμα με τα spoilers.Για αυτό δεν αναφέρω ποτέ ούτε καν όνομα χωρίς να το βάλω μέσα σε tag.
    Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την Ε3 του 2016 δεν έχω δει τίποτα γιατί ήθελα να έχω την απόλαυση του να τα ανακαλύψω όλα μόνος μου. Και γενικά το κάνω σε όλα τα παιχνίδια.
    Τώρα έτυχε εσύ να αναφέρεις το όνομα του τελικού boss. Οκ το έφαγα το spoiler (ολοκληρο το όνομα ή όχι για μένα λίγη σημασία έχει) αλλά δεν στην είπα.
    Κυρίως το ανέφερα για να αφαιρεθεί ώστε να μην το φάει και άλλος και δεύτερον για να το έχουν υπόψιν τους και άλλα παιδιά που μπορεί να ποστάρουν κάτι ανάλογο.
    Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

chronohill (24-04-2018)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Έχω την εντύπωση ότι το κατάστημα πλαίσιο στην Καλλιθέα έχει την collection διαθέσιμη, γιατί πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω μήπως περάσω σήμερα να πάρω μια παραγγελία που είχα κάνει αντί αύριο (limited έκδοση) κ με ρώτησε αν ήταν κάτι που μπορεί να το είχε διαθέσιμο να με εξυπηρετούσε κ μου είπε για το ps4 pro έκδοση κ αυτή έχει εξαφανιστεί η την collection δλδ σαν να μου έλεγε ότι αυτά τα είχε να μου τα δώσει, οποιος τον ενδιαφέρει να βρει την collection μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο να ρωτήσει αν υπάρχει στο κατάστημα της Καλλιθέας

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Παντως ακομα ενα update σημερα που ανοιξα την κονσολα χωρις προσθηκη του photo mode. Τι περιμενουν εκει στην SM, να τελειωσουμε πρωτα το παιχνιδι? Οχι πως κ παλι δεν θα ασχοληθουμε, αλλα θα πρεπε ηδη να το χαν προσθεσει εφοσον το εχουν ετοιμασει.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Το 1.12 πάντως απ' ότι διάβασα αφορούσε τους υπότιτλους που για πολλούς ήταν μικροί σε μέγεθος, δεν σχετίζεται με performance.

Ακυρο
    Last edited by Fulgore; 25-04-2018 at 19:30.

PSN ID
    tonybsg

Την έχουμε ξανακάνει την ίδια κουβέντα, βάζε εσύ σπόιλερς στα πάντα, οφείλεις, τι να κάνουμε τώρα

Εντωμεταξύ συγχώρεσέ με αλλά ακόμη και αυτό το απαντήτικό σου ποστ, δεν το διαβάζω καν ολόκληρο γιατί έχω την εντύπωση πώς πας να εξηγηθείς και τα κάνεις ακόμη χειρότερα δίνοντας επιπλέον λεπτομέρειες!

Αφού καλά τα λες και τα γράφεις γενικά, γιατί το χαλάς έτσι;

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    @fulgore ακριβώς όπως σου λέει ο Αντώνης.
    Εγώ προσωπικά έχω μεγάλο θέμα με τα spoilers.Για αυτό δεν αναφέρω ποτέ ούτε καν όνομα χωρίς να το βάλω μέσα σε tag.
    Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την Ε3 του 2016 δεν έχω δει τίποτα γιατί ήθελα να έχω την απόλαυση του να τα ανακαλύψω όλα μόνος μου. Και γενικά το κάνω σε όλα τα παιχνίδια.
    Τώρα έτυχε εσύ να αναφέρεις το όνομα του τελικού boss. Οκ το έφαγα το spoiler (ολοκληρο το όνομα ή όχι για μένα λίγη σημασία έχει) αλλά δεν στην είπα.
    Κυρίως το ανέφερα για να αφαιρεθεί ώστε να μην το φάει και άλλος και δεύτερον για να το έχουν υπόψιν τους και άλλα παιδιά που μπορεί να ποστάρουν κάτι ανάλογο.
    μιας κ διαβασα οτι εχεις θεμα με τα spoilers,μην κανεις κανα αστειο κ μπεις youtube, ολοι οσοι κανουν walkthrough του παιχνιδιου στα thumbnails εχουν αρκετα αποκαλυπτικες εικονες.bosses εχθρους τα παντα,σκεψου εχω δει το τελικο boss χωρις καν να ψαχνω video που αφορουν το god of war.

29. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

mihalis13 (24-04-2018)

Spoiler!
    Last edited by Fulgore; 25-04-2018 at 19:31.

Bookmarks

Bookmarks