Page 38 of 138 FirstFirst ... 283435363738394041424888 ... LastLast
Results 741 to 760 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Cool Member SOLID SNAKE MGS's Avatar
    PSN ID
    Giwrgos_13
    Name
    Γιώργος

Εγώ πιστεύω παιδιά ότι το neo θα είναι το ps4 slim και θα ανακοινωθεί στην gamecom μπορεί να υπάρχουν και τα 60fps σε αυτό αλλά ως κάτοχος τωρινου ps4 δεν θα με πειράξει καθόλου...άμα βγάλουν 4k θα με πειράξει.Plus θα με πειράξει άμα η Microsoft βγάλει το Scorpio και δεν βγάλει κάτι καλύτερο η sony.γιατι το neo δεν θα είναι ο ανταγωνισμός του xbox scorpio

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    METAL GEAR ONLINE EINAI FOBERO ONLINE GAME...

Default Playstation 4 "Neo"

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Αυτό που σου λένε και αρνείσαι να καταλάβεις είναι ότι όση δύναμη και να έχει μια κονσόλα ΠΑΝΤΑ θα προτιμά ο κόσμος τα καλύτερά γραφικά από το καλύτερο frame rate. Όποτε το σχόλιο σου ότι δεν είχαν την δύναμη πού έπρεπε το 2013 απλά δεν στέκει.

Αυτό που υποτίθεται ότι θα γίνει τώρα είναι να παίζει το ΝΈΟ τα παιχνίδια πού είναι σχεδιασμένα για ps4 στα 60. Εάν όμως αρχίσουν και σχεδιάζουν τα παιχνίδια με βάση το ΝΕΟ, και πάλι στα 30 θα έχουν τον στόχο και όχι στα 60.

Η μόνη περίπτωση να γίνει το 60 το default είναι να πιάσει πολύ κοινό το VR. Όποτε από σπόντα θα μπορείς να παίζεις κάποια παιχνίδια σε 2d στα 60, επειδή αυτό θα είναι προαπαιτούμενο για το VR.

Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Δηλαδή η μετάβαση από το 1080(όχι πάντα)/30 στο τωρινό PlayStation σε μόνιμο 1080/30 η 60 θεωρείς ότι είναι λόγος αγοράς νέας κονσόλας και πραγματική αναβάθμιση για το PlayStation?

Θα υπάρχουν σαφώς και άλλες μικρές βελτιώσεις σε textures κλπ αλλά σου αρκούν;

Γνωστά όλα αυτά που λες,εγώ εννοούσα ότι με την αγορά της πρώτης κονσόλας το 13 έπρεπε να έχουμε σαφώς δυνατότερα συστήματά.

Περίπου στα επίπεδα του ΝΕΟ που θα βγει τώρα.

Κ αν δεν τους έπαιρνε στα 400 να την πουλούσαν 500.

Από το 800 για μια γελοία αναβάθμιση υπάρχει χαώδης διαφορά.

Συν ότι δεν θα υπήρχε κόσμος να φωνάζει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 18-06-2016 at 23:55.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Το ενδεχόμενο η τεχνολογία τότε ώστε να έχουμε δυνατότερα συστήματα :
    1. Να μην υπήρχε ή να ήταν σε πρώιμο στάδιο.
    2. Να υπήρχε μεν, αλλα το τελικό κόστος να ήταν τέτοιο που δε θα αποτελούσε ελκυστική επιλογή για το καταναλωτή.
    Γιατί δε βάζεις και αυτές τις παραμέτρους στο συλλογισμό σου.
    Αν ήταν τόσο εύκολο και απλό και η τεχνολογία υπήρχε τρία χρόνια πρίν και ήταν το τελικό αποτέλεσμα ελκυστικό στο καταναλωτή, τους έχεις για χαζούς? Δε θα είχαν βγάλει μια πολύ δυνατή κονσόλα από τότε?
    Εν αντιθέσει με το PS3, το 4 όσο και αν σου φαίνεται περίεργο τους αποφέρει κέρδος και όχι χασούρα. Δε νομίζω ότι πρόκειται ποτέ να ξαναμπουν "μεσα" όπως παλιότερα.
    Αλλά ότι και να λέμε τώρα, αν υποθετικά έβγαινε το ps4 Neo και το Scorpio το 2013, σήμερα θα βρισκόμαστε στην ίδια θέση να συζητάμε για τις νέες κονσόλες που θα έβγαιναν. Αυτό συμβαίνει όταν η τεχνολογία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

teras1 (19-06-2016)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Νομίζω ότι έχω απαντήσει ήδη. Όση δύναμη και να έχει μία κονσόλα πάντα τα καλύτερα γραφικά θα ήταν η προτεραιότητα. Ακόμα και αυτό το καταστροφικό να γινόταν που λες δηλαδή ποιό δυνατές κονσόλες το 2013 , στα 500 600 ευρώ, και πάλι η πλειοψηφία των παιχνιδιών θα ήταν 1080@30.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Χαχα μαζί ποσταραμε

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

*Γιαννη

240/30 ηταν το ps1
    480/30 το PS2
    720/30 το PS3 ,
    1080p/30 το PS4
    4K/30 θα ειναι το PS5(δεν μιλαω για το ΝΕΟ)

Δεν γινεται ποτε upgrade στα fps στις κονσολες μεχρι σημερα(ειναι επιλογη των devs οπως ειπαμε). Οποτε δεν ειναι next gen χαρακτηριστικο για τις κονσολες καποιο upgrade απο 30 σε 60 fps.
    Το διαβαζω συχνα και σε αλλα φορουμ και τρελαινομαι! Ρε παιδια!!!???
    Παραπονιουνται για το οτι δεν εχει στανταρ 60 fps το ps4! Mα δεν ηταν ποτεεεεεεεεε προτεραιοτητα τους τα 60.

Τωρα για το NEO. Δεν μπορουσε να υπαρχει το 2013 για τους παραπανω λογους που εγραψα.
    Αυτο που κανουν τωρα ειναι αυτο που σου ελεγα και για το σκορπιο. Μια μεση λυση για να ικανοποιησουν ενα κομματι που εχει ΛΥΣΣΑΞΕΙ(τετοιο πραγμα δεν εχω ματαξαναδει) για τα 60fps. Μαμω το ιντερνετ μαμω
    οι περισσοτεροι δεν θα ασχολουνταν. Δεν θα ηξεραν καν τι ειναι καρε. Αλλα...ιντερνετ=ποιος την εχει μεγαλυτερη(και δεν με βγαζω απέξω εχω παρασυρθει και εχω χαλαρα)
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ακόμα και αυτό το καταστροφικό να γινόταν που λες δηλαδή ποιό δυνατές κονσόλες το 2013 , στα 500 600 ευρώ, και πάλι η πλειοψηφία των παιχνιδιών θα ήταν 1080@30.
    ΑΥΤΟ!

Ακομα και NASA υπολογιστη να εχωναν μεσα με 20.000 ευρω παλι 30 fps θα παιζαμε που λεει ο λογος για να σου βγαλουν γραφικα AVATAR.

Το μονο Γιαννη που θα μπορουσε να γινει, ειναι να περιμενουν μεχρι σημερα και να βγαλουν τωρα το ΝΕΟ(σαν ps4) αλλα ηταν πολλα τα χρονια.
    .

Quote Originally Posted by PDS View Post
    *Γιαννη

240/30 ηταν το ps1
    480/30 το PS2
    720/30 το PS3 ,
    1080p/30 το PS4

Δεν γινεται ποτε upgrade στα fps στις κονσολες μεχρι σημερα(ειναι επιλογη των devs οπως ειπαμε). Οποτε δεν ειναι next gen χαρακτηριστικο για τις κονσολες καποιο upgrade απο 30 σε 60 fps.
    Παραπονιουνται για το οτι δεν εχει στανταρ 60 fps το ps4! Mα δεν ηταν ποτεεεεεεεεε προτεραιοτητα τους τα 60.

Τωρα για το NEO. Δεν μπορουσε να υπαρχει το 2013 για τους παραπανω λογους που εγραψα.
    Αυτο που κανουν τωρα ειναι αυτο που σου ελεγα και για το σκορπιο. Μια μεση λυση για να ικανοποιησουν ενα κομματι που εχει ΛΥΣΣΑΞΕΙ(τετοιο πραγμα δεν εχω ματαξαναδει) για τα 60fps. Μαμω το ιντερνετ μαμω
    οι περισσοτεροι δεν θα ασχολουνταν. Δεν θα ηξεραν καν τι ειναι καρε. Αλλα...ιντερνετ=ποιος την εχει μεγαλυτερη(και δεν με βγαζω απέξω εχω παρασυρθει και εχω χαλαρα)
    Χαχα...ρε δε διαφωνούμε κάπου!

Εγώ απλώς προσπαθώ να καταδείξω τη μ@λ@κια που πάει να γίνει με το ΝΕΟ και ποσό αχρείαστο είναι.

Δηλαδή δε μπορεί να βγάλει κονσόλα σε ένα δυο χρόνια και να ναι 4K?

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post

Εγώ απλώς προσπαθώ να καταδείξω τη μ@λ@κια που πάει να γίνει με το ΝΕΟ και ποσό αχρείαστο είναι.

Μα θα συνεχισει να βγαζει παιχνιδια για το ps4 η sony(δεν σου λεει παρτο με το ζορι)40 εκατομμυρια πωλησεις ειναι αυτες.

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Μα θα συνεχισει να βγαζει παιχνιδια για το ps4 η sony(δεν σου λεει παρτο με το ζορι)40 εκατομμυρια πωλησεις ειναι αυτες.
    Φίλε μου αν βάλεις μπροστά στο ναρκομανή μια δόση θα την πάρει θέλει δε θέλει.

Κ οι περισσότεροι εδώ τέτοιοι είμαστε.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Axilleas_GR (19-06-2016),spartan (19-06-2016)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Φίλε μου αν βάλεις μπροστά στο ναρκομανή μια δόση θα την πάρει θέλει δε θέλει.

Κ οι περισσότεροι εδώ τέτοιοι είμαστε.

Χαχαχαχαχα(δεν εχει και αδικο)η πορεια θα δειξει φιλε γιαννη κατα που θα το παει το πραγμα με το neo η sony.Προς το παρων ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτα που ειδα στην E3 για το υπαρχον ps4.

*Γιαννη

240/30 ηταν το ps1
    480/30 το PS2
    720/30 το PS3 ,
    1080p/30 το PS4

Φίλε μου (από τη ευκαιρία πες μου πως σε λένε)κανείς λάθος που συγκρίνεις το ΝΕΟ που γνωρίζουμε με το Scorpio.

Δεν είναι συγκρίσιμα απλά ούτε σαν μηχανήματα ούτε σαν κίνηση απ τις εταιρείες τους.

Η Sony πάει να βγάλει μισή κονσόλα στην 3ετια κ η ms κανονική νέα κονσόλα στην 4αετια.

Επίσης αυτό η ms το έχει ξανακάνει (με απόλυτη επιτυχία)στο πάρελθον όταν στην 4αετια αντικατέστησε το πρώτο Xbox με το 360.

Και μεταξύ μας είχε πολύ παραπάνω λόγους από τη Sony για νέα κονσόλα.

Η διαφορά με το τότε είναι ότι τώρα τάζει φουλ υποστήριξη στο one.

Αλλά θα δεις ποσό σύντομα θα θαφτούν και το one και το ps4.

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Χαχαχαχαχα(δεν εχει και αδικο)η πορεια θα δειξει φιλε γιαννη κατα που θα το παει το πραγμα με το neo η sony.Προς το παρων ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτα που ειδα στην E3 για το υπαρχον ps4.
    Είχε πολύ καλά παιχνίδια κ απ τις 2 πλευρές κ γω έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος

16. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

DJTaurus (19-06-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

+1000!
    .

18. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Giannis1979 (19-06-2016)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Γιάννη το έχεις γράψει και στο θέμα του xbox αλλά δεν ισχύει. Μισή κονσόλα βγάζει και η ms. 4 φορές περισσότερη ισχύς πότε δεν υπήρξε στο παρελθόν άλμα γενιάς.

Ακόμα και το "αδύναμο" one έχει 10 φορές περισσότερη ισχύ από το 360 σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις.

Γιάννη το έχεις γράψει και στο θέμα του xbox αλλά δεν ισχύει. Μισή κονσόλα βγάζει και η ms. 4 φορές περισσότερη ισχύς πότε δεν υπήρξε στο παρελθόν άλμα γενιάς.

Ακόμα και το "αδύναμο" one έχει 10 φορές περισσότερη ισχύ από το 360 σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις.

Διαφωνούμε σύντροφοι αλλά σέβομαι τις απόψεις σας.

Ο χρόνος θα δείξει.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Φίλε μου (από τη ευκαιρία πες μου πως σε λένε)κανείς λάθος που συγκρίνεις το ΝΕΟ που γνωρίζουμε με το Scorpio.

Δεν είναι συγκρίσιμα απλά ούτε σαν μηχανήματα ούτε σαν κίνηση απ τις εταιρείες τους.

Η Sony πάει να βγάλει μισή κονσόλα στην 3ετια κ η ms κανονική νέα κονσόλα στην 4αετια.
    4-5 TF θα ειναι το PS4 NEO και σχεδον 6 το scorpio. Τεχνικα δεν εχουν τοση διαφορα για να πεις οτι ανηκουν σε αλλη γενια.

Και δευτερον και σημαντικοτερο...η MS το δηλωσε οτι θα ειναι xbox 1.5 εφοσον θα παιζει παιχνιδια του ΟΝΕ και οχι καινουρια αποκλειστικα μονο στο συστημα της.

Δεν μετρανε μονο τα specs. Και τα 2(ΝΕΟ-scorpio) θα μπορουσαν να ειναι next gen αν δουλευαν τα δικα τους exclusives στο 100% του Hardware ακομα και με αυτα τα μετρια specs(για Next gen βημα) αλλα και εδω εχουμε να κανουμε με επιλογες των εταιριων. Και η επιλογη τους ειναι να τα κανουν να δουλευουν ως ps4.5 και xbox 1.5.

ΥΓ. Bαγγελης.
    .

22. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Slay (19-06-2016),spartan (19-06-2016)

4-5 TF θα ειναι το PS4 NEO και σχεδον 8 το scorpio. Τεχνικα δεν εχουν τοση διαφορα για να πεις οτι ανηκουν σε αλλη γενια.

Και δευτερον και σημαντικοτερο η MS το δηλωσε οτι θα ειναι xbox 1.5 εφοσον θα παιζει παιχνιδια του ΟΝΕ και οχι καινουρια αποκλειστικα μονο στο συστημα της.

ΥΓ. Bαγγελης.

Δεν μετρανε μονο τα specs. Και τα 2(ΝΕΟ-scorpio) θα μπορουσαν να ειναι next gen αν δουλευαν τα δικα τους exclusives στο 100% του Hardware ακομα και με αυτα τα μετρια specs(για Next gen βημα) αλλα και εδω εχουμε να κανουμε με επιλογες των εταιριων. Και η επιλογη τους ειναι να τα κανουν να δουλευουν ως ps4.5 και xbox 1.5.
    Βαγγο 4,5-6 TF είναι η διαφορά και είναι όση χρειάζεται για να παίζει η μια κονσόλα 1080p και η άλλη 4Κ.

Διαφορά που αποτιμάται σε 6.000.000 pixels μόνο στον τομέα της ανάλυσης.

Δεν σου λέω κάνει για τη RAM.

Φαντάσου ότι η διαφορά ps4-one είναι 1,8-1,3 ΤF.

Anyway εμείς κουβέντα κάνουμε αλλά θα δεις όταν θα είναι έξω και τα δυο ποσό χαώδεις διάφορες θα έχουν τα παιχνίδια.

Για το θέμα των exclusives προφανώς έχεις δίκιο.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Βαγγο 4,5-6 TF είναι η διαφορά και είναι όση χρειάζεται για να παίζει η μια κονσόλα 1080p και η άλλη 4Κ.

Διαφορά που αποτιμάται σε 6.000.000 pixels μόνο στον τομέα της ανάλυσης.

Δεν σου λέω κάνει για τη RAM.

Φαντάσου ότι η διαφορά ps4-one είναι 1,8-1,3 ΤF.

Anyway εμείς κουβέντα κάνουμε αλλά θα δεις όταν θα είναι έξω και τα δυο ποσό χαώδεις διάφορες θα έχουν τα παιχνίδια.

Για το θέμα των exclusives προφανώς έχεις δίκιο.
    Αλλο να εχουν διαφορα και αλλο να ειναι το ενα next gen και το αλλο οχι.
    Δεν διαφωνησα στο πρωτο αλλα στο δευτερο.

Κανενα απο τα δυο δεν θα ειναι next gen, αλλα διαφορες θα υπαρχουν. Επισης, ισως το ενα σου δινει 60αρια και το αλλο 4K και επιλεγεις. Αν και αμφιβαλω πολυ για το 4Κ.
    .

25. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Slay (19-06-2016)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Και με λιγότερο δυνατή κονσόλα η Sony εχει studios που βγάζουν παιχνίδια που τρίβεις τα μάτια σου. Αυτό που λέμε "talented". Και το αποτέλεσμα που πετυχαίνουν είναι κάθε φορά ένα βήμα μπροστά από την εποχή τους, γιαυτό και τα παίζεις χρόνια μετά και δεν σου έρχεται να κάνεις εμετό. Uncharted 4 δεν υπάρχει π.χ σε κονσόλα και δεν πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση το Scorpio θα βγάλει επιπέδου Uncharted σε 4Κ .Για κανέναν μα κανέναν λόγο. Τουλάχιστον όχι μέχρι να κυκλοφορήσει το PS5 (αν υπάρξει ποτέ τέτοιο πράμα)
    Satan has left his killing floor
    PS4

27. The Following User Says Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

djpar (19-06-2016)

Bookmarks

Bookmarks