Αυτά βλέπω κ δεν ψωνίζω, αντε να περάσει η προσφορά γιατί με τρώει το χέρι
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά παρατήρησα online παίκτες με γυναικείο χαρακτήρα. Πως γίνεται αυτό?
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα πάντως έχει πολύ καλή τιμή στο Amazon UK (στις 25 λίρες) και το ζαχάρωνα.
Απλώς φοβάμαι ότι με την τύχη μου θα κυκλοφορήσει τελικά η Complete Edition σε retail σε λίγο και στην Ευρώπη (γιατί ήταν μόνο Ιαπωνία) και θα χτυπιέμαι που δεν περίμενα.
https://www.amazon.co.uk/Sony-AW2KE4...+playstation+4
Παιδιά για πιο γρηγορο level up υπάρχει καποιος τρόπος? Κατι shake που πινεις και παιρνεις πιο πολυ amrita κτλ αξιζει να τα χρησιμοποιω η θα τα χρειαστω πουθενα αργοτερα?
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω τελειώσει και το 3 region ουσιαστικά (2 sub missions άνοιξαν τις οποίες εννοείται πως θα τις κάνω).
Όπως έχω ξαναπεί στο παιχνίδι μου αρέσει πολύ και συνέχεια μαθαίνω καινούρια πράγματα.
Τα boss fights έως τώρα είναι σχετικά εύκολα. Εκτός από 2-3 που με ταλαιπώρησαν αρκετά έχω βγάλει και 2-3 boss με την πρώτη.
Επίσης παρόλο που στην αρχή με ξένισε, μου αρέσει πολύ το σύστημα με τις αποστολές. Βασικά το προτιμώ που δεν είναι Open.
Θα ανοίξω το PS4 θα βάλω μια mission θα την τελειώσω, θα το κλείσω. Δεν με πιάνει το ψυχαναγκαστικό του να δω τι έχει λίγο παρακάτω.
Το σύστημα μάχης είναι άψογο. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω έστω και ένα ψεγάδι.
mihalis13 (11-01-2018)
Ωχ κατάλαβα...
Έως τώρα με έχει δυσκολέψει πάρα πολύ η Hino-Enma που πραγματικά έχυσα αίμα για να την βγάλω(βγήκε ο Σεφερλής από μέσα μου) και ένα άλλο Boss σαν τεράστιος σκύλος που ήταν και πέταγε lighting, δεν θυμάμαι το όνομα του.
Πλέον παίζω full light build κάτω από 30%. Με το loot ακόμα χάνομαι στα τόσα αντικείμενα αλλά πλέον κάνω ξεσκαρτάρισμα αφού τελειώνω μια αποστολή.
Ένα άλλο που μου αρέσει στο παιχνίδι είναι πως μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να φαρμάρω καθόλου. Απλά κάνω όλες τις διαθέσιμες αποστολές και πάντα είμαι είμαι λίγα Level παραπάνω από αυτό που ζητάει η κάθε αποστολή.
Στο τελευταιο region θα σου ζηταει πχ 140 level και εσυ θα εισαι 110 . Και παλι ομως δεν παιζει τοσο ρολο το λεβελ αλλα ο εξοπλισμος. Ο σκυλος με το lighting με παιδεψε και εμενα πολυ. Και το queen's eyes δεν ξερω ισως κουραστηκα γιατι επαιξα παρα πολυ nioh σε μικρο διαστημα, πηρα και το switch μετα και χαθηκα λιγο . θα το πιασω συντομα ομως γιατι εχω παρει και season pass.
Christos33 (17-01-2018),mihalis13 (17-01-2018)
εχει καποια πραματακια που μπορεις να χρησιμοποιησεις κ να κανεις τη ζωη σου πιο ευκολη.εγω χρησιμοποιησα πολυ πραμα,ειδικα στις κωλοκουκουβαγιες.
Εχθές έριξα τον Giant Toad. Πραγματικά είχα πολύ καιρό να εκνευριστώ τόσο σε παιχνίδι. Τις 5 πρώτες φορές απλά έμπαινα και με σκότωνε με ένα hit.
Μετά πρέπει να είχα 35-40 άκαρπες προσπάθειες εκ των οποίων 4-5 τον είχα φτάσει με ελάχιστο life. Πραγματικά είχα φτάσει σε σημείο να λέω πως θα σπάσω ή το χειριστήριο ή το παιχνίδι... Τι living weapon να του κάνω, τι να του πετάω φωτιές και poison.. Πραγματικά δεν έπιανε τίποτα.
Ε μπαίνω για μια τελευταία φορά και λέω ή τον βγάζω ή το παρατάω..
Τον έριξα τελικά και ηρέμησα..
Από τα Boss Fights που με δυσκόλεψαν πολύ, αλλά λόγω κακής στρατηγικής από μεριάς μου.
Μιλάω γιαπου προσπαθούσα να το ρίξω επί 1,5 ώρα. Βέβαια κάποια στιγμή ξύπνησα και έβαλα στα shortcuts Lifeseal Talisman. Γιατί το θέμα με το boss είναι πως ανέβαζε πολύ γρήγορα το Ki του.Spoiler!
Οπότε λέω κάτσε να δοκιμάσω και αυτό. Επίσης χρησιμοποιούσα και Water Talisman οπότε σε συνδυασμό αυτά τα 2 κάνανε τη ζωή μου αρκετά ευκολότερη με το συγκεκριμένο boss.
Spoiler!
Λοιπόν μόλις έβγαλα όλες τις αποστολές στο 4ο region (Tokai). Έχω παίξει 48 ώρες έως τώρα και έχω κάνει όλες τις αποστολές.
Στις τελευταίες αποστολές ομως ήμουν χαμηλότερο level από το recommended, τώρα είμαι 85.
Μήπως πρέπει να φαρμαρω πριν πάω στο 5ο region; Γιατί ήδη μου ζήταγαν 90+ level, άσχετα αν δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα στις συγκεκριμένες missions.
Ορίστε και ο χαρακτήρας μου αυτή τη στιγμή
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks