-
Συνεχιζω ακαθεκτος. Πηγα παλι unseen village για τον paarl. Ενω πιστευα οτι θα ειμαι πιο ανετος στο 2ο περασμα μου , τα βρηκα σκουρα. Οι εχθροι εκαναν respawn(!) και δεν μπορουσα να μεινω πουθενα ησυχος. Με τα πολλα εκανα ενα run μεχρι την 2η λαμπα και απο εκει κατω στη φυλακη και στο τουνελ που οδηγει στον paarl. Και εκει νομιζα οτι θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα και μπηκα απροσεκτος , εχασα 3 φορες πριν σοβαρευτω και παιξω σωστα. Roll κατω απο τα ποδια 2-3 χτυπηματα και τρεξιμο μακρια. Μολις τον σκοτωσα ανοιξα το shortcut για old yharnam και επεστρεψα στο hunter's dream για level up.
Επομενη σταση Lecture building. Ειχα ξαναπαει και ηξερα περιπου τι θα αντιμετωπισω οποτε σκοτωσα τους παντες στον 2ο οροφο , ανοιξα τις πορτες στο βαθος και βρεθηκα για πρωτη φορα Nightmare of Mensis. Προχωρησα μεχρι την λαμπα και μετα ακουγα ενα θορυβο απο μακρια και σπαθια καρφωνοντουσαν στο σωμα μου ενω ετρωγα και poison! Εχασα 2-3 φορες μεχρι να καταλαβω οτι εβγαινε ενα φως στο βαθος στον πυργο και επρεπε να κρυβομαι πισω απο τα βραχια. Δεν συνεχισα , θελω να ειμαι φρεσκος σημερα να ασχοληθω τη βλεπω δυσκολη περιοχη.
Για την ιστορια ειμαι lvl79 , Vit.39, End.30, Str.30, Skill 16 , με το Ludwig sword +9.
Last edited by james9; 07-03-2016 at 10:57.