Page 4 of 16 FirstFirst 1234567814 ... LastLast
Results 61 to 80 of 317

Thread: FIFA 17

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ενταξει την ταχυτητα την ρυθμιζεις και μπορεις με τα sliders να το κανεις πιο αργο απο το κλασικο slow. Aυτοι φανταζομαι παιζουν στο normal ή fast.

Τωρα για το αν θα ειναι καλο η οχι θα φανει oταν θα παιζεις.

Σε κανενα απο τα 2 ποδοσφαιρακια δεν μου αρεσαν τα gameplay βιντεο παντως.
    .

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Ναι με αυτην την λογικη θα σου πει και ο αλλος και στο προ ριχνεις την ταχυτητα και γινεται πιο ρεαλιστικο,δεν ξερω δειτε την φυσικη της μπαλας μερικες φορες κανει λες και ειναι τηλεκατευθυνομενη ιδιως σε μια κοντρα που κερδιζει κορνερ η bayern δεν θυμαμαι σε πιο λεπτο,γενικα νορμαλ πραγματα...

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Quote Originally Posted by opozit View Post
    Δηλαδη τωρα συγνωμη ρε παιδια αυτο ειναι ετη φωτος μπροστα απο το pes2017?μονο και μονο απο την ταχυτητα πιο πολυ θα αρεσει σε αυτους που παιζουν προ παρα σε αυτους που παιζουν φιφα...γενικοτερα προσπαθει να γινει κατα την γνωμη μου ακομα ρεαλιστικο,δεν ειναι ασχημο αλλα σε σχεση με περσυ μικρες διαφορες,παρα την frostbite μηχανη που λογικα εφτιαξαν μονο φατσα,τα σωματοτυπα των παιχτων ειτε παρεις reus ειτε coman παραμενουν 5 χρονια τα ιδια...!περιμενω και αλλα video δεν ειμαι κολλημενος καθως εχω δηλωσει οτι περνω καθε χρονο και τα 2 ποδοσφαιρακια απλα δεν βλεπω τλχ στα δικα μου ματια αυτο το πολυ..μπροστα..!
    Με την Frostbite η διαφορά όπως λένε είναι κυρίως στο story Mode που δεν είχαν την δυνατότητα πριν να κάνουν. Στο τελευταίο trailer δείχνει φοβερό φωτισμό σε κοντινά, replays κτλ. Αλλά στο gameplay video δεν είδα διαφορά.
    Επίσης σε ερώτηση αν με την Frostbite έχει να κάνει και με αλλαγές σε physics- gameplay, αλλαζαν κουβέντα...
    Last edited by De-lee_GR; 17-08-2016 at 14:49.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ναι με αυτην την λογικη θα σου πει και ο αλλος και στο προ ριχνεις την ταχυτητα και γινεται πιο ρεαλιστικο,δεν ξερω δειτε την φυσικη της μπαλας μερικες φορες κανει λες και ειναι τηλεκατευθυνομενη ιδιως σε μια κοντρα που κερδιζει κορνερ η bayern δεν θυμαμαι σε πιο λεπτο,γενικα νορμαλ πραγματα...
    Kαι παλι ειναι θεμα επιλογων. Οι συγκεκριμενοι επαιζαν assisted στο fast/normal.

Στο full manual υπαρχει τεραστια ελευθερια. Δεν ειναι τπτ τηλεκατευθυνομενο.
    Στο PES για παραδειγμα ακομα και στο manual η μπαλα επιλεγει που θα παει.
    .

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Δηλαδη τωρα συγνωμη ρε παιδια αυτο ειναι ετη φωτος μπροστα απο το pes2017?μονο και μονο απο την ταχυτητα πιο πολυ θα αρεσει σε αυτους που παιζουν προ παρα σε αυτους που παιζουν φιφα...γενικοτερα προσπαθει να γινει κατα την γνωμη μου ακομα ρεαλιστικο,δεν ειναι ασχημο αλλα σε σχεση με περσυ μικρες διαφορες,παρα την frostbite μηχανη που λογικα εφτιαξαν μονο φατσα,τα σωματοτυπα των παιχτων ειτε παρεις reus ειτε coman παραμενουν 5 χρονια τα ιδια...!περιμενω και αλλα video δεν ειμαι κολλημενος καθως εχω δηλωσει οτι περνω καθε χρονο και τα 2 ποδοσφαιρακια απλα δεν βλεπω τλχ στα δικα μου ματια αυτο το πολυ..μπροστα..!
    Ναι φιλε μου αυτο που βλεπεις ειναι ετη φωτος μπροστα απο το προ17. Ο λογοι; Παρα πολλοι και στους αναλυω αμεσως:

1) Καλυτερα απειρα animations που δενουν αρμονικα μεταξυ τους και δεν ειναι σπαστα και ρομποτικα οπως το προ
    2) Πολυ πιο ρεαλιστικος ρυθμος γιατι υπαρχει το slow/manual και τα sliders που το φερνεις στα δικα σου θελω. Μην βλεπεις τους βλακες που επαιζαν 2vs2 χυμα με assisted και fast speed
    3) Ολες τις αδειες των ομαδων και των παρα πολλων γηπεδων, και γενικοτερα η ποδοσφαιρικη παρουσιαση και αισθηση που σου δινει καθε αγωνας
    4) Πλεον με frostbite engine δεν εχει να ζηλεψει τιποτα ουτε στα γραφικα, ακομα και στις φατσες που ηταν καλυτερο το προ τοσα χρονια
    5) Η manual επιλογη σε πασες, σεντρες, σουτ κανει ολη την τεραστια διαφορα στο παιχνιδι. Και με απλο πατημα των κουμπιων, οχι ταλαιπωρια οπως το προ που πρεπει να πατας συνεχως το L2/LT για να κανεις manual πασες...

Εγω προσωπικα ημουν ηδη ικανοποιημενος με το gameplay του fifa16 (παντα σε slow/manual μιλαω, οχι στο μουφοassisted με normal/fast speed), οπότε και παρομοιο να ειναι με μικροαλλαγες εκει που πρεπει (ειδικα να φτιαξουν τις μουφες σε αμυνα που σε πνιγει με pressing 90 λεπτα, αλλα και τις τσατσιες με τις κοντρες που παιρνεις με κολπο τσατσια), σε συνδυασμο με την αναβαθμιση των γραφικων, θα ειμαι υπερικανοποιημενος για φετος...Φυσικα θα τεσταρω και το ντεμο προ μπας και γινει κανενα θαυμα, αλλα οσο βλεπω τις ρομποτικες κινησεις του, τις λέιζερ πασες που πανε ολες βολιδα στα ποδια των συμπαικτων σου, τα μισοτελειωμενα animations που δεν ειναι σωστα δεμενα, τοτε δεν βλεπω προκοπη για το προ δυστυχως, αν και πολυ θα το ηθελα...
    Last edited by polakis; 17-08-2016 at 15:21.

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

POLAKIS ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΣΥΖΗΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Quote Originally Posted by De-lee_GR View Post

Sent from my X9180 using Tapatalk
    Πόση νοσταλγία απο αυτο το βιντεάκι με το συγκεκριμένο τραγούδι... Με πορωσε απο μονο του...
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

8. The Following 2 Users Say Thank You to AlexandrosQV For This Useful Post:

De-lee_GR (17-08-2016),pankal6 (20-08-2016)

PSN ID
    De-Lee_GR

Έχω δει από το πρωί πάρα πολλούς αγώνες και δεν έχω δει καμία διαφορά σε γραφικά ή σε gameplay προς το καλύτερο εκτός των στημενων...
    Ελπίζω απλά να είναι μια κακή Beta και να μην είναι έτσι το τελικό αποτέλεσμα

10. The Following User Says Thank You to De-lee_GR For This Useful Post:

opozit (19-08-2016)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by De-lee_GR View Post
    Έχω δει από το πρωί πάρα πολλούς αγώνες και δεν έχω δει καμία διαφορά σε γραφικά ή σε gameplay προς το καλύτερο εκτός των στημενων...
    Ελπίζω απλά να είναι μια κακή Beta και να μην είναι έτσι το τελικό αποτέλεσμα

Μαλλον πρεπει να εισαι ο μονος γιατι ολος ο πλανητης μιλαει για το ομορφοτερο φιφα που εχει βγει ποτε, με εκπληκτικες φατσες και φωτισμο γενικοτερα, μεγαλυτερη ποικιλια animations, ποικιλια στα σουτ, σκαστες κεφαλιες, νεα μορφη στις στημενες φασεις κλπ...Για να μην πουμε για τις αλλαγες σε career, pro clubs, fut κλπ...

PSN ID
    receiver21

Ρε φιλε Polakis γνώμη του ειναι και δεν ειναι ο μόνος,ασε τον καθένα να εχει την γνώμη του και μην απαντάς συνέχεια σε προσωπικό επίπεδο, εσένα σου αρέσουν τα ξύλινα πόδια και οι ανοιχτές πλάτες λες και ειναι μπράβοι σε κανα μπαρ σε όλους τους παίχτες και τα λιγοστά animation που προσθέτουν κάθε χρόνο σε έκραξε κανεις;πιο πάνω μου έχεις γράψει ολόκληρο μανιφέστο και δεν μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω καν αλλα γενικότερα το κανεις συνέχεια αυτό το πραγμα,ο καθένας λέει την άποψη του μην προσπαθείς πάντα να αλλάξεις τον κόσμο δεν πείθεις...

