Το έχω δοκιμάσει ρε γαμώτο αρκετές φορές, αλλά είτε δεν συνεργάζεται με τίποτα (με PS4), είτε μου τρώει πάρα πολλούς πώρους συστήματος (μιλάμε ότι γονατίζει το σύστημα + τρώει άνω των 2GB RAM, με αποτέλεσμα να εισέρχεται Virtual Memory = σέρνεται το σύμπαν)
Ευχαριστώ πάντως για τη πρόταση Βασίλη.
Οταν θέλουμε να δούμε εξωτερικούς υποτίτλους παμε στον φάκελο transcode και επιλέγουμε αυτο. Που έχει την ελληνική σημαία και την λεξη subrip στο τέλος. Σε μένα έτυχε να μην μου παίζει κάτι που δεν είχε υποτίτλους το έπαιξε όμως μέσα από τον φάκελο transcoder εκεί επιλεγω συνήθως τον Mencoder αλλά και τα υπόλοιπα κάνουν την ίδια δουλειά
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1.καθε φορα που θα ανοιξω την κονσολα βγαινει το μνμ του discover για το power options.
2.αν εχεις μπει σε μια κοινοτητα απο μονος σου και καποιος σου στειλει προσκληση για την ιδια κοινοτητα τοτε αυτο το μνμ θα το βλεπεις καθε φορα που ανοιγεις την κονσολα,αρα εχουμε 2 μνμ με το καλημερα.
3.αν φτιαξεις κλειστη κοινοτητα και δεχεσαι μελη μονο μετα απο αιτηση,η μοναδικη επιλογη που εχεις ειναι το accept σε αυτους που κανουν αιτηση,αν δεν θελεις καποιον δεν υπαρχει επιλογη για απορριψη.
4.στο live on playstation οταν θελεις να δεις καποιο stream γινεται ενας χαμος,το παιχνιδι που θελεις να δεις υπαρχει 3-4 φορες.δλδ μπορεις να δεις π.χ. το mad max 1ο με 400 ατομα να στριμαρουν,να κατεβεις πιο κατω και να το ξαναβρεις με 50 ατομα να στριμαρουν και να το ξαναβρεις και παλι με 15 ατομα να στριμαρουν.
5. το καλυτερο και πιο σημαντικο προβλημα για το τελος,μετα την αναβαθμιση το κλεισιμο της κονσολας δεν γινεται ομαλα,πριν την αναβαθμιση μου ειχε γινει ολο και ολο τοσο καιρο 2-3 φορες,αυτο που γινεται ειναι να κραταει το κλεισιμο πολυ ωρα και τελικα να ακουγονται τα 3 μπιπ για να κλεισει.
1.Μπες στα υπολοιπα account που εχεις στη κονσολα σου. Οσο δεν μπαινεις, τοσο θα στο βγαζει.
2.Προφανως και θα εχουν δει το προβλημα αυτο.
3.Δεν πατας accept και τα αφηνεις να υπαρχουν.
4.Αυτο συμβαινει γιατι δεν stream-αρει μονο ενας ανθρωπος στο πλανητη το συγκεκριμενο παιχνιδι. Λογικο.
5.Σε μενα για παραδειγμα συνεβαινε συχνα πριν το 3.00 update. Τωρα κλεινει μια χαρα.
εννοειται οτι εχω μπει και στους αλλους λογαριασμους μου,εκανα παντως rebuild database και ηδη 2 φορες που ανοιξα την κονσολα δεν μου εχει βγαλει μνμ ουτε για την κοινοτητα και ουτε για το power options,για να δουμε μηπως εφτιαξε.
για την κλειστη κοινοτητα δεν ειναι τοσο προβλημα αλλα καλο θα ηταν να ειχε επιλογη να μην δεχεσαι καποιον.
οσο για το στριμ θα σου δειξω 2 φωτογραφιες,στην 1η δειχνει τρεις φορες το metal gear ενω θα επρεπε να ηταν ολα σε ενα οπως ηταν πριν την αναβαθμιση,η 1η σκεψη παει στο οτι εχουν χωρισει τα στριμ του twitch,ustream,youtube σε ξεχωριστα,μονο που δεν ισχυει,η 2η σκεψη ειναι να τα εχουν χωρισει ανα περιοχη,επισεις και αυτο δεν ισχυει,ειναι λιγο χαζο παντως ετσι που το εκαναν.
![]()
Περιγράφω μία προτεινόμενη λύση για αυτό το θέμα σε προηγούμενο μου post η οποία εμένα μετά από μήνες και αρκετά updates τελικά δείχνει να έδωσε την λύση. Έχω γυρίσει σε αυτόματο log in εδώ και αρκετά shut downs / power ons και συνεχίζει να μην το εμφανίζει πια. Ίσως να βοηθήσει κάποιους, εμένα πάντως με "έφτιαξέ".
δες εδώ και αν θέλεις μας μεταφέρεις τις εμπειριλες σου αν το δοκιμάσεις
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post592912
οπως εγραψα ενα ποστ πανω απο το δικο σου, μετα απο το rebuild database που εκανα δεν μου ξαναεβγαλε κανενα μνμ και εχω ανοιξει την κονσολα 5-6 φορες απο εχθες,επιτελους ηρεμια.
Τόσο πολύ σας ενοχλούν ρε παιδια; εμένα καθόλου. Μια στην αρχή βγαίνουν και τέλος.
Sent from my m1 note using Tapatalk
NBA 2K LIKE A BOSS!
μετα και απο το σημερινο update στο store και αφου κατεβασα οτι δωρεαν ειχε,μπορω να πω οτι το firmware 3.00 μου διορθωσε ολα τα προβληματα που ειχα τοσο καιρο,τελος το μνμ στο discover και επιτελους στο download εχω το max στην ταχυτητα απο το 1ο sec και δεν χρειαζεται να περιμενω να κατεβασει πρωτα 100ΜΒ για να στρωσει.
Από την ημέρα κυκλοφορίας της 3.00 μετράω 3 force close με τριπλό μπιπ. Με την παλιότερη δεν είχα κανένα
Sent from my m1 note using Tapatalk
NBA 2K LIKE A BOSS!
To τριπλό μπιπ έχει να κάνει με την σύνδεση γενικότερα και όχι με καθεαυτό το PS4,
με CYTA και ZTE μου το έκανε μια στις δυο/τρεις φορές κατά το κλείσιμο,
έχω μόλις δυο μέρες με Forthnet, χθες με το Technicolor που δίνουν δωρεάν και σήμερα με TP-Link
και δεν μου το έχει κάνει ούτε μια φορά στα πέντε/έξι κλεισίματα μέχρι τώρα.
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει όταν πρωτοβάλω κάποιο firmware που συνήθως οι σέρβερ έχουν γονατίσει (την μέρα που βγήκε η 3.0 μου το έκανε συνέχεια) και σταματά να το κάνει όταν επιλέξω να μην συνδέεται η κονσόλα με το δίκτυο. Άρα τείνω προς την άποψη του odytsak ότι σε κάποιο βαθμό επηρεάζει και το δίκτυο.
Bookmarks