Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 61 to 80 of 129

Thread: MAFIA III

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εγω έπαιξα ενα μισάωρο, όντως ο Lincoln δεν μου αρέσει, γενικά το παιχνίδι δεν με τραβάει όπως τα άλλα και βλέπω αρχίζει πιστολιδι απο την αρχη.
    Edit
    Βέβαια απο ενα μισάωρο τι γνώμη να βγαλω πιστεύω η συνέχεια να είναι πολυ ωραία.
    Το ενοικίασα για σαββατοκύριακο αν λεει θα παει για αγορά αμέσως, αλλιώς αργότερα μεταχειρισμενο

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 07-10-2016 at 19:52.

xbox:Christoforo7s

Αυτό με τη συμπάθεια δεν το καταλαβαίνω. κλασικός χαρακτήρας badass ειναι. anyway το πήρα μόλις τώρα,το περιμενα πως κ πως. Θα γράψω δυο πραματα μόλις το ξεκινήσω, αφού τελειώσω βέβαια το deus ex.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    Αυτό με τη συμπάθεια δεν το καταλαβαίνω. κλασικός χαρακτήρας badass ειναι. anyway το πήρα μόλις τώρα,το περιμενα πως κ πως. Θα γράψω δυο πραματα μόλις το ξεκινήσω, αφού τελειώσω βέβαια το deus ex.
    Και όμως αν με ρωτουσες πριν θα σου έλεγα δεν υπάρχει καποιος χαρακτήρας που δεν μου αρέσει σε παιχνίδι ε να που υπάρχει η πρώτη φορά, βέβαια όπως ειπα σε πρώτη ματιά.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Λάτρης του Μάφια 1 (για εμένα, μαζί με Half Life 2 το κορυφαίο παιχνίδι που έχω παίξει, πέρα από Ico και SotC που τα τοποθετώ πιο ψηλά απο οτιδήποτε άλλο), έχω ήδη "στραβώσει" με τον πρωταγωνιστή που επέλεξαν (δεν το έχω το παιχνίδι, από αυτά που έχω δει λέω). Βέβαια, το παιχνίδι θα το τιμήσω (κι εγώ αυτήν την εποχή παίζω Deus Ex, οπότε αργότερα), ίσως και μεταχειρισμένο, αν αποδειχθεί όxι αντάξιο των προσδοκιών. Πιστεύω θα έχουν κάνει καλή δουλειά σε κόσμο-σενάριο-gameplay, το ελπίζω δηλαδή. Περιμένουμε περαιτέρω εντυπώσεις εσείς που παίζετε, όταν ευκαιρήσετε......

Γενικώς, για εμένα επιβάλλεται να βγει κάποια στιγμή ένα Μάφια "αναβίωση" του 1 (εννοείται σε next gen φάση,γραφικά κλπ), ως εξής: να διαδραματίζεται στην City of Lost Heaven, ίδια εποχή, ατμόσφαιρα, μουσική κλπ, να επισκεπτόμαστε πάλι τα γνωστά σημεία της πόλης, μπόλικη οδήγηση όπως και στο 1, αλλά διαφορετική ιστορία, ίσως και με κάποιους από τους παλιούς χαρακτήρες μέσα.
    Spoiler!
    Πιστεύω θα ήταν κορυφαίο......
    Last edited by toninio; 08-10-2016 at 13:31.

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Το παιχνίδι ειναι γαμω...αλλα τόσο save και τόσο βίντεο δεν έχω δει στα 25 χρονια gaming που ζω.....

Επαιξα κανα 3ωρο η αποψη μου μεχρι τωρα ειναι η εξης:
    Αν κ ειναι το ειδος που γουσταρω πολυ κ το mafia το περιμενα πως κ πως,θα πω οτι με τα γραφικα του θα μπορουσαν να ειχαν κανει κατι καλυτερο.Τεχνικα κατι αλλο που να μη μου αρεσε δεν ειδα,κανενα προβλημα με το framerate κατι που ειναι σημαντικο για 'μενα! Το πιστολιδι το λατρεψα,απλος κλασικος χειρισμος. Tο stealth system μ'αρεσε,κλασικα lethal εγω. Ενταξει μιλαμε αν σας αρεσουν gory παιχνιδια,παιχτε το στο lethal,μαχαιριες αιματα πανικος! Το παιχνιδι εχει πολυ πραμα να κανεις,εχω παιξει 3 ωρες κ εχω τελειωσει απλα τον προλογο,ξεκιναω τις πρωτες χαλαρες αποστολες,tutorial θα ελεγα για να δεις τι παιζει σιγα σιγα.
    Οσο για τον πρωταγωνιστη ειναι ενας κλασικος badass motherfucker,φουσκωτος αφροαμερικανος που διψαει για εκδικηση.Θεος δλδ!
    Προσωπικη μου αποψη ολα αυτα καθαρα!
    Προσθετω οτι παιζει full blues κ rock and roll μουσικαρες!
    Last edited by christos-sonyboy; 09-10-2016 at 19:10.

7. The Following 5 Users Say Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Christos33 (10-10-2016),nikosgnr (10-10-2016),opozit (10-10-2016),teras1 (11-10-2016),toninio (11-10-2016)

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

επαιξα πολυ λιγο απ οτι ειδα θα παρει patch για το pro θα περιμενω να το απολαυσω στο pro μεχρι τοτε gears και recore

9. The Following 2 Users Say Thank You to lak100 For This Useful Post:

Christos33 (10-10-2016),DJTaurus (11-10-2016)

προχωρησα περισσοτερο το παιχνιδι κ καποια πραματα με χαλασαν.
    τι ακριβως παιζει με τους εχθρους? βαριοντουσαν να σχεδιασουν καμια φατσα παραπανω? ειδα τον ιδιο εχθρο με διαφορετικα ρουχα σ'ολη την περιοχη χωρις υπερβολες κ αυτο θα το δειτε πιο πολυ στου vito τις αποστολες,εκει το παρατηρησα εντονα εγω. επισης παρατηρησα οτι καποιες φορες βγαινει ο ηλιος σε δευτερολεπτα,πεφτει το σκοταδι σε δευτερολεπτα κ γενικως αλλαζει αποτομα ο καιρος ξερω γω,απο βροχη.....μπαμ ηλιος,απο συννεφια.....μπαμ ηλιος. φαινεται αφυσικο,δλδ το καταλαβαινεις κατευθειαν οτι παιζει θεμα.
    ps
    το combat system το ευχαριστιεμαι αφανταστα.

11. The Following 2 Users Say Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Christos33 (11-10-2016),euromaster (11-10-2016)

ενα fast travel ρε παιδια,ενα fucking fast travel δλδ!!! μπορει να μου αρεσει πολυ το παιχνιδι κ να μη χορταινω να παιζω,εχτες ας πουμε επαιξα 9 ωρες..wtf!!! αλλα θα τα πω κ τα ασχημα του.
    οσοι εχετε ξεκινησει κ εχετε φτασει στο σημειο που δε σου δινει αλλα side missions σε περιοχη,μη μασατε ερχονται αργοτερα!
    επισης καλο θα ειναι να φτιαξουν κανα patch γιατι μου ξαναβγαζει icon απο 2 side missions που εχω τελειωσει,κ πολυ τσαμπα χρονος αυτος κ εδω κολλαει το fast travel,το οποιο δεν εχει. μου βγηκε η πιστη στην οδηγηση να παω,για να βρω γ@μημεν@ bugs σε δυο αποστολες.

για να μη σπαμαρω,το προσθετω σε αυτο το ποστ.
    https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j...35475266,d.d2s
    περιλαμβανει καποια δωρεαν dlc κ τρια νεα story expansions επι πληρωμη.καλη φαση!
    Last edited by christos-sonyboy; 12-10-2016 at 10:19.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Γιαυτο το εχω ακομα στη ζελατινα και εγω μεχρι να βγαλουν patch να φτιαξουν μερικα θεματα που εχει .

Spoiler!

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Οι missions αυτες που σου βγαζει ειναι καινούριες αλλα πρεπει πρωτα να δωσεις περιοχες στο ανάλογο underboss για να σε αφησει να τις παιξεις. Το σωστο θα ηταν να το ελεγε και να μην τις εβγαζε ετσι, αλλα με τα τοσα προβληματα που εχει αυτο ειναι το λιγότερο

Για μενα σαν game ειναι η απογοήτευση της χρονιας. Είτε εισαι στην αρχη είτε έχεις προχωρήσει, κάνεις μονιμα τα ιδια και τα ιδια με αποτέλεσμα το gameplay να ειναι βαρετο οσο δεν παει. Τα γραφικα ειναι άθλια, παρα πολλα bugs λες και ειναι σε φαση beta κλπ και γενικά το βρίσκω ενα χάλι και μισό με εξαίρεση την ιστορία και τους χαρακτήρες εκτός του πρωταγωνιστή

Default MAFIA III

Παιδιά οι side missions είναι επιπέδου GTA ή generic αλά Ubisoft ?

