Το VH το έχουμε εμείς απο το Plus. Ακόμα δε το έχω παίξει... Για το TWD, απλα super!!!!!
Το VH το έχουμε εμείς απο το Plus. Ακόμα δε το έχω παίξει... Για το TWD, απλα super!!!!!
1 και 15 δεν μπαίνουν μαζι,αν ανανέωσης σήμερα θα πάρει την λαρα
Αν βαλεις κάρτα θα μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια, εγω πήρα ένα μηνα δοκιμαστικο με κάρτα μετα έκοψα την συνδρομή (για τον επόμενο μηνα)και την αφαίρεσα.
Βέβαια τώρα πρέπει να ληξη για να βαλω την κανονική που αγορασα 26,50.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
AriStos13 (25-09-2015),ary4022 (01-10-2015),Christos33 (25-09-2015),DJTaurus (25-09-2015),Dragonpaul (25-09-2015),Kapa (25-09-2015),mihalis13 (25-09-2015),Snk (25-09-2015),spartan (25-09-2015),tonybsg (25-09-2015)
Άντε, καλοπαιχνιδο!!!!!!!!!
ary4022 (01-10-2015),Christos33 (25-09-2015),Dragonpaul (25-09-2015),Snk (25-09-2015),spartan (26-09-2015)
Respect για ολο το set!!!!
Εννοείται περιμένουμε εντυπώσεις!!!!
Nerven (25-09-2015)
Σε ευχαριστώ πολύ Παύλο.
Πρώτες εντυπώσεις μέσα στα πρώτα λεπτά είναι ότι η κονσόλα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και μην ξεχάσουμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ power brick!, αλλά κάπως βελτιώνεται το σκηνικό με το χώμα και της λεπτομέρειες απο το forza. Έφαγα μεγάλη σφαλιάρα όταν πρώτο μπήκα στο User UI του ΟΝΕ, ο χαμός δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα, καμία σχέση με το απλό και εύχρηστο μενού του ps4, ελπίζω αυτο να διορθωθεί με το major update που ετοιμάζουν για holliday, που θα απλοποιεί πολλά πράγματα (έχει ανέβει σε βιδεο μερικές σελίδες πίσω).
H δεύτερη σφαλιάρα/ξενέρα είναι ότι παίρνεις την κονσόλα όλα όμορφα και καλά , την σετάρεις κάνει updates etc, και κάθεσαι να παίξεις, εμ δε, πρέπει να κατεβάσεις 47GB το παιχνίδι, δηλαδή ήταν τόσο δύσκολο να πετάξουν το retail δισκάκι μεσα; πόσο πια του κοστίζει; ΕΛΕΟΣ απλά.
Αυτα τα λίγα εκ πρώτης άποψης περισσότερα όταν βρω χρόνο να ασχοληθώ γιατι έμπλεξα άσχημα με τα βαψίματα του σπιτιού.
Ακόμη παράγγειλα το play and charge kit, 2015 με AA μπαταρίες really MS?
Υ.Γ.
Πάντως είναι κουκλί και οι φωτογραφίες το αδικούν το χρώμα, το χειριστήριο είναι άψογο το λιγότερο!.
Ειναι τουλάχιστον αναχρονιστικό το θέμα με τις μπαταρίες, αλλα κρατάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!
Το μενού δεν το εχω μάθει ούτε εγω ενα μηνα τωρα.
Το χειριστήριο με της μπαταρίες εμένα στην αρχη με ξενέρωσε αλλα μετά σκέφτηκα ποσες φορές εμεινα απο μπαταρία στο ps4 και χρειάστηκε να περιμένω να φορτισει και ειπα οτι ειναι ποιο καλο να μπορείς να της αλλαζεις (βέβαια δίνεις λιγα λεφτά παραπάνω για το έξτρα καλώδιο με την επαναφορτιζομενη μπαταρία).
Edit
Ακόμα δεν εχω βρει πως στην καρτα μου να δείχνει τα τρόπαια, δείχνει μονο το όνομα και μετά οτι εχω private τα άλλα
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά, τώρα που λες για τα τρόπαια, ήθελα να ρωτήσω, εάν γνωρίζει κανείς, ποια είναι η αντίστοιχη πλατίνα στο One.
Όσο για το μενού, είναι πραγματικά άθλιο!!!! Ελπίζω σε ολικό ρεκτιφιέ.
μια χαρα ειναι το μενου,λιγο ψαξιμο θελει παιδια. αν εχεις συνηθισει το μενου του ps4 βεβαια,θα σου φανει λιγο μπερδεμα του xb1.σχετικα με τα digital παιχνιδια της κονσολας,θα σου βγει η παναγια μεχρι να κατεβει κ το χειροτερο ειναι οτι πρεπει να κατεβει οοοοοοολο το παιχνιδι για να ξεκινησεις,οχι οπως το ps4 που κατεβαινει λιγο,το ξεκινας..... καθως κατεβαινει το υπολοιπο. οντως η κονσολα ειναι τεραστια αλλα δε ζεστενεται τοσο ευκολα οσο το ps4,μαλλον αυτο γινεται λογω του power brick. ειναι εξτρα αθορυβο το xb1 να προσθεσω.
παντως αν μου ελεγαν να διαλεξω αναμεσα στα δυο,φυσικα κ θα διαλεγα το ps4.
αλλα επειδη ειμαι καψαλισμενος gamer πηρα κ τα δυο για να μη χασω καμια αποκλειστικοτητα.ασε που εχει καποια games το xb1 πιο φθηνα απο το ps4,σε καποιες περιπτωσεις συμβαινει κ το αντιθετο βεβαια.
ανιατη η περιπτωση μου!!!
στο gears of war δε μ'αφηνε ουτε στο 70% να παιξω.αυτο ειναι το οοολο.
Και στο forza όταν το έπιασα ήταν στο 21% και ξεκκινησε κανονικά.
===
μέσα στο κουτί της κονσόλας ειχε κάρτα για 14μερες live trial αλλά πρώτου κάνω redeem το κωδικό κατα την διάρκεια του αρχικού setup μου έδωσε ένα μήνα δώρο.
Αυτο γίνεται με κάθε αγορά νέας κονσόλας;
Το 14ημερο κωδικό που είχε μέσα δεν το έβαλα καν.
Bookmarks