. .( ) ps4 xb1 elite. hardware.
psn.!x , to live ,
) . .
![]()
KOUROS-7- (04-01-2016)
Μέχρι στιγμής δεν δουλεύει τίποτα πάντως. Ούτε από κινητό ούτε από pc. Λίγο υπομονή δεν θα είναι τίποτα.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πάνε να μαμηθουν, θέλουν και συνδρομή!!!
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
donkixoths (05-01-2016),jk_blue_tiger (05-01-2016)
Πάντως η αλήθεια είναι πως θεωρητικά εισπράττουν συνδρομή για να έχουν (θεωρητικά παντα) αναβαθμισμένες υπηρεσίες, καλύτερο και πιο ασφαλές δίκτυο κ.ο.κ.
Πόσες κονσόλες έχουν πουλήσει παγκόσμια είπαμε? Επί 20 ευρώ τη μικρότερη συνδρομή? Μάλλον για πανω απο μισο δις σαν ποσο μιλάμε. Anyway κακοτυχιες και προβλήματα υπαρχουν παντου μακάρι να λυθει σύντομα. Δε θα πεθάνουμε κιόλας.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
. , ps4 , . . activate ... !
Last edited by balabanis; 05-01-2016 at 00:19.
Και εγω μια από τα ίδια.. Δεν πειράζει αποτοξίνωση σήμερα και από αύριο πάλι..
Axilleas_GR (05-01-2016)
Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια.επι εποχής PS3 που ηταν δωρεάν κανεις δεν ειχε την απαίτηση για την τρομερή ποιότητα κ προσωπικα το δεχόμουν.
Εμεις μπορει να λεγαμε απο την απεναντι όχθη,=άσχετα αν και παλι ειχα PS3 οπως και ps2 και ps1 ="you get what you pay for" αλλα οπως κ να εχει το τσάμπα ειναι τσάμπα κ τελος.
Τωρα ομως δεν ειναι ετσι η Sony ειναι by far πρωτη στις πωλήσεις έβαλε και συνδρομή στα ιδια λεφτά με τη ms,αλλα η ποιότητα δεν αναβαθμίστηκε καθολου στο online με εξαίρεση το add του party chat που ομως ηταν καθαρα θεμα hardware και δεν υπήρχε στο PS3.
Προσωπικα δεν ψηνομαι καθολου για ps plus υπό αυτες τις προϋποθέσεις και θα εκμεταλλευτώ την κονσολα στα δυνατα της σημεία.
Το hardware τις αποκλειστικότητες που έρχονται και την ξεκάθαρη υπεροχη σε αναλύσεις και frames αρκετών third party παιχνιδιών που με ενδιαφέρουν για το campaign.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Giannis1979; 05-01-2016 at 02:19.
Axilleas_GR (05-01-2016),jk_blue_tiger (05-01-2016)
jk_blue_tiger (05-01-2016)
psn xbox
party chat online gaming free xbox
Παρη εΣυ πληρώνεις ενα σεβαστό ποσο Σχεδον ισάξιο ενός triple A τίτλου ετησίως οχι εγω.
Και θυμαμαι πολυ καλα την Sony στην Ε3 πριν το launch του ps4 να λεει οτι ο στόχος ειναι η αναβάθμιση και η δημιουργια της καλύτερης online υπηρεσίας εξ ου και το pay to play.
Ε βήματα προς αυτη την κατεύθυνση προσωπικα δεν εχω δει το αντίθετο μαλιςτα.
Με λογικη ceep calm και μη μιλας απλα δεν ζητάς αυτο για το οποίο πληρώνεις.
Οπως λεμε τα σωστα πρεπει να λεμε και τα στραβά!
Εγω θα βάλω plus οταν και αν αρχίσουν να δίνουν αξιόλογα παιχνιδια οπως επι PS3.
Για την ωρα προτιμώ να τα σκάσω και να παρω το bloodborne για το οποίο διαβάζω τα καλυτερα και να το ευχαριςτηθω παρα να πληρώσω για κατι το οποίο στην τελική δεν μου χρειαζεται και κατ εμε δεν ειναι ισάξιο των χρημάτων που πρεπει να πληρώσω για να το εχω.
jk_blue_tiger (05-01-2016)
Και αν πάμε λιγο πιο πισω στο launch του playstation 3 θα θυμηθούμε οτι μπορει να ηταν πανάκριβο αλλα (οπως πολυ εύστοχα μου υπενθύμισε κάποιος)τοτε το πιο φτηνό blu ray player εκανε γυρω στο 1000αρικο και η Sony έμπαινε με τα τσαρούχια μεσα μεχρι την κυκλοφορία των slim μοντέλων που είχαν μειωμένο κόστος παραγωγής.
Το PS3 εγινε κερδοφόρο αρκετα χρονια μετα το launch του γιατι είχαν τεράστιο κόστος το blu ray player κυριως και ο cell.
Πολλοι δεν το ήξεραν αυτο αλλοι το ήξεραν η ουσία ομως ειναι οτι τοτε με αυτα τα δεδομένα και με δωρεάν online κανεις(και ορθώς) δεν μουρμούριζε.
Τωρα με το ps4 απολυτα κερδοφόρο απο day 1 και πολυ μπροςτα στις πωληΣεις λόγω και των λαθών της ms με τα drm αλλα και του δικού του εξαιρετικού στησηματος hardware και με το psn επι πληρωμή κατι το οποίο εκτοξεύει τα έσοδα απλα αλλάζουν οι αναλογίες και οι απαιτήσεις.
Bookmarks