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

επαιξα λιγο το Μαφια 3....
    οποιος ειχε την τιμη να παιξει το μοναδικο,συγκλονιστικο κ ανυπερβλητο πρωτο Μαφια απλα θα απογοητευθει κ απο αυτο οπως και απο το Μαφια 2....
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

17. The Following 2 Users Say Thank You to jimspy For This Useful Post:

euromaster (13-10-2016),toninio (13-10-2016)

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Οι missions αυτες που σου βγαζει ειναι καινούριες αλλα πρεπει πρωτα να δωσεις περιοχες στο ανάλογο underboss για να σε αφησει να τις παιξεις
    φιλε μου δε νομιζω,την ιδια αποστολη στο ιδιο σημειο την εχω τελειωσει κ μαλιστα μου φανηκε περιεργο να με στελνει παλι στο ιδιο σημειο.bug ειναι εκτιμω! θα δουμε στο επομενο patch. οσο για τις περιοχες που λες,αυτη τη δυνατοτητα την εχεις αργοτερα.εχω ξεκινησει κ μοιραζω περιοχες ισοποσα παντα για να παιρνω απ'ολους τα upgrade που δινουν.

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Πολλές φορες θα πας παλι στα ιδια σημεια στον χαρτη να κανεις το ιδιο πραγμα, να παρεις ακριβως το ιδιο αντικείμενο (φορτηγό, οπλα κλπ). Ειδικα του Vito, εχω κανει 6-7 με το φορτηγό και ολες ηταν σε 2 σημεία στο χάρτη

έχεις ξεκινήσεις να μοιράζεις περιοχές? Σε ποιο σημείο εισαι αλήθεια?

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μου εχουν μεινει 2 περιοχές για μοίρασμα ακομα. Αν δεν εχει καμια έκπληξη, θελω 2 bosses και μετα παω στο final boss και τελος

ΤΟ έχεις προχωρήσει πολυ!!! Εγώ αργώ γιατι τα κάνω όλα όταν ανοίγω μια περιοχή, ακόμα κ όταν έχω συμπληρώσει τις ζημιές σε χρήμα,θα πάω να σπάσω κ τα υπόλοιπα.

by the way ρώτησα τη hangar 13 για patch σε κονσόλες, κ μου είπαν ότι δουλεύουν γι'αυτο τώρα.

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    επαιξα λιγο το Μαφια 3....
    οποιος ειχε την τιμη να παιξει το μοναδικο,συγκλονιστικο κ ανυπερβλητο πρωτο Μαφια απλα θα απογοητευθει κ απο αυτο οπως και απο το Μαφια 2....
    Αυτό που φοβόμουν. Εντάξει, είναι εντελώς άλλη φάση βεβαια τούτο εδώ. Από αυτά που βλέπω, μου μοιάζει σαν να παίζει κανείς GTA σε άλλο setting και στόρι. Τεσπά, δεν το καταδικάζω, ίσως να αποδειχθεί καλό, με διορθώσεις και υπό την προϋπόθεση ότι το κρίνουμε ως αυτό που είναι, κάτι εντελώς διαφορετικό δηλαδή από το κλασικό Μάφια 1.
    Κρίμα όμως. Θα μπορούσαν με βάση το 1 (και τη φιλοσοφία του) να κάνουν παιχνιδάρες.........

PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μου έτυχε ένα πολύ αστείο bug. Ξαφνικά όλα τα underbosses έγιναν διπλά

Αν καποιος δεν θελει να δεις μικρο spoiler απο την ιστορια του Burke, ας παει στο 1:50. Με την Κασσάνδρα ηταν το πιο ωραιο που καθόταν η μια πάνω στην άλλη και έμοιαζαν λες και ήταν σιαμαίες, κριμα που δεν κράτησα εκει vid

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Bookmarks