Results 1 to 20 of 2296

Thread: Bloodborne

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ξεχνάς τον orphan of kos...
    Για μένα όχι σαν τον λογγάριους. Δύσκολο μεν αλλά σε λογικά πλαίσια και δεν μου έχει αφήσει αρνητικές εντυπώσεις. Πας κοντά του, αποφεύγεις το χτύπημα, χτυπάς 1 μόνο φορά, απομακρύνεσαι. Επαναλαμβάνεις.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Default Bloodborne

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Για μένα όχι σαν τον λογγάριους. Δύσκολο μεν αλλά σε λογικά πλαίσια και δεν μου έχει αφήσει αρνητικές εντυπώσεις. Πας κοντά του, αποφεύγεις το χτύπημα, χτυπάς 1 μόνο φορά, απομακρύνεσαι. Επαναλαμβάνεις.
    Στη δεύτερη φάση του δεν ειναι τοσο απλά τα πράγματα...
    Για μένα τα 3 πιο δύσκολα ειναι
    1.Ludwig
    2.Orphan
    3.Vicar

Με το logarius δυσκολεύτηκα, αλλά απο την αρχή είχα την πεποίθηση πως θα το τον βγάλω.
    Πράγμα που με τον Ludwig δεν το πίστευα..
    Ακόμα δεν πιστεύω οτι εχω ρίξει αυτό το boss...

Και τον orphan όταν τον είδα πίστευα πως θα τον ρίξω, αλλα ειναι το boss που εχω χάσει τις περισσότερες φορές...σίγουρα πάνω απο 40..
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Στη δεύτερη φάση του δεν ειναι τοσο απλά τα πράγματα...
    Για μένα τα 3 πιο δύσκολα ειναι
    1.Ludwig
    2.Orphan
    3.Vicar

Με το logarius δυσκολεύτηκα, αλλά απο την αρχή είχα την πεποίθηση πως θα το τον βγάλω.
    Πράγμα που με τον Ludwig δεν το πίστευα..
    Ακόμα δεν πιστεύω οτι εχω ρίξει αυτό το boss...

Και τον orphan όταν τον είδα πίστευα πως θα τον ρίξω, αλλα ειναι το boss που εχω χάσει τις περισσότερες φορές...σίγουρα πάνω απο 40..
    Αυτό ακριβώς. Από την αρχή ξέρεις αν θα σε δυσκολέψει κάποιο boss ή όχι.
    Δεν λέω πόσες φορές θα χάσεις... Ακούγεται λίγο παράξενο αλλά έτσι είναι... Τα στρουμφάκια όπως προείπα είναι εύκολα αλλά τα πέρασα με την 4η και την εβριέτα την πέρασα με την 2η που την θεωρώ και μάλλον είναι πολύ δυσκολότερη.
    Στο orphan ακριβώς είχα την πεποίθηση που αναφέρεις ότι θα μου ταιριάξει καλύτερα σαν αντίπαλος και δεν με κούρασε ψυχολογικά αν και φυσικά έχασα αρκετές φορές...
    Ο λογγάριους και ο λούντβιγκ με αγχώνανε και με κουράσανε πολύ..

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Αυτό ακριβώς. Από την αρχή ξέρεις αν θα σε δυσκολέψει κάποιο boss ή όχι.
    Δεν λέω πόσες φορές θα χάσεις... Ακούγεται λίγο παράξενο αλλά έτσι είναι... Τα στρουμφάκια όπως προείπα είναι εύκολα αλλά τα πέρασα με την 4η και την εβριέτα την πέρασα με την 2η που την θεωρώ και μάλλον είναι πολύ δυσκολότερη.
    Στο orphan ακριβώς είχα την πεποίθηση που αναφέρεις ότι θα μου ταιριάξει καλύτερα σαν αντίπαλος και δεν με κούρασε ψυχολογικά αν και φυσικά έχασα αρκετές φορές...
    Ο λογγάριους και ο λούντβιγκ με αγχώνανε και με κουράσανε πολύ..
    Ναι ισχύει αυτό. Επίσης στο συγκεκριμένο παιχνιδι μου αρέσει πως ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά το κάθε boss.
    Εγω πάντα με του που έβγαζα κάποιο έβλεπα βίντεο πως τον έβγαλαν άλλοι.
    Και πραγματικά θαύμαζα τον καθένα πως τον έβγαζε αλλα και τον εαυτό μου που βρήκε τον τροπο να ρίξει κάποιο boss.
    Και ειναι και αυτό που λες, κάποια boss θα σου ταιριάξουμε. Πχ εμένα το optional του dlc (ξεχνάω τώρα το όνομα του) άκουγα οτι ειναι πιο δύσκολος και απο τον Ludwig εμένα όμως μου φάνηκε πολύ εύκολος. Τον έβγαλα με την 4η-5η φορά αλλα απο την αρχή έλεγα: "εντάξει τον εχω άνετα"

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks