Page 14 of 50 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 261 to 280 of 992

Thread: Horizon Zero Dawn

εγω θελω να δω τις διαφορες του ps4 με το ps4 pro στο παιχνιδι. αν στο ps4 εχει συνεχεια framedrops κ στο pro παει στα 30 ακατεβατα πχ,τους παιρνει κ τους σηκωνει διχως αυριο.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Γραφικα, ατμοσφαιρα, gameplay δεν τους φοβαμαι.
    Story, γραφη ναι.

Αν εχουν βελτιωθει στα τελευταια, μαλλον δεν εχει να φοβηθει τιποτα το game.
    Ειχαν προσλαβει καποιους απο obsidian αν δεν κανω λαθος για το story.
    Και ενας πρωην σεναριογραφο απο το fall out εχουν ενταξει στο δυναμικο τους.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Νομιζω για τα ιδια ατομα μιλατε, ηταν καποιοι (καποιος?) που ειχαν δουλεψει στο New Vegas (της Obsidian οχι της Bethesda).
    Eγω παλι ειδα καποια βιντεο και πραγματικα δεν το χορταινω το παιχνιδι, το μονο που με χαλασε ηταν το voice acting σε ενα interaction με εναν npc αλλα μιλαμε για εντελως μεμονωμενο περιστατικο, ο,τι αλλο ειδα ηταν εξαιρετικο. Και τα γραφικα το standard ps4 φαινονται καταπληκτικα, οι ορατες διαφορες οπως φαινεται (οπως ειπαν δλδ γιατι δεν φαινεται) με το pro θα ειναι μονο σε 4K τηλεοραση, σε standard 1080p monitor δεν βλεπω διαφορες σε επιπεδο εικονας, σε επιπεδο αποδοσης πιθανως και να εχει μιας και απο το youtube δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα σε αυτον τον τομεα.
    Με τις οποιες επιφυλαξεις εχω για το story θα το παρω day one, θα ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγοραζω day one μετα απο κι εγω δεν ξερω ποσο καιρο.

4. The Following 5 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Axilleas_GR (01-02-2017),christos-sonyboy (01-02-2017),mihalis13 (01-02-2017),panos74gr (01-02-2017),PDS (02-02-2017)

αυτο που με ξενερωσε παρα πολυ ειναι οι αντιπαλες φυλες (ανθρωποι) που δειχνουν να συμπεριφερονται λες και ειναι 5 χρονων παιδι.απορω πως τους διεφυγε κατι τετιο και το περασαν στο παιχνιδι.

απο το 9:00 λεπτο μεχρι το 11:30 με αποκορυφομα στην φαση στο 11:20. διπλα τους να γινεται πολεμος και αυτοι κοιτανε τον ουρανο. παρακατω δεν ειδα,και αυτο τυχαια το ειδα.αν ειναι ετσι ολοι οι ανθρωπινοι αντιπαλοι τι να πω....εσεις τι εχετε να πειτε?

6. The Following User Says Thank You to chrisgewrgi For This Useful Post:

Kane (03-02-2017)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Πολυ ωραιο. Αν το δει κανεις σε κανενα ελληνικο καταστημα, ας μας ενημερωσει!

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

8. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

mihalis13 (02-02-2017)

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by chrisgewrgi View Post
    αυτο που με ξενερωσε παρα πολυ ειναι οι αντιπαλες φυλες (ανθρωποι) που δειχνουν να συμπεριφερονται λες και ειναι 5 χρονων παιδι.απορω πως τους διεφυγε κατι τετιο και το περασαν στο παιχνιδι.

απο το 9:00 λεπτο μεχρι το 11:30 με αποκορυφομα στην φαση στο 11:20. διπλα τους να γινεται πολεμος και αυτοι κοιτανε τον ουρανο. παρακατω δεν ειδα,και αυτο τυχαια το ειδα.αν ειναι ετσι ολοι οι ανθρωπινοι αντιπαλοι τι να πω....εσεις τι εχετε να πειτε?
    Εγώ νόμιζα ότι ήταν σύμμαχοι να πω την αλήθεια

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Custom HUD settings. Σε spoiler γιατι ειναι μεγαλη η φωτο.

Spoiler!

11. The Following 4 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

Axilleas_GR (07-02-2017),panos74gr (07-02-2017),teras1 (08-02-2017),Valkyre (07-02-2017)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Τα δεντρα μπορουν να καταστραφουν απο τα Dinobots.

