Στη δεύτερη φάση του δεν ειναι τοσο απλά τα πράγματα...
Για μένα τα 3 πιο δύσκολα ειναι
1.Ludwig
2.Orphan
3.Vicar
Με το logarius δυσκολεύτηκα, αλλά απο την αρχή είχα την πεποίθηση πως θα το τον βγάλω.
Πράγμα που με τον Ludwig δεν το πίστευα..
Ακόμα δεν πιστεύω οτι εχω ρίξει αυτό το boss...
Και τον orphan όταν τον είδα πίστευα πως θα τον ρίξω, αλλα ειναι το boss που εχω χάσει τις περισσότερες φορές...σίγουρα πάνω απο 40..
Αυτό ακριβώς. Από την αρχή ξέρεις αν θα σε δυσκολέψει κάποιο boss ή όχι.
Δεν λέω πόσες φορές θα χάσεις... Ακούγεται λίγο παράξενο αλλά έτσι είναι... Τα στρουμφάκια όπως προείπα είναι εύκολα αλλά τα πέρασα με την 4η και την εβριέτα την πέρασα με την 2η που την θεωρώ και μάλλον είναι πολύ δυσκολότερη.
Στο orphan ακριβώς είχα την πεποίθηση που αναφέρεις ότι θα μου ταιριάξει καλύτερα σαν αντίπαλος και δεν με κούρασε ψυχολογικά αν και φυσικά έχασα αρκετές φορές...
Ο λογγάριους και ο λούντβιγκ με αγχώνανε και με κουράσανε πολύ..
Ναι ισχύει αυτό. Επίσης στο συγκεκριμένο παιχνιδι μου αρέσει πως ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά το κάθε boss.
Εγω πάντα με του που έβγαζα κάποιο έβλεπα βίντεο πως τον έβγαλαν άλλοι.
Και πραγματικά θαύμαζα τον καθένα πως τον έβγαζε αλλα και τον εαυτό μου που βρήκε τον τροπο να ρίξει κάποιο boss.
Και ειναι και αυτό που λες, κάποια boss θα σου ταιριάξουμε. Πχ εμένα το optional του dlc (ξεχνάω τώρα το όνομα του) άκουγα οτι ειναι πιο δύσκολος και απο τον Ludwig εμένα όμως μου φάνηκε πολύ εύκολος. Τον έβγαλα με την 4η-5η φορά αλλα απο την αρχή έλεγα: "εντάξει τον εχω άνετα"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks