Page 11 of 16 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast
Results 201 to 220 of 317

Thread: FIFA 17

Καλησπέρα παίδες κ από μένα...
    ΚΑΛΗ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ" ΣΕΖΟΝ λοιπον....
    Το theme tou fifa που το βρίσκουμε?

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Ρε παιδια ξεκινησα ultimate team ofline seasons, ελεγε season 10 επελεξα την 5η επιλογη που εδινε 1700 gold (Amateur εγραφε) αν ανεβεις κατηγορια η πρωτη επιλογη εδινε 700 νομιζω, μεχρι εδω καλα. Οταν μπηκα μεσα στο παιχνιδι η πρωτη ομαδα ηταν Μισο αστερι αλλα επαιζε καλυτερα απο Barcelona. Με silver player (εγω) δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Επελεξα κατι λαθος;

δεν γινεται μια ομαδα μισο αστερι να παιζει ετσι στο amateur, ενω δεν εχω προβλημα να νικησω μια ομαδα στο world class δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.

Εχω 3 χρονια να παιξω FUT.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    Ρε παιδια ξεκινησα ultimate team ofline seasons, ελεγε season 10 επελεξα την 5η επιλογη που εδινε 1700 gold (Amateur εγραφε) αν ανεβεις κατηγορια η πρωτη επιλογη εδινε 700 νομιζω, μεχρι εδω καλα. Οταν μπηκα μεσα στο παιχνιδι η πρωτη ομαδα ηταν Μισο αστερι αλλα επαιζε καλυτερα απο Barcelona. Με silver player (εγω) δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Επελεξα κατι λαθος;

δεν γινεται μια ομαδα μισο αστερι να παιζει ετσι στο amateur, ενω δεν εχω προβλημα να νικησω μια ομαδα στο world class δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.

Εχω 3 χρονια να παιξω FUT.
    Είχες καλο chemistry? Αν ήσουν κάτω απο 30-40 chemistry τότε χρειάζεται να παίξεις σε κατώτερη επιλογή.

Στις τελευταίες επιλογές σε κάθε division είναι οι ομάδες με δυσκολία σε world class και πανω. Αν θυμάμαι καλά. Το γράφει δίπλα από κάθε ομάδα, σε ποια δυσκολία παίζει.

Αν συνδυάσεις τα 2 παραπάνω τότε είναι προφανές γιατί σου φάνηκε δύσκολο.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Senior Member a40ntistos's Avatar
    PSN ID
    a40ntistos

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    ισχύει κανονικά. Ανάλογα τη χώρα, πρωτάθλημα, ομάδα ανεβαίνει το chemistry. Ανεβαίνει και αν παίζεις πολλά παιχνίδια με την ίδια ενδεκάδα. Στη λογική ότι ο ένας μαθαίνει το παιχνίδι του άλλου.

Όντως γίνεται αυτό με το chemistry; Γιατί στα προηγούμενα ποτέ δεν ανέβαινε το chemistry απλά παίζοντας μαζί στην ίδια ομάδα παιχνίδια;

Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση αν έχουμε το απλό να κάνουμε κανένα upgrade για το deluxe πακέτο;
    A winner never quits and A quitter never wins..

PSN ID
    mouzakas21

Είχες καλο chemistry? Αν ήσουν κάτω απο 30-40 chemistry τότε χρειάζεται να παίξεις σε κατώτερη επιλογή.

Στις τελευταίες επιλογές σε κάθε division είναι οι ομάδες με δυσκολία σε world class και πανω. Αν θυμάμαι καλά. Το γράφει δίπλα από κάθε ομάδα, σε ποια δυσκολία παίζει.

Αν συνδυάσεις τα 2 παραπάνω τότε είναι προφανές γιατί σου φάνηκε δύσκολο.

Βασικα βρηκα τι ειχε γινει. Επειδη ειχα βαλει στα setting μου βαθμο δυσκολιας world class για career mode οταν πηγα να παιξω ofline season Fut αντι για begginer kai amateur που ειναι η 10 κατηγορια μου ανεβαζε τη δυσκολια στο world class επειδη ειχα προεπιλογη δυσκολιας world class. Οτι νανε...

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Εγώ έχω άλλο θέμα, μπήκα να δοκιμάσω το fut και ως δια μαγείας έχει σβηστεί η ομάδα που είχα κ τα coins (δεν ήταν κ πολλά) κ με ξεκίνησε από την αρχή.. Με ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας δλδ τον Σεπτέμβριο του 16

Sent from my X9180 using Tapatalk

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Το παιχνιδι πλεον εχει ξεφυγει σε επιπεδο. Φυσικα μιλαω μονο offline με slow speed και full manual controls και με πειραγμενα sliders. Απολυτη απολαυση και ελευθερια. Χρονια ειχα να δω τοσο ισορροπημενο ποδοσφαιρακι. Online δεν με πολυαπασχολει γιατι καθε χρονο οι youtubers βρισκουν τις τσατσιες που υπαρχουν overpowered και μας ξενερωνουν καθε χρονο. Kαι offline και online με φιλους παρεα που δεν κλεβουν με τσατσιες και ειναι απολαυση...

SOS!! Πως αφαιρούνται απο τον cursor πάνω απο τον παίκτη που ελέγχεις οι ενδείξεις να πατήσεις Κουμπιά για πάσες κλπ;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    SOS!! Πως αφαιρούνται απο τον cursor πάνω απο τον παίκτη που ελέγχεις οι ενδείξεις να πατήσεις Κουμπιά για πάσες κλπ;;;

R3 ή απο τα settings πατας hide.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    Βασικα βρηκα τι ειχε γινει. Επειδη ειχα βαλει στα setting μου βαθμο δυσκολιας world class για career mode οταν πηγα να παιξω ofline season Fut αντι για begginer kai amateur που ειναι η 10 κατηγορια μου ανεβαζε τη δυσκολια στο world class επειδη ειχα προεπιλογη δυσκολιας world class. Οτι νανε...
    Σωστός ισχύει.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by De-lee_GR View Post
    Εγώ έχω άλλο θέμα, μπήκα να δοκιμάσω το fut και ως δια μαγείας έχει σβηστεί η ομάδα που είχα κ τα coins (δεν ήταν κ πολλά) κ με ξεκίνησε από την αρχή.. Με ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας δλδ τον Σεπτέμβριο του 16

Ποια ομάδα εννοείς; Απο web app?

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Ποια ομάδα εννοείς; Απο web app?

Όχι. Ειχα μια ομάδα όπως όλοι (που κάθε χρόνο κρατούσε το όνομα κ τα coins που μεταφέρονται την επόμενη χρονιά) από τότε που ξεκίνησε το fut.
    Φέτος χάθηκαν όλα κ ξεκινάει από το μηδέν.
    Από το λίγο που έψαξα, η EA κάποια πατάτα έκανε κ έσβησε πολλούς λογαριασμούς.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by De-lee_GR View Post
    Όχι. Ειχα μια ομάδα όπως όλοι (που κάθε χρόνο κρατούσε το όνομα κ τα coins που μεταφέρονται την επόμενη χρονιά) από τότε που ξεκίνησε το fut.
    Φέτος χάθηκαν όλα κ ξεκινάει από το μηδέν.
    Από το λίγο που έψαξα, η EA κάποια πατάτα έκανε κ έσβησε πολλούς λογαριασμούς.

Α οκ, νόμιζα ότι εννοούσες για ολόκληρη την ομάδα.

Ναι και σε εμένα απο την αρχή ξεκίνησε.

Advanced Member geoponos13's Avatar
    PSN ID
    geoponos13
    Name
    nikos

Καλησπερα σε ολη τη παρεα κ απο εμενα...παει πολυς καιρος απο το τελευταιο post στο φορουμ αλλα αυτο δν σημαινει πως εγκατελειψα κ το φιφα.. (κοβεται το φιφα? &#128540 ακομη δν εχω στα χερια μου το 17 αλλα σημερα θα το εχω κ θα διαπιστωσω τα καλα σχολια που διαβαζω απο εσας..ελπιζω να μπορεσουμε να μαζευτουμε φετος κ να διοργανωθει καποιο τουρνουα ωστε να τεσταρουμε τις ικανοτητες αλλα κ τα νευρα μας οπως θα θυμούνται οι παλιοτεροι εδω μεσα...καλο φιφοχειμωνα να εχουμε

15. The Following User Says Thank You to geoponos13 For This Useful Post:

pankal6 (02-10-2016)

Default FIFA 17

Μετά απο 48 ώρες που εχω φυτρώσει στον καναπέ ας πω την άποψη μου για το παιχνίδι.
    gameplay πολυ πίσω απο το pes κυρίως λόγω ανύπαρκτης στην κυριολεξία άμυνας.

Οταν συναντιούνται 2 καλοί παίκτες που εχουν δουλέψει ντρίπλα και προσποίηση κάθε κατεβασιά εκατερωθεν καταλήγει σε τετ α τετ η σε σουτ εκτος περιοχής με άριστες προϋποθέσεις χωρίς να προλαβαίνεις να βρεθείς οχι σε θέση να μαρκαρεις τον αντίπαλο και να του παρεις τη μπάλα αλλα ουτε καν να πλησιάσεις στα 2 μέτρα.

Ενα ανελέητο τρεχαντήρι απο περιοχή σε περιοχή αφου αν εχει σκοπό να παίξει ετσι ο αντίπαλος παρασυρεσαι και συ θες δε θες.

Η μοναδική βελτίωση στην αμυνα ειναι οτι σε σχέση με το Fifa 15 που ηταν και το τελευταίο που ειχα δοκιμάσει δύσκολα πλέον θα ξεκινήσεις απο τη σέντρα θα περάσεις ολη την αντίπαλη ομάδα και θα βάλεις γκολ.(στο Fifa 15 αν έτρωγες γκολ η πιο κλασική ευκαιρία για να ισοφάρισεις ηταν αμέσως μετα τη σέντρα να φύγεις μπροστα,περνώντας ολη την αντίπαλη ομάδα και να σκοράρεις.

Νομιζω το pes και το ισορροπημένο gameplay του που απαιτεί πολυ περισσότερο τακτική και σχέδιο στο παιχνίδι με τις στιβαρες άμυνες μου ταιριάζει πολυ περισσότερο απο το Fifa.

Οποτε πουλάμε και φύγαμε.

Last edited by Giannis1979; 01-10-2016 at 07:43.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

djpar (01-10-2016),spartan (01-10-2016)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Μετά απο 48 ώρες που εχω φυτρώσει στον καναπέ ας πω την άποψη μου για το παιχνίδι.
    gameplay πολυ πίσω απο το pes κυρίως λόγω ανύπαρκτης στην κυριολεξία άμυνας.

Οταν συναντιούνται 2 καλοί παίκτες που εχουν δουλέψει ντρίπλα και προσποίηση κάθε κατεβασιά εκατερωθεν καταλήγει σε τετ α τετ η σε σουτ εκτος περιοχής με άριστες προϋποθέσεις χωρίς να προλαβαίνεις να βρεθείς οχι σε θέση να μαρκαρεις τον αντίπαλο και να του παρεις τη μπάλα αλλα ουτε καν να πλησιάσεις στα 2 μέτρα.

Ενα ανελέητο τρεχαντήρι απο περιοχή σε περιοχή αφου αν εχει σκοπό να παίξει ετσι ο αντίπαλος παρασυρεσαι και συ θες δε θες.

