Page 14 of 138 FirstFirst ... 41011121314151617182464114 ... LastLast
Results 261 to 280 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ισχύει αυτό που λες για τους early adopters Παύλο.
    Εγώ πάντως θα προτιμούσα να έμεναν έτσι τα πράγματα από πλευράς SONY και θα την εκτιμούσα ακόμα περισσότερο. Τώρα εφόσον βλέπω πως μου φέρνουν όλα τα αρνητικά το Pc gaming (έξοδα για hardware, upgradable συστήματα, διαφορετική εμπειρία στους χρήστες, Install στον σκληρό δίσκο κλπ).
    Ε ας πάω μια και καλή στο Pc gaming τουλάχιστον θα έχω και τα θετικά του pc gaming που τώρα δεν τα έχω.
    2 ειναι οι κυριότεροι λόγοι που επιλέγω κονσόλες:
    α) Η "ασφάλεια" του ότι για 5-6 χρόνια είμαι καλυμμένος
    και β) οι αποκλειστικοί τίτλοι (για αυτό και έχω PS4)
    Μετά θα βρω χιλιάδες λόγους υπέρ της κονσόλας. Αλλά όχι τόσο σημαντικούς να με αποτρέψουν από το να "μετακομίσω" στο pc gaming.
    Γιατί πάνω απ'ολα το gaming αγαπάω και όχι την κάθε εταιρεία.
    Spoiler!

2. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Dragonpaul (19-04-2016)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ναι εγω θα προτιμουσα να μεινω ετσι και ας βγαλει παπαδες η ms. Console gaming σημαινει οτι παιζουμε ολοι το ιδιο παιχνιδι, στην ιδια κονσολα , για μια περιοδο 5-7 χρονια. Οτιδηποτε αλλαζει αυτον τον κανονα με βρισκει καθετα αντιθετο. ΔΕΝ λεω οτι δεν θα το παρω , εξαρταται απο πολλα πραγματα, ομως ελπιζω να τιμωρηθει η σονυ απο τον κοσμο , οπως τιμωρηθηκε η ms με τα always online , τα kinect κλπ.

Spoiler!

4. The Following 5 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Dragonpaul (19-04-2016),mihalis13 (19-04-2016),Slay (19-04-2016),Viper (19-04-2016)

Ξεφτύλες απλά. Ήταν που είχα ξενερώσει γενικώς με τον χώρο, απο δώ και στο εξής δεν πρόκειται να διαθέσω ούτε ένα ευρώ για κονσόλα ξανα. PC και πάλι PC στο μέλλον, έτσι κι αλλιώς το 95% των τίτλων που με ενδιαφέρουν υπάρχουν εκεί και φυσικά έρχονται με όλα τα κομφόρ που λείπουν απ' τις κονσολάδικες εκδόσεις τους (4K, 60fps, δωρεάν online, κλπ). Αϊ σιχτίρ πιά...
    Last edited by Tilemaxx; 19-04-2016 at 16:59.

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Δηλαδη η EA (τυχαιο παραδειγμα) θα βγαλει το FIFA 17 (τυχαιο παραδειγμα) για PS4+PS4 NEO + εκδοση για PS4 PSVR + εκδοση PS4 NEO PSVR. Θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε πως θα παει το πραμα.
    και οχι μονο, αφου θα εχουμε το xbox one, το νεο xbox one, το PC και μαλλον τη νεα κονσολα της nintendo...

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Να μια περίπτωση που οι early adopters "ευνοήθηκαν" αφού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ύπαρξη του PS4 2μιση χρόνια τωρα.
    Eξαρταται. Γιατι αν οι early adopters δεν εχουν μεινει ικανοποιημενοι απο τους μεχρι τωρα τιτλους και βλεπουν οτι τα καλυτερα ερχονται με 400 ευρω επιπλεον, τοτε περισσοτερο ριγμενοι πρεπει να νιωθουν παρα οτιδηποτε αλλο.

πιστευω οτι οι μονοι που θα ευνοηθουν θα ειναι αυτοι που δεν εχουν αγορασει ακομα το PS4 και το οποιο θα δημιουργησει κακο προηγουμενο για τις επομενες κονσολες.
    Last edited by AgentPrinny007; 19-04-2016 at 17:13.

7. The Following 4 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

Dragonpaul (19-04-2016),PDS (19-04-2016),Slay (19-04-2016),teras1 (19-04-2016)

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Έχουμε κάποιο παιχνίδι που να πήγε στα όρια του το PS4;;
    αυτό απότελεί ένα ερώτημα ανευ ουσίας και περιεχομένου

το νέο μηχάνημα με αυτά που ήρθαν στην επιφάνεια έχει 100% ταχυτερη gpu και σημαντικά ταχύτερη CPU αν και πάλι είναι του ίδιου τύπου, o αδύναμος jaguar.

επομένως περιμένουμε σιγουρα καλύτερο frame rate, πχ σε παιχνιδια σαν το FF XV ή 60αρι fps σε ένα Last of Us 2 ή Bloodborne 2.

9. The Following User Says Thank You to BigBOSS For This Useful Post:

spartan (19-04-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Σίγουρα ο early adopter νοιώθει λιγότερο ριγμένος σε σχέση με ένα που πήρε πριν 3 μήνες την κονσόλα. Αν νοιώθει έτσι ο early adopter Agent που έχει παίξει και 10 παιχνίδια ας πούμε, σκέψου ένας που πήρε τώρα το PS4 και έχει παιξει 1-2 παιχνίδια πως νοιώθει.
    Spoiler!

11. The Following 3 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

AgentPrinny007 (19-04-2016),andapo (19-04-2016),Dragonpaul (19-04-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    .
    Δεν νομιζω οτι ειναι ανεφ ουσιας, γιατι ως καταναλωτης θες να ξεζουμιζουν το μηχανημα σου.
    .

13. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

mihalis13 (19-04-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

το νέο μηχάνημα με αυτά που ήρθαν στην επιφάνεια έχει 100% ταχυτερη gpu και σημαντικά ταχύτερη CPU αν και πάλι είναι του ίδιου τύπου, o αδύναμος jaguar.

επομένως περιμένουμε σιγουρα καλύτερο frame rate, πχ σε παιχνιδια σαν το FF XV ή 60αρι fps σε ένα Last of Us 2 ή Bloodborne 2.
    Ίσως για σένα να είναι άνευ ουσίας. Εγώ προσπαθώ να βρω ένα λογικό λόγο πέραν του κάνουμε ότι γουστάρουμε που να δικαιολογεί εν μέρη την αναβάθμιση του PS4.

Σε μια γενιά που τώρα παίρνει τα πάνω της στην ουσία την ακυρώνεις (σαν SONY).
    Εγώ αυτό λέω. Δεν είναι ότι χορτάσαμε παιχνίδια και λέμε "α ρε γαμώτο λίγο πιο δυνατό να ήταν το PS4 θα βλέπαμε παπάδες"
    Έως τώρα μηδέν εκμετάλλευση της κονσόλας.
    Όταν 2,5 χρόνια έχεις προσφέρει ελάχιστα πράγματα, "πουλάς" τον πελάτη σου, υποβαθμίζοντας την κονσόλα του και περιμένεις να εμπιστευτεί πάλι τα χρήματα του σε σένα.
    Και 3 χρόνια μετά το PS4,5 θα βγάλει το PS5 και μετά το PS5,5 κ.ο.κ.

Ποιο το προτέρημα της κονσόλας απέναντι στο pc gaming;;;
    Spoiler!

15. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikosgnr (19-04-2016),teras1 (19-04-2016)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πέρα απο τον Μιχάλη και τον Δημήτρη, δε βλέπω να μου απαντάτε στο ερώτημα... Λογικό το "μούδιασμα" βέβαια και ειναι νωρίς ακόμα, αλλα, παιδιά ας μη γελιόμαστε, όσοι έχουμε επιλέξει το "στρατόπεδο" των κονσολων, το έχουμε κανει για συγκεκριμένους λόγους χιλιοειπομενους που δε χρειάζεται να συζητηθούν παλι. Εφόσον τα πράγματα αλλάζουν ρότα -καλώς ή κακώς- θα "υποχρεωθούμε" να ακολουθήσουμε. Δεν προτίθεμαι να εγκαταλείψω το gaming, αλλα ούτε να αρχίσω να συναρμολογω PC καθε τρεις και λίγο. Άρα;;; Τι μένει;;; Ακριβώς!
    Να μου συγχωρήσετε αυτο που θα πω αφού ούτε να προκαλέσω θέλω, ούτε τίποτα ανάλογο αφού η πλειοψηφία των παιδιών που συμμετέχουν εδώ μέσα μου ειναι συμπαθής, αλλα περιμένω να δω πολλές γνώμες να αλλάζουν (είδατε; δε χρησιμοποίησα την αγοραία λέξη ) μολις και αν κυκλοφορήσει όντως η νέα κονσόλα...
    Last edited by Dragonpaul; 19-04-2016 at 17:37.

17. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Ray Liotta (20-04-2016)

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

To είπα ακριβώς για αυτο, το ξεζούμισμα ειναι μόνο μια λέξη και η πραγματικότητα ειναι κάτι άλλο.

Ο Mihalis αναρωτηθικε εαν υπήρξαν παιχνιδια που να πήγαν το ps4 στα ορια του. Φυσικά και μπορούμε άνετα να πούμε πως υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, οπως το Order με την κομμένη ανάλυση (μπάρες), το Witcher 3 ή τα Βattlefield 4/Βattlefront που τρέχουν 900p για να πετύχουν 60 fps οπως ακόμη και το 1st party mp του Uncharted 4 απο την πολυδιαφισμένη για τις ικανότητες στην βελτιστοποιηση Naughty Dog που τρέχει 900p για 60fps με εμφανώς ρηγμένα γραφικά. Επισης και το Dark Souls 3 που ειδα στο pc δεν έχει και τα υπερ απαιτητικά γραφικά σαν το Witcher 3 (αν και έχει εξαιρετικο level design/art direction) και παρολα αυτα το ps4 δε το τρέχει 60 fps.

Δηλαδή καλο το ξεζουμισμα αλλά ένα κλειστό hardware έχει και τα όρια του οπως και να έχει. Επισης ξεζουμισμα ενος απαρχαιωμένου hw σημαινει για μια ομάδα και πολλές περισσοτερες εργατοώρες επομένως έξοδα, πάνω σε αυτον τον τομέα, που θα μπορούσαν να αποφευχθουν. Δηλαδή αν είσασταν ομάδα ανάπτυξης και σας έδιναν hw μεγαλύτερης ισχύς δεν θα είχατε μεγαλύτερη άνεση να υλοποιήσετε τις ιδέες σας; Υπό την έννοια αυτή το νέο ps4 μάλλον λύει τα χέρια των developers για να δώσουν καλύτερα αποτελέσματα.
    Last edited by BigBOSS; 19-04-2016 at 17:41.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

θα προτιμούσατε να μείνουν τα πράγματα ως έχουν με την υπολογιστική ισχύ του υφιστάμενου μοντέλου PS4 ενώ ξέρετε σχεδόν σιγουρα οτι η MS θα κυκλοφορήσει ενα νέο One και η Nintendo ενα νέο ισχυρότερο μηχάνημα;;;; Just sayin....
    Πρωτον η Ms το εχει περισσοτερο αναγκη γιατι ειναι πισω τεχνολογικα λογω επιλογων που δεν της βγηκαν, αλλα και παλι δεν ξερεις εαν αυτο θα επιανε. Δηλαδη την εκανε μια φορα με το kinect στους early adopters , Θα δοκιμαζε να το κανει μονη της και δευτερη φορα? εγω δεν το πιστευω. Οσο για την nintendo ειναι απλα irrelevant, οσοι θελουν να παιζουν παιχνιδια της, παιρνουν την κοσνολα της, οσοι δεν τους ενδιαφερει και θελουν να παιζουν και Multiplatform δεν την αγοραζουν. Ετσι εγινε με το wii, ετσι εγινε και με το wiiu που και αυτο βγηκε με καλυτερο hardware απο τον τοτε ανταγωνισμο, αλλα εκανε μια τρυπα στο νερο.

Εγω ηθελα να παρω το PSVR εαν τα οικονομικα μου βεβαια το επετρεπαν κατα την ημερομηνια κυκλοφοριας, τωρα ουτε το ΝΕΟ θα παρω, ουτε το VR. Δεν βρισκω τον λογο να επενδυσω στο headset απο την στιγμη που δεν ξερω εαν τα παιχνιδια σε 1 χρονο απο τωρα, δεν θα θελουν το ΝΕΟ για να παιζουν αξιοπρεπως. Εσυ πες μου τωρα ποιος βγαινει χαμενος? Δεν ξερω ποιος ειχε την ιδεα για αυτη την ταυτοχρονη οπως δειχνουν τα πραγματα κυκλοφορια, αλλα πλεον η Sony αρχιζει και θυμιζει το τσιρκο με τους χιμπατζηδες που ηταν η Ms το 2013.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Πέρα απο τον Μιχάλη και τον Δημήτρη, δε βλέπω να μου απαντάτε στο ερώτημα... Λογικό το "μούδιασμα" βέβαια και ειναι νωρίς ακόμα, αλλα, παιδιά ας μη γελιόμαστε, όσοι έχουμε επιλέξει το "στρατόπεδο" των κονσολων, το έχουμε κανει για συγκεκριμένους λόγους χιλιοειπομενους που δε χρειάζεται να συζητηθούν παλι. Εφόσον τα πράγματα αλλάζουν ρότα -καλώς ή κακώς- θα "υποχρεωθούμε" να ακολουθήσουμε. Δεν προτίθεμαι να εγκαταλείψω το gaming, αλλα ούτε να αρχίσω να συναρμολογω PC καθε τρεις και λίγο. Άρα;;; Τι μένει;;; Ακριβώς!
    Να μου συγχωρήσετε αυτο που θα πω αφού ούτε να προκαλέσω θέλω, ούτε τίποτα ανάλογο αφού η πλειοψηφία των παιδιών που συμμετέχουν εδώ μέσα μου ειναι συμπαθής, αλλα περιμένω να δω πολλές γνώμες να αλλάζουν μολις και αν κυκλοφορήσει όντως η νέα κονσόλα...
    Απλα περιμενουμε να δουμε ανακοινωσεις για να βγαλουμε συμπερασματα.

Τωρα πηγαινουμε με τα ''αν''.

Πιστευω οτι αυτο το ps4-->ps4.5-->ps5--->ps5.5 κτλ πρεπει να το χτισουν με τετοιο τροπο ωστε να πεισουν τον καταναλωτη οτι δεν χανει με καθε αγορα. Να τον πεισουν να τους ακολουθησει.
    Ελπιζω να εχουν κατι που θα πειθει τον μεσο καταναλωτη στο μυαλο τους.
    .

Σίγουρα ο early adopter νοιώθει λιγότερο ριγμένος σε σχέση με ένα που πήρε πριν 3 μήνες την κονσόλα. Αν νοιώθει έτσι ο early adopter Agent που έχει παίξει και 10 παιχνίδια ας πούμε, σκέψου ένας που πήρε τώρα το PS4 και έχει παιξει 1-2 παιχνίδια πως νοιώθει.
    Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.
    Παντα ειχε ουσια, περιεχομενο και μαλιστα πρακτικη εφαρμογη απο την εποχη του SNES αφου οι διαφορες των παιχνιδιων αναμεσα στο πρωτο χρονο κυκλοφοριας και κατα το τελος ηταν ιδιαιτερα σημαντικες. Δεν θα σταματησει τωρα να εχει ουσια επειδη αποφασισαν να το παιξουν Apple...

22. The Following 4 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

Axilleas_GR (19-04-2016),mihalis13 (19-04-2016),PDS (19-04-2016),teras1 (19-04-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Να μου συγχωρήσετε αυτο που θα πω αφού ούτε να προκαλέσω θέλω, ούτε τίποτα ανάλογο αφού η πλειοψηφία των παιδιών που συμμετέχουν εδώ μέσα μου ειναι συμπαθής, αλλα περιμένω να δω πολλές γνώμες να αλλάζουν (είδατε; δε χρησιμοποίησα την αγοραία λέξη ) μολις και αν κυκλοφορήσει όντως η νέα κονσόλα...
    Αυτό ξαναπές το! (φαντάζεσαι να μας δεις όλους περιχαρείς αγκαλιά με PS4,5;
    Εγώ πάντως όπως σκέφτομαι τώρα δε νομίζω να ασχοληθώ με το console gaming αν γίνει έτσι. Οκ δεκτό εσένα να σε κουράζει να συναρμολογείς το PC κάθε 3 και λίγο (και εμένα δεν μου αρέσει για αυτό προτιμώ κονσόλες).
    Αλλά, αν είναι να δίνω 400-500 κάθε 3 χρόνια για να απολαμβάνω το max σε μια κονσόλα προτιμώ να τα δίνω στο pc και να απολαμβάνω το max σε ένα videogame.
    Spoiler!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Πρωτον η Ms το εχει περισσοτερο αναγκη γιατι ειναι πισω τεχνολογικα λογω επιλογων που δεν της βγηκαν, αλλα και παλι δεν ξερεις εαν αυτο θα επιανε. Δηλαδη την εκανε μια φορα με το kinect στους early adopters , Θα δοκιμαζε να το κανει μονη της και δευτερη φορα? εγω δεν το πιστευω. Οσο για την nintendo ειναι απλα irrelevant, οσοι θελουν να παιζουν παιχνιδια της, παιρνουν την κοσνολα της, οσοι δεν τους ενδιαφερει και θελουν να παιζουν και Multiplatform δεν την αγοραζουν. Ετσι εγινε με το wii, ετσι εγινε και με το wiiu που και αυτο βγηκε με καλυτερο hardware απο τον τοτε ανταγωνισμο, αλλα εκανε μια τρυπα στο νερο.

Εγω ηθελα να παρω το PSVR εαν τα οικονομικα μου βεβαια το επετρεπαν κατα την ημερομηνια κυκλοφοριας, τωρα ουτε το ΝΕΟ θα παρω, ουτε το VR. Δεν βρισκω τον λογο να επενδυσω στο headset απο την στιγμη που δεν ξερω εαν τα παιχνιδια σε 1 χρονο απο τωρα, δεν θα θελουν το ΝΕΟ για να παιζουν αξιοπρεπως. Εσυ πες μου τωρα ποιος βγαινει χαμενος? Δεν ξερω ποιος ειχε την ιδεα για αυτη την ταυτοχρονη οπως δειχνουν τα πραγματα κυκλοφορια, αλλα πλεον η Sony αρχιζει και θυμιζει το τσιρκο με τους χιμπατζηδες που ηταν η Ms το 2013.
    Το οτι η MS το έχει περισσότερο ανάγκη, δε νομίζω οτι λέει κάτι στην παρούσα στιγμή. Αυτο που έχει σημασία ειναι οτι ο κύριος ανταγωνιστής της Sony καθίσταται υπολογιστικα/τεχνικά, όπως θες πες το, δυνατότερος απο εσένα, άρα τι κανεις;;;
    Ούτε αυτο που αναφέρεις με τη Nintendo με βρίσκει σύμφωνο, διότι με τη ίδια λογική επέλεξε κάποιος να βρίσκεται στο στρατόπεδο της Sony ή της MS, δηλαδή τα παιχνίδια. Ποιος μας λέει οτι τωρα στη Nintendo δε θα κυκλοφορούν εφεξής οι ίδιοι τίτλοι με το δικό μας σύστημα, απλα με καλύτερη απόδοση λόγω τεχνικής ανωτερότητας;
    Όσο για το ποιος ειναι χαμένος, δεν έχεις άδικο, αλλα δε θα σκεφτούν ολοι έτσι...
    Και για τα περί τσίρκου είμαι μαζί σου all the way!!!! Αλλα δεν ειναι μόνο η Sony... Ειναι ολοι τους μαζι!!!!!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Επισης ξεζουμισμα ενος απαρχαιωμένου hw σημαινει για μια ομάδα και πολλές περισσοτερες εργατοώρες επομένως έξοδα, πάνω σε αυτον τον τομέα, που θα μπορούσαν να αποφευχθουν. Δηλαδή αν είσασταν ομάδα ανάπτυξης και σας έδιναν hw μεγαλύτερης ισχύς δεν θα είχατε μεγαλύτερη άνεση να υλοποιήσετε τις ιδέες σας; Υπό την έννοια αυτή το νέο ps4 μάλλον λύει τα χέρια των developers για να δώσουν καλύτερα αποτελέσματα.
    Ξεζουμισμα hardware σημαινει uncharted 4 και τα καλυτερα γραφικα της χρονιας(αν τα καλυτερα γραφικα μεχρι σημερα στα βγαζει απαρχαιωμενο hardware τιμη σου και μπραβο για την επιλογη σου να το αγορασεις).

Δεν υπαρχει απαρχαιωμενο hardware.
    H καθε κονσολα εχει το καλυτερο δυνατο hardware για 400 ευρω. Aυτο ειναι κονσολα παραδοσιακα. Απλα το pc ακολουθει τα assets αυτης της κονσολας(αντι να ξεζουμιζεται) και ουσιαστικα πληρωνεις κοπανιστο αερα για hardware που αν ηταν κλειστο μεσα σε μια κονσολα θα εβλεπες παππαδες.

Αυτο φοβομαστε οτι μπορει να γινει και εδω γι αυτο γκρινιαζουμε.

Εσυ ζητας με λιγα λογια να πληρωνεις εσυ τις εργατοωρες τους σε hardware για μην σου ξεζουμιζουν το συστημα σου. Να το πεταξουν μεσα το παιχνιδι και οτι βγει.
    .

26. The Following 4 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

AgentPrinny007 (19-04-2016),Nerven (20-04-2016),spartan (19-04-2016),teras1 (19-04-2016)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Αυτό ξαναπές το! (φαντάζεσαι να μας δεις όλους περιχαρείς αγκαλιά με PS4,5;
    Και πολλούς απο την πρώτη μερα, μη σου πω...

28. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

mihalis13 (19-04-2016)

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Αλλά, αν είναι να δίνω 400-500 κάθε 3 χρόνια για να απολαμβάνω το max σε μια κονσόλα προτιμώ να τα δίνω στο pc και να απολαμβάνω το max σε ένα videogame.
    αμα πας στο pc gaming με αυτη τη λογική θα απογοητευτεις, μη περιμένεις δηλαδη να πάρεις μια καλη gpu και μετά απο 2 χρονια οταν βγει το νεο Witcher ή Crysis να το παιξεις maxed και μάλιστα να απαιτεις και 60fps, βεβαια εξαρταται το παιχνιδι αλλες απαιτήσεις έχει το Witcher 3 αλλες το Dark Souls 3.

pds αν δεν σε αρέσει το απαρχαιωμένο τοτε ειναι παλιό, ξεπερασμένο, δεν ειναι high end, οχι μονο το ps4, αλλα ολες οι κονσολες και το pc μου και αλλα pc,

high end τωρα ειναι οι κορυφαιες καρτες γραφικών που και αυτες δεν θα ειναι πια κορυφαιες οταν κυκλοφορήσουν οι high end pascal.

καθε κλειστο hw έχει ορια, το ps3 δε τρέχει Witcher 3 χωρις το παιχνιδι να γίνει αγνώριστο.

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ξεζουμισμα hardware σημαινει uncharted 4 και τα καλυτερα γραφικα της χρονιας(αν τα καλυτερα γραφικα μεχρι σημερα στα βγαζει απαρχαιωμενο
    ναι οκ αλλα και πάλι ειναι ένα παιχνιδι, με συγκεκριμένο στησιμο, cinematic, πολλά set pieces κτλ. Αλλες απαιτησεις έχει αυτο το ειδος παιχνιδιού και άλλες ένα αχανές Witcher 3.
    Last edited by BigBOSS; 19-04-2016 at 18:14.

30. The Following User Says Thank You to BigBOSS For This Useful Post:

michael92 (19-04-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

pds αν δεν σε αρέσει το απαρχαιωμένο τοτε ειναι παλιό, ξεπερασμένο, δεν ειναι high end, οχι μονο το ps4, αλλα ολες οι κονσολες και το pc μου και αλλα pc,

high end τωρα ειναι οι κορυφαιες καρτες γραφικών που και αυτες δεν θα ειναι πια κορυφαιες οταν κυκλοφορήσουν οι high end pascal.

καθε κλειστο hw έχει ορια, το ps3 δε τρέχει Witcher 3 χωρις το παιχνιδι να γίνει αγνώριστο.
    Μα αυτο λεω, δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα.

Οποιοδηποτε αμαξι και να αγορασεις σημερα ειναι απαρχαιωμενο απο την αποστολη που ετοιμαζεται ξερω γω για τον ΑΡΗ

Το θεμα για το gaming(και για ολα τα προιοντα αν θες) ειναι το τι μπορει να επιβιωσει εκει εξω εστε να μπορει να υπαρχει, να εχει εσοδα και να παραγει ΑΑΑ games και να μπορεις να τα αγοραζεις.

Η κονσολα υπαρχει για αυτον ακριβως τον λογο.

Αν το χασουν αυτο, εχασαν και το παιχνιδι.
    .

32. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

mihalis13 (19-04-2016),teras1 (19-04-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δηλαδή ποσά πρέπει να σκας ανα 2-3 χρόνια για να απολαμβάνεις το max σε ενα παιχνιδι στο pc.
    Και για να σε προλάβω. Ας θέσουμε Max το 1080p/60fps.
    Γιατι το ξερω υπάρχει και το 4Κ το οποιο δεν με ενδιαφέρει.
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks