Page 35 of 138 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast
Results 681 to 700 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Το ίδιο θα γίνει όταν η MS ανακοινώσει με περηφάνια το Scorpio στα 600€. Remember the PS3;
    Η διαφορα ειναι οτι το PS3 των 600 και βαλε ευρω έτρεχε τα παιχνιδια αρκετα χειροτερα απο το 360 των 350 αν θυμαμαι καλα,ενω το Scorpio θα τα τρέχει εξωπραγματικά καλυτερα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ορίστε... Τωρα γινεται να μη του δώσεις rep;;;;

3. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Lefteris_X (14-06-2016)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Λευτέρη όταν θα πείς στον κόσμο να διαλέξει ανάμεσα σε ένα πιθανό combo 900€ για PS4Neo/PSVR και 1300€ για Scorpio/Rift, τότε ένα απο αυτά θα φάει middle finger (δεν λέω πιο ).
    Το ίδιο θα γίνει όταν η MS ανακοινώσει με περηφάνια το Scorpio στα 600€. Remember the PS3;
    Μα δεν είπα διαλέξτε ντε και καλά μεταξύ των 900 - 1300 ευρώ! Είπα σπέσιαλ πακέτο. Σπέσιαλ = για λίγους.

Το βασικό, επόμενο, μηχάνημα θα είναι είναι στα 500-550 και για τις δύο εταιρείες, αν θέλουν πραγματικά να φέρει μεγάλη αύξηση δύναμης.
    Αν η Sony επιλέξει το δρόμο του -όπως το ξέρουμε- Neo (Polaris), τότε, ναι, θα μπορεί να το κοστολογήσει στα 400 ευρώ.
    Και η MS να διαλέξει τον δρόμο της ακριβότερης και δυνατότερης κονσόλας.

Αν όμως, ΑΝ, η Sony πει "θα μπω οικονομικά λιγάκι μέσα, ώστε να φτιάξω κονσόλα που θα χάνω λίγα χρήματα στην αρχή, και αντί να την κοστολογήσω στα 500-550, θα την κοστολογήσω πες στα 400 άντε 450 για τα Χριστούγεννα του 2017", τότε θα κάνει την σωστή κίνηση κατ' εμέ (να πουλήσει και καμιά 4Κ τηλεόραση με περισσότερη "πειθώ", καθώς μέχρι τότε θα έχουμε αβέρτα 4K Blu-ray τίτλους κιόλας).

Αν όμως, πολύ απλά, δεν έχει τα χρήματα να πουλάει -για λίγο καιρό, πχ. 1 χρόνο- με χασούρα τη Neo κονσόλα, τότε τζίφος. Το Neo θα είναι με Polaris και θα πάρει τα @@ μου από πλευράς απόδοσης συγκριτικά με το Scorpio. Και ως γνωστό, η MS ΕΧΕΙ χρήμα. Πολύ περισσότερο από τη Sony.

¶λλωστε, ιστορικά, η Sony ΟΛΕΣ τις κονσόλες που έδινε στο κοινό, στην αρχή της ζωής τους, τις πούλαγε με χασούρα (δηλαδή τις κοστολογούσε λιγότερο απ' ότι της κόστιζαν να τις παράξει). Μοναδική εξαίρεση στην κονσολο-ιστορία της Sony: το PS4. Οπότε; Δεν είναι άγνωστη τακτική της Sony αυτή. Μόνο που δεν έχει το απαραίτητο χρήμα πλέον.

