Page 107 of 115 FirstFirst ... 75797103104105106107108109110111 ... LastLast
Results 2,121 to 2,140 of 2296

Thread: Bloodborne

Spoiler!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Alastor For This Useful Post:

Christos33 (11-02-2018),Kane (11-02-2018)

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    Spoiler!
    Ευχαριστώ για τις οδηγίες

Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Spoiler!
    Ευχαριστώ θα το κοιτάξω γιατί είμαι σίγουρος σε ένα από τα δύο δεν έχω πάει, μόνο εκεί που είχε τα ρούχα πήγε να με πιάσει κ μου είπαν ήταν για το DLC.
    Edit
    Νομίζω κατάλαβα που λες αλλά εκεί πήγα μετά εγώ δλδ μετά το Rom κ δεν ξέρω αν το βγάζει τώρα.
    Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 11-02-2018 at 19:57.

xbox:Christoforo7s

@Kane
    Οχι δεν ειναι το unseen village,αλλη περιοχη τελειως.Λογικα κρασαρε,κανονικα επρεπε να παιξει cutscene.Ξαναδοκιμασε.Παντως ειναι λιγο ζορικη για τα level σου,θα πηγαινα μετα τα forbidden woods

@christos
    Νομιζω υπαρχει κανονικα ακομα και μετα τον ρομ.Ξαναδοκιμασε αν εχεις το tonsil stone στο inventory

6. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

Kane (11-02-2018)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

@Kane
    Οχι δεν ειναι το unseen village,αλλη περιοχη τελειως.Λογικα κρασαρε,κανονικα επρεπε να παιξει cutscene.Ξαναδοκιμασε.Παντως ειναι λιγο ζορικη για τα level σου,θα πηγαινα μετα τα forbidden woods

@christos
    Νομιζω υπαρχει κανονικα ακομα και μετα τον ρομ.Ξαναδοκιμασε αν εχεις το tonsil stone στο inventory
    Θα δοκιμάσω την έχω την πέτρα είμαι σίγουρος.
    @kane με κόλοτουμπα πας στην πόρτα θέλει λίγο προσπαθεία στην αρχή για να δεις πως θα την φτάσεις.
    Εγώ πάντως όπου θέλω να κάνω πειράματα κρατάω save αντίγραφο σε ένα στικακι κ αν δεν πάει καλά το βάζω κ γυρίζω εκεί που αποθήκευσα.
    Αλλά θέλει κ προσοχή γιατί την πάτησα μια φορά τα έκανα ανάποδα κ έχασα το save που είχα βγάλει το Rom κ ξανά έβγαλα το boss

PSN ID
    Spyroni

@Alastor Ναι κράσαρε. Δεν ξακαναδοκίμασα να πάω, έκανα τα υπόλοιπα. Είμαι στο Hemwick τώρα

@ Christos Δεν τα κατάφερνα με κωλοτούμπα, πήγα κατακόρυφα. Κάνε δύο αντίγραφα, ένα στο cloud και ένα σε στικάκι για να είσαι κομπλέ

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Kane View Post
    @Alastor Ναι κράσαρε. Δεν ξακαναδοκίμασα να πάω, έκανα τα υπόλοιπα. Είμαι στο Hemwick τώρα

@ Christos Δεν τα κατάφερνα με κωλοτούμπα, πήγα κατακόρυφα. Κάνε δύο αντίγραφα, ένα στο cloud και ένα σε στικάκι για να είσαι κομπλέ
    Η βλακεια είναι με το cloud δεν κάνει αυτόματα ενώ το έχω, δεν ξέρω γιατί μου βγάζει 5 μέρες πριν κ κάνω οπότε θυμάμαι εγώ upload το save.

@Alastor thx το βρήκα ήταν προς τα κάτω, τώρα δεν ξέρω αν όλα κανουν την ίδια δουλειά.
    Δεν είναι αόρατο σε μένα εμένα πλέον φαίνονται, έφτασα σε ένα σημείο κ το άφησα να το πιάσω αργότερα.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Ευκολο Boss Amyglala
    Spoiler!

11. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

mihalis13 (12-02-2018)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ισχύει, η Amygdala είναι από τα εύκολα boss του main game.
    Βέβαια αν ασχοληθείς με τα chalice dungeons είναι πολύ άδικο boss. Για μένα μακραν το πιο εκνευριστικό και τελικά για να το ρίξω χρειάστηκα βοήθεια από ένα άλλο παιδί, αλλιώς ακόμα θα πάλευα.
    Είναι βέβαια οι συνθήκες του συγκεκριμένου chalice (μισή ζωή) που το κάνουν δύσκολο και με ένα hit σε έχει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ισχύει, η Amygdala είναι από τα εύκολα boss του main game.
    Βέβαια αν ασχοληθείς με τα chalice dungeons είναι πολύ άδικο boss. Για μένα μακραν το πιο εκνευριστικό και τελικά για να το ρίξω χρειάστηκα βοήθεια από ένα άλλο παιδί, αλλιώς ακόμα θα πάλευα.
    Είναι βέβαια οι συνθήκες του συγκεκριμένου chalice (μισή ζωή) που το κάνουν δύσκολο και με ένα hit σε έχει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Γενικά μέχρι τώρα (είμαι στο the one reborn) δεν βρήκα ιδιαίτερη δυσκολία (εννοώ από boss) "βέβαια μερικές φορές έχω βάλει κ npc κ στην αρχή έπαιξα με φίλους".
    Εμένα αλλού είναι το θέμα μου τώρα δεν βρίσκω πουθενά την Arianna.
    Spoiler!

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Γενικά μέχρι τώρα (είμαι στο the one reborn) δεν βρήκα ιδιαίτερη δυσκολία (εννοώ από boss) "βέβαια μερικές φορές έχω βάλει κ npc κ στην αρχή έπαιξα με φίλους".
    Εμένα αλλού είναι το θέμα μου τώρα δεν βρίσκω πουθενά την Arianna.
    Spoiler!

μαλλον δεν ειναι ολα τα npc που εστειλες στο oedon chapel τοσο φιλικα οσο φαινονται...

να ξες πως αν σκοτωσεις το final boss σε παει κατευθειαν new game,οποτε μην τον σκοτωσεις πριν κανεις τα DLC. Θα καταλαβεις οταν φτασεις στο final boss βεβαια,θα στο πει η doll στο hunters dream.

επισης 2 ερωτησεις. Cainhurst Castle πηγες? To upper cathedral ward key το πηρες?

15. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

Christos33 (12-02-2018)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

μαλλον δεν ειναι ολα τα npc που εστειλες στο oedon chapel τοσο φιλικα οσο φαινονται...

να ξες πως αν σκοτωσεις το final boss σε παει κατευθειαν new game,οποτε μην τον σκοτωσεις πριν κανεις τα DLC. Θα καταλαβεις οταν φτασεις στο final boss βεβαια,θα στο πει η doll στο hunters dream.

επισης 2 ερωτησεις. Cainhurst Castle πηγες? To upper cathedral ward key το πηρες?
    Spoiler!

Last edited by Christos33; 12-02-2018 at 21:07.

Spoiler!

Spoiler!

18. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

Christos33 (12-02-2018)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Spoiler!
    Spoiler!

Edit
    Spoiler!

Last edited by Christos33; 13-02-2018 at 02:40.

PSN ID
    Spyroni

Κάτω και η μάγισσα του Hemwick αρκετά εύκολα στη δεύτερη προσπάθεια. Προχώρησα στο επόμενο βήμα της Eileen με τον Henryk, καθάρισα λίγο το Unseen Village για loot, και μπήκα στο Forbidden wood. Έχω φτάσει τώρα μπροστά από ένα ιδιαιτέρως ύποπτο τούνελ
    Spoiler!
    που πάει προς τα κάτω και με 45.000 echoes λέω να την κάνω προς τα πίσω για εξαργύρωση. Είμαι κότα το ξέρω αλλά δεν είναι και εύκολο σημείο με τόσες παγίδες και κρυμμένους εχθρούς και δεν θέλω να τις διακινδυνεύσω αν με περιμένει boss στη γωνία. Βρήκα και μια σπηλιά τίγκα στο δηλητήριο και με κάτι τριώροφους τύπους που μάλλον
    Spoiler!
    αλλά και πάλι δεν αισθανόμουν σίγουρος και οπισθοχώρησα. Είμαι 52lvl τώρα και θα πρέπει να ανεβάσω Arcane μάλλον αφού δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα hunter tools (δεν έχω κάποιο arcane όπλο τώρα). Δοκίμασα να παίξω και με το sword of Ludwig αλλά μεταμορφωμένο είναι πολύ αργό και με δυσκολεύει.
    Είναι σαν ναρκωτικό όμως το άτιμο. Είχα ξεχάσει την αίσθηση του Demon's Souls

Edit: αξίζει να ασχοληθώ με τα chalice dungeons τώρα;
    Last edited by Kane; 15-02-2018 at 13:11.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Κάτω και η μάγισσα του Hemwick αρκετά εύκολα στη δεύτερη προσπάθεια. Προχώρησα στο επόμενο βήμα της Eileen με τον Henryk, καθάρισα λίγο το Unseen Village για loot, και μπήκα στο Forbidden wood. Έχω φτάσει τώρα μπροστά από ένα ιδιαιτέρως ύποπτο τούνελ
    Spoiler!
    που πάει προς τα κάτω και με 45.000 echoes λέω να την κάνω προς τα πίσω για εξαργύρωση. Είμαι κότα το ξέρω αλλά δεν είναι και εύκολο σημείο με τόσες παγίδες και κρυμμένους εχθρούς και δεν θέλω να τις διακινδυνεύσω αν με περιμένει boss στη γωνία. Βρήκα και μια σπηλιά τίγκα στο δηλητήριο και με κάτι τριώροφους τύπους που μάλλον
    Spoiler!
    αλλά και πάλι δεν αισθανόμουν σίγουρος και οπισθοχώρησα. Είμαι 52lvl τώρα και θα πρέπει να ανεβάσω Arcane μάλλον αφού δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα hunter tools (δεν έχω κάποιο arcane όπλο τώρα). Δοκίμασα να παίξω και με το sword of Ludwig αλλά μεταμορφωμένο είναι πολύ αργό και με δυσκολεύει.
    Είναι σαν ναρκωτικό όμως το άτιμο. Είχα ξεχάσει την αίσθηση του Demon's Souls

Edit: αξίζει να ασχοληθώ με τα chalice dungeons τώρα;
    Λοιπόν καλά κάνεις και πας για εξαργύρωση γιατί σίγουρα θα την φας την κανόνια
    Γενικά η περίοχη μέχρι να την μάθεις είναι γαμησετα, να μου πεις ποια καινούργια δεν είναι.
    Να σε ρωτήσω γυρίζεις πίσω καθόλου; "παλιές περιοχές"
    Edit
    Στο τελευταίο που λες νομίζω όχι μπορείς σχεδόν στο τέλος όλα μαζί.

Last edited by Christos33; 15-02-2018 at 13:45.

PSN ID
    Spyroni

Λοιπόν καλά κάνεις και πας για εξαργύρωση γιατί σίγουρα θα την φας την κανόνια
    Γενικά η περίοχη μέχρι να την μάθεις είναι γαμησετα, να μου πεις ποια καινούργια δεν είναι.
    Να σε ρωτήσω γυρίζεις πίσω καθόλου; "παλιές περιοχές"
    Edit
    Στο τελευταίο που λες νομίζω όχι μπορείς σχεδόν στο τέλος όλα μαζί.

Γυρνάω που και που σε παλιές περιοχές γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει αλλάξει κάτι. Δεν την πάω κανονικά, λίγο βιαστικά να δω αν διακρίνω κάτι και μετά πίσω.
    Για τα dungeons ρωτάω αν αξίζει να ασχοληθώ όχι αν μπορώ. Δηλ μπορεί να βρω κάποιο καλό όπλο, ή κάτι πανοπλία ή άν έχει πολλά drops για αναβαθμίσεις κλπ. Αλλιώς θα μπω στο τέλος για την εμπειρία

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Σπύρο με τα chalice δεν αξίζει να ασχοληθείς τώρα.
    Για μένα αξίζει αφού τελειώσεις το παιχνίδι (ούτως η άλλως σε NG+ δεν ανεβαίνει η δυσκολία των chalice). Κυρίως αξίζει μόνο για τα boss fights κατά την άποψη μου.
    Θα δεις κάποια ωραία boss fights εκεί μέσα. Επίσης σε περίπτωση που θες να πάρεις Platinum τότε πρέπει να ασχοληθείς και με τα chalice.
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Γυρνάω που και που σε παλιές περιοχές γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει αλλάξει κάτι. Δεν την πάω κανονικά, λίγο βιαστικά να δω αν διακρίνω κάτι και μετά πίσω.
    Για τα dungeons ρωτάω αν αξίζει να ασχοληθώ όχι αν μπορώ. Δηλ μπορεί να βρω κάποιο καλό όπλο, ή κάτι πανοπλία ή άν έχει πολλά drops για αναβαθμίσεις κλπ. Αλλιώς θα μπω στο τέλος για την εμπειρία
    Βασικά εγώ τα 2 πρώτα έπαιξα δεν είναι δύσκολα, έχει κάποιους θυσαυρους αλλά είναι για τα επόμενα, όπλα δεν έχει (δεν βρήκα τίποτα από αυτά), γενικά δεν έχει κάτι που σε βοηθά στο κανονικό παιχνίδι από ότι είδα στα αρχικά.
    Βασίκα πίσω σε ρώτησα για την ιστορία αν μιλάς κ βρίσκεις τα NPC,τα στέλνεις από εδώ από εκεί (αυτό θέλει λίγο προσοχή να ξέρεις, γιατί δεν είναι όλα τα μέρη φιλικά).
    Εγώ άργησα να το κάνω αυτό κ έχασα μέρος της ιστορίας η σκότωσα μερικά
    Βέβαια έχει πολλα παρακλάδια το story, το μόνο που παίζει μεγάλο ρόλο είναι ότι υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει μαζέψεις κ χρειάζεσαι τα 3 δλδ αν χάσεις ένα όπως εγώ δεν πειράζει δύο αλλάζει λίγο τα πράγματα.
    Όπως είπα και ο Μιχάλης ποιο πάνω αυτό που λέω είναι για την πλατίνα, χρειάζεσαι 3 από τα 4.
    Σου γράφω πως λέγεται σε Spoiler να το έχεις στα υπόψιν
    Spoiler!

Edit
    Πάντως το παιχνίδι σε μερικά σημεία είναι απίστευτο, δλδ κάτι βιντεακια που δείχνει σε διάφορες φάσεις κρυφές δλδ πρέπει να πας μέ κάτι συγκεκριμένο να στο δείξει μου άρεσαν αρκετά, γενικά όλα τα κρυφά σημεία έχουν κάτι ξεχωριστό, μερικά δεν χρειάζονται είναι προαιρετικά αλλά χρειάζεται την πλατίνα κ αξιξει να τα δεις.
    Last edited by Christos33; 15-02-2018 at 14:52.

25. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

Kane (15-02-2018)

PSN ID
    Spyroni

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks