Page 95 of 138 FirstFirst ... 4585919293949596979899105 ... LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

λογικα για να δεις διαφορα αισθητη θα πρεπει να βαλεις ενα απλο ps4 σε μια 1080p και το προ σε μια 4κ.ενα αλλο παλικαρι παιζει ξανα, το τερματισμενο tomp raider στο πρωην πσ4 γιατι τον αφησε αφωνο στην επιλογη 4κ του προ.εμενα παντος οι συγκρισεις που κανουν και βαζουν το προ στην 1080p και μετα στην 4κ δεν μαρεσει.οι δικαιη συγκριση ειναι απλο πσ4 στην μια με προ στην αλλη.

μολις ειδα ενα βιντεο που ανεβασε καποιος σε ενα αλλο φορουμ,δεν πιστευω ρε παιδια που εχει αυτη την εικονα το απλο πσ4 στην 1080p

Andreas_gr's Avatar
    PSN ID
    Andreas_gr

Quote Originally Posted by chrisgewrgi View Post
    μολις ειδα ενα βιντεο που ανεβασε καποιος σε ενα αλλο φορουμ,δεν πιστευω ρε παιδια που εχει αυτη την εικονα το απλο πσ4 στην 1080p

Μια χαρά την έχει μια καλή 1080p τηλεόραση. Γιατί εκει γίνεται super sampling του 4K κ συμπιέζεται στο 1080p της τηλεόρασης. Το αποτέλεσμα ειναι πιο καθαρή εικόνα κ ελάχιστο έως καθόλου alasing. Απο πείρα στο λεω μιας κ ειχα παίξει την beta battlefield 1 στο κανονικό ps4 κ τωρα με το pro βλέπω μεγάλη διαφορα στην καθαρότητα της εικόνας στο 1080p.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ναι ενοω οτι δεν πιστευω οτι εχει το απλο ps4 τετια εικονα.δεν λεω αν βγαζει το pro καλη εικονα στην 1080p.to ξερω που βγαζει και σε 1080 τηλεοραση το προ πολυ καλη εικονα για τον λογο που ειπες.

Andreas_gr's Avatar
    PSN ID
    Andreas_gr

Πιστεύω παίζει ρόλο κ το mode του παιχνιδιού. Το βίντεο ειναι απ το campaign. Στο online κ ειδικά στα conquest με 64 παίχτες να γίνεται χαμός η ποιότητα κ τα frames μπορει να πέφτουν λιγο. Αυτο ίσχυε στο battlefield 4. Θα το τσεκάρω κ εδω.

Default PlayStation 4 Pro

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε το άλμα από sd σε HD.

Και το είδαμε γιατί μπορούσε να το δει το ανθρώπινο μάτι.

Και από HD σε UHD υπάρχει χαώδης διαφορά απλά μπορούμε να δουμε ελάχιστη.

Γ αυτό και λέω δεν αξίζουν καν τα pro Scorpio αν περιορίσουν το upgrade σε ανάλυση και μόνο και όχι γραφικά η φωτισμούς.

Μαζί σου σε όλα.

Spoiler!

Φτάνει για σήμερα το κράξιμο.... δοκίμασα και σε 1080p το Battlefield One back and forth με το ψευδό-4k και δεν διαπίστωσα καμία διαφορά.... κόλλησα το μάτι μου στην οθόνη, έψαχνα για λεπτομέρειες στο βάθος μήπως φαίνονται καλύτερα ή αν είναι πιο smooth οι γωνίες, πετρώματα etc... διαφορά καμία! To θέμα είναι ότι δεν είμαι από αυτούς που επειδή πήρα 4K Tv θα κάτσω να καυχιέμαι στα forum για να δικαιολογήσω την επιλογή μου όπως μερικοί αλλά ούτε και θα φτάσω στο άλλο άκρο. Θέλω να πω ότι και οι περισσότεροι στο NeoGaf με Last of Us και b1 τα ίδια λένε.... διαφορές περισσότερο είδαν σε Rachet και Tomb Raider.... ούτε καν στο Uncharted πέραν του HDR. Το HDR ναι είναι μια τεχνολογία που σε αντίθεση με το 4K κάνει μια μικρή έως μεγάλη διαφορά ανάλογα το παιχνίδι και την υλοποίηση.... το αν αξίζει στην παρούσα φάση να επενδύσεις σε TV περί ορέξεως και τσέπης κολοκυθόπιτα. Θέλω να δω και τα άλλα παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι Days Gone, Spiderman, Horizon και λοιπά exclusive θα έχουν διαφορά σε ψευδό-4K. Επισυνάπτω 2 βράδυνες λήψεις από το κινητό αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι.

1080p
    Spoiler!

2k
    Spoiler!
    Last edited by DJTaurus; 23-11-2016 at 07:44.

7. The Following 8 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Giannis1979 (23-11-2016),gonzalez (23-11-2016),gRim (23-11-2016),james9 (23-11-2016),modecris (01-12-2016),mtifosi (23-11-2016),Snk (23-11-2016),Vicarious (30-11-2016)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Καλοριζικο το εργαλειο DJTaurus.Εξαιρετικη επιλογη!!!!(πολυ καλη και για gaming κιολας η συγκεκριμενη)

9. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

DJTaurus (23-11-2016)

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Δυστυχώς Sony και MS αποφάσισαν πλέον να μην χτυπάνε μέταλλο και να αλλάζουν το hardware ανά 3-4τια οπότε αν θες να βλέπεις λίγο καλύτερα textures θα πρέπει να τα σκας. Η γενιά πάει από το κακό στο χειρότερο.... καθόμαστε τώρα και συζητάμε για μαλακίες σαν τους PC-ακίδες ενώ ξέρουμε ότι δεν θα ανταλλάσσαμε την λεπτομέρεια που σου δίνουν παιχνίδια της naughty dog/rockstar etc με κανένα multi παιχνίδι που τρέχει σε ένα τούμπανο PC με περισσότερα εφέ και μεγαλύτερη ανάλυση/frame. Η ουσία είναι ο κόσμος του red dead redemption που απολαμβάνω και πάλι αυτό τον καιρό στο Xbox μου και όχι να ψάχνω να βρω αν τα ηλιοβασιλέματα με hdr στο last of us είναι πιο εντυπωσιακά. Πόσο πιο πάτo αυτή η γενιά?.... υποχρεωτικά install, DLC/remaster με το κιλό, μισοτελειωμένα broken παιχνίδια που ολοκληρώνονται σε definite εκδόσεις, microtransactions, παίζουμε τα ίδια και τα ίδια παιχνίδια χωρίς να βλέπουμε κάτι πρωτοποριακό σε ΑI, online συνδρομές, patch με το κιλό (να τρομάζεις να ανοίξεις την κονσόλα κάθε φορά που πετάνε τα GB στα patch σαν φιστικιά....vdsl θα θέλουμε σε λίγο για να παίξουμε ένα παιχνίδι στην "ώρα του"), εξαφανίσανε το local multi και μας μπουχτήσανε στις κινηματογραφικές εμπειρίες. Όχι δεν είμαι ρετρολάγνος.... όλα αυτά τα αρνητικά ξεκίνησαν με τα ps3/xbox360 και τώρα απλώς συνεχίστηκαν και γιγαντώθηκαν αφού οι gamers δεν τους γύρισαν την πλάτη. Να δούμε όταν βγει το PS5, την βιβλιοθήκη με τα exclusive του PS4 έναντι του PS3....και να δούμε πόσα βαρβάτα exclusive θα έχει βγάλει το PS4 και προφανώς όχι τύπου Knack (του βγάλανε και pro patch τρομάρα τους) Order, late guardian, gturismo (στο ps5 μάλλον), no mans gameplay. Kαι έχουν το θράσος μερικοί να πιάνουν στο στόμα τους την Nintendo επειδή δεν δίνει κίνητρα στους 3rd party (να μας λείπει η σαβούρα βλέπε ubisoft) ή επειδή θα βγάλει το switch με cartridge.... δεν λένε ότι το ταπεινό αυτό μηχάνημα θα μπουτάρει σε millisecond. Η Nintendo όμως δεν πουλάει τηλεοράσεις.... ξέρουν ότι τα 60fps είναι απείρως πιο σημαντικά από τα 4K. Και στην τελική με κάθε κονσόλα τους παίζω 15 τουλάχιστον quadrableA παιχνίδια. Η Nintendo παρόλα τα κολλήματα και τις αδυναμίες της δεν απογοητεύει ποτέ. Το Wii U το χάρηκα υπερβολικά εντελώς δυσανάλογα με την γενικότερη κατάσταση όπου όλα πήγαν στραβά. Μας αρέσει ή όχι ΟΤΑΝ όλα τα παιχνίδια του ps4 pro με patch ακόμα και σε ψευδό-4k δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα 30fps ή σέρνονται ενίοτε στα 20fps ναι πρόκειται για ημίμετρο..... δε δίνω δεκάρα αν φταίει για αυτό ο developer....η Sony τους έδωσε πάτημα να δουλεύουν έτσι ας τα λουστούν. Εγώ βλέπω Sony και ΜS με αυτά που κάνουν πάνε να θάψουν το console gaming. 3 χρόνια το PS4 με μοναδικά tripleA exclusive παιχνίδια το Uncharted 4 και άντε και το bloοdborne..... φανταστείτε να μην ήταν και το κυρίαρχο σύστημα στην αγορά.

Φτάνει για σήμερα το κράξιμο.... δοκίμασα και σε 1080p το Battlefield One back and forth με το ψευδό-4k και δεν διαπίστωσα καμία διαφορά.... κόλλησα το μάτι μου στην οθόνη, έψαχνα για λεπτομέρειες στο βάθος μήπως φαίνονται καλύτερα ή αν είναι πιο smooth οι γωνίες, πετρώματα etc... διαφορά καμία! To θέμα είναι ότι ούτε είμαι από αυτούς που επειδή πήρα 4K Tv θα κάτσω να καυχιέμαι στα forum για να δικαιολογήσω την επιλογή μου όπως μερικοί αλλά ούτε και θα φτάσω στο άλλο άκρο. Θέλω να πω ότι και οι περισσότεροι στο NeoGaf με Last of Us και b1 τα ίδια λένε.... διαφορές περισσότερο είδαν σε Rachet και Tomb Raider.... ούτε καν στο Uncharted πέραν του HDR. Το HDR ναι είναι μια τεχνολογία που σε αντίθεση με το 4K κάνει μια μικρή έως μεγάλη διαφορά ανάλογα το παιχνίδι και την υλοποίηση.... το αν αξίζει στην παρούσα φάση να επενδύσεις σε TV περί ορέξεως και τσέπης κολοκυθόπιτα. Θέλω να δω και τα άλλα παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι Days Gone, Spiderman, Horizon και λοιπά exclusive θα έχουν διαφορά σε ψευδό-4K. Επισυνάπτω 2 βράδυνες λήψεις από το κινητό αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι.

1080p
    Spoiler!

2k
    Spoiler!
    Σε προσκυνώ και σε αποθέωνω!

Ποσό συμφωνώ σε όλα!!!!!

Μετά και το post του DJTaurus δεν ξέρω τι να κάνω.. Έχω τηλεόραση 1080p και δεν σκοπεύω να πάρω 4k προς το παρών. Είχα καταλήξει να αγοράσω το pro εφόσον πούλησα το c-chassis μου (σε πολύ καλή τιμή μήνες πριν) και βλέποντας μικρή διαφορά στην τιμή αλλά πλέον με τις προσφορές σε bundles για το slim η διαφορά στην τιμή φτάνει τα 150-170 ευρώ. Μήπως να πάρω τελικά το slim άμα βγει καμιά ακόμα καλύτερη προσφορά μιας και έρχονται black friday, βδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου, γιορτές κτλ;

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έτσι όπως είναι οι τιμές τώρα το Pro είναι μονόδρομος. Γιατί με 100€ παραπάνω (αν έχεις να τα δώσεις) και καλύτερο μηχάνημα παίρνεις και μεγαλύτερη χωρητικότητα.
    Τώρα αν υπάρξουν καλές προσφορές στο slim ενώ στο Pro όχι, το slim είναι καλή επιλογή. Η εμπειρία στα παιχνίδια δεν θα αλλάξει. Απλά στο Pro Θα τρέχουν καλύτερα (θεωρητικά γιατί τώρα μερικά τρέχουν και χειρότερα )
    Απλά έχε υπόψιν σου πως το slim δεν έχει optical out θύρα σε περίπτωση που θες να το συνδέσεις με κάποιον ενισχυτή.
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chrisgewrgi View Post

Τα εχω πει πολλες φορες οσον αφορα στις τηλεορασεις.

Αν εχετε μια καλη τηλεοραση καντε σωστο καλιμπραρισμα... το 99% του κοσμου που αγοραζει μια τηλεοραση παει και την δουλευει οπως βγαινει απο το κουτι, συνηθως με με ενα Δυναμικο προφιλ ρυθμισεων που ειναι οτι χειροτερο υπαρχει εβερ... ή πανε και κανουν οτι ρυθμισεις τους δειχνουν καλεσ "στο ματι". Με το ματι παιδια δεν καλιμπραρεται καμμια τηλεοραση.

Ναι μια 1080ρ τηλεοραση μπορει να την δεις να παιζει μια ταινια ή ενα παιχνιδι και να σου πεσει το σαγονι στο πατωμα και την ιδια τηλεοραση να την δεις χωρις σωστες ρυθμισεις και να απογοητευτεις εντελως.

Εγω εχω μια πλασμα τηλεοραση καλιμπραρισμενη επαγγελματικα και το αποτελεσμα ειναι εξωφρενικο μπροστα στο 90% των τηλεορασεων που βλεπω εξω απο το σπιτι μου.

Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι αν καποιος κανει ενα σωστο καλιμπραρισμα σε μια 4Κ τηλεοραση (να ειναι ομως της προκοπης) δεν θα δει πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο αυτο που βλεπω εγω στην δικη μου. Εννοειται οτι θα φανει μεγαλη διαφορα. Ειναι πραγματικα θεμα ρυθμισεων.

Επισης offscreen videos απο τηλεορασεις δεν ειναι μετρο συγκρισης και αλλοιωνει σε τεραστιο βαθμο την πραγματικοτητα.

Συμβουλη μου να επενδθσετε λιγο χρονο στο σωστο σεταρισμα των τηλεορασεων σας. Πατε που πατε και ριχνετε ενα σκασμο λεφτα, μην βαζετε ενα δυναμικο προφιλ επειδη ετσι την δειχνει το Πλαισιο και νομιζετε οτι καθαρισατε.

14. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

DJTaurus (23-11-2016),Giannis1979 (23-11-2016),panos74gr (23-11-2016)

Όπως τα λέει ο @Valkyre. Μόνο που δεν κατάλαβα αν σου αρέσει ή όχι το παραπάνω video... ο χρήστης φαίνεται να έχει επιλέξει το Dynamic Contrast στο On κάτι που κάνει τα χρώματα να "ξεπηδούν" και τα πάντα να φαίνονται υπερβολικά ζωηρά και φωτεινά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρασάρουν τα μαύρα και να χάνονται λεπτομέρειες. Το να το βλέπεις σε youtube μπορεί να δείχνει εντυπωσιακό αλλά απο κοντά είναι διαφορετικά.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Πως καλιμπραρουμε ομως σωστα την tv μας; Εγω εχω μια sony 43" 4κ!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Να μιλησω και εγω ως οπισθοδρομικος , "εχθρος" του καθετι νεου που μας πετανε οι εταιριες?

Αν ειστε παμπλουτοι ή αν εχετε μισθο 3-4Κ το μηνα καντε οτι νομιζετε.

Αν οχι μην μπαινετε στο τριπακι των ms και sony. Κρατηστε την κονσολιτσα σας και την 1080P τηλεοραση σας. Το να χαλασετε 400 για νεα κονσολα + 1500 για μια αξιοπρεπη 4Κ tv για να δειτε καποιες βελτιωσεις εδω και εκει ειναι τουλαχιστον αφελες.

Εδω και μηνες το φορουμ εγινε avforum απο ps4forum. Vr , ps4 pro , 4Κ , UHD, HDR, terraflops και δε συμμαζευεται . Ετσι μας εχουν κανει τη γενια μας να θελουμε παντα το λιγο καλυτερο και να δημιουργουμε συνεχως στους εαυτους μας τεχνητες αναγκες που δυσκολα μπορουμε να καλυψουμε και αυτο μας γεμιζει αγχος.

Το ps4 μια χαρα θα κανει τη δουλεια του μεχρι να βγει το 5 και το One το ιδιο μεχρι να βγει το επομενο xbox. Φυσικα ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του , εγω σκεψεις εκφραζω. Αποφασισα οτι δεν θα παιξω το παιχνιδι αυτο , προτιμησα τα λεφτα του vr πχ να τα επενδυσω σε Forza Horizon , Recore, Deus ex, Mafia III, Dishonored 2, Last Guardian , Dead Rising 4, Titanfall 2 + κατι Indies και ετσι θα τη βγαλω μεχρι να μπει το νεο ετος. Το ιδιο θα κανω και με τα λεφτα που θα εδινα να παρω το pro.

Καποια στιγμη θα ωριμασει η τεχνολογια στις 4Κ και πανω απο ολα θα εχει βγει και κονσολα που θα παιζει native 4Κ( που για μενα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο αλλα τα 60fps ομως αυτο ειναι αλλη κουβεντα).
    Τοτε πολυ ευχαριστως να δωσω 2 χιλιαρικα να κανω τη μεταβαση.

Ολα τα παραπανω χωρις να θελω να θιξω οσους εχουν τη "λοξα" να επενδυουν σε νεα πραγματα. Το θεμα ειναι ομως οτι θα τελειωσει η γενια αυτη με ενα uncharted 4 και ενα bloodborne και ο μεσος καταναλωτης θα εχει πλήρωσει ενα καρο λεφτα για να παρει ps4 , ps4 pro και καποιοι και 4k tv για να εχουν παιξει σε μια τριετια μισοτελειωμενα παιχνιδια που θελουν 3-4 patch για να παιξουν σωστα. Για να μη μιλησω για τα remaster που εχει βγαλει και η κουτση μαρια και σε λιγο θα εχουμε και τα remaster των remaster σε 4Κ.

Ολα αυτα με αφορμη το post του DJTaurus που με βρισκει απολυτα συμφωνο.

Spoiler!

18. The Following 5 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

DJTaurus (23-11-2016),donkixoths (28-11-2016),mihalis13 (23-11-2016),pnnchios (23-11-2016),spartan (23-11-2016)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Τα εχω πει πολλες φορες οσον αφορα στις τηλεορασεις.

Αν εχετε μια καλη τηλεοραση καντε σωστο καλιμπραρισμα... το 99% του κοσμου που αγοραζει μια τηλεοραση παει και την δουλευει οπως βγαινει απο το κουτι, συνηθως με με ενα Δυναμικο προφιλ ρυθμισεων που ειναι οτι χειροτερο υπαρχει εβερ... ή πανε και κανουν οτι ρυθμισεις τους δειχνουν καλεσ "στο ματι". Με το ματι παιδια δεν καλιμπραρεται καμμια τηλεοραση.

Ναι μια 1080ρ τηλεοραση μπορει να την δεις να παιζει μια ταινια ή ενα παιχνιδι και να σου πεσει το σαγονι στο πατωμα και την ιδια τηλεοραση να την δεις χωρις σωστες ρυθμισεις και να απογοητευτεις εντελως.

Εγω εχω μια πλασμα τηλεοραση καλιμπραρισμενη επαγγελματικα και το αποτελεσμα ειναι εξωφρενικο μπροστα στο 90% των τηλεορασεων που βλεπω εξω απο το σπιτι μου.

Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι αν καποιος κανει ενα σωστο καλιμπραρισμα σε μια 4Κ τηλεοραση (να ειναι ομως της προκοπης) δεν θα δει πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο αυτο που βλεπω εγω στην δικη μου. Εννοειται οτι θα φανει μεγαλη διαφορα. Ειναι πραγματικα θεμα ρυθμισεων.

Επισης offscreen videos απο τηλεορασεις δεν ειναι μετρο συγκρισης και αλλοιωνει σε τεραστιο βαθμο την πραγματικοτητα.

Συμβουλη μου να επενδθσετε λιγο χρονο στο σωστο σεταρισμα των τηλεορασεων σας. Πατε που πατε και ριχνετε ενα σκασμο λεφτα, μην βαζετε ενα δυναμικο προφιλ επειδη ετσι την δειχνει το Πλαισιο και νομιζετε οτι καθαρισατε.
    Μόνο σε oled θα δεις καλύτερο αποτέλεσμα απ την plasma σου πέρα απ την ανάλυση.

Τα μαύρα,τα χρώματα και το contrast της plasma δεν γίνεται να βγουν από led TV ακόμα και αν κάνει 2000 ευρώ.

Είχα και γω plasma και απ τις καλύτερες και ξέρω τι σου λέω.

Κρατά την όσο πάει και μη βιαστείς να πας σε 4Κ.

Και γω το ίδιο θα έκανα αλλά στην 7ετια κάηκαν οι πλακέτες και δεν επισκευάζεται όποτε πήγα σε 4Κ αναποφεκτα.

Το θέμα calibrate είναι το Α και το Ω για την ποιότητα εικόνας,ευτυχώς το xbox one έχει πλήρη και μεγάλο οδηγό για calibrate, και ξεστραβωθηκα γιατί δεν ήξερα και γω και τα έπαιζα όλα φουλ ανεξέλεγκτα και ήταν όλα κρασαρισμενα.

Γενικά τα είπες τέλεια.

Quote Originally Posted by gRim View Post
    Μετά και το post του DJTaurus δεν ξέρω τι να κάνω.. Έχω τηλεόραση 1080p και δεν σκοπεύω να πάρω 4k προς το παρών. Είχα καταλήξει να αγοράσω το pro εφόσον πούλησα το c-chassis μου (σε πολύ καλή τιμή μήνες πριν) και βλέποντας μικρή διαφορά στην τιμή αλλά πλέον με τις προσφορές σε bundles για το slim η διαφορά στην τιμή φτάνει τα 150-170 ευρώ. Μήπως να πάρω τελικά το slim άμα βγει καμιά ακόμα καλύτερη προσφορά μιας και έρχονται black friday, βδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου, γιορτές κτλ;
    Από τη στιγμή που έκανες ένα λάθος και πούλησες την κονσόλα σου μην το διορθώσεις με ένα μεγαλύτερο .

Πάρε pro και μη βιαστείς για ΤV.

Τα λεφτά του pro θα πιάσουν τόπο στο μέλλον που ξέρεις ίσως περάσει 4αετια για ps5.

Και μένα μου κάηκε η TV και πήρα 4Κ έχοντας το νου μου στο μέλλον και χωρίς να έχω κανένα ζόρι για pro η Scorpio.

Andreas_gr's Avatar
    PSN ID
    Andreas_gr

4 ετια για ps5 ειναι λιγάκι δύσκολο. Ειδικά με το Scorpio του χρόνου.

22. The Following User Says Thank You to Andreas_gr For This Useful Post:

donkixoths (28-11-2016)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Μόνο σε oled θα δεις καλύτερο αποτέλεσμα απ την plasma σου πέρα απ την ανάλυση.

Τα μαύρα,τα χρώματα και το contrast της plasma δεν γίνεται να βγουν από led TV ακόμα και αν κάνει 2000 ευρώ.

Είχα και γω plasma και απ τις καλύτερες και ξέρω τι σου λέω.

Κρατά την όσο πάει και μη βιαστείς να πας σε 4Κ.

Και γω το ίδιο θα έκανα αλλά στην 7ετια κάηκαν οι πλακέτες και δεν επισκευάζεται όποτε πήγα σε 4Κ αναποφεκτα.

Το θέμα calibrate είναι το Α και το Ω για την ποιότητα εικόνας,ευτυχώς το xbox one έχει πλήρη και μεγάλο οδηγό για calibrate, και ξεστραβωθηκα γιατί δεν ήξερα και γω και τα έπαιζα όλα φουλ ανεξέλεγκτα και ήταν όλα κρασαρισμενα.

Γενικά τα είπες τέλεια.

Το εχω πει οτι δεν παω για 4Κ γιατι δεν θεωρω ακομη ωριμη την τεχνολογια, ιδιως του HDR. Οποτε το αφηνω για τουλαχιστον 1-2 χρονια. Παντως να σου πω οτι καμμια τεχνολογια τηλεορασης ακομα δεν εχει καταφερει να εχει την ομοιομορφια εικονας (screen uniformity) της πλασμα. Οι OLED ειναι πραγματικα η μονη μας ελπιδα (οσοι εχουμε λοξα) καθως ειναι η καλυτερη τεχνολογια απο τις καινουργιες, αλλα ακομη δεν εχει τα σουπερ τελεια αποτελεσματα εκτος και αν πας σε τοπ μοντελο 4 χιλιαδων ευρω. Αυτες τις τηλεορασεις/τεχνολογια περιμενω στην ουσια να γινουν πιο προσιτες και καλυτερες για να αλλαξω την δικη μου. Μην παρεξηγηθω βεβαια, αν καποιος μου ελεγε ανταλαζω την TV σου με μια σημερινη 4Κ OLED εννοειται το εκανα ασυζητητι! Aπλα οπως ειπες για την ωρα πραγματικα δεν βρισκω λογο.

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Όπως τα λέει ο @Valkyre. Μόνο που δεν κατάλαβα αν σου αρέσει ή όχι το παραπάνω video... ο χρήστης φαίνεται να έχει επιλέξει το Dynamic Contrast στο On κάτι που κάνει τα χρώματα να "ξεπηδούν" και τα πάντα να φαίνονται υπερβολικά ζωηρά και φωτεινά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρασάρουν τα μαύρα και να χάνονται λεπτομέρειες. Το να το βλέπεις σε youtube μπορεί να δείχνει εντυπωσιακό αλλά απο κοντά είναι διαφορετικά.
    Δεν μπορω να πω αν μου αρεσει. Οπως ειπα και στο προηγουμενο μου ποστ, offscreen videos απο κινητα δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτητα οσον αφορα ρυθμισεις τηλεορασης.

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    Πως καλιμπραρουμε ομως σωστα την tv μας; Εγω εχω μια sony 43" 4κ!

Υπαρχουν επαγγλεματιες που κανουν αυτη την δουλεια με ειδικο εξοπλισμο. Περα απο αυτο (διοτι προφανως ειναι με χρηματικο αντιτιμο) μπορεις να μπεις σε ψαγμενα φορουμ και να βαλεις τον τυπο της τηλεορασης σου και να κανεις ενα Α αξιοπρεπες καλιμπραρισμα. Δεν προκειται να εχει το αποτελεσμα του επαγγελματια (ο οποιος θα σου κανει λεπτομερεστατες ρυθμισεις σε καθε χρωμα/συνθηκη με οργανα) αλλα θα ειναι οπως ειπα αξιοπρεπες. Θελει ψαξιμο ομως.

Οποιος δε, πηγε και εδωσε 2-3-4 χιλιαρικα για τηλεοραση και δεν παει να δωσει αλλα 80 ευρω σε εναν επαγγελματια να του καλιμπραρει την τηλεοραση, για εμενα κανει "εγκλημα"!

24. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Giannis1979 (23-11-2016)

Ένα χαρακτηριστικό post με το μπέρδεμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή για το πως θα καλιμπράρουμε την τηλεόραση την οποία έχω αγοράσει και εγώ. Δεν νομίζω μετά από αυτό να θέλουν μερικοί να αγοράσουν 4K tv. Εκεί που είχαμε καταλήξει στο auto για το PS4 αλλάζουν κ πάλι τα δεδομένα. Πάρτε και ένα ακόμα.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το εχω πει οτι δεν παω για 4Κ γιατι δεν θεωρω ακομη ωριμη την τεχνολογια, ιδιως του HDR. Οποτε το αφηνω για τουλαχιστον 1-2 χρονια. Παντως να σου πω οτι καμμια τεχνολογια τηλεορασης ακομα δεν εχει καταφερει να εχει την ομοιομορφια εικονας (screen uniformity) της πλασμα. Οι OLED ειναι πραγματικα η μονη μας ελπιδα (οσοι εχουμε λοξα) καθως ειναι η καλυτερη τεχνολογια απο τις καινουργιες, αλλα ακομη δεν εχει τα σουπερ τελεια αποτελεσματα εκτος και αν πας σε τοπ μοντελο 4 χιλιαδων ευρω. Αυτες τις τηλεορασεις/τεχνολογια περιμενω στην ουσια να γινουν πιο προσιτες και καλυτερες για να αλλαξω την δικη μου. Μην παρεξηγηθω βεβαια, αν καποιος μου ελεγε ανταλαζω την TV σου με μια σημερινη 4Κ OLED εννοειται το εκανα ασυζητητι! Aπλα οπως ειπες για την ωρα πραγματικα δεν βρισκω λογο.
    Το έγραψα λάθος ήθελα να κάνω edit το post αλλά είχα call of duty και τάιζα το μπέμπη με το μπιμπερό.

Το σωστό είναι "περίπου όπως η plasma,και όχι καλύτερο όπως έγραψα.

27. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Valkyre (23-11-2016)

Bookmarks

Bookmarks