Δεν ξερω αν θελω![]()
Θα το δοκιμασω αυριο σιγα να δω τι παιζει στην συνεχεια.![]()
.
Παιδιά ανυπομονώ και γω να το δω. Πάντως απο τα σχόλια σας πρέπει να τα σπάει. Αντε το βλέπω σίγουρα Day one και Deluxe Edition
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by cocous; 04-12-2016 at 06:17.
Παιδια τι ηταν αυτο!!!
Ποιο reality δε γινεται...Μπραβο στην Capcom εκπληκτικη δουλεια και τρομερη οπτικη βελτιωση σε απλο ps4 που επαιξα
Οταν ξεκινησα λεω ενταξει ποσο να τρομαξω αφου ηδη ειχα παιξει το ντεμο 2 φορες οταν πρωτοβγηκε και το
Kitchen αργοτερα στο Vr οποτε λεω ξερεις τι σε περιμενει λολ...Αυτη τη φορα ομως ημουνα μεσα στο σπιτι και αυτο
ηταν τεραστια διαφορα ηταν σα να επαιζα αλλο παιχνιδι για πρωτη φορα
Πηγαινα ενα ενα βημα σιγα σιγα απο την τρομαρα μου μηπως γινει κατι, καλα σε καποια φαση ειπα αν εχουν προσθεσει
κατι καινουργιο και μου σκασει τιποτα που δεν το περιμενω εμεινα εδω οπως ειμαι με τη μασκα στο κεφαλι
Οσοι εχετε το Vr απλα κατεβαστε το αν ηταν αλλη εταιρεια θα το πουλαγε 30 ευρω (βλεπε The Martian 20 ευρω για 15 λεπτα)
Η μονη αμφιβολια που εχω πλεον για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι κατα ποσο μπορει καποιος να αντεξει σε μια τετοια
ψυχωλογικη πιεση που θα εχει διαρκεια 15-20 ωρες οταν βγει το κανονικο παιχνιδι και οχι 15 μονο λεπτα που ειναι
το ντεμο....
chronohill (04-12-2016),PDS (04-12-2016),spartan (04-12-2016),teras1 (04-12-2016)
Όλο με τη μια μονορούφι...
Θέλω κι' άλλο...
ΤΕ ΛΕΙ Ο!
captainjacko (04-12-2016),PDS (04-12-2016),teras1 (04-12-2016)
Ουτε εγω το βρισκω. Ελπιζω να μην το εχουν κατεβασει απο το store..
https://store.playstation.com/#!/en-...er=4.20.5:home
Εδω είναι. Λοιπόν παιδιά απλά απίστευτο. Εντωμεταξυ όντως η κάμερα σε ζαλιζει λίγο αλλά αν βάλεις σπαστη είναι μια χαρά. Όμως δοκίμασα σε VR camera mode 10 και επειδή το look πάει γρήγορα δεν σε πειράζει τοσο. Παιδιά απο εμένα 100% αγορά.
BillyFlo81 (04-12-2016),captainjacko (04-12-2016),odytsak (04-12-2016)
^^
Thx, αλλα το link που εδωσες με παραπεμπει στο Begining hour, δηλαδη στο demo του περασμενου καλοκαιριου. Κοιτα να δεις πλακα που θα το χουν κατεβασει οι αλητες..![]()
BillyFlo81 (04-12-2016),odytsak (04-12-2016)
Οποτε εμεις π το έχουμε κατεβασμένο κανει απλα απντειτ;
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Spoiler!
Ναι.
Ίσως να χρειαστεί να το τρέξετε μια φορά για να δει ότι υπάρχει update.
Το demo έχει πάρα πολλές επιλογές για την αποφυγή ναυτίας οπότε θα χρειαστεί να πειραματιστείτε λίγο παίζοντας με τις ρυθμίσεις.
Έχετε υπ'όψιν ότι μια σημαντική ρύθμιση βρίσκεται στο display options και έχει να κάνει με το FOV (Field of View). Αυτή είναι αρχικά στο Auto και έχει να κάνει με το "μπλοκάρισμα" μέρους της περιφερειακής μας όρασης για την αποφυγή ναυτίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας δίνεται η εντύπωση ότι βλέπουμε τον εικονικό χώρο μέσα από κιάλια και να χάνεται λίγο το immersion. Όσοι μπορείτε βάλτε το στο None για μέγιστο FOV.
Ευτυχώς το Robinson The Journey μου έδωσε VR legs και απενεργοποιώ πλέον σχεδόν τα πάντα
Όσοι φοβάστε να παίξετε κάντε ότι έκανα κι εγώ:
Ξεκινήστε το demo, πηγαίνετε μέχρι την κουζίνα και μετα...
...παίξτε Pinball FX2 VR![]()
captainjacko (04-12-2016)
Σας ευχαριστώ μαγκες!θα ασχοληθω το βραδυ...και μενα εχει φτάσει το hype στον θεο ειναι η αληθεια...και προσέχω να μην βλεπω πολλα εννοειται...
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Spoiler!
Το έπαιξα για ακόμη μια φορά, σε αυτή τη προσπάθεια ανακάλυψα μερικά νέα στοιχεία αλλά δυστυχώς δε πρόλαβα να το ολοκληρώσω. Μόλις ηρεμήσω λίγο θα ξεκινήσω ξανά και αυτή τη φορά πιστεύω να το τελειώσω με τον καλύτερο δυνατό τέλος. Υπάρχουν φορές που απλά οι ανατριχίλες δίνουν και παίρνουν. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Hardcore λέμε...
captainjacko (04-12-2016),chronohill (04-12-2016)
Πάντως η αλήθεια είναι ότι σε αρκετά games ζαλιζεσαι κάπως. Η free camera με ζαλισε αλλα στο 10 ήταν κάπως καλύτερα. Όμως υπήρξαν στιγμές που η ναυτια ήταν μεγάλη κσι σταματησα να ηρεμησω. Με την σπαστη πηγε αέρας χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι θα το συνηθισουμε η ετσι θα είναι πάντα?
Last edited by cocous; 04-12-2016 at 18:12.
Μέχρι τώρα το έχω τελειώσει με Bad Ending και Infected Ending. Κανείς άλλος που να τα έχει καταφέρει διαφορετικά;
Παιδια, μπορει καποιος να μας εξηγησει τη διαφορα στις δυο καμερες;
chronohill (04-12-2016)
Bookmarks