Η μοναδική βελτίωση στην αμυνα ειναι οτι σε σχέση με το Fifa 15 που ηταν και το τελευταίο που ειχα δοκιμάσει δύσκολα πλέον θα ξεκινήσεις απο τη σέντρα θα περάσεις ολη την αντίπαλη ομάδα και θα βάλεις γκολ.(στο Fifa 15 αν έτρωγες γκολ η πιο κλασική ευκαιρία για να ισοφάρισεις ηταν αμέσως μετα τη σέντρα να φύγεις μπροστα,περνώντας ολη την αντίπαλη ομάδα και να σκοράρεις.

Νομιζω το pes και το ισορροπημένο gameplay του που απαιτεί πολυ περισσότερο τακτική και σχέδιο στο παιχνίδι με τις στιβαρες άμυνες μου ταιριάζει πολυ περισσότερο απο το Fifa.

Οποτε πουλάμε και φύγαμε.

Μάλλον δεν ξερεις να παιζεις φιλε φιφα ή δεν εχεις ασχοληθει ποτε. Εμενα στην αμυνα δεν περναει τιποτα. Μαλλον δεν πατας σωστα τα κουμπια αμυνας (L2 κλπ). Στοιβαρες αμυνες το προ; Εδω γελανε. 2 πασες ενα-δυο τετ α τετ στο προ καθε λεπτο. Ο ορισμος του arcade ποδοσφαιρου...

Senior Member efthimisv's Avatar
    PSN ID
    efthimisv
    Name
    Ευθύμης

Ενώ το Fifa είναι sim που είναι όλο πάνω κατώ, οι άμυνες ανοιχτές και πολύ ψηλά και ένας skiller μπορεί να περάσει τη μισή ομάδα...Κάποτε ίσχυε Fifa=sim, Pes=arcade. Στο Pes σίγουρα οι πάσες έχουν μικρότερο error και είναι πιο εύκολες από το Fifa, με αποτέλεσμα το τίκι τάκα να είναι ευκολότερο, αυτό με χαλάει. Έχω και τα δύο φέτος, προτιμώ το Fifa για πολλούς λόγους, όμως το Pes φέτος, ειδικά online σίγουρα είναι πιο σφιχτό.

Cool Member dismal's Avatar
    PSN ID
    dismal_gr

Φιλε polakis για δωσε κανα ινφο για την αμυνα. Μια ζωη επαιζα με το legacy defending, δηλαδη ενα κουμπι και εκανα αμυνα, φετος ειπα να δοκιμασω το tactical αλλα δεν μπορω να κοψω ουτε με βαλε. Παιζω στο προφεσιοναλ και τρωω 3-4 γκολ σε καθε παιχνιδι..

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Η άμυνα γίνεται με συνδυασμό κουμπιών. Χ-L2-R2-R1 και χρησιμοποιώντας σε περιστάσεις βάθος με ένα παίκτη. Ανάλογα τη περίσταση χρησιμοποιείς και ανάλογο συνδυασμό.Βέβαια σημαντικό ρόλο έχει και το τετράγωνο που θα σε βάλει με σωμα μπροστά στο παίκτη ή θα κλέψεις από μπροστά τη μπάλα

Όπως δημιουργείτε επιθετικά, έτσι πρέπει να δημιουργήσετε και αμυντικά.

Είναι δύσκολο και θέλει αρκετό training. Αλλά όταν κατανοήσεις πως δουλεύει είναι το ίδιο απολαυστικό με την επίθεση.

22. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

dismal (01-10-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Με το Χ μαρκαρεις στον χωρο και κρατωντας πατημενο το L2 ή το R2(ποτε δεν θυμαμαι τα κουμπια την τρελα μου, μου βγαινει αυτοματα) καλυπτει περισσοτερο τον χωρο ο αμυντικος με την εννοια οτι ειναι ετοιμοπολεμος να αντιδρασει για να κοψει, πασες σουτ κα. Το κτλβαινεις γιατι και με το σωμα του πιανει περισσοτερο χωρο οταν το πατας.
    Αν το μαθεις το τακτικαλ ειναι σουπερ.
    .

24. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

dismal (01-10-2016)

Page 11 of 16 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks