Results 1 to 20 of 1180

Thread: Xbox One X

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Default Xbox One X

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Αν η MS εβγαλε το Χ για ικανοποιησει τους fans της που ηθελαν μια ποιο δυνατη κονσολα, εχει καλως. Εαν το εβγαλε με προοπτικη οτι ετσι θα ανακτησει το χαμένο έδαφος απο το PS4 , πολυ απλα θα παρει τον πουλο για μια ακομη φορα. Και εξηγουμαι γιατι...

1. Εχουμε δεδομενα απο την πορεια του PS4 Pro, με διαφορά τιμης 100€ λοιπον απο το απλο ps4, το pro συμφωνα με δηλωσεις της Sony (νουμερα δεν εχω βρει πουθενα) κάνει το 1/5 των συνολικών πωλήσεων του ps4, με το 40% αυτων να ειναι αναβαθμίσεις κατοχων απλου ps4. Καθηστε και υπολογιστε ποσο νεο κοσμο εφερε στην πλατφορμα το pro, που έχει και ενα σκασμο exclusives.
    H MS τωρα θελει να πετυχει κατι καλυτερο απο αυτο με 300€ διαφορά μεταξυ S και X? πολυ απλα ειναι αδυνατον.

2. Στο θεμα της αναλυσης που φερνουν πολλοι σαν επιχειρημα, το ps4 δεν κερδισε επειδη ειχε μεγαλυτερη αναλυση στα παιχνιδια, αλλα κερδισε επειδη ειχε ΚΑΙ μεγαλυτερη αναλυση. Θελω επισης να θυμισω σε καποιους, οτι το 2013 ο περισσοτερος κοσμος ειχε 1080p τηλεοραση , δηλαδη μπορούσε να δει τις όποιες διαφορές στην αναλυση (οι περισσοτεροι ουτε καν, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) κατι τέτοιο δεν συνεβαινε ουτε περυσι που βγήκε το pro ,αλλα ουτε και φετος που κυκλοφορεί το Χ σε ότι αφορα τις 4Κ τηλεορασεις.

Την γνωμη μου για τις αναβαθμίσεις την ειχα πει και οταν κυκλοφόρησε το Pro, σε αυτο το στάδιο της γενιάς οι πολλές πωλήσεις ειναι στους casual gamers, και αυτοί θα επιλέξουν παντα με βάση την τιμή και το τι παιχνίδια θέλουν να παίξουν, οχι με το ποια κονσολα θα δείχνει καλυτερα σε μια τηλεοραση που δεν εχουν.
    Δεν είπα πρόσωπικα ότι υπαρχει περίπτωση να γυρίσει τούμπα η γενιά. Ούτε καν μιλάω για πωλήσεις η έστω υπονοώ κάτι τέτοιο.

Αυτο θα το δούμε πλέον ξανά την επόμενη γενιά και λόγω ότι το gap ειναι πλέον μεγάλο και πολύ περισσότερο επειδη λιγο πολύ ξέρουν όλοι ότι σε μια διετία τριετια το πολυ θα έχουμε next gen συστήματά.

Εγω αναφέρθηκα κυρίως στο ότι βγαίνουν πλεον παιχνιδια με μεγαλες διάφορες όχι μόνο στην αναλυση αλλά σε ΠΟΛΥ σημαντικοτερα aspects όπως τα γραφικά κλπ και λεμε οτι απέτυχε η ms επειδή έταξε native 4Κ και δεν το πετυχε η ότι δεν είναι σημαντικες διάφορες αυτα που παρέθεσα πριν.

Δηλαδή υπαρχει κανείς που να μας έταξε οτιδηποτε σχετικά με performance στο launch οποιασδήποτε κονσόλας και να μας είπε αλήθεια; Δεν ξέρουμε τι εποιοκιινωνιακα παιχνίδια παίζονται;

Προσωπικά αν και μεγάλος fan του Xbox αυτή τη γενια την ευχαριστήθηκα μόνο στο playstation ( γ αυτο εξάλλου εδώ και ένα χρόνο δεν έχω καν Xbox κ ούτε σκοπεύω να πάρω)και όχι απαραιτητα στο pro το οποίο έχω ένα μήνα τώρα περίπου .

Πέρασα καλύτερα γιατί έπαιζα απροβλημάτιστα, είχα ωραία παιχνίδια και δεν είχα τεχνικά προβληματα όπως είχα με το one.

Τώρα με το pro είμαι απολύτως ΟΚ όταν ξέρω οτι μεχρι το τέλος της gen θα έχω αναλύσεις από 1080p και πάνω και καλύτερο performance σε πολλά aspects σε παιχνίδια που ούτως η αλλως σχεδιάζονται με βάση κατώτερο hardware.

Άλλο αυτο όμως και άλλο να λέω ότι απέτυχε ο ανταγωνισμος τη στιγμή που από το LAUNCH κ ολας βγαίνουν games σε διπλή ανάλυση και με ultra textures.

Ναι είναι ακριβότερο, ναι δεν πρόκειται να τα φέρει τούμπα στη γενιά, αλλά στην ουσία είναι γαμω τα hardware κ ας το χαρούν άλλοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 19-11-2017 at 15:45.

Bookmarks

Bookmarks