ΥΓ: Ευχαριστώ παιδιά για τα +rep σας, Desmond και Dragonpaul!!!!! Χάρηκα σαν μικρό παιδί, λολ

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να τονισω οτι οπως λεει και το αρθρο στο eurogamer, η microsoft δεν ρισκαρει σε ολα τα μετωπα. Cpu: jaguar cores, δηλαδη ηδη υπαρχον προιον, αντε με καλυτερο χρονισμο. Μνημη: gddr5 αλλα με τρια banks, ετσι ωστε με ενα σμπαρο δυο τριγωνια: 384 bit ευρος για να πιασει τα 320gb bandwith χωρις να παει σε εξωτικες μνημες, και 12 giga ram (3*4giga) για να παιζουν upscaled ολα σε 4k με περισσοτερο χωρο για textures. Δοκιμασμενα ολα. Το μονο ρισκο ειναι η vega gpu, αλλα ενα ρισκο αυτος που χανει θα παρει και μαλλον θα της βγει. Οπως πολυ σωστα ειπε ο Λευτερης, μπορει οι gamers specs να μην ξερουν, ξερουν και παραξερουν σε ποια κονσολα τα παιχνιδια δειχνουν και παιζουν καλυτερα. Οσο για τιμη? προβλεψη μου ειναι 499 μαξιμουμ, εστω και με χασουρα στην αρχη. Κοινως, η sony θα περασει βραδυα αξημερωτα απο εδω και εμπρος

υ.γ αυτο με τον cerny ο τσιπρας της sony παιζει να ειναι η ατακα του μηνα!

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

For the sake of keeping confusion down 5.5 was the exact number I have heard floated about option b but the price is pretty steep. I do have a number but cannot share it yet I'm waiting on someone else to post the actual data (Should be soon) before I do another long post.
    Το 5.5 αφορουν τα teraflops του option B.

http://www.neogaf.com/forum/showpost...&postcount=339

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Η διαφορα ειναι οτι το PS3 των 600 και βαλε ευρω έτρεχε τα παιχνιδια αρκετα χειροτερα απο το 360 των 350 αν θυμαμαι καλα,ενω το Scorpio θα τα τρέχει εξωπραγματικά καλυτερα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Το ότι κάποια multiplatform έτρεχαν χειρότερα στο PS3 δεν ήταν ο λόγος της αρχικής του αποτυχίας. Το X360 βγήκε έναν ολόκληρο χρόνο νωρίτερα στην αγορά και ήταν αισθητά φθηνότερο. Αυτά είναι γνωστά πράγματα.
    Μάλιστα η διαφορά στην απόδοση ανάμεσα σε PS4 και X1 στα multiplatform σήμερα είναι μεγαλύτερη από ότι ήταν η διαφορά ανάμεσα σε PS3 και X360.

Άσχετα από το πως θα τρέχει τα παιχνίδια, ο περισσότερος κόσμος θα προτιμήσει την σχέση τιμής/απόδοσης. Όπου απόδοση δεν σημαίνει 4K native vs 1080p gaming, αλλά το γεγονός ότι αυτά που φαίνονται στην οθόνη δεν θα είναι δραματικά διαφορετικά για τους περισσότερους στα μάτια τους ώστε να ξηλωθούν οικονομικά.
    Μην κρίνεις από τους hardcore.

8. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Axilleas_GR (15-06-2016)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Πάντως ετσι και αλλιώς δεν μιλάμε για εντελώς νέα αρχιτεκτονική οπως ειναι η αλλαγή απο PS3 σε ps4, όποτε δεν θεωρώ απίθανο να μπορέσει να βγάλει η Sony μια κονσόλα επιπέδου Scorpio σε 1,5 χρόνο απο τώρα.

Αν το σκεφτείτε τα περισσότερα components ειναι ίδια ή συμβατής τεχνολογίας και δεν χρειάζεται να γράψουν νέο λειτουργικό σύστημα μιας και μιλάμε για συμβατές x86 CPUs & GPUs.

Το θεμα ειναι καθαρά αν θα θελήσει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει μια δυνατή κονσόλα σε προσιτή τιμή, ή θεωρεί ότι με την βάση χρηστών που έχει χτίσει και τα παιχνίδια που θα έχει μέχρι τότε θα μπορέσει να διατηρήσει και να επεκτείνει το κοινό της. Εγω προσωπικά με τα παιχνίδια που βλέπω στο αλλο στρατόπεδο δεν πείθομαι. Τα παιχνίδια που παράγει η Sony ταιριάζουν πολύ περισσότερο στο τι παίζω.