Εφε ομιχλης και βροχης.

13. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

DJTaurus (08-02-2017)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Σε ενα βιντεακι (δεν θυμαμαι που δυστυχως) ειδα προσφατο gameplay video στο οποιο το framerate σε απλό ps4 ηταν για γελια. Αν ισχυσει κατι τετοιο τοτε δυστυχως επιβεβαιωνονται οι φοβοι μου για users 2 ταχυτητων , κατι που λιγο πολυ ειδαμε και στο Last Guardian.

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Θα δούμε αρχές Μαρτίου που θα έχουμε το παιχνίδι. Εγώ πάντως στο The Last Guardian δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.
    Ότι θα τρέχει καλύτερα στο PS4 Pro είναι δεδομένο, αλλά δεν νομίζω πως τουλάχιστον μέχρι τώρα έχουμε users 2 ταχυτήτων.
    Spoiler!

16. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Dragonpaul (08-02-2017)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Θα δούμε αρχές Μαρτίου που θα έχουμε το παιχνίδι. Εγώ πάντως στο The Last Guardian δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.
    Ότι θα τρέχει καλύτερα στο PS4 Pro είναι δεδομένο, αλλά δεν νομίζω πως τουλάχιστον μέχρι τώρα έχουμε users 2 ταχυτήτων.
    To Last Guardian το επαιξα σε απλο ps4 και το δοκιμασα αρκετα σε pro. Η διαφορα ειναι ορατη με γυμνο ματι και δεν μιλαω για textures κλπ , αυτα μου ειναι αδιαφορα. To framerate ειναι μονιμα στο 25 vs 30 αντιστοιχα. Μπορει στο Last Guardian να μην ενοχλει και τοσο λογω του ειδους του παιχνιδιου αλλα σε action τιτλους οπως το Horizon το 25vs30 μπορει να ειναι λογος να πεταξεις το χειριστηριο στον τοιχο.

Το απευχομαι και ελπιζω να μην εχει τετοια θεματα, ομως το βιντεο που ειδα (και δεν βρισκω με τιποτα γαμωτο) με θορύβησε αρκετα.

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    To Last Guardian το επαιξα σε απλο ps4 και το δοκιμασα αρκετα σε pro. Η διαφορα ειναι ορατη με γυμνο ματι και δεν μιλαω για textures κλπ , αυτα μου ειναι αδιαφορα. To framerate ειναι μονιμα στο 25 vs 30 αντιστοιχα. Μπορει στο Last Guardian να μην ενοχλει και τοσο λογω του ειδους του παιχνιδιου αλλα σε action τιτλους οπως το Horizon το 25vs30 μπορει να ειναι λογος να πεταξεις το χειριστηριο στον τοιχο.

Το απευχομαι και ελπιζω να μην εχει τετοια θεματα, ομως το βιντεο που ειδα (και δεν βρισκω με τιποτα γαμωτο) με θορύβησε αρκετα.
    Σε 3 βδομάδες θα δούμε. Θα λες λογικά το βίντεο που είχε ποστάρει ένα παιδί εδώ και έλεγε πως έχει αρκετά frame drops σε μάχες με πολλούς εχθρούς. Προσωπικά έχω μετά το δεύτερο trailer δεν βλέπω τίποτα και μονο ακούω γνώμες.
    Πάντως πολλοί "δημοσιογράφοι" που είχαν παίξει σε απλό ps4 στο event είπαν πως έτρεχε μια χαρά.
    Μακάρι να έχουν δίκιο και να μην έχει προβλήματα το παιχνίδι...
    Spoiler!

19. The Following 4 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Axilleas_GR (08-02-2017),DJTaurus (08-02-2017),Dragonpaul (08-02-2017),james9 (08-02-2017)

Το παν ειναι θεμα developer. Το Last guardian μπορει σε μερικα πραγματα να ειναι αριστο/διαμαντι,αλλα στο θεμα αποδοσης ειναι απαραδεκτοι και χαλι μαυρο.

Resident evil revelation 2, Fallout 4 far harbor μεχρι και το πιο προσφατο Battlefield 1 πηρανε patch που βελτιωνε την αποδοση στο απλο ps4. Το Last guardian παλι πηρε στις αρχες οτι πηρε και μετα ερημος.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Από ότι διάβασα στο πρόσφατο media event οι πιο πολλοί έπαιζαν το παιχνίδι σε PS4 απλό. Αν είχε σοβαρά θέματα απόδοσης θα είχαν βάλει σε όλους το pro για να μην δημιουργηθούν κακές εντυπώσεις. Δεν φοβάμαι το θέμα απόδοσης σε παιχνίδι της guerrilla.

Η μεγάλη μου αγωνία είναι αν το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον στορυ και gameplay ή θα είναι από αυτά που σε 4-5 ώρες με έχουν κάνει να τα βαρεθώ και να τα παρατήσω.

22. The Following 4 Users Say Thank You to panos74gr For This Useful Post:

DJTaurus (08-02-2017),mihalis13 (08-02-2017),spartan (08-02-2017)

Σε ενα βιντεακι (δεν θυμαμαι που δυστυχως) ειδα προσφατο gameplay video στο οποιο το framerate σε απλό ps4 ηταν για γελια. Αν ισχυσει κατι τετοιο τοτε δυστυχως επιβεβαιωνονται οι φοβοι μου για users 2 ταχυτητων , κατι που λιγο πολυ ειδαμε και στο Last Guardian.
    οπως ειχα αναφερει κ πιο πανω,την εχω αυτη τη φοβια οτι υπαρχει μια περιπτωση να γινεται του framedrop το καγκελο στο απλο ps4,λογω της εντονης δρασης κ λογω του οτι εχουν δωσει μεγαλο βαρος στο pro γι'αυτο το παιχνιδι,να λειτουργησει σαν κραχτης ενας πραμα.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Βιαζεσαι δημητρη!!!οι ιδιοι της guerilla ανεφεραν οτι η συγκεκριμενη εκδοση που δωσανε playable δεν ηταν η τελικη και οτι οπια προβληματα με τα frames drops που υπηρχαν σε αυτην!!!!!στην τελικη θα εχουν εξαλειφθει πληρως.Προσωπικα πιστευω οτι δεν θα αθετησουν τον λογο τους και οτι θα δουμε μια πολυ καλη ( απο τεχνικης αποψης εκδοση) και εδω.

Last edited by spartan; 08-02-2017 at 18:25.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν ξέρω κατά ποσό έχουν δώσει βάρος στο pro για το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και είναι 2 χρόνια που ανακοινώθηκε. Άρα μπορεί να αναπτύσσεται και 3 χρόνια μιας και στην πρώτη παρουσίαση του στην Ε3 το 2015 είχαμε gameplay trailer ουσιαστικά.
    Θεωρώ πως το παιχνίδι έχει φτιαχτεί με βάση το απλό PS4.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

26. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

panos74gr (08-02-2017),spartan (08-02-2017)

ισως να κανω λαθος,δεν ειμαι απολυτος. απλα εγω βλεπω οτι απο τοτε που ανακοινωθηκε το pro,βλεπω ενα βαρος προς τα εκει απο το horizon για να λειτουργησει κ σαν κραχτης της νεας κονσολας. καθαρα αποψη δικη μου.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Ολοκληρος ο χαρτης. Τον βαζω σε spoiler για οποιον δεν θελει να το δει.

Spoiler!

29. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

hakoo (09-02-2017)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Βιαζεσαι δημητρη!!!οι ιδιοι της guerilla ανεφεραν οτι η συγκεκριμενη εκδοση που δωσανε playable δεν ηταν η τελικη και οτι οπια προβληματα με τα frames drops που υπηρχαν σε αυτην!!!!!στην τελικη θα εχουν εξαλειφθει πληρως.Προσωπικα πιστευω οτι δεν θα αθετησουν τον λογο τους και οτι θα δουμε μια πολυ καλη ( απο τεχνικης αποψης εκδοση) και εδω.
    Οχι βρε μακαρι να ειναι οκ το παιχνιδι , πραγματικα θελω να παει καλα γιατι μου αρεσει το concept , αν και απο την πρωτη μερα μου εβγαζε κατι σε ubisoft και με τρομαζε. Δεν ξερω αν θα το παρω day 1 γιατι τελειωνω resi 7 και μετα εχω nioh , αλλα ειναι σιγουρη αγορα. Απλα δεν εμπιστευομαι αυτο το καινουριο "κολπακι" των Ms και sony που βγαζουν νεες κονσολες στη μεση της γενιας και φοβαμαι μηπως ριξουν το vanilla ps4 με βαση και το βιντεο που ανεφερα πιο πανω.

Spoiler!

31. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

spartan (09-02-2017)

Bookmarks

Bookmarks