Τελικα το carnival games vr , το αγόρασε-δοκίμασε κανεις να μας πει εντυπώσεις?
Τελικα το carnival games vr , το αγόρασε-δοκίμασε κανεις να μας πει εντυπώσεις?
Μαλλον δεν το εχει παρει κανεις ακομα.
Εχει βγει ενα review παντως.
http://www.playstationlifestyle.net/...ep-right-psvr/
.
Δηλαδη κυκλοφορησε μονο Αμερική; Μπορούμε να κανουμε αγορά από οποίο store θελουμε;
Ναι απλα θα μπορεις να το παιξεις νομιζω μονο με το αμερικανικο account.
.
Ρε παιδιά μου φαίνεται ότι το ειδα στο δικό μας store. Τόσο λάθος έκανα?
Edit: Επιβεβαιώνω οτι στο store το δικό μας τουλάχιστον απο την εφαρμογή android PlayStation και συνδεμενος στο λογαριασμό μου υπάρχει κανονικά.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by cocous; 30-10-2016 at 13:09.
Ειχα στο ps3 αμερικανικο account και επαιζα και στο Ελληνικο με οτι ειχα κατεβασει απο αυτο, χωρις προβλημα. Τωρα εκανα καινουριο USA account στο Ps4 για να κατεβασω καποια demo για VR και δεν με αφηνει να τα παιξω. Οποτε δεν ειμαι σιγουρος πως δουλευει.
Μετεφερα τα τελευταια 8 ποστς σε αυτο το thread για να μεινουμε σε εντυπωσεις για το PSVR στο αλλο.
.
Πρέπει να μπείς με το US account σου και από τις επιλογές (settings->account management) να επιλέξεις να γίνει primary το PS4 για το account. Μετά κάνε log out και μπες με το EU και θα μπορείς να παίξεις ότι κατεβάζεις από το άλλο account.
Το PSVR Demo Disc το κατέβασα από US και παίζω από το κανονικό μου account.
PDS (30-10-2016)
Οποτε στο Ελληνικο εχει 20 ευρω, και στο Αμερικανικο 20 δολλαρια, αρα θα συνέφερε περισσότερο η αγορες γενικα απο το Αμερικανικο account αρκει να ξεραμε σιγουρα οτι θα μπορουμε να τα παιξουμε
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ το PS VR να κάνω κι εγώ μια ερώτηση για όσους το έχουν. Πέρα από τα VR παιχνίδια αξίζει το Cinema Mode για τα games που δεν υποστηρίζουν VR?
Τώρα αν δεν δεις οτι και να πούμε δεν θα καταλάβεις, είναι μια οθόνη τεράστια μπροστά στα μάτια σου γεμάτη τελιτσες(πιξελ), φαντάσου ένα προτζεκτορα και εσύ να είσαι πολυ κοντά στον τοιχο που παίζει.
Μπορείς να παίξεις;
Εγω μπορώ μέχρι ένα σημείο, όχι όμως multi μου φαίνεται δύσκολο να βλέπω παντού.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ για τις απαντήσειςΗ γενική άποψη στο internet είναι αυτό που λέτε, γι'αυτό και ρώτησα εδώ αφού το έχετε και ξέρετε καλύτερα. Πρέπει έτσι κι αλλιώς να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω. Έχω προπαραγγείλει και το PS4 Pro την άλλη εβδομάδα να δούμε τι λέει και αυτό από πρώτο χέρι.
Spoiler!
Bookmarks