Επίσης και τις 2 κονσόλες θα τις κρατάει πίσω και η συμβατότητα με τα υπάρχοντα ps4, Xbox one. Και ειδικά στην αρχή τα extra resources θα σπαταληθούν σε λιγο καλύτερα/πιο λεπτομερή οπτικά εφέ ή αλλά πράγματα που τα engines τα δίνουν με μικρό προγραμματιστικό κόστος. Δεν πρόκειται να επενδυθεί πολύς χρόνος στο να τις εκμεταλλευτούν όσο δεν έχουν βάση χρηστών, και αυτό θα ευνοήσει ένα αδύναμο ps4 neo.

10. The Following 2 Users Say Thank You to panos74gr For This Useful Post:

Axilleas_GR (15-06-2016),teras1 (15-06-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Μάλλον δεν είναι σε mood η Sony για χασούρα χρημάτων αυτό το καιρό.
    Και η αλήθεια είναι πως για εμένα το Scorpio, αν και εξαιρετικό σαν φημολογουμενα specs, μου είναι άχρηστο εφόσον δεν έχω και τηλεόραση να το υποστηρίξει.
    Φυσικά το ίδιο ισχύει και για το Ps4K, Ps4 Neo, Ps4.5 you name it ανεξαρτήτως τελικών specs.
    Εξάλλου μήπως πρέπει να υπολογιστεί στην εξίσωση και το έξτρα κόστος μιας τηλεόρασης 4Κ?
    Προσωπικά πάντως, ασχέτως με το τι καιρούς διανύουμε τεχνολογικά και πως δικαιολογείται στη σκέψη του καθενός οι αναβαθμισμένες εκδόσεις κονσολων, ως late adopter αισθάνομαι θιγμενος. Δεν υπήρχε τρόπος να γνωρίζω και ούτε είμαι και υποχρεωμένος εξάλλου να ξερω τις προθέσεις ή τα "σημεία των καιρων" να το θέσω καλύτερα. Αν γνώριζα κάτι τέτοιο δε θα αγοραζα ps4 εξαρχης.
    Και φυσικά ούτε ειμαι υποχρεωμένος για d1 αγορά ώστε να προλαβαίνω τις εξελίξεις. Anyway δε πάνε να το βγάλουν καρατουμπανο. Θα παραμείνω στο απλό και ταπεινό πλέον ps4 και άλλα χρήματα θα κάνουν πολυυυυυ καιρό να δουνε απο το δικό μου πορτοφόλι. Αλλά αυτά αποτελούν δικές μου σκέψεις. Άλλοι σκέφτονται διαφορετικά και δε τους αδικώ και ούτε διαφωνώ μαζί τους.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Να κάνω μια ερώτηση,
    Εγώ έχω οθόνη 1080p και σύντομα δεν πρόκειται να την αλλάξω.
    Οι νέες κονσόλες θα παίζουν 4κ, Αν όμως εγώ θέλω να παίξω σε 1080 τότε θα έχω καλύτερα γραφικά ? Μάλλον όχι,
    Τα παιχνίδια θα τρέχουν στα ίδια γραφικά και frames είτε παίζω σε 1080 είτε σε 4κ?
    Αν όχι τότε και αυτοί που έχουν 4κ τηλεόραση μπορεί να προτιμησουν τα γραφικά αντί της ανάλυσης... Μήπως τότε οι κονσόλες γίνονται σαν pc.
    Τέλος αν τα γραφικά σε 1080 και 4κ μείνουν ίδια τότε γιατί να μην πάω σε pc για να έχω όσοι δύναμη θέλω εγώ και να βάζω ότι γραφικά θέλω εγώ.

