Page 8 of 14 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 141 to 160 of 280

Thread: FIFA 16

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by peter1777 View Post
    ρε μαγκες εχεις κανεις απο εσας προβλημα στην συνδεση στο playstore μετα την τελευεταια αναβαθμιση λογισμηκου στο PS4?
    Ειμαι στην τηλεφωνικη αιτερια HOLL και απο οταν εκανα την τελευταια αναβαθμιση λογισμηκου στο PS4 δεν μπορω να συνδεθω στο playstore .Μου ειπε ενας τεχνικος στα public οτι πρεπει να αλλαξω μοντεμ και τρεχα γυρευε.
    Για HOL τι θα κανεις δες εδω
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...F%84%CE%BF-PSN

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by opozit View Post
    φιλαρακο εγω δεν παιρνω το μερος κανενος εχω ξαναπει οτι περσυ τα πηρα και τα 2 και κατεληξα στο φιφα15,ομως φετος το προ16 σε σχεση με το φιφα εχει κανει μεγαλα βηματα μπροστα,τωρα το τι θα παιξω εγω ειναι δικαιωμα μου νομιζω και δεν σου πεφτει λογος και ναι προ θα παιξω ,μετα απο πολλα χρονια περιμενω να σχολασω απο δουλεια και να λιωσω με ενα ποδοσφαιρακι...!
    Δεν διαφωνω οτι το προ εκανε βηματα προοδου, απλα ειναι ακομα πισω απο το φιφα δυστυχως. Δεν μου πεφτει λογος τι θα παιξεις φυσικα, αλλα εσυ απαντησες ειρωνικα σε ποστ μου που συγκρινα το φιφα με προ...Χωρις παρεξηγηση πιστευω...

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Δεν διαφωνω οτι το προ εκανε βηματα προοδου, απλα ειναι ακομα πισω απο το φιφα δυστυχως. Δεν μου πεφτει λογος τι θα παιξεις φυσικα, αλλα εσυ απαντησες ειρωνικα σε ποστ μου που συγκρινα το φιφα με προ...Χωρις παρεξηγηση πιστευω...
    Δεν σε ειρωνεύτηκα ούτε είχα τέτοια πρόθεση απλά σε βρήκα υπερβολικό τλπ δεν τρέχει κάτι ,Σορρυ για το οφ τοπικ,εξάλλου αν συνεχίσει να εχει θέματα το ον-λάιν του προ με βλέπω για Φίφα στο ον-λάιν και προ στο οφλαιν..

Senior Member kostasapple's Avatar
    PSN ID
    kostasapple

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για όσους έχουν παίξει το demo... Μου φαίνεται η σε κάποια σημεία το gameplay λαγκαρει; Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές είναι σαν να παρουσιάζονται frame drops... Είναι ιδέα μου; Εκεί που κάνει μπαμ κατα την άποψη μου είναι όταν αρχίζει το παιχνίδι και παρουσιάζεται η ενδεκάδα κατω στη μπάρα.. Ευχαριστώ για τα σχόλια σας...

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

ρε μαγκες εχεις κανεις απο εσας προβλημα στην συνδεση στο playstore μετα την τελευεταια αναβαθμιση λογισμηκου στο PS4?
    Ειμαι στην τηλεφωνικη αιτερια HOLL και απο οταν εκανα την τελευταια αναβαθμιση λογισμηκου στο PS4 δεν μπορω να συνδεθω στο playstore .Μου ειπε ενας τεχνικος στα public οτι πρεπει να αλλαξω μοντεμ και τρεχα γυρευε.
    Πέτα το Router να σωθείς. Το αλλάζεις και τέλος.

Απο τα χειρότερα Router που συνεχίζουν να κυκλοφορούν εκεί έξω.

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Quote Originally Posted by kostasapple View Post
    Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για όσους έχουν παίξει το demo... Μου φαίνεται η σε κάποια σημεία το gameplay λαγκαρει; Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές είναι σαν να παρουσιάζονται frame drops... Είναι ιδέα μου; Εκεί που κάνει μπαμ κατα την άποψη μου είναι όταν αρχίζει το παιχνίδι και παρουσιάζεται η ενδεκάδα κατω στη μπάρα.. Ευχαριστώ για τα σχόλια σας...
    Έχω τη φουλ έκδοση από το πρωί, έπαιξα αρκετά παιχνίδια δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

και ποιο ρουτερ να αγορασω εχεις να προτινεις καποιο?

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

και ποιο ρουτερ να αγορασω εχεις να προτινεις καποιο?
    η συζήτηση για router μπορεί να συνεχιστεί εδώ:

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...ghlight=router

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

γνωριζουμε απο τι ωρα θα μπορουμε να κατεβασουμε αυριο το φιφα απο το psn ?

Λογικά στις 00:01..?

Sent from my iPad using Tapatalk

Νταξ το αηδιαστικό πόλιγκον και μούφα να ήταν το παιχνίδι, θα έβαζε 9-10 μόνο και μόνο επειδή έβαλαν γυναικείες ομάδες.

Advanced Member jden's Avatar
    PSN ID
    dendrinos
    Name
    Γιάννης

Το πηρε κανείς σημερα απο κανενα σκρουτζομαγαζο?πηγα να παρω την προπαραγγελεια μου κ δεν ειχε ο preorder bonus και καλα δεν εφερε η αντιπροσωπεια.Και εγω ακυρωσα την αγορα κ πηρα ρην προκαταβολη πισω. Μηπως ειναι μεσα στο κουτι?

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Κι εγω ετσι ελεγα και το πηρα, αλλα μεσα στο κουτι δεν ειχε κατι. Πάντως απο οτι θυμάμαι ουτε και πέρσι ειχε κωδικούς και μετά από λίγες μέρες μου τους ειχαν στείλει από το κατάστημα με email

Advanced Member jden's Avatar
    PSN ID
    dendrinos
    Name
    Γιάννης

Δεν μου ειπαν ετσι αλλα οτι δεν εφερε ο εισαγωγεας pre order κ δεν θα βρω καπου.Προσωπικα το θεωρησα κοροιδια, οχι απο το κατάστημα φιατι μου έδωσαν πιςω ρην προκαταβολη χωρις καμια αντίρρηση.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παίδες έχω την retail έκδοση και λαγκαρει παντού. Από το μενου μέχρι μέσα στο ματς. (Offline). Το αντιμετώπισε κανείς σας?

Όσο για τους κωδικούς ούτε το δικό μου είχε μέσα πάντως.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

Σε εμενα το digital δουλευει μια χαρα

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by pankal6 View Post
    Ρε παίδες έχω την retail έκδοση και λαγκαρει παντού. Από το μενου μέχρι μέσα στο ματς. (Offline). Το αντιμετώπισε κανείς σας?

Όσο για τους κωδικούς ούτε το δικό μου είχε μέσα πάντως.

Το είχα πάθει πέρυσι με το 14, κάνε μια καλή. Βγάλε το καλώδιο του ίντερνετ και μπες χωρίς. Αν φταίει αυτό τότε θυμάμαι ότι το μοντεμ μου κάπως και για κάποιο λόγο κολλούσε το παιχνίδι, λύση ήταν να μπαίνω και να βγαίνω από τους server της EA

Υγ.το μοντεμ ήταν technicolor της forthnet και ζήτησα αλλαγή και πήρα zte

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

Οι πρώτες μου εντυπώσεις

Δεν γνωριζω από γραφικά κτλ θα σας πω για ποδόσφαιρο

Τρομερή εξέλιξη στις αλληλοκαλυψεις το 6αρι καλύπτει το στόπερ το εξτρέμ το πλαγιο μπακ
    ΔΙΑΓΩΝΙΕΣ κινήσεις κ καλύψεις Πρώτη φορά παρατηρώ κάτι τέτοιο σε ηλεκτρονικό παιχνίδι

Γενικά σε αυτόν τον τομέα η ΑΙ είναι πολύ δυνατή .Καλά τα πρόσωπα τα γραφικά κ οι φανέλες αλλά θα πρέπει να μοιάζει κ με ποδόσφαιρο λιγο

Στο career mode Πλέον μπορείς να δουλέψεις μόνο σου το.παίκτη στον τομέα που χρειάζεται μέσω προπόνηση κ όχι αυτόματα
    Πχ τον Μακ τον δουλεύω στα τελειώματα με προπόνηση με επίπεδο δυσκολίας ,είναι παρόμοιο με το skill mode

Στα αρνητικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια στον σχηματισμό υπάρχουν μόνο συγκεκριμένα μοτίβα και δεν Μπορεί η να βάλεις τον παίκτη σε οποιαδήποτε Μέρος του γηπέδου δουν αρέσει για.να δημιουργήσεις τον δικό σου σχηματισμό όπως το προ

Στο career mode Υπάρχει ένα γαλάζιο χρώμα στο background Που σε δυσκολεύει πάρα πολύ να διαβάσεις τα γράμματα
    Last edited by karlat89; 24-09-2015 at 13:35.

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Το είχα πάθει πέρυσι με το 14, κάνε μια καλή. Βγάλε το καλώδιο του ίντερνετ και μπες χωρίς. Αν φταίει αυτό τότε θυμάμαι ότι το μοντεμ μου κάπως και για κάποιο λόγο κολλούσε το παιχνίδι, λύση ήταν να μπαίνω και να βγαίνω από τους server της EA

Υγ.το μοντεμ ήταν technicolor της forthnet και ζήτησα αλλαγή και πήρα zte
    Το εβγαλα και offline κτλ αλλά τα ίδια κάνει. Θα το ξανά κάνω εγκατάσταση μπας και ξεκολλήσει... Θανκς πάντως

Page 8 of 14 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks