Εγώ δεν το άφησα επίτηδες, δεν ξέρω αν έτσι φάνηκε όπως το έγραψα, αλλά μου έφυγε για τα καλά με συνέπεια την εγκατάλειψη.
Εγώ δεν το άφησα επίτηδες, δεν ξέρω αν έτσι φάνηκε όπως το έγραψα, αλλά μου έφυγε για τα καλά με συνέπεια την εγκατάλειψη.
Εγώ δεν το παράτησα, συνεχίζω σήμερα. Αν ο χρόνος είναι μεγάλος, να το κάνω συντομότερο. Υπολόγιζα ότι δεν τρέχεις ΠΣΚ.
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει, ο teras μας έκανε admin. Θα φτιάξει κάποιος;
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, εγώ σήμερα ειδικά δεν ξέρω αν θα προλάβω να κάνω κάτι, από αύριο απόγευμα λογικά θα έχω χρόνο και για το φτάξιμο και για το τρέξιμο
Αν προλαβαίνει άλλος..
Last edited by Papanick; 14-06-2016 at 09:36.
Εγώ βρήκα λίγο χρόνο χθες, σκεφτόμουν πολύ τι κατηγορία, τελικά έβαλα αυτή τη μπούρδα (δεν τα έχω οδηγήσει ποτέ) γιατί δεν προλάβαινα να το σκεφτώ άλλο.
Αλλάξτε το αν δεν συμφωνείτε, γι' αυτό δεν το έχω ξεκινήσει. Το σβήνουμε και βάζουμε ό,τι θέλουμε. Από μένα πάντως κανένα θέμα σε κατηγορία, σιγά, για το χαβαλέ μας..
Υ.Γ. Όποιος το αλλάξει, ας βάλει πχ από σήμερα το μεσημέρι, να έχουμε να τρέξουμε και σήμερα αν συμφωνείτε.
Μια χαρά την βλέπω εγώ την κατηγορία, αφού δεν την έχουμε τρέξει. Μέχρι πότε είναι η προθεσμία για να την τελειωσουμε; Αν δεν κάνω λάθος, μου έβγαζε κάποιες ώρες.
Τελικά, εγκατέλειψα και 'γω στα '80 στην προτελευταία πίστα. Χωρίς να τρακάρω, ξαφνικά σ' ευθεία με πρόδωσε η μηχανή. Εσύ Conjure τι έκανες; Έπρεπε να το χωρίζαμε σε event για να ξεκινούσαμε στα μέσα με ατρακάριστο ή και με διαφορετικό αυτοκίνητο. Κουβαλούσαμε από την αρχή τις ζημιές.
- - - Updated - - -
ΟΚ, το ελέγχουμε. Αν εγινε λάθος, χώρισε το καινούριο σε 2 event για να οδηγήσουμε και τα 2 αμάξια.
Εγώ έτρεχα κανονικά και με αρκετά καλά αποτελέσματα. Μέχρι που πάτησα retire θέλοντας να πηδήξω την τελευταία ειδική της Ουαλίας και τελικά μου πήδηξε όλο το event.
Το retire ακυρώνει το τρέχον event και όχι απλά το stage. Επειδή όμως ήταν ένα, εγκατέλειψες ολόκληρο το πρωτάθλημα. Υπήρξε μοναδική ευκαιρία να βγω 2ος ή και 1ος... 😥
Σε 5 min ξεκινάει new Acropolis '70! Δύο event από δώδεκα πίστες. "Ο Τολμών νικά"...
Πω πω παιδιά! Τί ζημιά η Σουηδία; Με πόνεσαν τα μάτια μου, στην κυριολεξία.
Δηλαδή;
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακριβώς που έγραψα. Ήταν πολύ κουραστικό και με έτσουξαν τα μάτια μου. Και 6 ειδικές;! Μαρτύριο σκέτο.
Πλάκα-πλάκα δε σκέφτηκα να οδηγήσω με 😎 ηλίου.
Να την ακυρώσω τότε. Διασκέδαση θέλουμε, όχι αγγαρεία. Τι ν' αλλάξω;
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τίποτα! Όλα καλά! Μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα. Εκτός από τα μάτια μου. Είναι πρόκληση. Άστα ως έχουν. Την έχουμε τρέξει κι ο Papanick κι εγώ. Εσύ έμεινες.
Προχωράμε.
ΟΚ, σήμερα θα τρέξω και θα τρίβετε τα μάτια σας (χα,χα)! Σοβαρά πάντως, για επόμενη φορά αναφέρετε τα κακώς κείμενα.
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έχω ήδη ένα request. Θα ήθελα την επόμενη φορά, εμάς με Group B 4WD και Conjure7 σε περιορισμό μόνο με Mini Cooper.. α και αν γίνεται, με κλειδωμένη μόνο 1η στο κιβώτιο.. όχι όχι.. με όπισθεν καλύτερα.. Μπα, και πάλι, κι ένα ζευγάρι κυάλια να τον κοιτάζουμε να φεύγει!
Μα 3 λεπτά σε όλο το event? Μια ειδική σχεδόν! Το ήξερα ότι είχα πάει χάλια, όπως και στο άλλο δε θα δυσκολευτείτε θεωρώ γιατί ό,τι θα μπορούσε να πάει στραβά έχει πάει.. αλλά όχι και 3 λεπτά, δεν το περίμενα! Θα τα ρίξω στο ρημάδι το Escort, αυτό φταίει για όλα!![]()
Last edited by Papanick; 16-06-2016 at 16:09.
klark71 (16-06-2016)
Bookmarks