Results 1 to 20 of 1416

Thread: Nintendo Switch

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Τι πρόβλημα είχαν τα dock;

Η Nintendo γενικότερα δεν φημίζεται καθόλου για τις τιμές που έχει πάντως. Πανάκριβα όλα ότι βγάζει και σχεδόν ποτέ δεν κάνει καμία έκπτωση/σκόντο. Όπως λες και με το bundle, δεν γλυτώνεις ούτε ευρώ. Τι να πάρεις τη κονσόλα μαζί με το bundle, τι σκέτη κονσόλα και το παιχνίδι, είναι ακριβώς τα ίδια λεφτά. + ότι στο δίνει και σε download code. Δηλαδή έλεος! Δεν θα έπιανε καν χώρο η κασετούλα.
    Το πρωτο μου εκανε σημαδια και γραμμές στο τάμπλετ, το δευτερο πολλες φορες δεν εδινε εικόνα στην τβ η αφου εδινε εχανε την εικόνα και επανερχόταν αρκετες φορες στη διάρκεια του παιχνιδιού.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by obione View Post
    Το πρωτο μου εκανε σημαδια και γραμμές στο τάμπλετ, το δευτερο πολλες φορες δεν εδινε εικόνα στην τβ η αφου εδινε εχανε την εικόνα και επανερχόταν αρκετες φορες στη διάρκεια του παιχνιδιού.
    Για το δεύτερο που αναφέρεις, με εξαίρεση το ότι δεν έδινε εικόνα καθόλου, μπορεί να φταίει η τηλεόραση σου. Η δική μου το χάσιμο της εικόνας για δευτερόλεπτα και η επαναφορά της, όταν παίζω παιχνίδι, είναι σύνηθες φαινόμενο. Έχω "χάσει" πολλές φορές έτσι και δε ξέρω αν πρέπει να σπάσω το χειριστήριο ή τη τηλεόραση από τα νεύρα μου. Θεραπεία δεν υπάρχει, χρήματα για καινούρια δε θέλω να διαθέσω με τίποτα οπότε υπομονή.

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Για το δεύτερο που αναφέρεις, με εξαίρεση το ότι δεν έδινε εικόνα καθόλου, μπορεί να φταίει η τηλεόραση σου. Η δική μου το χάσιμο της εικόνας για δευτερόλεπτα και η επαναφορά της, όταν παίζω παιχνίδι, είναι σύνηθες φαινόμενο. Έχω "χάσει" πολλές φορές έτσι και δε ξέρω αν πρέπει να σπάσω το χειριστήριο ή τη τηλεόραση από τα νεύρα μου. Θεραπεία δεν υπάρχει, χρήματα για καινούρια δε θέλω να διαθέσω με τίποτα οπότε υπομονή.

Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο hdmi ή έστω σε άλλη θύρα;
    Φίλος που είχε παρόμοιο πρόβλημα έφταιγε τελικά το καλώδιο του.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

4. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Axilleas_GR (27-10-2017)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο hdmi ή έστω σε άλλη θύρα;
    Φίλος που είχε παρόμοιο πρόβλημα έφταιγε τελικά το καλώδιο του.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Η αλήθεια είναι πως όχι δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο hdmi.
    Το κάνει και στα δύο μηχανήματα (ps3, ps4) οπότε οι hdmi θύρες είναι εκτός, αφού έχει έτσι κι αλλιώς μόνο δύο η τηλεόραση.
    Έχω σκεφτεί τη λύση που προτείνεις, αλλά διστάζω να σκάσω έξτρα χρήματα για να πάρω κάτι πιο ακριβό σε καλώδιο και ίσως άνευ αποτελεσματος. Άσε που θέλω περίπου τρία μέτρα, αν όχι περισσότερο, για κάθε συσκευή.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post

Ναι τα εκανα ολα αυτα και ευτυχώς ηταν προβληματικό το switch κ οχι η tv
    Απλα περιμενα για αλλαγη το bundle κ η αλήθεια ειναι οτι υπαρχει απογοήτευση. Μπορουσα να το κανω αγορα κ νωρίτερα μιας κ δεν εχει διαφορα στην τιμη.

Bookmarks

Bookmarks