.
DVD DVD.
USB, PS4 media player. , .
![]()
.
DVD DVD.
USB, PS4 media player. , .
![]()
... ps4 ... ps4 4 ; update; ,
. ' 1 4 65'' . . . 4 4. PS4!
1 link .
http://www.plaisio.gr/games/playstat..._7lxoCuwXw_wcB
Μπορεις να βαλεις spliter και να εχεις εικόνα σε 2 οθόνες ταυτοχρονα αλλα και οι 2 οθόνες θα δείχνουν ακριβως το ιδιο πραγμα δεν γινεται να βλέπεις εσυ το χαρακτηρα σου στη δική σου κ ο αλλος το δικο του στη δική του.
Αν παίζετε coop η vs παιχνιδια θα βλέπετε μια εικόνα split screen κ στις 2 οθόνες.
Για να κανεις αυτο που θες θελετε αλλο ενα ps4 και τα συνδέετε μέσω lan.
Μονο ετσι.
Τωρα αν δεν σας ενοχλεί που θα φαινεται split screen παίζεται και ετσι.
Κ fighting games η ποδοσφαιρακια που δεν απαιτούν split screen θα ειναι πολυ καλα.
Αν το κανεις παντως πρόσεξε τι splitter θα παρεις γιατι ειναι αλλα που δίνουν ταυτοχρονα σε 2 οθόνες και αλλα που εχουν switch και διαλέγεις σε ποια απ τις 2 θες να δώσεις.
Επισης αν παρεις φτηνιάρικο πιθανόν να χασεις ανάλυση.
Επειδή ειναι ακριβά τα καλα ειχα πάρει φτηνό που έδινε ταυτοχρονα σε 2 οθόνες αλλα στα 1080ρ έβλεπες κόκκινα -πράσινα κ πορτοκαλί pixel στην οθόνη.
Το έριχνες 720p κ έπαιζε μια χαρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Giannis1979; 04-01-2016 at 23:17.
Ναι πολυ σωστα,αν παίζουν ποδοσφαιρακια,μπάσκετακια και fighting παιχνιδια θα ειναι αστερι το setup κ πολυ χρήσιμο.
Θα εχουν το θεμα του split screen με τα coop campaign παιχνιδια η το 1vs1 στο local multi του COD.
Επισης πριν φτιαχτεί το set up πρεπει να ελεγχθεί αν ειναι εντός εμβέλειας κονσόλας το χειριστήριο που θα ειναι μακριά γιατι αν παρεμβάλλονται τοίχοι κ μεγαλη αποςταςη ισως υπαρξει θεμα.
Εγω ειχα τετοιο setup παλιότερα σ αυτη τη γενια κ μου ηταν πολυ χρήσιμο γιατι οποτε μου εκανε κατάληψη η γυναικα στην primary tv για να δει καμια ταινία εκανα switch στην οθόνη του pc κ ημουν μια χαρα.
Το κατάργησα αργοτερα που μου έσπασε η καλη καρέκλα γραφείου που ειχα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
online. Plus online.
Bookmarks