Results 1 to 20 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Ένα χαρακτηριστικό post με το μπέρδεμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή για το πως θα καλιμπράρουμε την τηλεόραση την οποία έχω αγοράσει και εγώ. Δεν νομίζω μετά από αυτό να θέλουν μερικοί να αγοράσουν 4K tv. Εκεί που είχαμε καταλήξει στο auto για το PS4 αλλάζουν κ πάλι τα δεδομένα. Πάρτε και ένα ακόμα.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Ένα χαρακτηριστικό post με το μπέρδεμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή για το πως θα καλιμπράρουμε την τηλεόραση την οποία έχω αγοράσει και εγώ. Δεν νομίζω μετά από αυτό να θέλουν μερικοί να αγοράσουν 4K tv. Εκεί που είχαμε καταλήξει στο auto για το PS4 αλλάζουν κ πάλι τα δεδομένα. Πάρτε και ένα ακόμα.
    Βλεπω εσενα και τον Wolf στο θεμα με τις TV, διαβαζω που και που τα θεματα στο neogaf, διαβαζω και λιγο avforum. Πραγματικα, αν πριν ημουν 50-50, τωρα πια δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω 4K TV. Οταν με το καλο βγει το PS5 βλεπουμε. Το plug & play το ξεχναμε οριστικα απο οτι φαινεται. Και αντε πες οτι ρυθμισεις επρεπε να κανεις και πριν στις 1080p τηλεορασεις. Τωρα ομως εχεις και τα 2-3-4-5 modes των παιχνιδιων. 1080-30 το ενα, 1080-60 το αλλο, 4K 30 το παραλο.

Βασικα η γνωμη μου ειναι οτι η Sony και η MS πρεπει να δουλεψουν με τους κατασκευαστες τηλεορασεων ωστε να υπαρχουν ετοιμες ρυθμισεις για τις κονσολες. Καθε μοντελο να εχει και τις δικες του ρυθμισεις, ετοιμες. Απορω που δεν το εχει κανει η Sony με τις δικες της τηλεορασεις.

Default PlayStation 4 Pro

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Βλεπω εσενα και τον Wolf στο θεμα με τις TV, διαβαζω που και που τα θεματα στο neogaf, διαβαζω και λιγο avforum. Πραγματικα, αν πριν ημουν 50-50, τωρα πια δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω 4K TV. Οταν με το καλο βγει το PS5 βλεπουμε. Το plug & play το ξεχναμε οριστικα απο οτι φαινεται. Και αντε πες οτι ρυθμισεις επρεπε να κανεις και πριν στις 1080p τηλεορασεις. Τωρα ομως εχεις και τα 2-3-4-5 modes των παιχνιδιων. 1080-30 το ενα, 1080-60 το αλλο, 4K 30 το παραλο.

Βασικα η γνωμη μου ειναι οτι η Sony και η MS πρεπει να δουλεψουν με τους κατασκευαστες τηλεορασεων ωστε να υπαρχουν ετοιμες ρυθμισεις για τις κονσολες. Καθε μοντελο να εχει και τις δικες του ρυθμισεις, ετοιμες. Απορω που δεν το εχει κανει η Sony με τις δικες της τηλεορασεις.
    Sony και ms έπρεπε να δουλεύουν να βγάζουν παιχνιδαρες να παίζουμε και να τους απασχολεί το upgrade των κονσολών τους απ την 5αετια και μετά.

Δε γίνεται να είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι στο one το master chief collection και να το παίζω ακόμα,και δεν γίνεται να βγει νέα κονσόλα ps χωρίς να έχει περάσει ένα gran tourismo η ένα ΑΑΑ exclusive πλην uncharted.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 23-11-2016 at 12:30.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

mihalis13 (23-11-2016)

Default PlayStation 4 Pro

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Το θέμα με το RGB full είναι πολύ παρεξηγημένη ιστορία.

ΚΑΤ αρχήν πρέπει να το υποστηρίζει και η TV(μέσω ρύθμισης που λειτουργεί manual)και η κονσόλα για να παίξει σωστά και να μην έχεις crashed blacks.

Δεν γίνεται μια TV να δουλεύει aRGB full με το PS4 και όχι με το pro η με το PS3.

Πολλοί κάνουν το λάθος να βάζουν aRGB full χωρίς να το υποστηρίζει η TV τους και να κάνουν check διάφορες εικόνες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για το calibrate του mode.

Αυτές οι εικόνες είναι για calibrate του RGB full mode από τη στιγμή που είναι στο on και στην TV και στην κονσόλα.

Εγω αν και η ΤV μου έχει Full RGB mode το παίζω limited γιατί ως γνωστόν το full RGB του one είναι λάθος και βγάζει crashed blacks.

Το Full RGB του one είναι optimized για pc monitors και μόνο εκεί δουλεύει σωστά.

Κονσόλες PlayStation το δουλεύουν τέλεια .

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει setting στην ΤV τότε δεν το υποςτηριζει και τα χρώματα της ξεκινάνε από 35(αν θυμάμαι καλά) έως 235(αν θυμάμαι καλά)και όχι από 0 έως 255 που είναι το Full RGB mode,και το setting στην κονσόλα πρέπει να είναι limited.

Επίσης αυτά τα contrast enhancer η dynamic contrast σε όλες τις προσπάθειες για σωστό calibrate μου έβγαζαν crashed whites (το contrast είναι η φωτεινότητα των λευκών),τα ίδια και το black enhancer,το σωστό calibrate γίνεται με όλες αυτές τις ρυθμίσεις στο off και το RGB mode στο limited εκτός αν το υποστηρίζει και η τηλεόραση και μόνο για κονσόλα PlayStation.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 23-11-2016 at 12:23.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

DJTaurus (23-11-2016),Giorgos78 (23-11-2016),TdR (23-11-2016)

Bookmarks

Bookmarks