Results 1 to 20 of 1416

Thread: Nintendo Switch

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Με πήραν πρωί πρωί από το κατάστημα που ψωνίζω για να παραλάβω το Super Mario Odyssey αλλά τελικά είπα να το πάρω digital, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θα το παίζω μήνες σε μικρές και μεγάλες δόσεις και δεν λέει να βάζω και να βγάζω συνέχεια τις καρτούλες (στις 50+ ώρες ακόμα δεν είμαι ούτε στην μέση του Zelda). Οπότε το πήρα digital και είναι ήδη preloaded.

Στην αναμονή για αύριο βράδυ που θα καταφέρω να το ξεκινήσω!

BTW ένας συνάδελφος εδώ στην δουλειά το πήρε αλλά δεν έφερε μαζί το Switch

Last edited by panos74gr; 26-10-2017 at 12:04.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Με πήραν πρωί πρωί από το κατάστημα που ψωνίζω για να παραλάβω το Super Mario Odyssey αλλά τελικά είπα να το πάρω digital, γιατί θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θα το παίζω μήνες σε μικρές και μεγάλες δόσεις και δεν λέει να βάζω και να βγάζω συνέχεια τις καρτούλες (στις 50+ ώρες ακόμα δεν είμαι ούτε στην μέση του Zelda). Οπότε το πήρα digital και είναι ήδη preloaded.

Στην αναμονή για αύριο βράδυ που θα καταφέρω να το ξεκινήσω!

BTW ένας συνάδελφος εδώ στην δουλειά το πήρε αλλά δεν έφερε μαζί το Switch

Εγώ είμαι λάτρης γενικότερα με τα "κουτάκια" και το προτιμώ κιόλας για μεταπώληση έπειτα (μελλοντικά).

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    E, πες και πρώτες εντυπώσεις, βρε.

Περίμενα να παίξω λίγο παραπάνω για να πω τις πρώτες εντυπώσεις γενικότερα... Ότι και να πω, το παιχνίδι βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, εκεί που δεν μπορεί πιστεύω να φτάσει κανείς άλλος. Χάνεσαι με τις ώρες μέσα, να βρεις να κάνεις διάφορα! Το ωραίο της όλης υπόθεσης είναι ότι σε αφήνει να ανακαλύψεις μόνος σου τα πράγματα και το παιχνίδι δε σου λέει τίποτα το πως θα κάνεις τι κτλ. Τα γραφικά είναι πανέμορφα και έχουν την δική τους χροιά, έτσι όπως αρμόζει σε ένα παιχνίδι όπως το Zelda. Αυτό και το Wind Waker για εμένα (που ήταν η καλύτερη υλοποίηση στα cel shaded γραφικά πιστεύω για την τότε εποχή) είναι από τα πιο μαγευτικά παιχνίδια. Το gameplay είναι εξαιρετικό είτε σε handle mode η στην τηλεόραση. Όπου και να παίξεις είναι το ίδιο καλό! Αξίζει το παιχνίδι με χίλια και προτείνεται ανεπιφύλακτα για όλους!

Αυτό που είπε και ο James/Δημήτρης (χρόνια πολλά κιόλας), αυτό το πράγμα που κάνει η Nintendo, να σε κάνει να νιώθεις και πάλι παιδί με τις κονσόλες της, είναι όντως αλήθεια. Έτρεχα σαν παλαβός σπίτι μόλις πήρα το Switch για να κάτσω να παίξω. Την ίδια ακριβώς αίσθηση όταν μου πήρε η γιαγιά μου το πρώτο GameBoy. 33 χρονών μαλάκας. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Εννοείται ότι σκέφτομαι τώρα και αγορά για 2DS XL, απλά και μόνο να το έχω να το βλέπω! LOL
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

3. The Following 3 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

DJTaurus (26-10-2017),Dragonpaul (26-10-2017),Nikoladim (27-10-2017)

Bookmarks

Bookmarks