Page 64 of 115 FirstFirst ... 145460616263646566676874114 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 2296

Thread: Bloodborne

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά παιχνίδια έχω κολλήσει κάπου και δεν μπορώ να περάσω με τίποτα και το πιάνω την άλλη μέρα και περνάω με τη μια, ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Eιναι απο τα παιχνιδια που πρεπει να κανεις ενα διαλειμμα αν δεν σου βγαινει. Ο εκνευρισμος επηρεαζει πολυ, μου εχει τυχει να παλευω boss 2 ωρες συνεχομενες και να το πιανω την επομενη μερα και να τον περναω με την πρωτη προσπαθεια.

3. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

nikon (11-02-2016)

Τι διάλειμμα εδώ μιλάμε ότι αν δεν παίξω μια μέρα σίγουρα θα πάθω σύνδρομο στέρησης τις τελευταίες 3+ εβδομάδες δεν νομίζω να πέρασε μέρα που να μην έπαιξα τουλάχιστον 2-3 ώρες anyway το πέρασα χθες το σημείο που είχα κολλήσει όχι τόσο απλά βέβαια όπως γίνεται με άλλα παιχνίδια που τα πιάνεις την επόμενη και τα περνάς με την πρώτη αλλά Blloodborne είναι δεν περίμενα κάτι καλύτερο, πήγα και από ένα κρυφό μονοπάτι που μου είχε ξεφύγει και ξαναβγήκα εκεί απ'όπου ξεκίνησα και μια συγκίνηση με έπιασε μόλις είδα τα παλιά λημέρια, ανέβασα και λίγο level και όλα καλά, προχωράμε αργά αλλά σταθερά.

5. The Following 2 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

mihalis13 (11-02-2016),ntsmrtz (11-02-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Δηλαδή είσαι τώρα κάπου στον άνω καθεδρικό. Σωστά?
    Το darkbeast στο τέλος της yahar'gul το έχεις ρίξει? Εάν όχι, τότε προτείνω να φύγεις από εκεί που είσαι και να πας καρφί να το σκοτώσεις γιατί θα σου δώσει το αντίστοιχο badge σηματάκι για να μπορείς να αγοράσεις το tonitrus. Το οποίο για εμένα είναι μαζί με το σπαθί του λούντβιγκ ό,τι καλύτερο σε οπλισμό. Πάνω από τις μισές μάχες τις δίνω με αυτό. Αποψή μου είναι ότι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ!
    Δεν είναι εύκολο Boss, αν τα βρεις πολύ σκούρα πάρε τη βοήθεια. Αξίζει πάντως το όπλο..
    Last edited by ntsmrtz; 11-02-2016 at 09:27.

7. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (11-02-2016)

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Δηλαδή είσαι τώρα κάπου στον άνω καθεδρικό. Σωστά?
    Το darkbeast στο τέλος της yahar'gul το έχεις ρίξει? Εάν όχι, τότε προτείνω να φύγεις από εκεί που είσαι και να πας καρφί να το σκοτώσεις γιατί θα σου δώσει το αντίστοιχο badge σηματάκι για να μπορείς να αγοράσεις το tonitrus. Το οποίο για εμένα είναι μαζί με το σπαθί του λούντβιγκ ό,τι καλύτερο σε οπλισμό. Πάνω από τις μισές μάχες τις δίνω με αυτό. Αποψή μου είναι ότι θα σε βοηθήσει πάρα πολύ!
    Σωστά και....
    Quote Originally Posted by nikon View Post
    Χθες τον πήγα level 55 και από bosses τα έχω βγάλει όλα μέχρι το Reborn εκτός το Darkbeast που το άφησα μετά από 3-4 προσπάθειες αλλά τώρα που είμαι πιο δυνατός λέω να ξαναπάω.
    Ευχαριστώ για το tip με τις γριες γιατί ούτε που το πήρα χαμπάρι την 1η (και μοναδική) φορά που έφτασα εκεί.
    .....αλλά το tonitrus το έχω πάρει το tiny δεν μπορώ να πάρω γιατί θέλει 25 arcane (μα 25 arcane;;;;;;) όσο για το σπαθί το σημείο που είχα κολλήσει τελικά με αυτό το έβγαλα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ωραίος Νίκο!Βλέπω προχωράς δυναμικά.
    Iosefka's Clinic πήγες για να πάρεις το Umbilical Cord;
    Spoiler!

10. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (11-02-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Mάλλον τα έχω ξεχάσει, αλλά δεν πάει πολύς καιρός.. ή μπερδεύτηκα..Πήρες το Tonitrus χωρίς να σκοτώσεις το darkbeast?
    To tiny tonitrus ναι, το έχεις τσιμπήσει από ένα σημείο στο yahar'gul, θέλει 25 arcane. Είμαι ακόμα στο 20..

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ωραίος Νίκο!Βλέπω προχωράς δυναμικά.
    Iosefka's Clinic πήγες για να πάρεις το Umbilical Cord;
    Ναι αμε το έχω και αυτό, προχωράω τι να κάνω, όσο με αφήνουν προχωράω.
    Mάλλον τα έχω ξεχάσει, αλλά δεν πάει πολύς καιρός.. ή μπερδεύτηκα..Πήρες το Tonitrus χωρίς να σκοτώσεις το darkbeast?
    To tiny tonitrus ναι, το έχεις τσιμπήσει από ένα σημείο στο yahar'gul, θέλει 25 arcane. Είμαι ακόμα στο 20..
    Ναι το έχω την αράχνη με αυτό την έβγαλα τώρα πότε το πήρα μη με ρωτήσεις γιατί σιγά μη θυμάμαι το dark πάντως δεν το έχω βγάλει ακόμα.
    Το tiny είναι στο μπαούλο απέναντι από το κελί με το κλειδί του upper.....εγώ είμαι 12.
    Last edited by nikon; 11-02-2016 at 10:23.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Και εγώ το tonitrus το είχα πριν σκοτώσω το Darkbeast Paarl.
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Ναι το έχω την αράχνη με αυτό την έβγαλα τώρα πότε το πήρα μη με ρωτήσεις γιατί σιγά μη θυμάμαι το dark πάντως δεν το έχω βγάλει ακόμα.
    Το tiny είναι στο μπαούλο απέναντι από το κελί με το κλειδί του upper.....εγώ είμαι 12.
    Ωραία τότε. Τα αηδιάσματα εκεί που είσαι τώρα και -όχι μόνο- με αυτό τα έβγαλα.
    Τώρα, δεν είναι κακό να έχεις κολλήσει. Ισα ίσα σου δίνει την ευκαιρία να ξαναπεράσεις από όλα τα σημεία που έχεις περάσει ήδη στο παιχνίδι, να δεις μικροαλλαγές, να ξαναμιλήσεις με όσους μπορείς και φυσικά να τσιμπήσεις εύκολα echoes & items για αναβάθμιση.

Κακό δεν είναι αλλά το να κολλάς για πολλές ώρες είναι κακό για την ψυχική μου υγεία, το tonitrus είδα ότι είναι έξω αριστερά από τις φυλακές γι'αυτό σου θυμίζει darkbeast, σ'αυτό πας κάτω αριστερά στις φυλακές.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kαι μια προταση για τα οπλα στον Νικο, επενδυσε στο Ludwig's sword, ειναι με διαφορα το καλυτερο οπλο του παιχνιδιου. Απο τη στιγμη που ασχοληθηκα μαζι του και το αναβαθμισα με καλα gems το παιχνιδι επεσε 1 κλικ στην δυσκολια του, τουλαχιστον με τους απλους εχθρους.
    Θυμαμαι που το εγραφαν τα παιδια εδω (ο valkyre νομιζω το εγραφε) και ελεγα σιγα το οπλο, ποσο δικιο ειχε.

17. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

nikon (11-02-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εμένα ρε γαμώτο δεν με βόλεψε ποτέ το συγκεκριμένο. Όπως ούτε το tonitrus που είπε ο Κώστας πιο πάνω. Επίσης για το Holy Moonlight Sword από το dlc λένε τα καλύτερα αλλά δεν κατάφερα να το ανεβάσω πολύ.
    Θα το τεστάρω λογικά στο Ng+
    Spoiler!

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Kαι μια προταση για τα οπλα στον Νικο, επενδυσε στο Ludwig's sword, ειναι με διαφορα το καλυτερο οπλο του παιχνιδιου. Απο τη στιγμη που ασχοληθηκα μαζι του και το αναβαθμισα με καλα gems το παιχνιδι επεσε 1 κλικ στην δυσκολια του, τουλαχιστον με τους απλους εχθρους.
    Θυμαμαι που το εγραφαν τα παιδια εδω (ο valkyre νομιζω το εγραφε) και ελεγα σιγα το οπλο, ποσο δικιο ειχε.
    Πράγματι είναι φοβερό όπλο τελικά, είχα πάρει πάλι το Axe και θέριζα αλλά όπου κόλλησα το σπαθί με ξεκόλλησε.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Απο ενα σημειο και μετα το επαιζα μονο two handed και θεριζε το οπλο.

Εμένα ρε γαμώτο δεν με βόλεψε ποτέ το συγκεκριμένο. Όπως ούτε το tonitrus που είπε ο Κώστας πιο πάνω. Επίσης για το Holy Moonlight Sword από το dlc λένε τα καλύτερα αλλά δεν κατάφερα να το ανεβάσω πολύ.
    Ναι επιβεβαιωνω κι εγω για το Holy moonlight sword, το οπλο στο +10 και με τα καταλληλα gems ειναι φοβερο. Ειδικα στην μαγικη του μορφη θεριζει, κοστιζει bullets βεβαια το special χτυπημα αλλα χαλαλι.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Εσεί Μιχάλη τι προτιμάς? Που επένδυσες?
    Εγώ: 1.tonitrus 2.ludwig's holy blade 3.hunter axe 4.saw cleaver με αυτή τη σειρά.
    Από firearms: 1.hunter blunterbuss 2. repeating pistol 3. Hunter pistol 4. Evelyn αντίστοιχα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εσεί Μιχάλη τι προτιμάς? Που επένδυσες?
    Εγώ: 1.tonitrus 2.ludwig's holy blade 3.hunter axe 4.saw cleaver με αυτή τη σειρά.
    Από firearms: 1.hunter blunterbuss 2. repeating pistol 3. Hunter pistol 4. Evelyn αντίστοιχα.
    Saw cleaver και Kirkhammer.
    Το saw cleaver σαν βασικό. Και το Kirkhammer για όταν εχω συνήθως αντιπάλους hunters και χρειάζομαι πιο γρήγορες κινήσεις και να μην χαλάω πολύ stamina.
    Με firearms η αλήθεια ειναι πως δεν ασχολήθηκα πολύ. Και τώρα δεν θυμάμαι ποιο χρησιμοποιούσα.
    Spoiler!

Για 6-7 ώρες μπορεί να κολλήσεις σε ένα σημείο και να πεις θα το παρατήσω και σε 2 ωρίτσες μπορεί να βγάλεις 2 bosses στο καπάκι (one reborn και darkbeast) και το χαμόγελο να φτάνει στ'αυτιά......this is bloodborne.

Y.Γ.: To ludwig's δεν παίζεται και με fire paper κιόλας απλά σπέρνει θάνατο.

24. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

mihalis13 (11-02-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

ωρε σύ'σαι προχώ..! λίγο θες ακόμα. το μάζεψες αρκετά σε λίγο χρόνο.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Saw cleaver για μενα.Οταν μαθεις να παιζεις με αυτο το οπλο ολα τα αλλα σου φαινονται παναργα

Bookmarks

Bookmarks