Page 67 of 114 FirstFirst ... 175763646566676869707177 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Αν παιζεις συνεχομενα ενα μηνα και δεν βλεπεις καμια βελτιωση στις αντοχες σου τοτε δεν ξερω αν αξιζει να ταλαιπωρεισαι...
    Μπορεις να του δωσεις κι αλλο χρονο αν θες αλλα κανονικα θα επρεπε ηδη να εχεις δει διαφορα. Οποτε αν δεν βλεπεις καμια διαφορα δεν υπαρχει λογος να το κρατας.
    Εσυ θα κρινεις βεβαια.

Πχ το here they lie με ζαλιζε οταν το επαιξα. Το Resi 7 καθολου με τις 30 μοιρες, παρ'ολο που εχουν παρομοιο τροπο που κινειται η καμερα. Θελω να πω οτι σε μενα εχω δει σημαντικη βελτιωση και ακομα και η free καμερα στο Resi7 δεν θα με φτασει στο σημειο να θελω να ξερασω. Απλα ειναι λιγο ''αβολη''.

Αλλοι δεν κτλβαινουν τιποτα και στην free καμερα. Αντεχουν τα παντα. Εξαρταται απο τον ανθρωπο.
    .

1 μήνα το έχω.παιζω ανά 2-3 μέρες καμία ωριτσα κάθε φορά.
    Είμαι 34 χρόνων πλέον κ είναι καινούρια εμπειρία γιαυτό κ το προσπαθώ ακόμα κ του έχω δώσει τόσες ευκαιρίες...στο drive club επαθα ακριβώς τα ίδια.στα αλλά demo που παίζω μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι μία χαρά.
    Συνήθως παίζω rush of blood αφού δεν με ενοχλεί κ το διασκέδαζω...

Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ε τοτε το βλεπεις. Αν συνεχισει να σε ενοχλει το πουλας.

Ειναι συγκεκριμενα τα παιχνιδια που ζαλιζουν. Αν παιξεις το batman δεν θα καταλαβεις τιποτα για παραδειγμα. Σε αυτα που ο δεξιος αναλογικος χρησιμοποιειται να να στριψεις δεξια-αριστερα υπαρχει προβλημα.
    .

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Η θολούρα στις άκρες δεν θα φύγει.
    Είναι περιορισμός του μέσου. Για να κοιτάς καθαρά πρέπει να στρέφεις λίγο το κεφάλι σου αριστερά και δεξιά, όχι μόνο τα μάτια.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά...θα παίζω λίγο κάθε μέρα κ βλέπουμε...
    Το παιχνίδι που θέλω οπωσδήποτε να παιξω κ όπως φαίνεται δεν θα μπορέσω είναι το re7...μεγάλωσα με το re1+2+3 οπότε είναι κ μεγάλη αγάπη...

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by isaias1983 View Post
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά...θα παίζω λίγο κάθε μέρα κ βλέπουμε...
    Το παιχνίδι που θέλω οπωσδήποτε να παιξω κ όπως φαίνεται δεν θα μπορέσω είναι το re7...μεγάλωσα με το re1+2+3 οπότε είναι κ μεγάλη αγάπη...

Το ίδιο έλεγα και εγω αλλά τώρα παει αερας. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Και εχω και smooth camera. Σίγουρα θα τα καταφέρεις. Μονο μην το αφήσεις. Μετά δεν θα σε ενοχλεί καθόλου.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Advanced Member Alex's Avatar
    PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Ευτυχής κάτοχος Psvr και εγώ εδώ και λίγες ώρες!! Αισθάνομαι πολύ τυχερός που μέσα σε 5 μέρες από τη στιγμή της παραγγελίας μου το headset έφτασε στα χέρια μου(με όσα διάβαζα για νέα διάθεση του VR από Ιανουάριο δεν το περίμενα με τίποτα τόσο νωρίς)!!Πρώτες εντυπώσεις? Εντάξει τι να πώ,επαιζα και είχα χαζέψει!!Είχα "φύγει"από τον καναπέ του σπιτιού μου και έκανα ένα ταξίδι από τα βάθη των ωκεανών ως το διάστημα!!Ήμουν με ένα μόνιμο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!Παίζω video games από το 1985 και είχα να νιώσω έτσι δεκαετίες!!Ζούμε μεγάλες αλλαγές στο gaming!Μου φάνηκε σαν να πέρασα από το Nintendo NES στο Playstation!!Επαιξα για ένα δίωρο περίπου και ευτυχώς σε θέμα ναυτίας δεν κατάλαβα τίποτα.Μονο στο drive club μετά από κάνα λεπτό άρχισα να αισθάνομαι κάπως και έκλεισα το παιχνίδι.Ποιο Aliasing και θολούρα...από τι στιγμή που ήμουν εκεί και ζούσα μέσα στο παιχνίδι δεν με ενδιέφερε καθόλου!!Παίζω στο απλό ps4 και με όσα διάβαζα,περιμενα την εικόνα να είναι αρκετά χειρότερη.Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που Βλέπω.Μου άρεσε πολύ και σε cinema mode,όπου και έβαλα να δω λίγο netflix.Πρώτο τραπέζι πίστα στον κινηματογράφο!! Άνετα θα κάθομαι να παρακολουθώ τις σειρές μου έτσι(και έχω και βίντεοπροβολέα για να καταλάβετε).
    Απορία:Στο demo του Ocean Descent για να επιλέξουμε να δούμε την εμπειρία με την επίθεση του καρχαρία πρέπει να αγοράσουμε το Vr Worlds;
    Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα...!!!
    Last edited by Alex; 12-12-2016 at 19:31.

8. The Following 7 Users Say Thank You to Alex For This Useful Post:

captainjacko (13-12-2016),chronohill (12-12-2016),Dragonpaul (12-12-2016),isildur83 (12-12-2016),king2009 (13-12-2016),PDS (12-12-2016),teras1 (12-12-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ναι Alex πρεπει να αγορασεις το VR Worlds για να παιξεις ολο το παιχνιδι.

Χαιρομαι που σου αρεσε
    .

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Νοικιασε το για μερα απο το Video club και δες αυτο με τον καρχαρια και επισης παιξε και το London Heist που εχει ειναι τα δυο που ξεχωριζουν στο Vr Worlds επισης κατεβασε το Demo του Resident Evil The Begining Hour ισως η καλυτερη εμπειρια απο αυτα που κυκλοφορουν μεχρι στιγμης στο Vr καλοριζικο

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Quote Originally Posted by Alex View Post
    Ευτυχής κάτοχος Psvr και εγώ εδώ και λίγες ώρες!! Αισθάνομαι πολύ τυχερός που μέσα σε 5 μέρες από τη στιγμή της παραγγελίας μου το headset έφτασε στα χέρια μου(με όσα διάβαζα για νέα διάθεση του VR από Ιανουάριο δεν το περίμενα με τίποτα τόσο νωρίς)!!Πρώτες εντυπώσεις? Εντάξει τι να πώ,επαιζα και είχα χαζέψει!!Είχα "φύγει"από τον καναπέ του σπιτιού μου και έκανα ένα ταξίδι από τα βάθη των ωκεανών ως το διάστημα!!Ήμουν με ένα μόνιμο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!Παίζω video games από το 1985 και είχα να νιώσω έτσι δεκαετίες!!Ζούμε μεγάλες αλλαγές στο gaming!Μου φάνηκε σαν να πέρασα από το Nintendo NES στο Playstation!!Επαιξα για ένα δίωρο περίπου και ευτυχώς σε θέμα ναυτίας δεν κατάλαβα τίποτα.Μονο στο drive club μετά από κάνα λεπτό άρχισα να αισθάνομαι κάπως και έκλεισα το παιχνίδι.Ποιο Aliasing και θολούρα...από τι στιγμή που ήμουν εκεί και ζούσα μέσα στο παιχνίδι δεν με ενδιέφερε καθόλου!!Παίζω στο απλό ps4 και με όσα διάβαζα,περιμενα την εικόνα να είναι αρκετά χειρότερη.Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που Βλέπω.Μου άρεσε πολύ και σε cinema mode,όπου και έβαλα να δω λίγο netflix.Πρώτο τραπέζι πίστα στον κινηματογράφο!! Άνετα θα κάθομαι να παρακολουθώ τις σειρές μου έτσι(και έχω και βίντεοπροβολέα για να καταλάβετε).
    Απορία:Στο demo του Ocean Descent για να επιλέξουμε να δούμε την εμπειρία με την επίθεση του καρχαρία πρέπει να αγοράσουμε το Vr Worlds;
    Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα...!!!
    Καλησπερα, απο που το παρηγγειλες και ηρθε σε 5 ημερες;

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Ευχαριστώ Steve,το έχω κατεβάσει το Resident και το έπαιξα χθές λίγο,πολύ καλό!!

Stratisd απο το Public το παρήγγειλα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Επαιξες και το kitchen?
    .

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Εννοείται Βαγγέλη,το kitchen ήταν από τα πρώτα!!! Εντάξει,φοβερή ή αίσθηση,σχεδόν ένιωθα το παγωμένο δωμάτιο!! Βέβαια το κακό είναι ότι πάνω κάτω ήξερα τι θα δώ,γιατί το ειχα πετύχει σε αρκετά βίντεο που παρακολουθούσα για το PSVR στο youtube και μου είχε χαλάσει το στοιχείο της "έκπληξης"!
    Χθες άρχισα και το demo του resident evil,μου άρεσε πολύ αλλά μετά από κάνα 10λεπτο το έβγαλα γιατί είχα αρχίσει να ζαλίζομαι.Ισως να με κούρασαν και οι πολλές ώρες που επαιξα συνολικά εχθες για πρώτη μέρα.Το έπαιζα στις 30 μοίρες,δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ποιο ξεκούραστη επιλογή.Σε κάποια φάση είχα αλλαξη το smooth στα options αλλά δεν κατάλαβα γιατί είναι.
    Πάντως τα 2 racing που έβαλα,το trackmania και το drive club δεν παιζόταν,πολύ ζαλουρα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ειναι καλη επιλογη οι 30 μοιρες στο Resi7, απλα μαλλον εισαι στην φαση που σε ζαλιζει λιγο και η κινηση προς τα εμπρος(αυτο θα το κτλβεις αν παιξεις και το platformer του Playroom VR, ειναι free). Eιναι κατι που συνηθιζεται.
    Ελευθερη καμερα μην δοκιμασεις ακομα. Σιγουρα δεν θα την αντεξεις σε αυτη τη φαση(εφοσον εχεις θεμα με τις 30 μοιρες).
    .

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Βασικά ή 30 μοίρες δεν με κούρασαν,η μπροστά κίνηση που λες με κουράζει λίγο.Και στο Here they lies η κίνηση με κούρασε.

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Στο demo του Vr Worlds που κατέβασα από το store,από τα 5 παιχνίδια που περιέχει τα 3 δεν τα παίζει.Δεν παίζουν τα Dangerball, Vr Luge και το Scavengers.Δεν μου βγάζει καν την επιλογή για να αρχίσουν.Ξερει κανείς γιατί δεν παιζουν;

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Το demo του VR Worlds περιεχει μονο τα London Heist και Ocean Descent.

PSN ID
    Alex_Hellas
    Name
    Αλέξης

Στο demo disc που κατέβασα εγω από το αμερικανικό store,οταν επιλεγω το Vr Worlds μου έχει 5 παιχνίδια μέσα.Αλλα παίζουν μόνο τα London Heist και Ocean Descent...

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Γι αυτο ακριβως Αλεξη, επειδη ειναι demo. Περιεχει ενα μικρο δειγμα μονο σε δυο απο τα παιχνιδια του για να δοκιμασεις. Θα πρεπει να το αγορασεις για να χεις πληρη προσβαση σε ολα τα παιχνιδια.

Bookmarks

Bookmarks