Εννοειται το ψήνουμε!πες νου gamer tag να σε κανω add!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εννοειται το ψήνουμε!πες νου gamer tag να σε κανω add!
Εισαι σίγουρος;;;; Ίσως δε σου πέταξε το μπανερακι.
Dragonpaul (19-12-2015),Giannis1979 (19-12-2015)
Το κανει ποτε ποτε αυτο με τα achievements κ μενα μου το χει κανει αρκετές φορες.
Το σίγουρο ειναι οτι δεν τα χάνεις.
Christos33 (19-12-2015)
Τα Games with Gold του Ιανουαρίου
http://unboxholics.com/news/gaming/1...tou-ianouariou
To KI ειναι καλό deal, αλλα το εχω...
Christos33 (21-12-2015)
Αν εξαιρέσεις το βάρος, πηγαίνοντας από το elite να παίξεις με απλό χειριστήριο, νομίζεις ότι το απλό είναι μούφα. Δεν είναι, απλώς το elite είναι αλλού. Λίγο φθηνότερο να ήταν μόνο...
Μιας και λέμε για χειριστήρια, όσον αφορά το ανεπαίσθητο "τσικ" που έλεγα ότι κάνει το αριστερό trigger στο χειριστήριο που πήρα της έκδοσης Halo 5, έφυγε με προσεκτικό ψέκασμα WD 40. Δυστυχώς το να βρεις να μιλήσεις με κάποιον από MS Hellas θεωρείται άθλος, λόγω της απίστευτης αναμονής και όλων των αυτόματων τηλεφωνητών στο σύστημά τους. Πάτησα τη σκανδάλη για να μου δώσει λίγο χώρο και όσο πιο προσεκτικά μπορούσα έβαλα λίγο υγρό, και ο θόρυβος εξαφανίστηκε. Για να μην πω ότι δουλεύει πιο ομαλά και από το δεξί τώραΑπέφυγα το "στείλε-φέρε".
Dragonpaul (24-12-2015),Giannis1979 (25-12-2015),spartan (24-12-2015)
Κακώς τους καλείς στο τηλεφωνο μπορεις να μπαίνεις στο support της Microsoft απο pc η smartphone και να ζητηςεις να σε πάρουν αυτοι τηλεφωνο να αναφέρεις το προβλημα σου.
Ειναι πανεύκολη διαδικασία σε 5 λεπτα σε καλεί Έλληνας εκπρόσωπος αν μπεις μέσω ms Ελλάς και ξέμπλεξες!
Gazof (28-12-2015)
Δημήτρη, καλημέρα και Χρόνια Πολλα!
Η επικοινωνία με την MS για τέτοια θέματα ειναι απλούστατη και πανεύκολη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι: chat (που εγώ προτιμώ), να σε καλέσουν αυτοί, να πάρεις εσυ, ακόμα και με Twitter και forum.. Και είναι εξυπηρετικοτατοι!!!!! Εχω λύσει με τέτοιον τροπο διαφορα θέματα που είχα στο παρελθόν.
Δες εδώ: http://support.xbox.com/el-GR/contact-us#0:2:0
Last edited by Dragonpaul; 25-12-2015 at 09:06.
Christos33 (25-12-2015),corsaopc3071r (25-12-2015),Gazof (28-12-2015)
Δε θα το μετανοιωσεις!!!!! Απο τα καλυτερα που εχω παιξει σε αυτη τη γενια!!!
Βεβαια, δε σου αρεσε το Sunset, οποτε...![]()
Ρε παιδια υπαρχει καμια καλη προσφορα για το forza 6 σε ψηφιακη μορφη?
spartan (25-12-2015)
Bookmarks