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Αφού θα βγάλει που θα βγάλει η Sony αναβαθμισμένο ps4, ελπίζω να είναι σημαντική αναβάθμιση, επιπέδου Microsoft, γιατί έτσι θα τσακώνονται σαν τα κοκόρια (δεν θα μπορεί η Microsoft να πουλάει την παραπάνω δύναμη της κονσόλας της), με αποτέλεσμα να ωφεληθούμε εμείς. Δεν νομίζω να πάρω την νέα κονσόλα day one, μάλλον θα περιμένω τα πρώτα neo exclusives που θα με ενδιαφέρουν. Να κάνω και μια ερώτηση: γιατί γίνεται συζήτηση μόνο για την amd; Ξέρω ότι η Nvidia έχει κάνει κάτι επιχειρηματικές μαλακίες με το ps3, αλλά νομίζω πως θα μπορούσε η Sony να προσεγγίσει την Nvidia (και την Intel) για καλύτερο deal.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ezio αυτό λέω πιο πάνω... Μεγάλη βλακεια το θέμα amd.
    Τώρα που την "έπαθαν" αν την έπαθαν εύχομαι στο ps5 να αλλάξουν νοοτροπία

- - - Updated - - -

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Η Nvidia (με εξαίρεση τις καινούργιες 1060 και 1070) και η Intel είναι πολύ πιο ακριβές εταιρείες από την AMD. Καλύτερες αλλά πιο ακριβές. @ djpar θα έχεις καλύτερη ποιότητα σε 1080p, μόνο που θα πάνε τα frames στα 60 έχει μεγάλη διαφορά. Το θέμα είναι πως το scorpio (και ένα neo με καλύτερες προδιαγραφές) μας βάζουν σε νέα γενιά το 17...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Η ερώτηση είναι άλλη.
    Έχουν 2 άτομα Scorpio, ένας έχει οθόνη 1080 και ο άλλος 4κ.ο 1080 θα βλέπει πχ ultra settings και ο 4k high ή απλά στο 1080 το μηχάνημα θα κοιμάται ?

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Να κάνω μια ερώτηση,
    Οι νέες κονσόλες θα παίζουν 4κ, Αν όμως εγώ θέλω να παίξω σε 1080 τότε θα έχω καλύτερα γραφικά ? Μάλλον όχι,
    Τα παιχνίδια θα τρέχουν στα ίδια γραφικά και frames είτε παίζω σε 1080 είτε σε 4κ?
    Αν όχι τότε και αυτοί που έχουν 4κ τηλεόραση μπορεί να προτιμησουν τα γραφικά αντί της ανάλυσης... Μήπως τότε οι κονσόλες γίνονται σαν pc.
    Τέλος αν τα γραφικά σε 1080 και 4κ μείνουν ίδια τότε γιατί να μην πάω σε pc για να έχω όσοι δύναμη θέλω εγώ και να βάζω ότι γραφικά θέλω εγώ.
    Ρωτας πραγματα για κονσολες που ειναι 1-1.5 χρονο μακρυα. Η λογικη λεει οτι το παιχνιδι επιλεγει την αναλυση του και οχι εσυ, οποτε?
    ναι τεραστια βλακεια, γιατι οι κατασκευαστες κονσολων επιλεγουν ΜΟΝΟ με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Υπαρχουν πολυ σημαντικα θεματα που ο περισσοτερος κοσμος τα αγνοει, οπως royalties, custom IP's και αλλα, που μπορει να μην εχουν καποια σημασια για τον τελικο καταναλωτη, εχουν ομως μεγαλη για τον κατασκευαστη οσο αφορα το κοστος παραγωγης, μακροπροθεσμα.

Ετσι για την ιστορια, Intel και Nvidia ειχαν πηδηξει την MS στο πρωτο Xbox, και σε μικροτερο βαθμο εγινε το ιδιο απο την Nvidia στην Sony για το Ps3. Οποτε δεν ειναι καθολου παραξενο που και οι δυο κατασκευαστες (και οπως δειχνουν τα πραγματα και η Nintendo) επιλεγουν την AMD για τα chips τους.

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Η ερώτηση είναι άλλη.
    Έχουν 2 άτομα Scorpio, ένας έχει οθόνη 1080 και ο άλλος 4κ.ο 1080 θα βλέπει πχ ultra settings και ο 4k high ή απλά στο 1080 το μηχάνημα θα κοιμάται ?
    Στο pc συμβαίνει αυτό. Εξαρτάται και από το παιχνίδι. Κάρτες που παίζουν φουλ settings 1080p, δεν αποδίδουν max settings στα 4κ.

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Σε απαντηση στο ερωτημα σου Παρη, στις κονσολες τα πραγματα ειναι πιο απρο μαυρο. Θα υπαρχει ενα "normal" mode και ενα "neo mode" η "scorpio mode" αναλογα με την περιπτωση. Στο "δυνατο" mode θα εχεις πιο καλα textures, πιο καλο framerate, πιο ψηλη αναλυση (η ενα μερικο συνδυασμο των παραπανω. Αυτο το mode θα ειναι το ιδιο απο πλευρας textures, γραφικων γενικα ανεξαρτητα απο την αναλυση που θα δεινχει η τηλεοραση σου. Trade off αναλυσης με γραφικα δεν προκειται να υπαρξει στισ κονσολες, για τον λογο οτι οι devs πρεπει να εχουν συγκεκριμενους στοχους ετσι ωστε να ειναι πιο ευκολο για αυτους να κανουν optimizations για καθε version (normal και advanced) της κονσολας

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Να κάνω μια ερώτηση,
    αυτα που γράφεις, δηλαδή με τι γραφικά θέλεις να παιζεις, σε τι frame rate, ανάλυση κτλ γινονται μονο στο pc έως τώρα.

πχ εγω θα προτιμουσα να παιζω με την GTX 1070 ενα BF1 σε 1080p/144hz οθόνη ώστε να φαινονται τα 60+fps, παρά σε 1440p/60hz ή 4k με τους αναλογους συμβιβασμούς.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

BBC - Andrew House comments on Neo, games will 'play an awful lot prettier'

BBC: You have a new PlayStation, or upgraded PlayStation 4 in the works, why aren't we seeing that at E3 this year?

House: Really, very very simple. Just as was the case with PlayStation VR we feel that it's important to show people the new hardware, the new platform, when we have got the full range of experiences that can take advantage of it.

BBC: Now, PlayStations have had refreshes over the course of the lifecycle of every single generation of PlayStation, but this is a slightly different refresh, isn't it, because it's a hardware refresh as well, it's not just cosmetic. Is this indicative of a new strategy for the PlayStation, that there's going to be more heavy-duty upgrades over the course of a console's lifecycle?

House: Well, to be very clear, the high end PS4, codenamed Neo, that we are working on, is an addition to the existing lineup, not a replacement. Perhaps we have an opportunity to move slightly away from just a static console that remains absolutely the same for a period of six, seven, eight years. And perhaps offer, in addition to
    the current PS4, something a little extra. Particularly, and I should stress this, in the area of graphic fidelity, and games that will essentially play an awful lot prettier than games have previously.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Επισης, και για να μην ταλεμε ολα μαυρα, η Sony δεν χρειαζεται να φτασει τη microsoft σε δυναμη, αρκει να ειναι σε αποσταση 10-15% και στην τιμη να ειναι εστω και λιγο φθηνοτερη. Οταν η διαφορα σε δυναμη ειναι σε τετοια επιπεδα, δεν αξιζει ενα studio να κανει τον κοπο και να προχωρησει σε επιπλεον optimization για την πιο δυνατη κονσολα, μια που δεν θα αποφερει κατι ορατο. Οταν ομως η διαφορα ειναι στο 30-40% (οπως ειναι τωρα με το ps4 και xbox1), τα προγραμματιστικα εργαλεια ειναι τα ιδια και για τις δυο κονσολες (οπως συμβαινει τωρα) και η τιμη ειναι σε παραπλησια επιπεδα, τοτε ναι οι devs θα κανουν optimizations για την πιο δυνατη κονσολα. Αρα η στρατηγικη για την sony πρεπει να ειναι εντος 10-15% διαφορα στην δυναμη με το scorpio και εστω και λιγο φθηνοτερη.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Άρα η κονσόλα σε 1080p οθόνη θα κοιμάται και δεν θα αποδίδει στο maximum... Χμ

Bookmarks

Bookmarks