Last edited by opozit; 20-08-2016 at 03:04.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Ρε φιλε Polakis γνώμη του ειναι και δεν ειναι ο μόνος,ασε τον καθένα να εχει την γνώμη του και μην απαντάς συνέχεια σε προσωπικό επίπεδο, εσένα σου αρέσουν τα ξύλινα πόδια και οι ανοιχτές πλάτες λες και ειναι μπράβοι σε κανα μπαρ σε όλους τους παίχτες και τα λιγοστά animation που προσθέτουν κάθε χρόνο σε έκραξε κανεις;πιο πάνω μου έχεις γράψει ολόκληρο μανιφέστο και δεν μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω καν αλλα γενικότερα το κανεις συνέχεια αυτό το πραγμα,ο καθένας λέει την άποψη του μην προσπαθείς πάντα να αλλάξεις τον κόσμο δεν πείθεις...
    Φιλε μου δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν.Ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του. Αλλα οχι και να δημιουργουμε λαθος εντυπωσεις σε καποιον που μπορει να διαβασει το φορουμ και να ξενερωσει και να πει "α μουφα το φιφα17" το ειπαν καποια ατομα απο το φορουμ αρα δεν το παιρνω και να του στερησεις μια λαθος μη αγορα. Κι ολα αυτα την στιγμη που ο πλανητης αποθεωνει φιφα για τα φετινα γραφικα με την νεα μηχανη. Αυτα τα ολιγα, χωρις παρεξηγηση...

PSN ID
    De-Lee_GR

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Μαλλον πρεπει να εισαι ο μονος γιατι ολος ο πλανητης μιλαει για το ομορφοτερο φιφα που εχει βγει ποτε, με εκπληκτικες φατσες και φωτισμο γενικοτερα, μεγαλυτερη ποικιλια animations, ποικιλια στα σουτ, σκαστες κεφαλιες, νεα μορφη στις στημενες φασεις κλπ...Για να μην πουμε για τις αλλαγες σε career, pro clubs, fut κλπ...
    Δεν το λέω για να κοντραρω κανέναν.,αλλα επειδή παίζω μόνο FIFA τόσα χρόνια περίμενα περισσότερα από όσα είδα.. Από streaming και youtube σίγουρα δεν μπορείς να καταλάβεις μεγάλη διαφορά σε γραφικά, αλλά αν ήταν κάτι το τρομερά καλύτερο θα φαινόταν πιστεύω.
    Θα δεις πως με το νέο passing game αν είσαι κέντρο κάνει κίνηση στο πέναλτι ο συμπαίκτης σου, πάσα κ γκολ. Το κάνουν όλοι με 100% επιτυχία.
    Επίσης οι τερματοφυλακες είναι ακριβώς ίδιοι με πέρσι.
    Δεν είναι χειρότερο από το περσινό, αλλά όχι ότι θα δεις κ κάτι το πολύ καινούργιο που περιμενες. Αυτό θέλω να πω.
    Επίσης είναι όμορφη προσθήκη οι ανακοινώσεις του Σταδίου στα αγγλικά γήπεδα, οι προπονητές σε cut scenes και ο ύμνος της ρεαλ σε κάθε γκολ

15. The Following User Says Thank You to De-lee_GR For This Useful Post:

TdR (31-08-2016)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Δεν διαφωνω σε οσα λες, απλα εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο που λες με την πασα γιατι εδω και 8 χρόνια παιζω με full manual controls και slow speed και δεν με προβληματισε ποτε και ουτε θα με προβληματισει...

PSN ID
    De-Lee_GR

Έχεις δίκιο για τα settings, αλλά η μάζα παίζει το αντίθετο, αυτό δηλαδή που δίνει η EA όταν φορτώσεις το παιχνίδι

PSN ID
    De-Lee_GR

Η default camera φέτος είναι φοβερή και δείχνει όλη την δουλειά της Frostbite

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

PSN ID
    receiver21

Που ειναι ο πογκμπα οέο..αρκετά καλο gameplay αν και παλι για να βάλεις γκολ πρεπει να φτάσεις μέχρι την γραμμή του τέρματος..!απο αλλα βιντεάκια που είδα τα στημένα ειναι εκπληκτικά και οι πανηγυρισμοί παιχτών και προπονητών πολυ μπροστα...!

PSN ID
    De-Lee_GR

Εδώ βάζω ένα βίντεο με την default camera που βρήκα πάλι από Old Trafford για να δείτε την διαφορά.
    Πιο χαμηλή με αποτέλεσμα καλύτερο φωτισμό, περισσότερη εξέδρα και γενικά πιο τηλεοπτική κάλυψη.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Πιο μακρινή και πιο ψηλή μου φαίνεται. Πάρα πολύ καλή! Γενικά, το μόνο που λείπει απ' αυτό το παιχνίδι είναι τα γραφικά και slower speed. Στα υπόλοιπα, λεπτομέρειες (manual παίζω).

PSN ID
    receiver21

open beta ποτε θα δωσουν κανα δυο μερες πριν κυκλοφορησει και αυτοι..?

Page 4 of 16 FirstFirst 1234567814 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks