https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx κανεις login και μετα επιλεγεις
https://myservice.xbox.com/el-GR/Pages/Welcome.aspx κανεις login και μετα επιλεγεις
Nerven (03-10-2015)
Dragonpaul (04-10-2015),spartan (04-10-2015)
tonybsg (04-10-2015)
Dragonpaul (04-10-2015),spartan (05-10-2015)
Σαφώς και θα συμφωνήσω!!!!
Εχω δυο "προβλήματα" ωστόσο, με το συγκεκριμένο. Το ένα είναι ότι το χειριστήριο που, ήδη, έχω είναι άσπρο. Όποτε, οπτικά μοιάζουν αρκετά. Και το δεύτερο είναι οτι σκεφτόμουν πως εάν έπαιρνα δεύτερο χειριστήριο, μάλλον θα πήγαινα για το elite κατευθείαν.
Ρε, Χριστοφορε, αυτό σκέφτομαι κι εγώ... Δεν είναι πως έχω αποφασίσει να το πάρω σίγουρα, αλλα οπωσδήποτε θα τσεκάρω αρκετά reviews χρηστών πριν προχωρήσω σε τέτοια αγορά. 150 ευρώ για χειριστήριο, είναι ΠΟΛΛΑ.
Εκεί που θα ρίξω βάρος είναι στα εξής:
- Ποσό πραγματικά συμβάλλει στην εμπειρία
- Τι πλεονέκτημα σου δίνει στο on line
Αυτό που σίγουρα μου αρέσει, είναι οτι είναι παραμετροποιησιμο. Εφόσον αφαιρούνται όλα τα κουμπιά, καταλάβαινεις οτι μπορείς να κανεις το χειριστήριο απο διαστημικό, έως καραγκιόζη. Όποτε αντιλαμβάνεσαι τι θα κυκλοφορήσει και απο την MS αλλα και απο τρίτους κατασκευαστές. Κουμπάκια, μοχλοί, πίσω σκανδάλες, you name it...
Βασικά , δείτε κι αυτό... Οκ, είναι "άλλου" το χειριστήριο και δε το συζητώ!!!!!!
http://www.xbox.com/el-GR/xbox-one/a...ess-controller
Παρά πολλά τα χρήματα αλλά σίγουρα θα τα αξίζει από αυτά που έχω δει, νομίζω όμως απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά ή αποκλειστικά σε αγώνες fps competitive.
Για τους πιο απλούς χρήστες μας καλύπτει απόλυτα το απλό, και εργονομικό είναι και αρκετά ποιοτικό σαν σύνολο.
Ειδικά οι σκανδαλες έχουν πολύ πιο ποιοτικό πάτημα σε σχέση με του PS4 ίσως έχει να κάνει και με το revision του νέου κοντρολερ που έχω του ONE, έχω διαβάσει ότι έχει διαφορά σε σχέση με το πιο παλιό.
Και κάτι άσχετο, το firmware update over the air στο κοντρολερ με έχει σώσει.
Α! Και το vibration στην σκανδαλες δεν μπορώ να το χορτάσω! Μόνο και μόνο για αυτο το feature το βάζω σκαλί παρά πάνω από το DS4.
Όχι μόνο στο δικό σου μυαλό, Μιχάλη. Σε όλων. Εκτός απο εκείνους που μπορούν να διαθέσουν το ποσό χωρίς σκέψη, επειδή μπορούν. Είναι, οπωσδηποτε, πολλά τα χρήματα, αλλα πρόκειται για εξαιρετική δουλειά. Βάλε και όλα τα συμπαρομαρτουντα... Εναλλακτικά μοχλακια, σταυροί κατεύθυνσης... Όλα μεταλλικά. Μεχρι και θήκη μεταφοράς παίρνεις. Αυτα, στο μεταξύ, συνδέονται με μαγνήτη στις βάσεις και αυτό, προς ώρας, είναι κάτι που με απασχολεί κάπως. Θα εφαπτουν αρκετά δυνατά, έτσι ώστε να μη φεύγουν στη διαρκεί ενός έντονου παιχνιδιού;;; Λογικά ναι...
Τεσπα... Καλό το χόμπι μας, αλλα μερικές φορές "τα σκάμε" λίγο παραπάνω.
- - - Updated - - -
Έχω χάσει κάτι;;;;
mihalis13 (04-10-2015)
Xbox One Controller
Also announced today, the Xbox One controller has been redesigned with small, but significant tweaks.
Alongside the standard proprietary headset port there will now also be a standard 3.5mm jack – no more adapters needed for all headsets! This is a slight tweak that greatly improves the experience of the controller, though some will suggest it comes very late considering Sony’s PlayStation 4 controller, the DualShock 4, has had this since its release. Still, an improvement has been made.
They have also improved the shoulder buttons for better responsiveness. I cannot say this is something that has been a noticeable issue for me, so it will be interesting to see if this yields any noticeable improvement. In fact, Microsoft saying they have improved it is the first I have heard of there even being an issue.
Finally, the new controller will be able to receive firmware updates over-the-air, instead of requiring a USB connection to the console.
Αααααα.... Αυτό δε το είχα πάρει χαμπάρι αυτό.
Thnx!!!!!
Σιγουρα ειναι παρα πολλα λεφτα, αλλα εμενα μου φαινεται σαν μια πολυτελεια που πρεπει να την αποκτησεις. Γιατι αν αναλογιστεις το χειριστηριο σε μια κονσολα ειναι αν οχι απο τα πιο βασικα, αλλα ισως το βασικο προσον της! Σκεψουν οτι για 100000 ωρες ασχολεισαι ουσιαστικα με ενα χειριστηριο, αυτο ειναι το μεσο διαδραστικοτητας μεταξυ εσενα και του παιχνιδιου (τι ειπα τωρα). Οποτε αυτα τα 100 επιπλεον ευρω, μπορουν να σου χαρισουν καλυτερη εμπειρια - οπως σωστα αναφερε ο Παυλος-, ουσιαστικα αυτο ειναι ανεκτιμητο. Επισης το πραγματικο κοστος που θα δωσεις ειναι 100 ευρω παραπανω (απο τα 50 που κανει το στανταρ χειριστηριο). Αντικειμενικα δεν ειναι και τοσο "κακο". Οκ σε καποια ατομα που δεν εχουν λεφτα, και σκεφτονται αν θα παρουν παιχνιδι ή χειριστηριο αλλαζει το θεμα.
Σίγουρα για παράδειγμα εγώ που είμαι ψώνιο με το project cars και το έχω και σε xb1 και σε ps4 ενώ έχει καλύτερα γραφικά και λιγότερα bugs Στην έκδοση για ps4 το παίζω σε xb1 μόνο και μόνο για το απίστευτο ffb στο χειριστήριο του one .μιλαω για τον συγκεκριμένο τίτλο πάντα και δεν το γενικόποιο .
Bookmarks